Slavlje uz pucnje iz kalašnjikova

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Pucate li kad se slavi?

1. Da
11
15%
2. Ne
20
28%
3. Probao/la, ali ne prakticiram
4
6%
4. Svjedočio/la, ali ne prakticiram
8
11%
5. Da li si normalan/na?
19
27%
6.Pucao/la bih, al' nemam iz čega!
9
13%

Total votes: 71

Šveđanin

#51 Re: Slavlje uz pucnje iz kalašnjikova

Post by Šveđanin »

Veliki broj Srba svoje licne frustracije, komplekse, neuspjehe u zivotu izbacuje kroz Djokoviceve pobjede. Kad cujem ono pokazace on njima najezim se... njima u smislu svi su se oni tamo na drugoj strani okupili, i svima Djokovic mrzak i svi rade na tome da ga sruse...

Ja prvi volim Djokovica i koliko se iz intervjua moze vidjeti covjek je skroz OK. I ovo uopste nije do Srba. Da Bosnjaci imaju superstara u rangu Djokovica bili bi isti, to sigurno.
U normalnim zemljama ljudi u njihovom dobu putuju, upoznaju nove kulture, istrazuju, skoluju se ili rade zanat... Da, jasno je, ovo pociva na finansijskoj situaciji i stanju u zemlji, ali normalna zemlja se gradi za buducnost uz neki normalan narod, a to ova 2 debila sasvim sigurno nisu, oni ce samo napraviti novog debila od svojih potomaka.

Bileca je svakakvo vukojebina gdje se ne moze ocekivati nesto reprezentativno, ali ovo je bas retardirano..

Pogledajte vi ove 2 glave. Pa ruku dajem da oni nemaju veze sa teniskim pravilima, da prije Djokovica u zivotu nisu pogledali teniski mec. Njih boli kita za sportom, njima je jedino vazan Djokovic kao instrument gdje ce izbacivati svoje frustracije prema svijetu, koji se urotio protiv njih...

Kad covjek zivi u zemlji treceg svijeta, nema nista konkretno cime se moze pohvaliti u zivotu, sto ne znaci da je los covjek, nego mozda jednostavno nije imao uslove za to... kad iz dana u dan traje sivilo, i na to sve dodje jedan Djokovic koji ce "pokazati pravdu njima zlikovcima" onda se dosta naroda srodi sa tom osobom, njegove uspjehe slavi vise od njega, na njegove neuspjehe pada u depresiju...

Tipican primjer iz jos jedne sjebane zemlje:

hAZNADAR

#52 Re: Slavlje uz pucnje iz kalašnjikova

Post by hAZNADAR »

Turski obicaj. I to nije rekla-kazala vec stvarno. Vidio svojim ocima. A ima i bezbroj videa.

Turski obicaj a kod nas osmanski zaostatak. Kod nekoga manje, kod nekoga vise.

U Turskoj se obicno na taj nacin proslavlja rodjenje muskog djeteta, to obavezno. Svadbe, sportske ili neke druge pobjede,.. po izboru.

Zato turkofili, kada kritikujete Srbe zbog ovoga, sjetite se od koga je i ko je veci u tome. :D

Da se ima malo vise pameti u Turskoj i nekim zemljama gdje je vladala - ocivali bi pametni dio tradicije a ovakvo sto zabranili. Jer prvo ne podnosi svacije srce, uho, zivci,... prasak, a drugo - svaki ispaljeni metak u zrak mora negdje pasti - a znao je pasti nezgodno.

Ameri su bili pametni pa su zabranili tu tradiciju.
Edin H.

#53 Re: Slavlje uz pucnje iz kalašnjikova

Post by Edin H. »

Ispaliste li koji rafal danas kad zabi Djuric drugi? :D
insomnia78

#54 Re: Slavlje uz pucnje iz kalašnjikova

Post by insomnia78 »

Image
delllboy79

#55 Re: Slavlje uz pucnje iz kalašnjikova

Post by delllboy79 »

Šveđanin wrote:Veliki broj Srba svoje licne frustracije, komplekse, neuspjehe u zivotu izbacuje kroz Djokoviceve pobjede. Kad cujem ono pokazace on njima najezim se... njima u smislu svi su se oni tamo na drugoj strani okupili, i svima Djokovic mrzak i svi rade na tome da ga sruse...

