Dozvolite da se predstavimo-Dinastija Erdogan

Kikibombona

#51 Re: Dozvolite da se predstavimo-Dinastija Erdogan

Post by Kikibombona »

KatarinaKosaca wrote:Pa, nije bas Erdogan poceo rat u Siriji........ :mrgreen: zao mi je sto vam je zao........
Ko spominje Siriju Kato? Ovo su slike iz TURSKE, sa istoka zemlje. Ovo je Erdogan napravio OVE GODINE. Napravio je Vukovar od nabrojanih i jos mnogih gradova i sela ZA SAMO TRI MJESECA. Ti si pocela sa Vukovarom. Ti ovdje branis covjeka koji je od gradova napravio vukovare, koji je odgovoran za pola miliona protjeranih i veliki broj zlocina za koje niko nije odgovarao. I da stvar bude gora, VOJNICI SU DOBILI IMUNITET OD KRIVICNOG GONJENJA, tako da mogu rusiti i ubijati sve redom.

A kada vec spominjes Siriju. Erdogan je jedan od glavnih sponzora dzihadistickih skupina poput Dzejs el islam i Ahrar ash Sham. Glavni je sponzor cecenskih, kirgiskih, turkmenskih, turkmenistanskih, ujgurskih i drugih terorista, koji dolaze u Tursku, tamo se naoruzaju i upadaju u Siriju. O tome je napisana kamara komentara sa predocenim dokazima. Vidim da ti o tome ne znas nista.
KIseljak12

#52 Re: Dozvolite da se predstavimo-Dinastija Erdogan

Post by KIseljak12 »

aldinjo wrote:Zašto neko ne zaključa maloumnu temu?
Ti prijavi administraciji, pa ce oni valjda skontat jel treba kljucat, a ne ti.
insomnia78

#53 Re: Dozvolite da se predstavimo-Dinastija Erdogan

Post by insomnia78 »

Kikibombona wrote:
KatarinaKosaca wrote:Pa, nije bas Erdogan poceo rat u Siriji........ :mrgreen: zao mi je sto vam je zao........
Ko spominje Siriju Kato? Ovo su slike iz TURSKE, sa istoka zemlje. Ovo je Erdogan napravio OVE GODINE. Napravio je Vukovar od nabrojanih i jos mnogih gradova i sela ZA SAMO TRI MJESECA. Ti si pocela sa Vukovarom. Ti ovdje branis covjeka koji je od gradova napravio vukovare, koji je odgovoran za pola miliona protjeranih i veliki broj zlocina za koje niko nije odgovarao. I da stvar bude gora, VOJNICI SU DOBILI IMUNITET OD KRIVICNOG GONJENJA, tako da mogu rusiti i ubijati sve redom.

A kada vec spominjes Siriju. Erdogan je jedan od glavnih sponzora dzihadistickih skupina poput Dzejs el islam i Ahrar ash Sham. Glavni je sponzor cecenskih, kirgiskih, turkmenskih, turkmenistanskih, ujgurskih i drugih terorista, koji dolaze u Tursku, tamo se naoruzaju i upadaju u Siriju. O tome je napisana kamara komentara sa predocenim dokazima. Vidim da ti o tome ne znas nista.
A de nam malo slika koje si postavljao prije ovih
Znas, ono. Omladinci i omladinke sa fantomkama, jurisnim prslucima i kalasima. Malo snimaka i slika teroristickih napada na tursku vojsku i policiju. Daj nam koji svoj post ismijavanja te iste turske vojske i policije zato sto ne mogu nista toj istoj omladini sa fantomkama, jurisnik prslucima i kalasima koja izvodi teroristicke napade

S moje sokoćalo
aldinjo

#54 Re: Dozvolite da se predstavimo-Dinastija Erdogan

Post by aldinjo »

Zvizdac81 wrote:
U sandzak svoj pa tamo zahtjeve upucuj
I ovakvi primitivci pišu!? :run: I kakve veze Sandžak ima sa ovim.
aldinjo

#55 Re: Dozvolite da se predstavimo-Dinastija Erdogan

Post by aldinjo »

KIseljak12 wrote:
Ti prijavi administraciji, pa ce oni valjda skontat jel treba kljucat, a ne ti.
A ko kaže da ću ja?
aldinjo

