Malo je sta odvratnije od toga, uglavnom to muskarci trazeDosadno mii wrote:zajednički profili
vrhunac idiotizma
Prenemaganje na Facebook-u?
-
mario001
#51 Re: Preseravanje na Facebook-u?
- muha_sa
#52 Re: Preseravanje na Facebook-u?
upravo to--o tome i govorimbumerangss wrote:muha_sa wrote:ženska objavila smrt majke i stavila smrtovnicu![]()
preko 150 lajkova---idiotizam
I moj je dobar jaran iz studentskih dana nedavno stavio smrtovnicu od oca kad mu je umro i ja tu ne vidim nista lose jer da nije ja mu ne bih otisao na dzenazu jer ne bih znao. Jeste idiotizam to lajkati ali se moze i treba u komentaru izjaviti saucesce, basunsagolsun, sabur... i to je meni ok.
- commendatore
#53 Re: Preseravanje na Facebook-u?
ja sam bebinu sliku stavio na fejzbuk kad sam se olešio jednom je l to preseravanje da pitam ove moralne artefakte

-
kakavdanakneiskustvu
#55 Re: Preseravanje na Facebook-u?
_BataZiv_0809 wrote:SOKANTNO: Govno od coveka nije lajkovalo sliku bebe na fejzbuku
ne znam kako ga nije stid
-
kakavdanakneiskustvu
#56 Re: Preseravanje na Facebook-u?
Matijevic_Vlado wrote:A ono "Dragi sine, sretan prvi rodjendan zeli ti mama, babo i seka"
Jbt??
- animus
#57 Re: Preseravanje na Facebook-u?
Ovaj facebook da nema trebalo bi ga izmisliti.
Ne znam kako bi sazno puno stvari o dalekoj rodbini i prijateljima i mislim da bi ljudi bili puno otudjeniji.
Preseravanja ima koliko hoces a pogotovo kad penzioneri komentarisu svaku olisavu fotografiju kao da su u najboljim godinama.
Ali brate sve sto ti smeta uklonis i ostane ono sto ti odgovara. Da je bogdom u zivotu tako sve jednostavno da se sve rjesava klikom.
Ne znam kako bi sazno puno stvari o dalekoj rodbini i prijateljima i mislim da bi ljudi bili puno otudjeniji.
Preseravanja ima koliko hoces a pogotovo kad penzioneri komentarisu svaku olisavu fotografiju kao da su u najboljim godinama.
Ali brate sve sto ti smeta uklonis i ostane ono sto ti odgovara. Da je bogdom u zivotu tako sve jednostavno da se sve rjesava klikom.
-
paladinka
#58 Re: Preseravanje na Facebook-u?
Raznorazni citati , mudre misli, previse religije , zadnji trend djeljenja slika invalidnh osoba , tipa i oni su lijepi ,pametni ... ono, bez facebook to ne znamo... cudotvorne biljke , pijes caj jednu sedmicu , sve bolesti lijeci... uopste ti sokantni , srceparajuci statusi , ne znam sta pokusavaju da dokazu. Slike djece mi toliko ne smetaju ipak su ta djeca centar svijeta svojim roditeljima ako se ne radi o bombardiranju sa slikama ... nije mi lijepo kad nekad stavljaju statuse velicanja roditeljstva , ipak mozda to citaju osobe koji ne mogu dobiti djecu...ili uopste ,nikakav osjecaj da bi sa svojim statusima mogli druge ljude povrijediti....samo ja, ja, ja , cisti egoizam.
-
rz brzotrz
#59 Re: Preseravanje na Facebook-u?
Ovi sto svaki dan objave po nekoliko fotografija i "pametnih" statusa. Treba mi psihijatar.
Kad zene zenama komentarisu fotografije pa krenu sa komplimentima "kako si samo slatka", "nema ljepse", sto nikakve veze sa stvarnoscu nema.
Roditelji koji se hvale "uspjesima" svoje djece. Rekao bi covjek sve sami talenti i genijalci.
itd.
Mada ne bih bas rekao da me nervira. Vise se svaki put zaprepastim, a ponekad i ismijem raznoraznim budalastinama.
Kad zene zenama komentarisu fotografije pa krenu sa komplimentima "kako si samo slatka", "nema ljepse", sto nikakve veze sa stvarnoscu nema.
Roditelji koji se hvale "uspjesima" svoje djece. Rekao bi covjek sve sami talenti i genijalci.
itd.
Mada ne bih bas rekao da me nervira. Vise se svaki put zaprepastim, a ponekad i ismijem raznoraznim budalastinama.
