Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
- jasko_ba
#51 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Nek narod uziva, jebat ga, tako je kako je, to se trazi. I ja bih Metallicu, Coldplay ili kakav party sa odlicnim dj-evima (ne one techno narkose), ali to u Bosni necu vidjeti.
- supercali
#52 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Meni ovaj datum nikako nije logican
To je srijeda
Zar nije njima bolje da je petak subota ili nedjelja?
Imam osjecaj da se malo hoce udariti po srebrenici a ko ce otici na to finale boli me briga znam da ja necu
Nije mi drago al ne mogu zabraniti
To je srijeda
Imam osjecaj da se malo hoce udariti po srebrenici a ko ce otici na to finale boli me briga znam da ja necu
- supercali
#53 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
A koji je to odlican dj?jasko_ba wrote:Nek narod uziva, jebat ga, tako je kako je, to se trazi. I ja bih Metallicu, Coldplay ili kakav party sa odlicnim dj-evima (ne one techno narkose), ali to u Bosni necu vidjeti.
-
yasaq
#54 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Ovo može biti istina ! Prema danas objavljenom popisu stanovništva haman trečina ima nezavršenu ili samo završenu osnovnu školu i kao takvi u ovoj zemlji nameću nam kulturu, kreiraju TV program i biraju na izborima.It_is_a_Leclerc wrote:Naravno da nije. Ali, vi imate pravo da tako mislite.yasaq wrote:Nije onon seljakluk nego krnkanluk nevišenih razmjera !It_is_a_Leclerc wrote:Zvezde Granda su trenutno najgledaniji televizijski format u regionu.
I uopšte nije toliki seljakluk koliki mislite.
Opet imate mišljenje o stvarima koje ne gledate.
Dokle više ?
Zvezde Granda su najuspješniji regionalni televizijski projekat u zadnjih 20 godina.
I to su činjenice.
Discuss.
- MyTao
#55 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Jebo fakultet i edukaciju, ako ti opet onaj sa nezavrsenom skolom namece nesto... to vise govori koliko su nesposobni ovu koji spadaju u ostale dvije trecine...yasaq wrote: Ovo može biti istina ! Prema danas objavljenom popisu stanovništva haman trečina ima nezavršenu ili samo završenu osnovnu školu i kao takvi u ovoj zemlji nameću nam kulturu, kreiraju TV program i biraju na izborima.
- luckylaka
#56 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Ja licno u zadnjih par godina nisam propustio ni jednu,,Zvezdu Granda",,Pinkove zvezde",Zvijezda mozes biti ti",,Pinkove zvezdice",,Neki novi klinci",,Nikad nije kasno"...ima ih jos jer ako sam dijasporac hocu u pravom smislu da to budem.Dobro da i ja ko ovi pismeniji sto napune Zetru kad dolazi drogirani Aca,Marija,Rada,Zorica,Saban,Mile,Dara,Jana...imam vise skole od mejtafa i ja bio isao pogledati neke od ovih,,velikana"u Zetri ovako je jeftinije a Boga mi ubije se i dan.Sve to traje po 3-4 sata i dan zacas proleti.Ne mogu docekati nove sezone
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#57 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Ponuda/potraznja
Da nema ko da dođe i gleda, baš bi u zetri organizovali...
svaka im cast, ljudi nasli nacin da uzmu legalno pare.. a od rasprave i pljuvanja na forumu nista
Da nema ko da dođe i gleda, baš bi u zetri organizovali...
svaka im cast, ljudi nasli nacin da uzmu legalno pare.. a od rasprave i pljuvanja na forumu nista
- piupiu
#58 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Pirija wrote:da se hoce kakav ISIL-ovac raznijet gore
Korisnik isključen zbog kršenja pravila foruma - nepromišljenost nije opravdanje za ovakve komentare. Ukoliko se ponovi, uslijediće trajni ban.
mjesec
- jasko_ba
#59 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Sven Vath, Maceo Plex, Joris Voorn, Paul van Dyk, Moby i jos par stotina njih. Ali zato turbo rejveri i pilule ubise, Fatima Hajji, Candy Cox i Marko Nastic i vrti svake godinesupercali wrote:A koji je to odlican dj?jasko_ba wrote:Nek narod uziva, jebat ga, tako je kako je, to se trazi. I ja bih Metallicu, Coldplay ili kakav party sa odlicnim dj-evima (ne one techno narkose), ali to u Bosni necu vidjeti.