#56 Re: Dozvolite da se predstavimo-Dinastija Erdogan

Post by aldinjo »

insomnia78 wrote:
Kikibombona wrote:

Znas, ono. Omladinci i omladinke sa fantomkama, jurisnim prslucima i kalasima. Malo snimaka i slika teroristickih napada na tursku vojsku i policiju. Daj nam koji svoj post ismijavanja te iste turske vojske i policije zato sto ne mogu nista toj istoj omladini sa fantomkama, jurisnik prslucima i kalasima koja izvodi teroristicke napade

S moje sokoćalo
A šta ti misliš da li ikada on odmara od interneta?
Kikibombona

#57 Re: Dozvolite da se predstavimo-Dinastija Erdogan

Post by Kikibombona »

insomnia78 wrote: A de nam malo slika koje si postavljao prije ovih

S moje sokoćalo
Ti omladinci su rodjeni u tim gradovima. Poginuli turski vojnici su dosli ubijati iz Istanbula, Ankare i Denizlija. Postsvio sam zvanicni grafikon poginuliu turskih vojnika. Skoro niko nije rodjen tamo gdje je poginuo. U tim gradovima Erdogan nije imao NIKAKVU podrsku lokalnog stanovnistva. Za njega su glasali samo oni koje su iz Ankare dovukli da rade u tim gradovima, da slucajno ne bi Kurda imali a budzetu.
insomnia78

#58 Re: Dozvolite da se predstavimo-Dinastija Erdogan

Post by insomnia78 »

Kikibombona wrote:
insomnia78 wrote: A de nam malo slika koje si postavljao prije ovih

S moje sokoćalo
Ti omladinci su rodjeni u tim gradovima. Poginuli turski vojnici su dosli ubijati iz Istanbula, Ankare i Denizlija. Postsvio sam zvanicni grafikon poginuliu turskih vojnika. Skoro niko nije rodjen tamo gdje je poginuo. U tim gradovima Erdogan nije imao NIKAKVU podrsku lokalnog stanovnistva. Za njega su glasali samo oni koje su iz Ankare dovukli da rade u tim gradovima, da slucajno ne bi Kurda imali a budzetu.
Kakve veze ima ko je gdje rodjen? Sve je to turska drzava i turska vojska
Vojska se inace nigdje ne sluzi u mjestu rodjenja nego te, iz dosta razloga, upravo rasporede sto dalje od kuce
I kakve veze ima ko je za koga glasao? To ih amnestira za teroristicke napade?

Smijao si se i likovao kada im je islo, tada si postavlj'o slike i linkove naoruzane nejaci
Kad su Turci dovukli silu pa sravnili sve onda kuku pomagajte

S moje sokoćalo
insomnia78

#59 Re: Dozvolite da se predstavimo-Dinastija Erdogan

Post by insomnia78 »

aldinjo wrote:
insomnia78 wrote:
Kikibombona wrote: Ko spominje Siriju Kato? Ovo su slike iz TURSKE, sa istoka zemlje. Ovo je Erdogan napravio OVE GODINE. Napravio je Vukovar od nabrojanih i jos mnogih gradova i sela ZA SAMO TRI MJESECA. Ti si pocela sa Vukovarom. Ti ovdje branis covjeka koji je od gradova napravio vukovare, koji je odgovoran za pola miliona protjeranih i veliki broj zlocina za koje niko nije odgovarao. I da stvar bude gora, VOJNICI SU DOBILI IMUNITET OD KRIVICNOG GONJENJA, tako da mogu rusiti i ubijati sve redom.

