ali zato super cita,komi wrote:neka hvala ne pijem:D:D
nešto mi nije načitana
izmedju sliceva
sto ba ne pijes
pretjeralo se na Rivajvalu jel?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ma jesi kako da nisi pobogu.Amraa wrote:fakat nova...nadam se da sam dobrodosla
![]()
ma nema nista malo me zainteresovala ova tema,pa evo cekam odgovore...
Ma barem koju malinu ako nista drugoZadig wrote:os poklona?aris_angelis wrote:Zadig dobar ti onaj Deda Mraz![]()
![]()
![]()
stochar wrote:
Ne da ne bi ostala...nego bi mu taj samarcic bila karta za intenzivnu na KCUS-u...papucica wrote:E raja, ev jos jedna nova clanica...
Tema je super. Ni jedna cura nije savrsena, al nije nemoguce naci to st vi trazite.
" Ja zelim samo jednu lijepu, njeznu, strpljivu i djevojku punu ljubavi koju cu maziti i paziti.... eventualno opaliti koji samarcic,
naravno, da se depilira od glave do peta - redovno. dame shvatite - dlake ubijaju zenstvenost "
Nakon tog samarcica, tesko ces je zadrzat. Ni pod kojim uslovima ne bih ostala sa momkom koji bi pokusao da me udari, a ne da mi "opali koji samarcic".
-------------Bumbar wrote:Ne da ne bi ostala...nego bi mu taj samarcic bila karta za intenzivnu na KCUS-u...papucica wrote:E raja, ev jos jedna nova clanica...
Tema je super. Ni jedna cura nije savrsena, al nije nemoguce naci to st vi trazite.
" Ja zelim samo jednu lijepu, njeznu, strpljivu i djevojku punu ljubavi koju cu maziti i paziti.... eventualno opaliti koji samarcic,
naravno, da se depilira od glave do peta - redovno. dame shvatite - dlake ubijaju zenstvenost "
Nakon tog samarcica, tesko ces je zadrzat. Ni pod kojim uslovima ne bih ostala sa momkom koji bi pokusao da me udari, a ne da mi "opali koji samarcic".