Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nole ovog probušio ko kupus .... Ajde Đumi i Nole je uz tebe, možeš i ti u drugu sedmicu All England... Ja sam negde pročito, da je zaradio 300 $ 600 BAM ovaj Brus Wilis aka buco
Nik Bolitijeri, legendarni američki teniski trener, pojavio se na konferenciji Novaka Đokovića i odao počast srpskom igraču.
Bolitijeri je tokom karijere trenirao brojne velikane svetskog tenisa među kojima su Andre Agasi, Džim Kurijer, Monika Seleš, Marija Šarapova, Venus i Serena Vilijams, Martina Hingis, Boris Beker...
On se posle pobede Đokovića nad Manarinom pojavio na konferenciji i rekao ono što često govori: „Pokušavam da pronađem slabost u tvojoj igri i ne uspeva mi“, rekao je Bolitijeri, pa je usledio odgovor Đokovića koji se iznenadio njegovim prisustvom:
„Gospodine Bolitijeri, vau.“
„Voleo bih ovo da kažem. Ti imaš velike zasluge za ovaj sport i mnogo mi se sviđa koliko si skroman kada su u pitanju rekordi koje obaraš i poštovanje koje imaš prema ovom sportu. Počastvovan sam što te poznajem“, dodao je Bolitijeri, pa je usledio novi odgovor Đokovića:
„Hvala ti, Nik. Ja sam počastvovan što prisustvuješ mojoj konferenciji za novinare. Hvala ti mnogo što si došao. Oduševljen sam. Ovo je definitivno obeležilo ovu konferenciju“, rekao je srpski teniser.
Đoković je u sredu pobedom protiv Manarina stigao do novog rekorda jer je vezao 30. Gren slem pobedu što niko pre njega nije uspeo da uradi.
Domaći junak se borio, ali nije imao šanse protiv Federera – mnogo veće muke Rodžer je imao na konferenciji, kada su novinari pokušali da ga navuku da opanjka fudbalsku reprezentaciju Engleske. Nije se Rodžer dao, a evo kako je to izgledalo:
Novinar: Može li se reći da je Markus, uprkos tome što je izgubio, pružio veću borbu nego fudbaleri Engleske u meču s Islandom?
Federer: Nisam gledao meč, tako da ne mogu da komentarišem. Bio sam na terenu ili pred novinarima, imam alibi (osmeh).
Novinar: U tom smislu, da li je ispravno reći da je možda malo povratio toliko potrebni ponos britanskom sportu?
Federer. Vi ljudi ste brutalni (osmeh).
Novinar: Samo reci ’da’.
Federer: Hoću li dospeti na naslovnu stranu?
Novinar: Ma, učiniću te zvezdom.
Federer: Aha, učinićeš me zvezdom (smeh). Bilo je definitivno veliko iznenađenje to što je Engleska ispala od Islanda. Šta hoćete da kažem? Ne znam.
I tu je nadgornjavanje prestalo, ali interesantno je da na celoj konferenciji nije postavljeno niti jedno jedino pitanje, a bilo ih je 12, o samom Rodžeru, njegovoj igri, sledećem protivniku i sl, sva o Vilisu. Ali dobro, Federer je ipak samo teniser s najviše Gren slem titula u istoriji... Opet, Britanci, ’alal vam vera.
Ako Srbendu ista spasi, mada nema krakati Amer kuveta za senzaciju takvih gabarita posto ga znam u slicnim pozicijama kada je bio najbolji, onda je aksam. Valja paliti kandilje pa sutra nastaviti!