KAN:SRPSKI REDITELJ PREDSEDNIK ZIRIJA?
-
Nenadv24
Ne sekiraj se ti neće Toma grobar biti na vlasti. U opoziciji je a ne vjerujem ni da će doći na vlast. Pa kada su Amerikanci postavili svoje u Ukrajini i Gruziji ko bi dozvolio da ne kooperativni radikali dođu na vlast. Ne vjerujem.
Ja neznam je li ti uopšte čitaš moje postove pažljivo. Po svemu sudeći nisi.
Ja nigdje nisam rekao da sam UGROŽEN već da mi je tamo bolje.
Što si ti u posljednje vrijeme nepodnošljiv. Izgleda da si se iznervirao na jednoj od prethodnih tema pa sada se istresaš.
p.s.. nisi odgovorio na PM koji sam ti poslao o mom izlasku iz SDP-a.
Što si ti u posljednje vrijeme nepodnošljiv. Izgleda da si se iznervirao na jednoj od prethodnih tema pa sada se istresaš.
Last edited by Nenadv24 on 14/05/2005 01:57, edited 3 times in total.
-
muhamed_hr
srecan put nenadeNenadv24 wrote:Tu negdje, mada malo više naginjem na Srbiju naravno s razlogom jer nakon studija tamo imam namjeru i ostati. U Mostar i BiH se ne bih vraćao.
-
muhamed_hr
a sad ne ides tamoNenadv24 wrote:To je bilo davno. Međutim ne idem tamo nego u Banat tačnije u Zrenjanin.
Jest 6 god je toliko davno, pricao mi je djeda kako je bilo
-
mostarac
Nisam nervozan ni sekunde, a o tvom izlasku iz SDP-a nemas sta sa mnom pricati, jer postoji nekakav red da dodjes i kazes ja necu da budem tu i evo vam clanska i postoje ljudi kojima se to kaze, a ne meni. Ja zbog toga nisam odgovarao tebi na PM. A jeste sto se tice tebe zanimljivo kako neki ljudi ispod svoje fasade kriju jedno sasvim drugo JA.Nenadv24 wrote:Ne sekiraj se ti neće Toma grobar biti na vlasti. U opoziciji je a ne vjerujem ni da će doći na vlast. Pa kada su Amerikanci postavili svoje u Ukrajini i Gruziji ko bi dozvolio da ne kooperativni radikali dođu na vlast. Ne vjerujem.
-
Nenadv24
umro je mostar wrote:Nisam nervozan ni sekunde, a o tvom izlasku iz SDP-a nemas sta sa mnom pricati, jer postoji nekakav red da dodjes i kazes ja necu da budem tu i evo vam clanska i postoje ljudi kojima se to kaze, a ne meni. Ja zbog toga nisam odgovarao tebi na PM. A jeste sto se tice tebe zanimljivo kako neki ljudi ispod svoje fasade kriju jedno sasvim drugo JA.Nenadv24 wrote:Ne sekiraj se ti neće Toma grobar biti na vlasti. U opoziciji je a ne vjerujem ni da će doći na vlast. Pa kada su Amerikanci postavili svoje u Ukrajini i Gruziji ko bi dozvolio da ne kooperativni radikali dođu na vlast. Ne vjerujem.
A jeste sto se tice tebe zanimljivo kako neki ljudi ispod svoje fasade kriju jedno sasvim drugo JA.
To zbog topica o manjem bh entitetu. Znao sam.
-
Nenadv24
Išao sam i 2001 i narednih godina i od 3000 kvadratnih kilometara u BGD-u je negdje 6-8 lokacija ozbiljnije oštećeno. Nastradali objekti: generalštab VJ, dio zgrade RTS-a, Hotel Jugoslavija, dio TV Pink(njih mi nije nimalo žao šteta što ih nisu sravnili sa zemljom), toranj na Avali, dio kineske ambasade, rezidencija na dedinju(dio iznad zemlje) neke bolnice manje oštećene i ni jedan most nije srušen.muhamed_hr wrote:a sad ne ides tamoNenadv24 wrote:To je bilo davno. Međutim ne idem tamo nego u Banat tačnije u Zrenjanin.
