Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
jasko_ba

#51 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by jasko_ba »

Nek narod uziva, jebat ga, tako je kako je, to se trazi. I ja bih Metallicu, Coldplay ili kakav party sa odlicnim dj-evima (ne one techno narkose), ali to u Bosni necu vidjeti.
supercali

#52 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by supercali »

Meni ovaj datum nikako nije logican
To je srijeda
Zar nije njima bolje da je petak subota ili nedjelja?
Imam osjecaj da se malo hoce udariti po srebrenici a ko ce otici na to finale boli me briga znam da ja necu
Nije mi drago al ne mogu zabraniti
supercali

#53 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by supercali »

jasko_ba wrote:Nek narod uziva, jebat ga, tako je kako je, to se trazi. I ja bih Metallicu, Coldplay ili kakav party sa odlicnim dj-evima (ne one techno narkose), ali to u Bosni necu vidjeti.
A koji je to odlican dj?
yasaq

#54 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by yasaq »

It_is_a_Leclerc wrote:
yasaq wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Zvezde Granda su trenutno najgledaniji televizijski format u regionu.
I uopšte nije toliki seljakluk koliki mislite.
Opet imate mišljenje o stvarima koje ne gledate.
Dokle više ?
Nije onon seljakluk nego krnkanluk nevišenih razmjera !
Naravno da nije. Ali, vi imate pravo da tako mislite.

Zvezde Granda su najuspješniji regionalni televizijski projekat u zadnjih 20 godina.

I to su činjenice.

Discuss.
Ovo može biti istina ! Prema danas objavljenom popisu stanovništva haman trečina ima nezavršenu ili samo završenu osnovnu školu i kao takvi u ovoj zemlji nameću nam kulturu, kreiraju TV program i biraju na izborima. :run:
MyTao

#55 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by MyTao »

yasaq wrote: Ovo može biti istina ! Prema danas objavljenom popisu stanovništva haman trečina ima nezavršenu ili samo završenu osnovnu školu i kao takvi u ovoj zemlji nameću nam kulturu, kreiraju TV program i biraju na izborima. :run:
Jebo fakultet i edukaciju, ako ti opet onaj sa nezavrsenom skolom namece nesto... to vise govori koliko su nesposobni ovu koji spadaju u ostale dvije trecine...
luckylaka

#56 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by luckylaka »

Ja licno u zadnjih par godina nisam propustio ni jednu,,Zvezdu Granda",,Pinkove zvezde",Zvijezda mozes biti ti",,Pinkove zvezdice",,Neki novi klinci",,Nikad nije kasno"...ima ih jos jer ako sam dijasporac hocu u pravom smislu da to budem.Dobro da i ja ko ovi pismeniji sto napune Zetru kad dolazi drogirani Aca,Marija,Rada,Zorica,Saban,Mile,Dara,Jana...imam vise skole od mejtafa i ja bio isao pogledati neke od ovih,,velikana"u Zetri ovako je jeftinije a Boga mi ubije se i dan.Sve to traje po 3-4 sata i dan zacas proleti.Ne mogu docekati nove sezone
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#57 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by mk ultra »

Ponuda/potraznja

Da nema ko da dođe i gleda, baš bi u zetri organizovali...

svaka im cast, ljudi nasli nacin da uzmu legalno pare.. a od rasprave i pljuvanja na forumu nista
piupiu

#58 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by piupiu »

Pirija wrote:da se hoce kakav ISIL-ovac raznijet gore :evil:

Korisnik isključen zbog kršenja pravila foruma - nepromišljenost nije opravdanje za ovakve komentare. Ukoliko se ponovi, uslijediće trajni ban.

mjesec
jasko_ba

#59 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by jasko_ba »

supercali wrote:
jasko_ba wrote:Nek narod uziva, jebat ga, tako je kako je, to se trazi. I ja bih Metallicu, Coldplay ili kakav party sa odlicnim dj-evima (ne one techno narkose), ali to u Bosni necu vidjeti.
A koji je to odlican dj?
Sven Vath, Maceo Plex, Joris Voorn, Paul van Dyk, Moby i jos par stotina njih. Ali zato turbo rejveri i pilule ubise, Fatima Hajji, Candy Cox i Marko Nastic i vrti svake godine :-) :lol:
zavezata-vreca

#60 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by zavezata-vreca »

zvezde granda gledaju i fakultetlije podjednako kao i oni bez skole ... svidjalo se to nekome ili ne, zetra ce biti krcata pa kako god ... ovdje se moze ismijevati to do u nedogled, oni ce pokupiti lovu, takmicarima ce skociti cijena nastupa po kafanama, raja ce se ponapijati i biti happy, a forumasi ce se gristi za jaja ... jbg al je tako
zavezata-vreca