- radiša
#60 Re: Preseravanje na Facebook-u?
Fejsbuk je odlicna stvar na kojem mozes vidjet ko je u stvari kakav.Neke ljude jednostavno ne mozes upoznat na kafi i slicnom druzenju jer su u rl.vecinom svi krasni i bez mane 
- uglavnomja
#61 Re: Preseravanje na Facebook-u?
Nisrin wrote:1. Filteri, a uzivo grobovi!
2. Lazni identiteti, zivoti, savrsenost
3. Pozivi u grupe i igrice, smorise...
4. Zajednicki profili ili profili IME PREZIME EX PREZIME
5. Izjave ljubavi "maco, pile, ljubavi, jedina, najvise te volim, bebo", wtf?!
6. citiranje svih slavnih pjesnika, knjizevnika bez navodjenja porijekla citata, a u zivotu nisu odmakli od "Jezeve kucice"
7. dopisivanje po zidovima u nekim kodovima + nerazumne izjave koje samo njima nesto znace
8. komentarises nekome nesto i X nepoznatih ljudi te dodaje u prijatelje?! ako ne lajkas i ne komentarises ljudi te izbrisu? wtf?
9. promovisnje raznoraznih gluposti, podrzavanje svega i svacega sto granici sa razumom, patetika - socijalne price = izazivanje paznje i sazaljenja! bljuc!
10. najbolje da se izbrisem
sta je ovdje problem? mislim ovo je super u biti.
cura izgubila kontakt sa rajom, otisla negdje, udala se ... i jedini nacin da je neko od stare raje nadje je po starom prezimenu.
pogotovo za "moje" generacije, koje su se pogubile u ratu. fb mi je pomogao da nadjem masu raje, i dobar dio zahvaljujuci starom prezimenu.
i da lajkam postove od paldainke i rza brzotrza
glupavi sladunjavi pateticni citati
i moj sampion:
sugesstivni manipulativni "lajkacki" postovi, tipa: ako imas oca, brata, sina ...i ako ih volis- lajkaces ovu sliku ...
ili ako peticija za izmjenu zakona xy dobije 50.000 lajkova - zakon ce se izmijeniti
ili svaki lajk je 5 centi djeci afrike
itd, slicne stvari koje pokazuju svu raskos ljudske gluposti
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#62 Re: Preseravanje na Facebook-u?
zaboravila si one lancaneuglavnomja wrote:
i moj sampion:
sugesstivni manipulativni "lajkacki" postovi, tipa: ako imas oca, brata, sina ...i ako ih volis- lajkaces ovu sliku ...![]()
ili ako peticija za izmjenu zakona xy dobije 50.000 lajkova - zakon ce se izmijeniti![]()
![]()
ili svaki lajk je 5 centi djeci afrike![]()
ako ne posaljes ovu poruku/ne podijelis sliku, umrijet ces za 10 dana
nakon nekog vremena sam pomislila da sam besmrtna
- uglavnomja
#63 Re: Preseravanje na Facebook-u?
imortalna vanilijaplain vanilla wrote:zaboravila si one lancaneuglavnomja wrote:
i moj sampion:
sugesstivni manipulativni "lajkacki" postovi, tipa: ako imas oca, brata, sina ...i ako ih volis- lajkaces ovu sliku ...![]()
ili ako peticija za izmjenu zakona xy dobije 50.000 lajkova - zakon ce se izmijeniti![]()
![]()
ili svaki lajk je 5 centi djeci afrike![]()
ako ne posaljes ovu poruku/ne podijelis sliku, umrijet ces za 10 dana
nakon nekog vremena sam pomislila da sam besmrtna
aaaa ono: ovaj mjesec ima 5 petaka, znaci ako ovaj status posaljes 50 prijatelja - obogatices se
- muha_sa
#64 Re: Preseravanje na Facebook-u?
idiotizam na kub

-
Zoya
#65 Re: Preseravanje na Facebook-u?
Ili ono ' ovo samo onaj koji nema srca neće reći amin ' 
- uglavnomja
#66 Re: Preseravanje na Facebook-u?
Zoya wrote:Ili ono ' ovo samo onaj koji nema srca neće reći amin '
upravo, sugestivni srcedrapajaci empaticni "ako" lajkacki statusi
-
mali_balon
#67 Re: Preseravanje na Facebook-u?