Ja prvi volim Djokovica i koliko se iz intervjua moze vidjeti covjek je skroz OK. I ovo uopste nije do Srba. Da Bosnjaci imaju superstara u rangu Djokovica bili bi isti, to sigurno.
U normalnim zemljama ljudi u njihovom dobu putuju, upoznaju nove kulture, istrazuju, skoluju se ili rade zanat... Da, jasno je, ovo pociva na finansijskoj situaciji i stanju u zemlji, ali normalna zemlja se gradi za buducnost uz neki normalan narod, a to ova 2 debila sasvim sigurno nisu, oni ce samo napraviti novog debila od svojih potomaka.

Bileca je svakakvo vukojebina gdje se ne moze ocekivati nesto reprezentativno, ali ovo je bas retardirano..

Pogledajte vi ove 2 glave. Pa ruku dajem da oni nemaju veze sa teniskim pravilima, da prije Djokovica u zivotu nisu pogledali teniski mec. Njih boli kita za sportom, njima je jedino vazan Djokovic kao instrument gdje ce izbacivati svoje frustracije prema svijetu, koji se urotio protiv njih...

Kad covjek zivi u zemlji treceg svijeta, nema nista konkretno cime se moze pohvaliti u zivotu, sto ne znaci da je los covjek, nego mozda jednostavno nije imao uslove za to... kad iz dana u dan traje sivilo, i na to sve dodje jedan Djokovic koji ce "pokazati pravdu njima zlikovcima" onda se dosta naroda srodi sa tom osobom, njegove uspjehe slavi vise od njega, na njegove neuspjehe pada u depresiju...

Slave Đokovica kao velikog srbina a zanemaruju cinjenicu cije Đokovic ima drzavljanstvo i kome placa porez. Jbo njega dobar je teniser ali folira se previse jos je dolazio ovamo kad su one poplave bile i pomago malo ali to nije nista koliko je poreza utajio.
insomnia78

#56 Re: Slavlje uz pucnje iz kalašnjikova

Post by insomnia78 »

Sjete se, kad izgubi. Onda ide, "Đovače, plati porez. Pičko"
Ripicipi

#57 Re: Slavlje uz pucnje iz kalašnjikova

Post by Ripicipi »

hrle1976 wrote:tonski zapisnik je editovan

:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:
hrle1976

#58 Re: Slavlje uz pucnje iz kalašnjikova

Post by hrle1976 »

"... iz grupe luda celjad" oplaka.

ali inace iz tog kutka dolaze fenomeni pred televizijom.

dječak sa šibicama

#59 Re: Slavlje uz pucnje iz kalašnjikova

Post by dječak sa šibicama »

Profinjeni ljubitelji tenisa, gospodcad, since 1856.
hrle1976

#60 Re: Slavlje uz pucnje iz kalašnjikova

Post by hrle1976 »

delllboy79 wrote:

Slave Đokovica kao velikog srbina a zanemaruju cinjenicu cije Đokovic ima drzavljanstvo i kome placa porez. Jbo njega dobar je teniser ali folira se previse jos je dolazio ovamo kad su one poplave bile i pomago malo ali to nije nista koliko je poreza utajio.
Pa nema drzavljanstvo Monaka vec Srbije.
nema me tamo

#61 Re: Slavlje uz pucnje iz kalašnjikova

Post by nema me tamo »

hrle1976 wrote:"... iz grupe luda celjad" oplaka.

ali inace iz tog kutka dolaze fenomeni pred televizijom.

A gledaj ovog govnara što mu se smije iza leđa, da je prošlo bio bi prvi tu da ga pogura. :lol: :D
delllboy79

#63 Re: Slavlje uz pucnje iz kalašnjikova

Post by delllboy79 »

hrle1976 wrote:
delllboy79 wrote:

Ali placa porez u Monaku
hrle1976

#64 Re: Slavlje uz pucnje iz kalašnjikova

Post by hrle1976 »

delllboy79 wrote:
hrle1976 wrote:
delllboy79 wrote:

Ali placa porez u Monaku
Kad moze, ko nebi. Kosta stan u Monaku.
radiša

#65 Re: Slavlje uz pucnje iz kalašnjikova

Post by radiša »

nije mi jasno da debil u "slavlju" moze prouzrokovat probleme drugom i sebi.drugom sto boga pitaj dje ce past to zrno a sebi sto ce platit kaznu,nece mu je nole platit.sve su to supljoglavi ljudi :lol:
Edin H.