#61 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by zavezata-vreca »

jasko_ba wrote:
supercali wrote:
A koji je to odlican dj?
Sven Vath, Maceo Plex, Joris Voorn, Paul van Dyk, Moby i jos par stotina njih. Ali zato turbo rejveri i pilule ubise, Fatima Hajji, Candy Cox i Marko Nastic i vrti svake godine :-) :lol:
slusati jedan bit 3 sata i uz to se nadrogirati je ok, ali slusati zvezde granda (koji pjevaju sve samo ne tf je seljakluk) nije ok :-)
TheWatcher

#62 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by TheWatcher »

calculator wrote:OBN organizira finale "Zvezde Granda" 13. jula u Zetri u Sarajevu.

Poštujem pravo na uživanje u muzici i muzička društvena okupljanja, ali organizatori, ili su zaboravili ili ne poštuju dane srebreničkog masakra, ili je neko perfidno i smišljeno odabrao upravo ovaj datum i mjesto za finale nekakve kvazikulturne, najviše komercijalne, muzičke manifestacije :(

Image

koliko znam finale je 2 jula :oops: sa balkona vidim jambo plakat o istom :zzzz:
Matzan

#63 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by Matzan »

TheWatcher wrote:
koliko znam finale je 2 jula :oops: sa balkona vidim jambo plakat o istom :zzzz:

2. jula je baraž.
supercali

#65 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by supercali »

jasko_ba wrote:
supercali wrote:
A koji je to odlican dj?
Sven dolazio I cini.mi se van dyk
Ali oni su tehno narkosi ppsebno sven
A nastic je dobar dj ne zezaj
Za ove fatimei candy se slazem
luckylaka

#66 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by luckylaka »

Al me jeba Sasha,ja kupio kartu za Beograd za finale a ono u Sarajevu.Valja sad na brzinu mjenjati.Znaci priprema pocinje.Kapa sa ljiljanima,kosulja u cvjetice,lakovane cipele,dres BiH (ispod kose)i transparent Ibro +Fatmir.Znaci prepoznacemo se pre i u Zetri.
al-em

#67 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by al-em »

supercali wrote:Meni ovaj datum nikako nije logican
To je srijeda
Imam osjecaj da se malo hoce udariti po srebrenici a ko ce otici na to finale boli me briga znam da ja necu
Pa svi ovi iz zirija rade vikendom, a valjda trebaju biti specijni gosti jer ce saban aca i ekipa privuci raju u zetru.
avetinja

#68 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by avetinja »

Ima da sve gori.
supercali

#69 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by supercali »

al-em wrote:
supercali wrote:Meni ovaj datum nikako nije logican
To je srijeda
Pa svi ovi iz zirija rade vikendom, a valjda trebaju biti specijni gosti jer ce saban aca i ekipa privuci raju u zetru.
Upravu si zaboravio sam na tezge vikendima
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#70 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by Matijevic_Vlado »

zavezata-vreca

#71 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by zavezata-vreca »

Ko je sponzor ... Koje pive ce se tociti u zetri? Joj hocu se ubit kible mi
mali_balon

#72 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by mali_balon »

Taman da se zaokruzi taj teferic oko srebrenice, kao dragulj u kruni veliko finale.....na dzenazi se prdaju fikretove majce i malo nize tombola i dzidzarski stolovi a jos malo nize pivka u kanti hladne vode i pecenje sa muhama....

Uh kako bi zatoviro vrata i pustio plin....
racionalista

#73 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by racionalista »

Švrakići več pomagaju :D

Hebe mi se grand i ostale, ali tačno mi je gotiva kad vidim da ovim debilima sa hayata neko vadi živac. Toliko šupogljavih, arogantnih i nepismenih likova se rijetko gdje sreće na jednom mjestu.

neukus udario na neukus
zavezata-vreca

#74 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by zavezata-vreca »

Sta je ukus? Moze li neko konacno objasniti?
Zoya

#75 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by Zoya »

medjutim wrote:
Toffee karamela wrote:Šta nam bi s temom o FH i Hifa majicama? Jesu li to Ahmetlići pritisli Klix da brišu? :o
Vidi fakat, tema ne postoji...
Ja pročitah na Twitteru da su majice povučene i da se neće ptodavati. Čitajte Twitter o ljudi :D
Locked