Svaka čast na 928-ci! Šteta što si je morao prodati
Sad mi padaju na pamet i stari Saab-ovi. Lud sam i za njima!
Eno vidi sad Bakira sa Alfetom!
Moderators: _BataZiv_0809, anex
'89 200sxamar1994 wrote:klaki wrote:jos 2.5 godine pa cu biti mescini jedini japanac oldtimerstavit cu slike ako krenu radovi nekad sad, tj. napad na hrdju tj jebene pragove
u zivotu mi samo ovo dosta, spreman koristiti javni prevoz za poslapa ako se ozenim nekad uzet auto famAlijarno
eventualno imati neko malo dizlo 80-100 konja za prevoza...
evo malo muzike ako nista....
![]()
posalji mi na pp koje je auto, da znam koji je japaner
dobra muzika![]()
klaki wrote:'89 200sxamar1994 wrote:klaki wrote:jos 2.5 godine pa cu biti mescini jedini japanac oldtimerstavit cu slike ako krenu radovi nekad sad, tj. napad na hrdju tj jebene pragove
u zivotu mi samo ovo dosta, spreman koristiti javni prevoz za poslapa ako se ozenim nekad uzet auto famAlijarno
eventualno imati neko malo dizlo 80-100 konja za prevoza...
evo malo muzike ako nista....
![]()
posalji mi na pp koje je auto, da znam koji je japaner
dobra muzika![]()
Bakir1 wrote:Ma ne izazivam tebe ali ako si izazvan i nemas djece kredita i baš te to loži mogu ja početi nagovarati![]()
Ja sam kontao za početak nešto iz devedesetih da kupim, može se naći lijepih autića. Pobježe mi neki dan jedna odlična Alfa 155, prodade je čovjek za dan.Romeo 80 wrote:Djeca još njet, mali malecki kreditčić imam, ali kao što rekoh gore, fali mi garaža
Nije taj auto za parkiranja napolju. Srce bi mi puklo. Nije taj sport još za mene, ali imam želje što je najvažnije. Biće nekad sigurno
A ja vozim Alfu 155almir90 wrote:Ja sam kontao za početak nešto iz devedesetih da kupim, može se naći lijepih autića. Pobježe mi neki dan jedna odlična Alfa 155, prodade je čovjek za dan.Romeo 80 wrote:Djeca još njet, mali malecki kreditčić imam, ali kao što rekoh gore, fali mi garaža
Nije taj auto za parkiranja napolju. Srce bi mi puklo. Nije taj sport još za mene, ali imam želje što je najvažnije. Biće nekad sigurno
Romeo 80 wrote: A ja vozim Alfu 155
Cini ti se, naletice opet nesto...tako to hoda u zivotu.Ommadawn wrote:132 velis.... Ah jebote o tome sam kao djecak sanjao da mi bude prvo auto. Prije nekoliko mjeseci ovdje baba prodala Argentu, samo takvu, za cirka 450 eura. Ma auto fino, ocuvano (bar na prvi pogled) ali hajde se usudi kupiti - spremao se za selidbu i jos pun kurac nekih stvari. Ma necu je prezaliti dok sam ziv.radostan dan wrote:za pokretaca teme...
Volio bih imati crnu volgu iz sredine sezdesetih. Taman bi me dobro opisala...zivio iza zavjese, a palio se na -americke grafite-.
Ili ipak Fiat 132...mozda nekad i budNe, kad dam otkaz porodici.
To ti sa Romeom regulisiBakir1 wrote:Ima toga još samo ljudi ne seru po forumima nego ljubomorno za sebe čuvaju...
Da bata zna kakva alfeta ima i da se uz malo nagovaranja može možda i kupiti morao bi apstinirati od žena a to ne želimo mi sa ovog pdf-a
Je li bordo ili plava?almir90 wrote:
Ja sam kontao za početak nešto iz devedesetih da kupim, može se naći lijepih autića. Pobježe mi neki dan jedna odlična Alfa 155, prodade je čovjek za dan.
E svastatempuser wrote:@Almir90
Jeste moj.
@Havana
Ja se sjecam ovog auta iz Speeda, a ona Octavia iza bi lako mogla biti moja na lakiranju branika.
Inace poslije tebe im je neko dovukao bijelog 944, oni su ga zavrsili, lik nikad nije platio niti dosao po auto. Dugo je stajao u dvoristu, nedavno su ga prebacili na onu drugu parcelu.
Nije nesh, vjerovat, jucer smo kafu pili! Onaj VW 1500 je jos uvijek u istim cosku, zapetljalo se oko ostavine, takvog ga je i kupio. Steta, mislim, nece on propast' ali pitanje je kad ce doc' na red.HAVANA wrote:E svastatempuser wrote:@Almir90
Jeste moj.
@Havana
Ja se sjecam ovog auta iz Speeda, a ona Octavia iza bi lako mogla biti moja na lakiranju branika.
Inace poslije tebe im je neko dovukao bijelog 944, oni su ga zavrsili, lik nikad nije platio niti dosao po auto. Dugo je stajao u dvoristu, nedavno su ga prebacili na onu drugu parcelu.Ma rijesio je to ermin...Sad se sjeti,sta li je uradio sa onim starim vw sto je dugo stajao,plavim,cekao papire,tako nesta...Inace nisam ljubitelj vw i nisam ga nikad vozio ali onaj je bio mrak,ne znam ni sta je ono...bas onaj stari nekakav...A 928 je stvarno dobro uradio,bilo je muke,alu blatobrani,pjeskario sam nesta,nosao po visokom,u grudama felge,preko interneta narucivao dijelove,kedere u porsheu,presvlacio sjedista,itisone u kresevu...sto jada...A sam sam sve povadio i ogolio,nisam nikom dao...Trajalo godinu dana i onda kad sam poceo sastavljati joj maaajko.Ja i 1000 sarafa...
![]()
Al nije mi viska ostalo.Eno ga u mostaru...a kupio ga u odzaku...Tezak je to auto,za sitnice kad sam pitao u porscheu kaze bolje ti je da si najnovijeg cayenna uzeo,oplakaces.Sreca samo kedere i poklopce za felge uzeo,ostalo nasao u grudama i preko interneta...Samo sam se zajebao kad sam vec prodao,sto nisam odvuko u holandiju onim iz 928 kluba jer je bio bas onaj stari model,uska stopa...Jbg gorilo mi tad nesta i morao, a i vani je stajao.Ne ide to.
E ziv i zdrav bio, korisna ce mi biti ova informacijaHAVANA wrote:Neki dan sam mu bio na drugom parkingu, ne vidjeh tog 944,doduse nisam ni gledao,ima onaj dodge i onih sa rente...U kresevu imas onu malu fabrikicu od onog sto proizvodi prostirace.Jako fin covjek i ima veliki izbor materijala.Kompletan tepih sam kod njega uzeo,bukvalno skoro isti kao porsche.Mekan,sa dubokom i mekanom dlakom...Otidji do njega rijesice ti to a i nije skup.Reci da sam te ja poslao,znas ko sam.http://www.jurindesign.ba/
Bordo, u Tuzli se prodavala, na slikama odličan primjerak, ali nisam stigao da je pogledam, brzo se proda.IcedFlame wrote: Je li bordo ili plava?