- zavezata-vreca
#60 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
zvezde granda gledaju i fakultetlije podjednako kao i oni bez skole ... svidjalo se to nekome ili ne, zetra ce biti krcata pa kako god ... ovdje se moze ismijevati to do u nedogled, oni ce pokupiti lovu, takmicarima ce skociti cijena nastupa po kafanama, raja ce se ponapijati i biti happy, a forumasi ce se gristi za jaja ... jbg al je tako
- zavezata-vreca
#61 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
slusati jedan bit 3 sata i uz to se nadrogirati je ok, ali slusati zvezde granda (koji pjevaju sve samo ne tf je seljakluk) nije okjasko_ba wrote:Sven Vath, Maceo Plex, Joris Voorn, Paul van Dyk, Moby i jos par stotina njih. Ali zato turbo rejveri i pilule ubise, Fatima Hajji, Candy Cox i Marko Nastic i vrti svake godinesupercali wrote:A koji je to odlican dj?jasko_ba wrote:Nek narod uziva, jebat ga, tako je kako je, to se trazi. I ja bih Metallicu, Coldplay ili kakav party sa odlicnim dj-evima (ne one techno narkose), ali to u Bosni necu vidjeti.![]()
- TheWatcher
#62 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
calculator wrote:OBN organizira finale "Zvezde Granda" 13. jula u Zetri u Sarajevu.
Poštujem pravo na uživanje u muzici i muzička društvena okupljanja, ali organizatori, ili su zaboravili ili ne poštuju dane srebreničkog masakra, ili je neko perfidno i smišljeno odabrao upravo ovaj datum i mjesto za finale nekakve kvazikulturne, najviše komercijalne, muzičke manifestacije![]()
koliko znam finale je 2 jula
- Matzan
#63 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
TheWatcher wrote:
koliko znam finale je 2 julasa balkona vidim jambo plakat o istom
2. jula je baraž.
- dječak sa šibicama
- supercali
#65 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Sven dolazio I cini.mi se van dykjasko_ba wrote:Sven Vath, Maceo Plex, Joris Voorn, Paul van Dyk, Moby i jos par stotina njih. Ali zato turbo rejveri i pilule ubise, Fatima Hajji, Candy Cox i Marko Nastic i vrti svake godinesupercali wrote:A koji je to odlican dj?jasko_ba wrote:Nek narod uziva, jebat ga, tako je kako je, to se trazi. I ja bih Metallicu, Coldplay ili kakav party sa odlicnim dj-evima (ne one techno narkose), ali to u Bosni necu vidjeti.![]()
Ali oni su tehno narkosi ppsebno sven
A nastic je dobar dj ne zezaj
Za ove fatimei candy se slazem
- luckylaka
#66 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Al me jeba Sasha,ja kupio kartu za Beograd za finale a ono u Sarajevu.Valja sad na brzinu mjenjati.Znaci priprema pocinje.Kapa sa ljiljanima,kosulja u cvjetice,lakovane cipele,dres BiH (ispod kose)i transparent Ibro +Fatmir.Znaci prepoznacemo se pre i u Zetri.
-
al-em
#67 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Pa svi ovi iz zirija rade vikendom, a valjda trebaju biti specijni gosti jer ce saban aca i ekipa privuci raju u zetru.supercali wrote:Meni ovaj datum nikako nije logican
To je srijeda
- avetinja
#68 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Ima da sve gori.
- supercali
#69 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Upravu si zaboravio sam na tezge vikendimaal-em wrote:Pa svi ovi iz zirija rade vikendom, a valjda trebaju biti specijni gosti jer ce saban aca i ekipa privuci raju u zetru.supercali wrote:Meni ovaj datum nikako nije logican
To je srijeda
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
- zavezata-vreca
#71 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Ko je sponzor ... Koje pive ce se tociti u zetri? Joj hocu se ubit kible mi
-
mali_balon
#72 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Taman da se zaokruzi taj teferic oko srebrenice, kao dragulj u kruni veliko finale.....na dzenazi se prdaju fikretove majce i malo nize tombola i dzidzarski stolovi a jos malo nize pivka u kanti hladne vode i pecenje sa muhama....
Uh kako bi zatoviro vrata i pustio plin....
Uh kako bi zatoviro vrata i pustio plin....
-
racionalista
#73 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Švrakići več pomagaju 
Hebe mi se grand i ostale, ali tačno mi je gotiva kad vidim da ovim debilima sa hayata neko vadi živac. Toliko šupogljavih, arogantnih i nepismenih likova se rijetko gdje sreće na jednom mjestu.
neukus udario na neukus
Hebe mi se grand i ostale, ali tačno mi je gotiva kad vidim da ovim debilima sa hayata neko vadi živac. Toliko šupogljavih, arogantnih i nepismenih likova se rijetko gdje sreće na jednom mjestu.
neukus udario na neukus
- zavezata-vreca
#74 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Sta je ukus? Moze li neko konacno objasniti?
-
Zoya
#75 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.
Ja pročitah na Twitteru da su majice povučene i da se neće ptodavati. Čitajte Twitter o ljudimedjutim wrote:Vidi fakat, tema ne postoji...Toffee karamela wrote:Šta nam bi s temom o FH i Hifa majicama? Jesu li to Ahmetlići pritisli Klix da brišu?