-
muhamed_hr
Pricao se jedan vic u Srbiji poslije NATO bombardovanja Nenade:Nenadv24 wrote:Išao sam i 2001 i narednih godina i od 3000 kvadratnih kilometara u BGD-u je negdje 6-8 lokacija ozbiljnije oštećeno. Nastradali objekti: generalštab VJ, dio zgrade RTS-a, Hotel Jugoslavija, dio TV Pink(njih mi nije nimalo žao šteta što ih nisu sravnili sa zemljom), toranj na Avali, dio kineske ambasade, rezidencija na dedinju(dio iznad zemlje) neke bolnice manje oštećene i ni jedan most nije srušen.muhamed_hr wrote:a sad ne ides tamoNenadv24 wrote:To je bilo davno. Međutim ne idem tamo nego u Banat tačnije u Zrenjanin.
Kako se prelazi ulica u Srbiji?
Pogledas lijevo pogledas desno pogledas gore
Ne radi se o materijalnim stetama, vec o psihickim, 16 zemalja bombardovale Srbiju.
-
aris_angelis
Nenade tvoji korijeni su u Mostaru,a drvo bez korijena je mrtvo drvo,nigdje tebi nece biti bolje neg na svom kucnom pragu nemoj da mislis da hoce.Evo Kusturica sve ima slavu i novac ali dusu izgubio u dnu duse je duboko nesretan, i sto vise baljezga to je znak da je vise nesretniji.Nenadv24 wrote:19 nije 16. I kakve to veze ima sa mojim odlaskom. Pa zar i ljudi u SA i MO nisu bili pod stresom tokom rata ne znajući odakle će stići granata ili geler.. Pa tako i tamo. Prošlo je 6 godina i stanje se normalizovalo.
-
Nenadv24
Ja jesam iz Mostara i ali moji dublji korijeni su u zapadnoj Srbiji u okolini Čačka ali to nema veze.
Znači li to da svi oni koji su otišli iz BiH ili odakle već bi trebalo da se vrate zbog korijena. Svašta. Oni koji su otišli preko bare misliš da će se vratiti. Hoće ali možda kada se penzionišu.
Znači li to da svi oni koji su otišli iz BiH ili odakle već bi trebalo da se vrate zbog korijena. Svašta. Oni koji su otišli preko bare misliš da će se vratiti. Hoće ali možda kada se penzionišu.
-
aris_angelis
Pa NenadeNenadv24 wrote:Ja jesam iz Mostara i ali moji dublji korijeni su u zapadnoj Srbiji u okolini Čačka ali to nema veze.
a vise naginjes i vidis svoju buducnost u Srbiji posle svega zla sto je doslo sa tih prostora .
Tudja zemlja Nenade tuga golema treba svoju zemlju graditi i boriti se, jes ono isplativije na zapadu biti(ovde ne spada Srbija)ali dusa je prazna.
To je najbolje opisano u Santicevoj ,,Ostajte ovdje,,
-
Nenadv24
ali pretpostavljam rodjen u Bosni-rođen je u Makedoniji u Skopju zatim je preselio u Cavtat pa zatim u Mostar.aris_angelis wrote:Pa NenadeNenadv24 wrote:Ja jesam iz Mostara i ali moji dublji korijeni su u zapadnoj Srbiji u okolini Čačka ali to nema veze.
Znači li to da svi oni koji su otišli iz BiH ili odakle već bi trebalo da se vrate zbog korijena. Svašta. Oni koji su otišli preko bare misliš da će se vratiti. Hoće ali možda kada se penzionišu.oki eto kako sam kazes otac ti Srbin porijeklom zapadna Srbija i(ali pretpostavljam rodjen u Bosn),majka ti Bosnjakinja,zet Bosnjak ,ti rodjen u Bosni,
a vise naginjes i vidis svoju buducnost u Srbiji posle svega zla sto je doslo sa tih prostora .
Tudja zemlja Nenade tuga golema treba svoju zemlju graditi i boriti se, jes ono isplativije na zapadu biti(ovde ne spada Srbija)ali dusa je prazna.
Ja ni jednu bivšu yu republiku(osim možda Slovenije) ne smatram tuđom.
-
claybrain
predsjednik zirija uopste nema tu moc da odlucuje koji ce film biti prikazan ili ne.Frutek wrote:Govno je zato sto je svjesno izbacio iz konkurekcije za nagrade film Danisa Tanovica pritom rekavsi "dok sam ja predsjednik zirija, nece bit demokracije". Uz to dovodi neletovo Zabranjeno Pusenje da svira na gala zabavi svih glumaca. Tolko je govno da ga i je New York Times prozvao.
Cetnik ostaje cetnik!
-
muhamed_hr
Zato nikad nebi uzeo tudju vjeru, onda djeca neznaju gdje pripadaju.aris_angelis wrote:Pa NenadeNenadv24 wrote:Ja jesam iz Mostara i ali moji dublji korijeni su u zapadnoj Srbiji u okolini Čačka ali to nema veze.
