Brand Srebrenica

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#51 Re: Brand Srebrenica

Post by Velkoski »

nema bošnjama ništa sveto
Drvosjeca iz Dejcica

#52 Re: Brand Srebrenica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

calculator wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:
calculator wrote:U kakvoj je vezi Ramazan sa majicom od 25 KM :?
Kako nema jebo ga ti? Da su na majicu naljepili Lepu Brenu ili Micu Trofrtaljku i rekli 25KM niko im išta ne bi smio progovoriti. Ovako u mjesecu u kojem treba da se živi što skromnije, da svi budemo suosjećajniji, da svoje neke prohtjeve i pohlepe svedemo na minimum oni cijenu majice, kojom promoviraju Srebrenicu i podsjećaju na genocid, stavljaju na 25KM. :(
Po tebi, Ramazan u BiH treba biti pravilo življenja, jednako za sve stanovništvo BiH :?
Niđe veze, trolaš bezveze. :oops:
calculator

#53 Re: Brand Srebrenica

Post by calculator »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Kako nema jebo ga ti? Da su na majicu naljepili Lepu Brenu ili Micu Trofrtaljku i rekli 25KM niko im išta ne bi smio progovoriti. Ovako u mjesecu u kojem treba da se živi što skromnije, da svi budemo suosjećajniji, da svoje neke prohtjeve i pohlepe svedemo na minimum oni cijenu majice, kojom promoviraju Srebrenicu i podsjećaju na genocid, stavljaju na 25KM. :(
calculator wrote:Po tebi, Ramazan u BiH treba biti pravilo življenja, jednako za sve stanovništvo BiH :?
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Niđe veze, trolaš bezveze. :oops:
U nedostatku odgovora - diskreditacija :( Klasika... :( "...u mjesecu u kojem treba da se živi što skromnije, da svi budemo suosjećajniji, da svoje neke prohtjeve i pohlepe svedemo na minimum..."
Oligarh

#54 Re: Brand Srebrenica

Post by Oligarh »

Preuzeto sa profila novinarke Sanele Prašović Gadžo na FB.

Sanela Prašović Gadžo Upravo dobih poruku:

Postovana,
Cim sam procitala text zelim da Vam se zahvalim i cestitam na prelijepom pisanom textu povodom prodaje majica!
Iako nije umjesno na ovaj nacin sto se javljam nisam mogla drugacije u ovom momentu!
Ja sam predsjednica Gracanickog Keranja Udruzenja koji je autor cvijeta koji su doticni uzeli kao svoje da iskoriste u profit!
Hoce da se malo poigraju i zarade na prici koja nas sve boli! Nisu se udostojili pitat autore jer oni su malo veci od zena koje rade rucno nije to za njih IN da postuju one koji su uzdigli pricu sa cvijetom.
Nisu se udostojili pomoc nasoj prici nego su gotovo izgradeno uzeli sa zeljom da nas ruse.
Cvijet koji mi radimo nije komercijaliziran i ovakvim nije zanimljiv te su ga pretvorili u stampu koja nije izvorna prica zena koje rucnom izrado rade cvijet kako bi na dostojanstven nacin pricali o onima koji ne mogu vise nista reci.. To su zrtve koji su svoje zivote dali a mi zivi hocemo daih jos koristimo! Sramota da bas oni koji imaju nisu dovoljno siti pa se zele nahranit pricom o zrtvama!
Hvala Vam postovana Sanela na postenom radu i vasem profesionalnom istupu u svakoj emisiji koji redovno pratim!
Ovo je nastavak onoga sto cijenim kod Vas!
Vasa istina u texru je bas doslovice prikazana jer doticni su zaboravili
da mi imamo autorska prava! Mozete ih kontaktirat i kao novinar pitat jesul trazili autrska prava od nas!
Za vasu informaciju zelim da Vas obavjestim da smo mi nasu agenciju angazirali vezano za autorstvo i to ce pravno biti i uspjesno odradeno posteno bez ikakve pompe sa nase strane ! Smatramo i to obavezom koju smo uzeli prema zenam koje rade cvjetove! Nas cilj je da sve dok ima onih koji rade rukom, srcem i sa ljubavi prema onim kojih nema da ce prica o istini trajati !
Nadam se da mi ne zamjerate sto sam ovako nabrzu javila se i zelim da ova Vasa prica bude nastavak sa nasom kad sve pravno uvedemo u red. Eto htjela sam da Vam kazem da ste na pravom putu za borbu i istinu a oni koji nisu neka se stide!
Istina je i da smo mi svojom borbom uspjeli proizvest simbol stradanja i nade da se nikad nikom ne desi Srebrenica.. Hvala Vam
Lp iz Gracanice
and

#55 Re: Brand Srebrenica

Post by and »

od svega se pravi problem.čovjek napravio majicu sa simbolom srebrenice.nekome se sviđa, kupiće,nekome se ne sviđa,ne želi da plati... ne mora kupiti i zdravo.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#56 Re: Brand Srebrenica

Post by _BataZiv_0809 »

Samo sto se ovdje ne radi o svidjanju i estetici :-)
and

#57 Re: Brand Srebrenica

Post by and »

a o čemu se radi?
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#58 Re: Brand Srebrenica

Post by Chmoljo »

Hajmo malo Ane Frank na kilu... Jos malo pa nestalo...

Ima i svjezih srebrenickih kostiju. Taman za supu od njihove krvi i suza.

Sto da ne...