Cestitanje rodjendana i ostalih datuma ukucanima preko fb
Izjavljivanje ljubavi istima preko fb
Prikazivanje idealne porodice (a cujem kako lesi djecu na dnevnoj bazi) djece muza zene cuke mace itd
Citati: Mese, Balasevica, Anstajna, Nicea, Makijavelija, Andrica..ekskluzive...ajeti iz kur'ana
Selfi iz wca
Objavi sliku dzetica i sakrije mu facu (koji kurac onda objavljes sliku) a jaran/jaranjca objavi istu sliku a faca nije sakrivena, komjunikejsn is d ki
Stuspasavanje isprd tva, razumijem kad se neko prijavi iz nekog objekta gdje se mora prijaviti na wifi preko fb...ali enjoying movie with hubby mislim wtf bolje nek napise drzi hubijevu kitu
Itd itd
E da i status koji me pravo razjebe ....zena majka kraljica
Izjavljivanje ljubavi istima preko fb
Prikazivanje idealne porodice (a cujem kako lesi djecu na dnevnoj bazi) djece muza zene cuke mace itd
Citati: Mese, Balasevica, Anstajna, Nicea, Makijavelija, Andrica..ekskluzive...ajeti iz kur'ana
Selfi iz wca
Objavi sliku dzetica i sakrije mu facu (koji kurac onda objavljes sliku) a jaran/jaranjca objavi istu sliku a faca nije sakrivena, komjunikejsn is d ki
Stuspasavanje isprd tva, razumijem kad se neko prijavi iz nekog objekta gdje se mora prijaviti na wifi preko fb...ali enjoying movie with hubby mislim wtf bolje nek napise drzi hubijevu kitu
Itd itd
E da i status koji me pravo razjebe ....zena majka kraljica
- MOSALJOZE
#68 Re: Preseravanje na Facebook-u?
Senada Sabahudin Hadzikurtović Osmanović Zajednički profil-nokti nails(naručivanje iz inostranstva)farmasi
-
Bodkin
#69 Re: Preseravanje na Facebook-u?
Pola ovih stvari sto pisete bilo popularno prije 5 godina
ko danas jos forsira fejs 
-
Pirija
#70 Re: Preseravanje na Facebook-u?
nije da me nervira, vise me nasmije i facinira kad zene citiraju bukovskog 
- annoy
#71 Re: Preseravanje na Facebook-u?
Meni je smijesno kad se stavljaju totalno nepovezani citati uz slike
Ono, selfi iz kupaone a u opisu slike neka "mudra" izreka o ljubavi, zivotu...
Podizanje ega među prijateljima/prijateljicama...na svaku sliku iste osobe istim osobama komentiraju kako su zgodni
Najvise od svega zapravo me uzasava taj trend da apsolutno sve u zivotu moras zabiljezit uz svoju iskezenu facu i pokazat svijetu
Ono, selfi iz kupaone a u opisu slike neka "mudra" izreka o ljubavi, zivotu...
Podizanje ega među prijateljima/prijateljicama...na svaku sliku iste osobe istim osobama komentiraju kako su zgodni
Najvise od svega zapravo me uzasava taj trend da apsolutno sve u zivotu moras zabiljezit uz svoju iskezenu facu i pokazat svijetu
-
Zoya
#72 Re: Preseravanje na Facebook-u?
Ima ova jedna koja svaki, ali svaki dan postavlja novu sliku na profil
Kako ne dosadi samoj sebi više 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#73 Re: Preseravanje na Facebook-u?
ja nisam profilne slike promijenio 8 godina
a volim se kaciti u potkosulji kako nesto radim kli kako cijepam drva ili pokusavam zidati
a volim se kaciti u potkosulji kako nesto radim kli kako cijepam drva ili pokusavam zidati
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#74 Re: Preseravanje na Facebook-u?
ne moze imati svako...pogledaj statistike po selima i gradovima o samcima bez ikogazeina wrote:Djecu moze da ima skoro svako, a i onaj ko ih ima moze ih izgubiti ne daj Boze, tako da osjecaj ponosa na samu cinjenicu da imas dijete ili osjecaj ljubomore sto neko ima dijete su bolesni osjecaji i normalan insan to nikad nece osjecatiBlack swan wrote:za djetice ste ljubomorni to smo davno apsolvirali
plus parovi bez djece plus udovci bez djece...
plus teskoce u zacetku bebe
plus gomila spontanih
-
julisiz es grant
#75 Re: Preseravanje na Facebook-u?
Ovo je nedavno uradio i jedan kolega, "ugledni" sarajevski ginekolog ("ugled" mu se ne bazira na znanju, već što priča maznim glasom i tepa, a ženama je često to dovoljno) napravio selfi sa umirućom materom u bolnici, i kad je umrla to objavio.muha_sa wrote:idiotizam na kub![]()