Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!
- BHCluster
#51 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!
Ima li više kladionica u Federaciji, ili Hrvata u Republici Srpskoj?
- tututuuuu
#52 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!
Znaci i Komarica je "jebac djece"? A s obzirom da si u ovom duelu kontra Covica onda si na strani ovog jebaca djece. Je li jebac djece u pravu ili nije?BHCluster wrote:tututuuuu wrote:
Razlog nije ni bitan. Ja sam samo tebi odgovorio zbog tvoje dvolicnosti. Covic zbog Dodika a ti od svecenika "kao jebaca djece" do branitelja Komarice. Kao i Covic pretpostavljam imas svoje razloge.
Gdje je tu dvolicnost kad sam ja napisao da je Covic stao na Dodikovu stranu a ne na Komaricinu. Molim te navidi gdje ja to branim Komaricu?
- spreca
#53 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!
O pederu Covicu je rijec a ne o Komarici....sta si zapeo za te jebace 
- tututuuuu
#54 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!
Zato sto je covjek napisao da su svi svecenici jebaci djece, pa me cudi kako sad odjednom moze stati na stranu jebaca djece. Pa makar i Covic bio na suprotnoj strani.spreca wrote:O pederu Covicu je rijec a ne o Komarici....sta si zapeo za te jebace
-
kakavdanakneiskustvu
#55 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!
KB9 wrote:covic je govno, kratko i jasno al na nasu zalost jedno veoma sposobno govno
- General War
#56 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!
MAter jebo, citav mu prvi sastav aDeZea u hagu na hladjenju, drugi tim u bjezaniji zbog pljacke i MZ...a ono se naslo da broji croate gdje ima koga iz trece zamjene, a do jucer govorio kako treba ovim hrvatima da glas na izborima vrijedi manje nego u ercegovaca...mislim...sumirprimus wrote:ali opet nije u pravu.
citava tuzla?
ne bih se slozio, u stvari neam se ja sta slagat il neslagat, jednostavno nije istina. covic il je neupucen ili maliciozan.sumnjam daj neupucen...
- spreca
#57 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!
Ovo je laz....gdje to napisao............a da pedeofila ima svugdje to nije tajna .....samo sto si nesto zalomio zub nanjega a nije ti vazno sta ti glavni laze i napada za istinu izrecenu od Komarice pa makar bio i jebac djece...sad je u pravu.tututuuuu wrote:spreca wrote:O pederu Covicu je rijec a ne o Komarici....sta si zapeo za te jebace
Zato sto je covjek napisao da su svi svecenici jebaci djece, pa me cudi kako sad odjednom moze stati na stranu jebaca djece. Pa makar i Covic bio na suprotnoj strani.
- General War
#58 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!
Tesko bit sposoban pored "ovakvih pravila igre"kakavdanakneiskustvu wrote:KB9 wrote:covic je govno, kratko i jasno al na nasu zalost jedno veoma sposobno govno
- spreca
#59 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!
Bolje da mu je caca izdrko na kamen da krmaca pizdu oceshe nego sto je njega napravioGeneral War wrote:MAter jebo, citav mu prvi sastav aDeZea u hagu na hladjenju, drugi tim u bjezaniji zbog pljacke i MZ...a ono se naslo da broji croate gdje ima koga iz trece zamjene, a do jucer govorio kako treba ovim hrvatima da glas na izborima vrijedi manje nego u ercegovaca...mislim...sumirprimus wrote:ali opet nije u pravu.
citava tuzla?
ne bih se slozio, u stvari neam se ja sta slagat il neslagat, jednostavno nije istina. covic il je neupucen ili maliciozan.sumnjam daj neupucen...
- tututuuuu
#60 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!
ajde ne kakaj. ti si mu sad odvjetnik i znas sta je napisao a on sam ne porice da bi ti jos kategoricno tvrdio da ja lazem jbt. kao da ti znas moju svu prepisku ovdje s njim. da mislim da ti sta znaci potrazio bih, al znam da nema koristi, kako se ono kaze, bacati bisere pred svinje. nazivati ljude jebacima djece a sad se svrstavati odjednom na stranu jednog od njih je degutantno.spreca wrote:Ovo je laz....gdje to napisao............a da pedeofila ima svugdje to nije tajna .....samo sto si nesto zalomio zub nanjega a nije ti vazno sta ti glavni laze i napada za istinu izrecenu od Komarice pa makar bio i jebac djece...sad je u pravu.tututuuuu wrote:spreca wrote:O pederu Covicu je rijec a ne o Komarici....sta si zapeo za te jebace
Zato sto je covjek napisao da su svi svecenici jebaci djece, pa me cudi kako sad odjednom moze stati na stranu jebaca djece. Pa makar i Covic bio na suprotnoj strani.