Znači li to da svi oni koji su otišli iz BiH ili odakle već bi trebalo da se vrate zbog korijena. Svašta. Oni koji su otišli preko bare misliš da će se vratiti. Hoće ali možda kada se penzionišu.oki eto kako sam kazes otac ti Srbin porijeklom zapadna Srbija (ali pretpostavljam rodjen u Bosni),majka ti Bosnjakinja,zet Bosnjak ,ti rodjen u Bosni,
Al Nenada vuce ka Srbiji radi imena, ljudi ga odma stanpaju ko Srbina.
-
ma_zdraoooo
Mislim da se Kusturica ispucao sa "Underground" i da on vise jednostavno ne zna da napravi film. Sve sto je napravio poslije tog filma, nista mu nije valjalo. Toliko.
-
aris_angelis
A Underground je valjao ma daj...ma_zdraoooo wrote:Mislim da se Kusturica ispucao sa "Underground" i da on vise jednostavno ne zna da napravi film. Sve sto je napravio poslije tog filma, nista mu nije valjalo. Toliko.
-
digger
Yup: da je u Sarajevu bio bi nas genije kojeg samo nasa zemlja moze odgojiti, i koji bi bio veci od Kurosave, Bergmana, Godara... i naravno dokaz neke nase superiornosti.Nenadv24 wrote:Što je govno jeli što je bgd-u? Da je kojim slučajem u zagrebu ili negdje u svijetu onda ne bio govno je li tako.
-
muhamed_hr
Jovan Divljak je za srbe govno a za Bosnjake herojdigger wrote:Yup: da je u Sarajevu bio bi nas genije kojeg samo nasa zemlja moze odgojiti, i koji bi bio veci od Kurosave, Bergmana, Godara... i naravno dokaz neke nase superiornosti.Nenadv24 wrote:Što je govno jeli što je bgd-u? Da je kojim slučajem u zagrebu ili negdje u svijetu onda ne bio govno je li tako.
-
ma_zdraoooo
Jarane, dobar je to film pravo, barem meni.aris_angelis wrote:A Underground je valjao ma daj...ma_zdraoooo wrote:Mislim da se Kusturica ispucao sa "Underground" i da on vise jednostavno ne zna da napravi film. Sve sto je napravio poslije tog filma, nista mu nije valjalo. Toliko.![]()
-
Nenadv24
Jovan Divjak ne Divljak bio je u ARBiH pa ga je Aljo odstranio i od tamo "jer se Hrvati u istoimenoj armiji nisu slagali s time da Srbin bude na visokom položaju u ARBiH". Tako je barem on rekao.Kakve veze Jovan Divjak ima ovom temom?muhamed_hr wrote:Jovan Divljak je za srbe govno a za Bosnjake herojdigger wrote:Yup: da je u Sarajevu bio bi nas genije kojeg samo nasa zemlja moze odgojiti, i koji bi bio veci od Kurosave, Bergmana, Godara... i naravno dokaz neke nase superiornosti.Nenadv24 wrote:Što je govno jeli što je bgd-u? Da je kojim slučajem u zagrebu ili negdje u svijetu onda ne bio govno je li tako.
-
muhamed_hr
E pa Nenade nemogu sad sve da ti objasnjavamNenadv24 wrote:Jovan Divjak ne Divljak bio je u ARBiH pa ga je Aljo odstranio i od tamo "jer se Hrvati u istoimenoj armiji nisu slagali s time da Srbin bude na visokom položaju u ARBiH". Tako je barem on rekao.Kakve veze Jovan Divjak ima ovom temom?muhamed_hr wrote:Jovan Divljak je za srbe govno a za Bosnjake herojdigger wrote: Yup: da je u Sarajevu bio bi nas genije kojeg samo nasa zemlja moze odgojiti, i koji bi bio veci od Kurosave, Bergmana, Godara... i naravno dokaz neke nase superiornosti.
70+20+5+4+1=100%
Jovan Divjak (pardon) je bio i bice uvjek heroj u BiH.
30.3.2005
Gradsko vijeće izabralo Gradsku upravu i dodijelilo Šestoaprilske nagrade
Semiha Borovac prva gradonačelnica Sarajeva
Pojedinačne Šestoaprilske nagrade dobili su Jovan Divjak...
http://www.jutarnje.ba/aktuelno-det.asp?N_UID=2862
Jovan Divjak

PS: Nisu smenjeni samo Jovan Divjak vec vecina generala ABiH.
Last edited by muhamed_hr on 14/05/2005 18:21, edited 1 time in total.