Mi smo ljubomorne pizde koje glume moralne vertikale, a ljudi zgrcu pare. Pishaj po sirotinji.
SSemir

#59 Re: Brand Srebrenica

Post by SSemir »

vi nemate pravo na srebrenicu. fikret ima pravo. kako vas nije sramota, da dizete glas protiv srebrenice. pustite covjeka da zaradjuje!

Image
frngla

#60 Re: Brand Srebrenica

Post by frngla »

Klošar bez trunke morala i obraza.
dobar osjecaj

#61 Re: Brand Srebrenica

Post by dobar osjecaj »

Supak do srzi.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#62 Re: Brand Srebrenica

Post by Velkoski »

ono priča o skandalu...
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#63 Re: Brand Srebrenica

Post by _BataZiv_0809 »

Cvrsto izgradjen muski karakter koji se sa zenama obracunava fejsbuk statusima :D
KB9

#64 Re: Brand Srebrenica

Post by KB9 »

koje govno smrdljivo
studiorum_tuzlaensis

#65 Re: Brand Srebrenica

Post by studiorum_tuzlaensis »

Koji je ovo ljigavac. Fikrete sramoto srebrenička, pokazao si ko si i šta si, za Muniru smo odavno saznali.

Što se tiče ovog Haadalja producenta i lafo stiliste, i njemu jebem sve po spisku. Plati kiriju općini Stari Grad za korištenje poslovnog prostora, papak jedan, na sudu ćeš završit. Tačno si papak FGR, uostalom ništa drugačiji od upravljačke strukture FK Sarajevo sa kojima imaš tal.
m_l

#66 Re: Brand Srebrenica

Post by m_l »

Moze li neko i taj Sanelin tekst c/p?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#67 Re: Brand Srebrenica

Post by _BataZiv_0809 »

Catic Murid Fatima Afeerim fikrete na ovako ljepim tekstu ti si covjek pametan i sve znas sta i gdje treba reci I napisat bravo glavu gore
See Translation

Zekija Cakina Sinanovic Stidi se Sanela tacno ne udaraj u ranu (Fikret je djete od odgoja i vaspitanja i on je djete bez imalo pohlepe i ne bogati se na svojim i tudjim ranama kao neki a mozda i ti ista) Fikrete duso ne zamaraj se ti imas nasu cast podrsku za sve rado bi nosila ja i mnogi svi majicu nemamo je nije bitno kolko kosta.

Mersija Celic Hromalic
Svaka cast samo naprijed moguli se majice poruciti preko int jer ja ne zivim u Bosni selam

Aida Hadziabdic Taslaman · Upravna i Birotehnička škola
Aferim svaka cast dragi nas fikret voljela bih da imam tu majicu posto ne zivim u nasoj bosni i hercegovini da li ce biti mogucnosti je nabaviti a knjigu imam veliki selam i jos jednom aferim
Like · Reply · 25 June 2016 06:07
Oligarh

#68 Re: Brand Srebrenica

Post by Oligarh »

m_l wrote:Moze li neko i taj Sanelin tekst c/p?
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3397149760
frngla

#69 Re: Brand Srebrenica

Post by frngla »

Najgluplji i najgori narod na svijetu smo mi. Tačno seljačić zna na koju skupinu ljudi "cilja" svojim majicama, knjigama i ovom "jasamizsrebrenice" pričom.
bosan

#70 Re: Brand Srebrenica

Post by bosan »

Hajde nek nema veze pozadina ovog projekta bila ona postena ili nepostena , nebitno. Ali u kojoj prilici ja mogu nositi tu majicu , samo 11 Jula ili kad idem u kafanu ili tek da se zna da sam Bosnjak ? Nije problem dati 25 KM ,problem je da li iza te prodaje stoji neki projekat ili tek puka zarada .Ako postoji neki projekat onda treba traziti 25KM za projekat a majicu dati besplatno .Za projekat koji ce pomoci povratnicima u RS ja sam spreman svaki mjesec davati 25 KM.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#71 Re: Brand Srebrenica

Post by _BataZiv_0809 »

Zakuhalo mu se na fb :meza1:

Koji je ovo mentol i paljevina od covjeka :-)
SmokingMan

#72 Re: Brand Srebrenica

Post by SmokingMan »

Od jednog septiliona kombinacija za vlasiti branb on je izabrao tragediju svoga grada za isti.Sveukupno,fekalija od ličnosti.
KB9

#73 Re: Brand Srebrenica

Post by KB9 »

gnjida brise komentare
Drvosjeca iz Dejcica

#74 Re: Brand Srebrenica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

bosan wrote:Hajde nek nema veze pozadina ovog projekta bila ona postena ili nepostena , nebitno. Ali u kojoj prilici ja mogu nositi tu majicu , samo 11 Jula ili kad idem u kafanu ili tek da se zna da sam Bosnjak ? Nije problem dati 25 KM ,problem je da li iza te prodaje stoji neki projekat ili tek puka zarada .Ako postoji neki projekat onda treba traziti 25KM za projekat a majicu dati besplatno .Za projekat koji ce pomoci povratnicima u RS ja sam spreman svaki mjesec davati 25 KM.
:thumbup:
insomnia78

#75 Re: Brand Srebrenica

Post by insomnia78 »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Kako nema jebo ga ti? Da su na majicu naljepili Lepu Brenu ili Micu Trofrtaljku i rekli 25KM niko im išta ne bi smio progovoriti. Ovako u mjesecu u kojem treba da se živi što skromnije, da svi budemo suosjećajniji, da svoje neke prohtjeve i pohlepe svedemo na minimum oni cijenu majice, kojom promoviraju Srebrenicu i podsjećaju na genocid, stavljaju na 25KM. :(
Ko to mi?
Locked