S moje sokoćalo
A šta ti misliš da li ikada on odmara od interneta?
Dobro to, nisam ni ja bolji :D

S moje sokoćalo
Kat

#60 Re: Dozvolite da se predstavimo-Dinastija Erdogan

Post by Kat »

KatarinaKosaca wrote:Ovo neka brinu turski poreski obveznici i turski gradjani. Imamo mi svoje dinastije da bi i o tudjim brinuli. Svi oni sto se grizu zasto od Istambula ne ostade Vukovar od Ankare Sarajevo, sto nema novih drzavica i paradrzava na teritoriji Turske a Turci ne krvare neka se izgrizu i uguse u vlastitom sadizmu i mrznji, od srca zelim!
:thumbup:
omar little

#61 Re: Dozvolite da se predstavimo-Dinastija Erdogan

Post by omar little »

Kat wrote:Naletih na ovo, pa da podijelim sa tepsijasem

Kriv si što si u Turskoj 150.000 škola izgradio, ne ostavivši ni jedan grad bez fakulteta!
Kriv si što si hiljade zgrada uradio pa su svi dobili svoj dom!
Kriv si što su sve banke uzimale kamatu 47% od građana,a ti si smanjio na 10%!
Kriv si što si u svakom selu sve puteve asfaltirao!
Kriv si što su pre tebe poljoprivrednici plaćali kamate od 59%, ti na 5,2% smanjio!
Kriv si što si sve džamije renovirao koje su bile zapostavljene pre tebe!
Kriv si što si svima do 18 godina obezbedio besplatno lečenje!
Kriv si što si ukinuo uzimanje para od pacijenata (mito) !
Kriv si što je Turska vođa na Bliskom istoku!
Kriv si Erdoğane što si ekonomski Tursku doveo u 15 najjačih država u svijetu!
Kriv si Erdoğane što si dao besplatno knige za sve škole!
Kriv si što si do kraja završio projekat "Marmare" !
Kriv si što si uradio da je prihod Turske 800.000.000.000 $ !
Kriv si što si obalom Crnog Mora uradio autoput!
Kriv si što je cijeli svijet čuo za razvitak Turske!
Kriv si što si od 13.000 bolnica izgradio 31.500 !
Kriv si što nam porodice imaju svog doktora!
Kriv si Erdoğane što si poljoprivrednicima obezbjedio pomoć sa gorivom!
Kriv si što si povećao nacionalni dohodak sa 1.300 na 10.000 dolara!
Kriv si što si sve uradio protiv narkomanije!
Kriv si što si u Turskoj zabranio kockarnice!
KRIV SI ŠTO SI ZABRANIO ALKOHOL !
Kiv si što si otvorio fabriku aviona!
Kriv si zato što želiš da je Turska sa svima u dobrim odnosima!
Kriv si što pomažeš Islamskim državama!
Kriv si što svi vole Tursku zastavu!
Kriv si što je infrastruktura sada 3 puta razvijenija nego prije tebe!
Kriv si što si za sve invalide obezbjedio mjesečni prihod!
Kriv si što se broj siromašnih svake godine smanjuje!
Kriv si Erdoğane što si obezbjedio besplatan ugalj za građane!
Kriv si što svaki student sa slabim imovinskim stanjem može studirati!
Kriv si za sve škole!
Kriv si što braniš i podržavaš Bošnjake u cijelom svijetu!
Kriv si što podržavaš Bosnu i Hercegovinu i Sandžak!
Kriv si što u lice govoriš svijetu da je u Bosni počinjen genocid, što se može vidjeti na ovoj slici, kako nosiš cvijet Srebrenice!
Imalo bi se još puno šta pisati, ali nema potrebe jer onaj koji ovo ne vidi ne može ništa vidjeti !

:D
sunceKOtepsija

#62 Re: Dozvolite da se predstavimo-Dinastija Erdogan

Post by sunceKOtepsija »

asurbanipal wrote:
sunceKOtepsija wrote:Zasto ih volimo, sta znamo o njima?
Image
Patrijarh porodice, i patrijarh milijarde i po muslimana, Predsjednik Republike, Bozij izabranik i miljenik (neki clanovi AKP-a kazu i novi pejgamber, dok drugi tvrde da je Mehdi). Covjek zbog kojeg dragi Bog spusta kisu, tako da se turska vise ne suocava s susama, kao sto je to divno primjetio jedan clan AKP-a. Covjek kojeg je gledati ili dotaknuti ibadet. Zivi skromno i Bogobojazno, ne posjeduje automobil.

