Koga sarmiram ovdje?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

MeSko Hz

#51 Re: Koga sarmiram ovdje?

Post by MeSko Hz »

Da li se on žali ili se hvali, nisam skontao xD
klaki

#52 Re: Koga sarmiram ovdje?

Post by klaki »

MeSko Hz wrote:Da li se on žali ili se hvali, nisam skontao xD
Sacekaj zamolit cu Dr. Who-a da ga ode pitat xD xD xD
Saian

#53 Re: Koga sarmiram ovdje?

Post by Saian »

horns&drums wrote:Drage forumasice ( a i forumasi ) hotio bih nesto rijeti, tj. pitati.

Muntam li ja koga od vas ovdje, ono, sarmiram li ikoga, navodim li nekoga na pomisao da bi mogao u nekoj blizoj ili daljnjoj buducnosti spavati s nekim od vas?

Znaci li da ako se nadjem s bilo kim od vas u nekoj zajebanciji ovdje to odmah da ga hocu opaliti, musko, zensko, bicikl, pas, macka, međed?

Jesam li ja fakat toliko nakaradan da bih, da oprostite, jebao sve sto mrda, bilo na forumu, bilo van njega? Ostavljam li bar takav dojam tu?

Je l' me fakat takvog dozivljavate? Jesam li u vasim ocima stvarno takav?

Ima li mi itko posteno odgovoriti na pitanje(a)?

Ja se sada, iz ovijeh stopa, odoh nacugati u najcrnjoj rupi koju uspijem pronaci.
Smatrajte ovo kao goodbye horns, nemojte mi reci da cu vam faliti, dosadan sam i Bogu i narodu sa glupim pitanjima, nesuvislim komentarima i ostalim sranjem. Najvise, dosadio sam sebi, a to Bogami ne valja.

Hasta nunca
:lol: :lol: :lol: :lol: :D ajoooooooooooj
Saian

#54 Re: Koga sarmiram ovdje?

Post by Saian »

FortunaBela wrote:
horns&drums wrote:Drage forumasice ( a i forumasi ) hotio bih nesto rijeti, tj. pitati.

Muntam li ja koga od vas ovdje, ono, sarmiram li ikoga, navodim li nekoga na pomisao da bi mogao u nekoj blizoj ili daljnjoj buducnosti spavati s nekim od vas?

Znaci li da ako se nadjem s bilo kim od vas u nekoj zajebanciji ovdje to odmah da ga hocu opaliti, musko, zensko, bicikl, pas, macka, međed?

Jesam li ja fakat toliko nakaradan da bih, da oprostite, jebao sve sto mrda, bilo na forumu, bilo van njega? Ostavljam li bar takav dojam tu?

Je l' me fakat takvog dozivljavate? Jesam li u vasim ocima stvarno takav?

Ima li mi itko posteno odgovoriti na pitanje(a)?

Ja se sada, iz ovijeh stopa, odoh nacugati u najcrnjoj rupi koju uspijem pronaci.
Smatrajte ovo kao goodbye horns, nemojte mi reci da cu vam faliti, dosadan sam i Bogu i narodu sa glupim pitanjima, nesuvislim komentarima i ostalim sranjem. Najvise, dosadio sam sebi, a to Bogami ne valja.

Hasta nunca
Ovo mora da je nešto opasno..... :roll:
:D :oops: :oops: :oops: :oops:
lavorpunvode

#55 Re: Koga sarmiram ovdje?

Post by lavorpunvode »

nekome je cura provalila nick na forumu.. :D
Locked