2. playstation 2
3. željo i sarajevo
4. sarajevo-x forum
5. deen
bas sam tamo i ja tebe prokuzio.meatoverhere wrote:Vidis da sam te prokuzio tamo na temi o religiji (pokrstavanje muslimana).claybrain wrote:kusta je najpoznatiji sarajlija u svijetu. nikada nikoga nisam sreo da me je upitao za tanovica, svi kada im kazem odakle sam znaju i pitaju jedino za kusturicu.
kusturica je samo rekao da su muslimani srbi koji su presli na islam, zasto ga mrziti radi toga? uostalom tako misle sve katedre za slavistiku i istoriju balkana svih nezavisnih akademskih institucija, od oxforda, preko stanforda do harvada.
druga je stvar sto neki novi ljudi sa novom agendom i novom (politikantskom) povijesti zele nacrtati drugaciju istinu jer im ova neodgovara, ali to nije posten motiv za demonizaciju kusturice.
osim toga on je osudjivao i srpski ekstremizam, izazvao seselja na dvoboj![]()
mrznja prema kusturici je testament primitivnosti bosanskog drustva i odraz dubokih kompleksa i krize identiteta kod istih.
Najveci neprijatelj bosne je definitivno MOJA ZENA koja mi hebe "bosansku mater" svaki dan, i kune sve sto je bosansko i nekoliko puta je izrazila zelju da nas sravni sa zemljom sto smo se ovako glupi i tvrdoglavi izrodili...TheGame wrote:1. rad
2. playstation 2
3. željo i sarajevo
4. sarajevo-x forum
5. deen
St.Germain wrote:prepisana tema iz posljednjeg Starta:
1.
2.
3.
4.
5.
sta vi mislite?