:mrgreen:

na ibadetu kod Erdogana :D
Image
Kikibombona

#63 Re: Dozvolite da se predstavimo-Dinastija Erdogan

Post by Kikibombona »

insomnia78 wrote:Kakve veze ima ko je gdje rodjen? Sve je to turska drzava i turska vojska
Vojska se inace nigdje ne sluzi u mjestu rodjenja nego te, iz dosta razloga, upravo rasporede sto dalje od kuce

Smijao si se i likovao kada im je islo, tada si postavlj'o slike i linkove naoruzane nejaci

S moje sokoćalo
Naravno da sam se smijao. Pisao sam da ce mladi sigurno izgubiti, jer nemaju logistiku za nesto vise. Al' to ne mijenja cinjenicu da je turska vojska skandalozno nesposobna. To se pokazalo i u ovom drzavnom udaru. Prortiv mladih je presudila tehnika. Morali su gradove sravniti sa zemljom da bi dobili rat. I sada se evo muce sa PKK.

Naravno da je bitno gdje si rodjen. Vojnici su napadali gradove u kojima nemaju nikakvu podrsku, gdje su omrzeni.
insomnia78

#64 Re: Dozvolite da se predstavimo-Dinastija Erdogan

Post by insomnia78 »

Covjece boziji sve vojske na svijetu funkcionisu tako
Vojsku, uglavnom sluzis sto dalje od kuce

S moje sokoćalo
neki

#65 Re: Dozvolite da se predstavimo-Dinastija Erdogan

Post by neki »

Kikibombona wrote:
KatarinaKosaca wrote:Ovo neka brinu turski poreski obveznici i turski gradjani. Imamo mi svoje dinastije da bi i o tudjim brinuli. Svi oni sto se grizu zasto od Istambula ne ostade Vukovar od Ankare Sarajevo, sto nema novih drzavica i paradrzava na teritoriji Turske a Turci ne krvare neka se izgrizu i uguse u vlastitom sadizmu i mrznji, od srca zelim!
Vukovar od gradova je napravio Erdogan. Pravis gresku u koracima.

Dzizre

Image

Sur

Image

Silopi

Image

Gever

Image

Sirnak

Image

Nusajbin

Image

Rekao je da ce izgradi ljepsi Sur nego je bio ranije. To je distrikt koji je pod zastitom UNESCOa, historijsko jezgro grada. Rekao je da je Sirnak na neprirodnom mjestu i da grad svakako treba izmjestiti. Konfiskovao je zemisljeste u porusenim dijelovima gradova. Pola miliona ljudi je napustilo domove. Veliki broj dokumentovanih zlocina. Veli broj videozapisa koji svjedoce o svemu sto se desavalo u zlocinackoj kampanji. I STO JE NAJVAZNIJE, ISTRAGA O ZLOCINIMA JE ZABRANJENA.

Dakle, tvoj komentar je klasicna zamjena teza. Nadam se da je napisan u neznanju.
Slika Sirnaka koju si stavio je stara 25 godina, a to sto je na slici prikazano nema veze sa erdoganom kojeg prozivaš..
Gubiš kredibilitet a tvoj komentar da drugi vrše zamjenu teza je čisto licemjerje...
sunceKOtepsija

#66 Re: Dozvolite da se predstavimo-Dinastija Erdogan

Post by sunceKOtepsija »

davni maj 2016.
jastuk1

#67 Re: Dozvolite da se predstavimo-Dinastija Erdogan

Post by jastuk1 »

Kikibombona wrote:
insomnia78 wrote:Kakve veze ima ko je gdje rodjen? Sve je to turska drzava i turska vojska

S moje sokoćalo
Naravno da sam se smijao. Pisao sam da ce mladi sigurno izgubiti, jer nemaju logistiku za nesto vise. Al' to ne mijenja cinjenicu da je turska vojska skandalozno nesposobna. To se pokazalo i u ovom drzavnom udaru. Prortiv mladih je presudila tehnika. Morali su gradove sravniti sa zemljom da bi dobili rat. I sada se evo muce sa PKK.

Naravno da je bitno gdje si rodjen. Vojnici su napadali gradove u kojima nemaju nikakvu podrsku, gdje su omrzeni.
I epilog svega sad dragi Kiki je da od kurdske autonomije u Turskoj sada nema ništa. Zašto su se pobunili? Zašto? Ko im je pamet zaveo da mogu protiv Turske vojske nešto postići? Autonomija je prije ovoga je bila na vidiku, a sada čak kad krene obnova više neće biti apsolutna većina jer će se tu strateški raspoređivati ne samo arapi iz sirije, već i iz Iraka. Ne zaboravi da su i Faludža i Radmadi gradovi duhova i da je stanovništvo izbjeglo većinom u Irački Kurdistan. Turska će biti voljna da primi njih i da se tako dodvorava Iračkim Kurdima. E moj Kiki.