Averzija doticnog se moze iscitati iz avatara, da ne trazim nista... Sad je pak na brani tih istih.
drzi se tih svojih postova.
- spreca
#61 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!
Ok...tad ga je napado.......sad ga brani jer je u ovoj situaciji Komarica upravu i pred bogom i narodom...samo nije pred tobom i Covicemtututuuuu wrote:
ajde ne kakaj. ti si mu sad odvjetnik i znas sta je napisao a on sam ne porice da bi ti jos kategoricno tvrdio da ja lazem jbt. kao da ti znas moju svu prepisku ovdje s njim. da mislim da ti sta znaci potrazio bih, al znam da nema koristi, kako se ono kaze, bacati bisere pred svinje. nazivati ljude jebacima djece a sad se svrstavati odjednom na stranu jednog od njih je degutantno.
drzi se tih svojih postova.
-
hizo ramidovic
#62 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!
Кад поштен и честит човек дође на овај исламистички форум и кад прочита шта се пише о Драгану Човићу, једном од највећих заштитника аутохтоних Хрвата, буде му јасно зашто се тзв. БиХ мора поделити на три дела. Чак поједини фундаменталисти иду дотле да оптужују Милорада Додика да је лопов и непријатељ Хрвата. Ко вас не зна...
- General War
#63 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!
hizo ramidovic wrote:Кад поштен и честит човек дође на овај исламистички форум и кад прочита шта се пише о Драгану Човићу, једном од највећих заштитника аутохтоних Хрвата, буде му јасно зашто се тзв. БиХ мора поделити на три дела. Чак поједини фундаменталисти иду дотле да оптужују Милорада Додика да је лопов и непријатељ Хрвата. Ко вас не зна...

Ma lazu bre Islamisti, preCednik ih rasturio...nit mogu da naseljavaju arape, nit mogu da zavedu seriat, nit mogu da ukinu PC...sta im drugo preostaje
- BHCluster
#64 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!
Taj zakljucak ima smisla samo u tvojoj glavi.tututuuuu wrote:
Znaci i Komarica je "jebac djece"? A s obzirom da si u ovom duelu kontra Covica onda si na strani ovog jebaca djece. Je li jebac djece u pravu ili nije?
- BHCluster
#65 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!
Raspravljas sa osobom koja je vec banovana bila radi ovakvih moralni karakteristika.spreca wrote:Ovo je laz....gdje to napisao............a da pedeofila ima svugdje to nije tajna .....samo sto si nesto zalomio zub nanjega a nije ti vazno sta ti glavni laze i napada za istinu izrecenu od Komarice pa makar bio i jebac djece...sad je u pravu.tututuuuu wrote:spreca wrote:O pederu Covicu je rijec a ne o Komarici....sta si zapeo za te jebace

- BHCluster
#66 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!
Znas li ko je osoba na mom avataru?tututuuuu wrote:
Averzija doticnog se moze iscitati iz avatara, da ne trazim nista...
-
LARVA
#67 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!
Drvenija87 wrote:Kad Crkva kupuje komunistički otpad: Fotografije susreta Dragana Čovića s crkvenim funkcionerima
![]()
Jah. Na drugoj strani, na službenom putu.
http://www.fokus.ba/341538/vijesti/bih/ ... uru-u-bih/
Šta kae Reis BeHa muslimanka država.
SDA na svim nivoJima.
A treći tekbiraju država republjika serpska.
- spreca
#68 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!
Nigdje ne rece da je BiH muslimanska drzava......rekao je da muslimana u Bih ima preko 50% i to je istina ....sta tebe muci...sad pricamo o COVICULARVA wrote:Drvenija87 wrote:Kad Crkva kupuje komunistički otpad: Fotografije susreta Dragana Čovića s crkvenim funkcionerima
![]()
![]()
SDA na svim nivoJima.
-
hAZNADAR
#69 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!
Prica o argumentima, cinjenicama,... ne pije vode.
Zna se koliko je Hrvata(barem po broju glasova na izborima) u opcinama sa bosnjackom vecinom a zna se koliko je u RS.
Takodjer se zna kako su Hrvati odlazili zadnih godina iz Zenice napr a kako svojevremeno iz RS.
Dzaba prica o procentu u Tuzli naspram RS ili kako su tjerani iz RS a kako izlazili iz Zenice.
Znaju to jako dobro i oni - ukljucujuci i Covica.
I zasto Covic tako prica? Zato sto je takvo politicko opredjeljenje.
