Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cyprus wrote:Nego, hoće li ovaj Šuko ikad potruditi da nauči neka imena... Jebali ga Nađi i Šalaj
Nagy (Nađ) je najčešće mađarsko prezime, u prevodi znači Veliki...
Zanimljivo da za Austriju igra Klein (Mali)
Transfermarkt je uveo na stranici svakog igrača učesnika Eura izgovor njegovog prezimena na jeziku matične zemlje, klikneš jednom i naučiš da se ne brukaš više. No, đe će to Šuko raditi
Ovaj Island ko mi kad smo ono fasovali u barazu 6-2 od Portugala.
Njima odgovara kad je ovako ekipa troma, pa ih brzinom uzimaju.
Mogli bi fino fasovati veceras.
Tomahawk11 wrote:Ovaj Island ko mi kad smo ono fasovali u barazu 6-2 od Portugala.
Njima odgovara kad je ovako ekipa troma, pa ih brzinom uzimaju.
Mogli bi fino fasovati veceras.
Fakat se vidi da spadaju na samo dno na ovom prvenstvu. Oni i Sjeverna Irska, ne znam ima li gorih.
hajd' napravi našu reprezentaciju od nekog uzorka od 600.000 ljudi. i bez dijaspore. ljudi uz crnu goru sigurno najviše izvlače iz najmanje ljudi u timskim sportovima.
JThomas wrote:hajd' napravi našu reprezentaciju od nekog uzorka od 600.000 ljudi. i bez dijaspore. ljudi uz crnu goru sigurno najviše izvlače iz najmanje ljudi u timskim sportovima.
Ma njima je uspjeh plasman na prvenstvo. Za nesto vise niti znaju niti mogu.
JThomas wrote:hajd' napravi našu reprezentaciju od nekog uzorka od 600.000 ljudi. i bez dijaspore. ljudi uz crnu goru sigurno najviše izvlače iz najmanje ljudi u timskim sportovima.
Ja mislim da ih ima i duplo manje
Naravno da izvlače maksimum, ali mislim da će u budućnosti i u konkurenciji od 24 reprezentacije teško dolaziti do plasmana.
Pa nema logike da igraju uspješno rukomet, fudbal i košarku, nešto će morati pasti.