Tako ti je to kad se globalisti i supranacionalisti svete.

A što se tiče zabrane istraga. Pa sam Sisonja kojeg imaš u avataru je pobio hiljade civila na kairskom trgu i zabranio istrage i još monogo što šta, pa ti to ne smeta jer je na ideološkoj strani koja tebi odgovara. Hajde Kiki, de ba.
insomnia78

#68 Re: Dozvolite da se predstavimo-Dinastija Erdogan

Post by insomnia78 »

Ti nekad isto malo dijete
Pa to je profesionalna vojska nisu domobranske jedinice
Vojska je po bazama i ako im u tom trenutku na tom dijelu ratista zatreba npr tenkovski bataljon oni ce ga prebaciti iz najblize baze. E sad ako se u tom bataljonu potrefi ko iz tog mjesta i potrefio se.

S moje sokoćalo
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#69 Re: Dozvolite da se predstavimo-Dinastija Erdogan

Post by Truba »

Kako li je erdoganovom prizetku ne smije pisnuti da ga ne proguta mrak :D
Guzi dobro ali njezno hahah
sunceKOtepsija

#70 Re: Dozvolite da se predstavimo-Dinastija Erdogan

Post by sunceKOtepsija »

neki wrote:
Kikibombona wrote:
Vukovar od gradova je napravio Erdogan. Pravis gresku u koracima.

Dzizre

Image

Sur

Image

Silopi

Image

Gever

Image

Sirnak

Image

Nusajbin

Image

Rekao je da ce izgradi ljepsi Sur nego je bio ranije. To je distrikt koji je pod zastitom UNESCOa, historijsko jezgro grada. Rekao je da je Sirnak na neprirodnom mjestu i da grad svakako treba izmjestiti. Konfiskovao je zemisljeste u porusenim dijelovima gradova. Pola miliona ljudi je napustilo domove. Veliki broj dokumentovanih zlocina. Veli broj videozapisa koji svjedoce o svemu sto se desavalo u zlocinackoj kampanji. I STO JE NAJVAZNIJE, ISTRAGA O ZLOCINIMA JE ZABRANJENA.

Dakle, tvoj komentar je klasicna zamjena teza. Nadam se da je napisan u neznanju.
Slika Sirnaka koju si stavio je stara 25 godina, a to sto je na slici prikazano nema veze sa erdoganom kojeg prozivaš..
Gubiš kredibilitet a tvoj komentar da drugi vrše zamjenu teza je čisto licemjerje...
znam da je @kiki, al moradoh
mozda u7ivimo u 2041.? mozes pronac i videe ako je zasita slika stara 25 godina, iz maja 2016.
https://www.evrensel.net/haber/279091/s ... iddetlendi
https://www.evrensel.net/haber/280512/y ... -fotografi
Last edited by sunceKOtepsija on 18/07/2016 18:54, edited 1 time in total.
jastuk1

#71 Re: Dozvolite da se predstavimo-Dinastija Erdogan

Post by jastuk1 »

Black swan wrote:Kako li je erdoganovom prizetku ne smije pisnuti da ga ne proguta mrak :D
Guzi dobro ali njezno hahah
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
Co0l

#73 Re: Dozvolite da se predstavimo-Dinastija Erdogan

Post by Co0l »

A srce slatko.Nemojte ga zajebavat,nije covjeku dobro,tuga je to...
sunceKOtepsija

#74 Re: Dozvolite da se predstavimo-Dinastija Erdogan

Post by sunceKOtepsija »

MEHDİ A.S. ERDOĞAN :thumbup:
drndalo

#75 Re: Dozvolite da se predstavimo-Dinastija Erdogan

Post by drndalo »

Nego posto su bili oni brodovi iz uvoda...? Trebalo bi pomorski aktivirati Kosevski potok.... :sinbad:
Post Reply