#66 Re: Slavlje uz pucnje iz kalašnjikova

Post by Edin H. »

radiša wrote:nije mi jasno da debil u "slavlju" moze prouzrokovat probleme drugom i sebi.drugom sto boga pitaj dje ce past to zrno a sebi sto ce platit kaznu,nece mu je nole platit.sve su to supljoglavi ljudi :lol:
Kakvi problem, ne lete tamo avioni.

http://www.24sata.hr/news/podgorica-zal ... vion-44422
LBVIEW

#67 Re: Slavlje uz pucnje iz kalašnjikova

Post by LBVIEW »

Šveđanin wrote:Veliki broj Srba svoje licne frustracije, komplekse, neuspjehe u zivotu izbacuje kroz Djokoviceve pobjede. Kad cujem ono pokazace on njima najezim se... njima u smislu svi su se oni tamo na drugoj strani okupili, i svima Djokovic mrzak i svi rade na tome da ga sruse...

U kontekstu "pokazat ce on njima...",nije zgoreg podjetiti se i izjave Dokovica kako ce se on svojim pobedama osvetiti zapadu za nepravedno bobardovanje Srbije.
realna do boli

#68 Re: Slavlje uz pucnje iz kalašnjikova

Post by realna do boli »

Nemora to biti kalasnjikov...
Za vikend na mojoj vikendic, i koja je na uzvisenju, kraj mog uha prozvizda metak, zatim se cuo pucanj iz puske.
U daljini se cula muzika..dernek.
Pusanj je dosao iz sela sa susjednog brda.
Muzu i meni nije bilo mrsko uputiti se tamo i pitati ko me je mogao ubiti..kazu nisu oni..bili lovci na trecem brdu...
kako bilo da bilo...za par centimetara sam izbjegla smet..zasto..onako..iz slavlja ili lova.
Edin H.

#69 Re: Slavlje uz pucnje iz kalašnjikova

Post by Edin H. »

realna do boli wrote:Nemora to biti kalasnjikov...
Za vikend na mojoj vikendic, i koja je na uzvisenju, kraj mog uha prozvizda metak, zatim se cuo pucanj iz puske.
U daljini se cula muzika..dernek.
Pusanj je dosao iz sela sa susjednog brda.
Muzu i meni nije bilo mrsko uputiti se tamo i pitati ko me je mogao ubiti..kazu nisu oni..bili lovci na trecem brdu...
kako bilo da bilo...za par centimetara sam izbjegla smet..zasto..onako..iz slavlja ili lova.

Gdje vas je djavo na selo nosio?
sema911s

#70 Re: Slavlje uz pucnje iz kalašnjikova

Post by sema911s »

hAZNADAR wrote:Turski obicaj. I to nije rekla-kazala vec stvarno. Vidio svojim ocima. A ima i bezbroj videa.

Turski obicaj a kod nas osmanski zaostatak. Kod nekoga manje, kod nekoga vise.

U Turskoj se obicno na taj nacin proslavlja rodjenje muskog djeteta, to obavezno. Svadbe, sportske ili neke druge pobjede,.. po izboru.

Zato turkofili, kada kritikujete Srbe zbog ovoga, sjetite se od koga je i ko je veci u tome. :D

Da se ima malo vise pameti u Turskoj i nekim zemljama gdje je vladala - ocivali bi pametni dio tradicije a ovakvo sto zabranili. Jer prvo ne podnosi svacije srce, uho, zivci,... prasak, a drugo - svaki ispaljeni metak u zrak mora negdje pasti - a znao je pasti nezgodno.

Ameri su bili pametni pa su zabranili tu tradiciju.
Turci =servi

vecinom ove vrste slavlja je u nerazvijenim drustvima, praznim kockastim glovama sa istocne strane drine i ( donald bi zid oko mexika, ja bi ga na drinu) punoglavcima koji se positovjecuju sa njima
Bodkin

#71 Re: Slavlje uz pucnje iz kalašnjikova

Post by Bodkin »

insomnia78 wrote:Image
:lol:
Post Reply