Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
- madner
#51 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Inteligentan covjek ce se snaci, ispade da su ovi dosad bili doktori urbanistike. 
-
dezurni_ucenik
#52 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Jedini lik u nasoj drzavi koji ima nekog smisla za humor. Ko to ne voli, shvatam ga, za takve onda postoje Izet Fazlinovic i Viza Za Buducnost.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#53 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
inteligentni biraju svoje bitke.madner wrote:Inteligentan covjek ce se snaci, ispade da su ovi dosad bili doktori urbanistike.
druga je stvar ako je umislio da je Leonida
dezurni_ucenik wrote:Jedini lik u nasoj drzavi koji ima nekog smisla za humor. Ko to ne voli, shvatam ga, za takve onda postoje Izet Fazlinovic i Viza Za Buducnost.
-
dezurni_ucenik
#54 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Chmoljo bas nepotrebno stavljanje Busha kao neko spustanje meni. Ja govorim iz licnog iskustva, preko ljudi koje znam.
- Banksy
#55 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Vjerujem da je urbanim tinejdžerima njegov humor nuklearna fizika, ali oni nisu biračko tijelo, pa će punoljetnima ipak morati ponuditi i nešto konkretno.
Dok neko ne postavi njegov program i ciljeve, ili bilo šta suvislo i angažirano, predlažem da razmislite o Hori ...

Dok neko ne postavi njegov program i ciljeve, ili bilo šta suvislo i angažirano, predlažem da razmislite o Hori ...

- Henry Chinaski
#56 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Čak i ako je njegova kandidatura zvanična, ne vjerujem da lik misli ozbiljno.
Par puta sam ga slušao u emisijama uživo i nije ostavio neki utisak na mene ni kao umjetnik ni kao intelektualac. Kao političar bi vjerovatno bio apsolutna nula ali, kao što rekoh, ko bi uzeo njegovu kandidaturu za ozbiljno?
Par puta sam ga slušao u emisijama uživo i nije ostavio neki utisak na mene ni kao umjetnik ni kao intelektualac. Kao političar bi vjerovatno bio apsolutna nula ali, kao što rekoh, ko bi uzeo njegovu kandidaturu za ozbiljno?
- Chmoljo
#57 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
ejs?dezurni_ucenik wrote:Chmoljo bas nepotrebno stavljanje Busha kao neko spustanje meni. Ja govorim iz licnog iskustva, preko ljudi koje znam.
a ti nisi spustio onima koji ne vole "umij se, okupaj se"...?
to se zove isključivost. ja ti naveo jedan poznat primjer. dakle, spustio si sam sebi.
-
dezurni_ucenik
#58 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Chmoljo wrote:ejs?dezurni_ucenik wrote:Chmoljo bas nepotrebno stavljanje Busha kao neko spustanje meni. Ja govorim iz licnog iskustva, preko ljudi koje znam.
a ti nisi spustio onima koji ne vole "umij se, okupaj se"...?![]()
![]()
to se zove isključivost. ja ti naveo jedan poznat primjer. dakle, spustio si sam sebi.
Da se opet ponovim
To sto se ti nasao uvrijedjenim tvoj problem.Jedini lik u nasoj drzavi koji ima nekog smisla za humor. Ko to ne voli, shvatam ga, za takve onda postoje Izet Fazlinovic i Viza Za Buducnost.
- Chmoljo
#59 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
a što ne kvotaš cijelu rečenicu?
jbs meni ba šta ti ili neko drugi mislite da je meni smiješno
. samo ukazujem na isključivost koju prosipaš pod lažnim plaštom "o ukusima se ne raspravlja."
jbs meni ba šta ti ili neko drugi mislite da je meni smiješno
-
dezurni_ucenik
#60 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Chmoljo wrote:a što ne kvotaš cijelu rečenicu?![]()
jbs meni ba šta ti ili neko drugi mislite da je meni smiješno. samo ukazujem na isključivost koju prosipaš pod lažnim plaštom "o ukusima se ne raspravlja."
Kvotao sam cijelu recenicu ALI sa posebnim naglaskom na "ko to ne voli, shvatam...". Ali izgleda vade se stvari iz konteksta.
- ljevoruki
#61 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Papak iz Brezovog Polja
bi da se udomi ni manje ni vise nego u opstinu Centar.
Stvarno ne razumijem sta ljudi vide u njemu, niti je zabavan niti pametan.
Stvarno ne razumijem sta ljudi vide u njemu, niti je zabavan niti pametan.
- Chmoljo
#62 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
ti očito imaš problem sa razumijevanjem onoga što si sam napisao.
da ti nacrtam, ti voliš humor Damira Nikšića, ali shvataš da ima onih koji to ne vole, jer oni vole LZN ili nikad prežaljenu Vizu za budućnost. ergo, ko ne voli Nikšića voli prizemni petparački humor.
da si rekao, shvatam da ima ljudi koji ga ne gotive, al meni je ok, to je druga priča. ali kad kao jedinu alternativu "umij se, operi se" predstaviš vrlo loše serije, sa nimalo inventivnim humorom, ti trpaš neistomišljenike na mjesto ispod.
znam ja da ti znaš šta pričam, samo se sad vadiš
da se razumijemo, vidi se da voliš Nikšića. imate isti prag tolerancije na kritiku
da ti nacrtam, ti voliš humor Damira Nikšića, ali shvataš da ima onih koji to ne vole, jer oni vole LZN ili nikad prežaljenu Vizu za budućnost. ergo, ko ne voli Nikšića voli prizemni petparački humor.
da si rekao, shvatam da ima ljudi koji ga ne gotive, al meni je ok, to je druga priča. ali kad kao jedinu alternativu "umij se, operi se" predstaviš vrlo loše serije, sa nimalo inventivnim humorom, ti trpaš neistomišljenike na mjesto ispod.
da se razumijemo, vidi se da voliš Nikšića. imate isti prag tolerancije na kritiku
-
dezurni_ucenik
#63 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Chmoljo wrote:ti očito imaš problem sa razumijevanjem onoga što si sam napisao.
