Bilo vece ( vecera i lagano pijuckanje ) ili jutro ( dorucak i kafenisanje ) terasa je tu.
Sljedece po vaznosti mi je mir u vrijeme spavanja, jbs onu pjesmu od Zere "niko nije lud da spava", galame imam i sasvim dovoljno ostatak godine.
Moderator: anex
Pa da. Da covjek dusu odmoriWarashii wrote:Ma na terasi se, kada sam u kuci, provede jedno 90% vremena, dok sam budan, ostalo otpada na wci kuhinju.
Bilo vece ( vecera i lagano pijuckanje ) ili jutro ( dorucak i kafenisanje ) terasa je tu.
Sljedece po vaznosti mi je mir u vrijeme spavanja, jbs onu pjesmu od Zere "niko nije lud da spava", galame imam i sasvim dovoljno ostatak godine.
Pelješac ili tučepi radi plaže i hlada.Qler wrote:Ni ja ne znam gdje bi... trebao bi sa zenom i djecom, a nemam ideje gdje... ima li neko neku preporuku, djeca 4 godine jedno 7 mjeseci drugo...
Tako je, očigledno ove godine moramo malo sniziti kriterije. Ja još nisam slao upite, pokušat ću prvo sa starim nekim adresama, pa ako ne bude ništa, tražiti novo.Nisrin wrote:I meni je jaaako bitna terasa ali sa POGLEDOM NA MORE, a ne napr na Biokovo---apartman u centru Tucepa, s pogledom NA BIOKOVO, za 2 osobe 90 eura :S HAHAHA
Jako mi je bitna i blizina mora, meni je bas umor ako sam negdje uz magistralu, ali neka se ne moze previse birati...
Pokusaj traziti u Promajni kakav smjestaj, idealno mjesto za porodicu, pogotovo ko ima male bebace.Qler wrote:Ni ja ne znam gdje bi... trebao bi sa zenom i djecom, a nemam ideje gdje... ima li neko neku preporuku, djeca 4 godine jedno 7 mjeseci drugo...
peljesac... recimo zuljanaQler wrote:Ni ja ne znam gdje bi... trebao bi sa zenom i djecom, a nemam ideje gdje... ima li neko neku preporuku, djeca 4 godine jedno 7 mjeseci drugo...
peljesac... recimo zuljana[/quoteFilter wrote:Qler wrote:Ni ja ne znam gdje bi... trebao bi sa zenom i djecom, a nemam ideje gdje... ima li neko neku preporuku, djeca 4 godine jedno 7 mjeseci drugo...
Htjedoh mu i ja Promajnu predložiti. Definitivno odlično mjesto za odmor ko ima malu djecu.konektovan wrote:Pokusaj traziti u Promajni kakav smjestaj, idealno mjesto za porodicu, pogotovo ko ima male bebace.Qler wrote:Ni ja ne znam gdje bi... trebao bi sa zenom i djecom, a nemam ideje gdje... ima li neko neku preporuku, djeca 4 godine jedno 7 mjeseci drugo...![]()
![]()
Imas super setaliste, ako ste u kondiciji, prema Baskom polju i Baskim vodama. Jako lijepo, cisto i mirno malo mjesto, sa super plazom.
smjestaj.com.hr?Nisrin wrote:agent_zero wrote:
Tako je, očigledno ove godine moramo malo sniziti kriterije. Ja još nisam slao upite, pokušat ću prvo sa starim nekim adresama, pa ako ne bude ništa, tražiti novo.
Pokusaj na stranici koju sam stavja,a izaberes mjesto i izbaci sve apartmane, dosta je jeftinije nego recimo na bookingu![]()
agent_zero wrote:Pelješac ili tučepi radi plaže i hlada.Qler wrote:Ni ja ne znam gdje bi... trebao bi sa zenom i djecom, a nemam ideje gdje... ima li neko neku preporuku, djeca 4 godine jedno 7 mjeseci drugo...
Dobar je Supetar samo malo prenapuceno za moj ukus ali ima extra plaza, ja sam tu u blizini vec nekoliko godina. O Bracu sve naj.Qler wrote:Rezervisan smještaj u Supetru... Već sam prije tamo isao i ima extra plaza za djecu.
Zašto?Bullet Tooth Tony wrote:agent_zero wrote:Pelješac ili tučepi radi plaže i hlada.Qler wrote:Ni ja ne znam gdje bi... trebao bi sa zenom i djecom, a nemam ideje gdje... ima li neko neku preporuku, djeca 4 godine jedno 7 mjeseci drugo...
Nista od peljesca ako imas malo djete
Hau mač, ako se smije znati?Qler wrote:Rezervisan smještaj u Supetru... Već sam prije tamo isao i ima extra plaza za djecu.