Sutra ce mozda utvrditi da su Bosnjaci spalili katolicke crkve po RS - i to je njegovo politicki opredjeljenje.
Svako ima pravo da se politicki opredjeli pa i Covic. Ima pravo da se posere na sve hrvatske zrtve u RS navodeci bosnjacke kantone na prvom mjestu etnickog ciscenja Hrvata. To je njegovo demokratsko pravo, pa i da laze, lupa gluposti i zaobilazi cinjenice.
Postujemo to njegovo pravo - ali time nije prijatelj i dobronamjeran niti prema Bosnjacima niti prema BiH.
I zar je potrebno uopce podastirati cinjenice, logiku,..? On je izabrao stranu odavno - kao i vecina njegovog korpusa. Boban-Karadzic savez je jos na djelu i to je to. Mlaticemo ga cim stignemo i cime mozemo,.. kao i prije. Cemu prica?
Zna se koliko je Hrvata(barem po broju glasova na izborima) u opcinama sa bosnjackom vecinom a zna se koliko je u RS.
Takodjer se zna kako su Hrvati odlazili zadnih godina iz Zenice napr a kako svojevremeno iz RS.
Dzaba prica o procentu u Tuzli naspram RS ili kako su tjerani iz RS a kako izlazili iz Zenice.
Znaju to jako dobro i oni - ukljucujuci i Covica.
I zasto Covic tako prica? Zato sto je takvo politicko opredjeljenje.
Sutra ce mozda utvrditi da su Bosnjaci spalili katolicke crkve po RS - i to je njegovo politicki opredjeljenje.
Svako ima pravo da se politicki opredjeli pa i Covic. Ima pravo da se posere na sve hrvatske zrtve u RS navodeci bosnjacke kantone na prvom mjestu etnickog ciscenja Hrvata. To je njegovo demokratsko pravo, pa i da laze, lupa gluposti i zaobilazi cinjenice.
Postujemo to njegovo pravo - ali time nije prijatelj i dobronamjeran niti prema Bosnjacima niti prema BiH.
I zar je potrebno uopce podastirati cinjenice, logiku,..? On je izabrao stranu odavno - kao i vecina njegovog korpusa. Boban-Karadzic savez je jos na djelu i to je to. Mlaticemo ga cim stignemo i cime mozemo,.. kao i prije. Cemu prica?
- duh_sa_sjekirom
#70 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!
Izvini, matere ti, ja dva puta preslušah ovo i nigdje nisam čuo kako reis kaže "muslimanska država".LARVA wrote:
![]()
SDA na svim nivoJima.
Haj' živ bio, reci nam na kojoj sekundi videa počinje ta izjava?
- spreca
#71 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!
ma pusti ga ...vidis da je to Coviceva skola...sto vise lazi i kmeci majorizacijaaaaaaaa 
- General War
#72 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!
Ma haj to, vec na BN TV kazu da je negdje Efendija nazvao srbe vlasima...ja nigdje ne cuh to(postavio sam na drugoj temi):duh_sa_sjekirom wrote:Izvini, matere ti, ja dva puta preslušah ovo i nigdje nisam čuo kako reis kaže "muslimanska država".LARVA wrote:
![]()
SDA na svim nivoJima.
Haj' živ bio, reci nam na kojoj sekundi videa počinje ta izjava?
"Ne dajte da 'vlah' vlada Srebrenicom"?!
http://www.rtvbn.com/3818975/ne-dajte-d ... rebrenicom
- Danguba
#73 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!
borba za srpsku stvar do zadnjeg 'rvata.General War wrote:
MAter jebo, citav mu prvi sastav aDeZea u hagu na hladjenju, drugi tim u bjezaniji zbog pljacke i MZ...a ono se naslo da broji croate gdje ima koga iz trece zamjene, a do jucer govorio kako treba ovim hrvatima da glas na izborima vrijedi manje nego u ercegovaca...mislim...
- General War
#74 Re: Dragan Čović,Ustaša, Lopov i Europejac!
Pa cekali smo ko ce se poturit da pomogne preCedniku...samo je bilo pitanje vremena sta ce izmislit.Danguba wrote:borba za srpsku stvar do zadnjeg 'rvata.General War wrote:
MAter jebo, citav mu prvi sastav aDeZea u hagu na hladjenju, drugi tim u bjezaniji zbog pljacke i MZ...a ono se naslo da broji croate gdje ima koga iz trece zamjene, a do jucer govorio kako treba ovim hrvatima da glas na izborima vrijedi manje nego u ercegovaca...mislim...
- Danguba