Sjoo covjeka, naporan si sa tim "umij se operi se", gdje sam ja to spomenuo ziv bio?
Hoces navece zaspat mirno ako ti kazem da si sve u pravu, hoce li ti biti lakse
- Chmoljo
#64 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
ništa od spavanja bez Izeta 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- CaneBos
#66 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Nije problem u tome sto je on banovao ljude zbog komentara, nego zbog kakvih komentara ih je banovao. Dakle, uputis mu posve kulturan, razuman komentar-osvrt na temu i ako nije 100% podilazeci, dobio si ban. Isto mi se desilo..od tada me apsolutno ne zanima sta lik ima za reci, jer mi je samim tim sve o sebi rekao. Narcis..plain vanilla wrote:Ostavite na njegovoj fb stranici neki negativan komentar, pa cete vidjeti kako ce vas ukloniti brzinom svjetlosti.
Nisam imala nikakav problem kad me banovao, kontam, hajd uvrijedio se, mada je moj komentar bio pristojan, ali jeste bio kritika. Poslije nesto pricam s rajom u jednoj grupi na fb, i njih desetak kaze da su banovani iz istog razloga![]()
Toliko o liku koji voli da kritikuje sve i svasta
- MyTao
#67 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Dosta puta sam na njegovom profilu uradio bas to, i nikada nisam dobio ban, uvijek je fino i kulturno odgovarao nazad.CaneBos wrote:Nije problem u tome sto je on banovao ljude zbog komentara, nego zbog kakvih komentara ih je banovao. Dakle, uputis mu posve kulturan, razuman komentar-osvrt na temu i ako nije 100% podilazeci, dobio si ban. Isto mi se desilo..od tada me apsolutno ne zanima sta lik ima za reci, jer mi je samim tim sve o sebi rekao. Narcis..plain vanilla wrote:Ostavite na njegovoj fb stranici neki negativan komentar, pa cete vidjeti kako ce vas ukloniti brzinom svjetlosti.
Nisam imala nikakav problem kad me banovao, kontam, hajd uvrijedio se, mada je moj komentar bio pristojan, ali jeste bio kritika. Poslije nesto pricam s rajom u jednoj grupi na fb, i njih desetak kaze da su banovani iz istog razloga![]()
Toliko o liku koji voli da kritikuje sve i svasta
Znam da je jednom postavio status o tome kako ima previse trolova koji dolaze na njegov profil pa namjerno pricu nekad vode u drugom pravcu, pa je pisao kako vise ne zeli diskusije na ono sto napise... mozda je do toga, a mozda je i do vas jbg...
Sto se tice njega, mislim da je OK covjek... ne slazem se sa njim u 50% stvari koje napise... ali to je puno, koliko se ne slazem sa drugima...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#68 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
još jedan u plejadi likova na bh. poljitićkoj sceni što mastrubiraju pred ogledalom
al kakih je sve kretena izabrano ovaj neče napravit neke razlike...osim na svom saldu
al kakih je sve kretena izabrano ovaj neče napravit neke razlike...osim na svom saldu
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#69 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Ista stvar se i meni desila. Ni na forumu, gdje se pise anonimno, ne koristim vulgaran i neprimjeren rjecnik, kamoli na FB, gdje sam s imenom i prezimenom. Mislim da je prica bila tokom SP, kada je kritikovao nasu reprezentaciju... Kada mu das nepobitne argumente i gdje on nema 'pametan' odgovor, tad si kod njega zavrsio karijeru.CaneBos wrote:
Nije problem u tome sto je on banovao ljude zbog komentara, nego zbog kakvih komentara ih je banovao. Dakle, uputis mu posve kulturan, razuman komentar-osvrt na temu i ako nije 100% podilazeci, dobio si ban. Isto mi se desilo..od tada me apsolutno ne zanima sta lik ima za reci, jer mi je samim tim sve o sebi rekao. Narcis..
Ipak, otpisala sam ga tek kad sam doznala da nas ima dosta, zezali smo se da napravimo grupu -Svi mi koje je Niksic banovao
- ExNihilo
#70 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Mogu misliti koliko pizdi dok čita ovo sve, a ne može banovati. 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#71 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
ExNihilo wrote:Mogu misliti koliko pizdi dok čita ovo sve, a ne može banovati.
- Bluemore
#72 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
lik je pravo osvjezenje na intelektualnom polju, a totalno je nebitno koga je banovao
podrzavam kandidaturu
podrzavam kandidaturu
-
Nadzorna_ploca
#73 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Joj Damira što se izlaže nepotrebno.
- MyTao
#74 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
Intelektualnom?Bluemore wrote:lik je pravo osvjezenje na intelektualnom polju, a totalno je nebitno koga je banovao![]()
podrzavam kandidaturu
- Bluemore
#75 Re: Damir Nikšić-kandidat za načelnika Općine Centar?
madner wrote:Inteligentan covjek ce se snaci, ispade da su ovi dosad bili doktori urbanistike.