najbolje da izmedju se podijele lovu a ne moraju ni igrat..
EURO 2016
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sumirprimus
#51 Re: EURO 2016
fuzbal postaje sve sterilniji...
- pirmin
#52 Re: EURO 2016
Ovo tek sad vidjeh.insomnia78 wrote:
Kako ce se doci do 4 treceplasirana? Sta je sa ovim 3ACD i ostalim 3...?
Bodovi, gol-razlika?
- jethro
#53 Re: EURO 2016
Island ili Albanija ce biti 'Leicester' na ovom Euru. 
- Edin H.
#54 Re: EURO 2016
Je li se boris sa strajkacima da ukines Euro?insomnia78 wrote:Jos je rano za tonKrkan wrote:insomnia eglenišel se šta u Fr oko prvih 11 sastava i to ? Ko će im igrati špica gore Marital ?insomnia78 wrote:.
Imaju sad jos dvije pripremne 30. Maja protiv Kameruna i 4.Juna protiv Skotske, pa ce se to valjda malo iskristalisati
- insomnia78
#55 Re: EURO 2016
Nemam kad. Radim
Nije euro no zakon o radu. Ma dzaba se bore vlada ne odustaje. Kud su blokirali rafinerije i skladista nafte, evo vec danima pa je sve teze doci do goriva a i kad nadjes benzisku koja radi mozes nasuti samo 30€

Nije euro no zakon o radu. Ma dzaba se bore vlada ne odustaje. Kud su blokirali rafinerije i skladista nafte, evo vec danima pa je sve teze doci do goriva a i kad nadjes benzisku koja radi mozes nasuti samo 30€
- Edin H.
#56 Re: EURO 2016
Kazu da ce prekinuti EURO 2016insomnia78 wrote:Nemam kad. Radim
Pa sto ne uvedete par - nepar i pustite da se odigra prvenstvo
- insomnia78
#57 Re: EURO 2016
Haha
Ma smirice se, valjda do tad
Ne znam kad, doduse odlucuju o usvajanju zakona
Ma smirice se, valjda do tad
Ne znam kad, doduse odlucuju o usvajanju zakona
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#58 Re: EURO 2016
Jebo Francusku bez Benzeme
Standardno navijam za Njemačku, a kontam da bi Englezi mogli do polufinala bar.
Standardno navijam za Njemačku, a kontam da bi Englezi mogli do polufinala bar.
-
Baka Slišković
#59 Re: EURO 2016
Bit će zanimljivo gledat ove "nepoznate". Koliko mi se ne sviđa proširenje, toliko mi je i zanimljivo 
- jethro
#60 Re: EURO 2016
Jebo Benzemu bez FrancuskeVelkoski wrote:Jebo Francusku bez Benzeme![]()
- Point.
#62 Re: EURO 2016
Jebo Benzemu opcenito. Frajer glupan.
- Anakyn
#63 Re: EURO 2016
Jos od 94-e Italija mi je rezerva za Bosnu, tako da cu ih i ovo Euro pomno pratiti... Nije to Italija iz perioda od 2000 do 2008, al' eto, mozda se dogura do cetvrtfinala, polufinala, dalje tesko. Po meni najveci plusevi Conte na klupi, Buffon na golu, citav Juventus u zadnjoj liniji
Nazalost, na Euru nece biti dva najbolja igraca sredine, Marchisio i Veratti, i ne vidim ko bi ih mogao adekvatno zamijeniti...
Trenutno to ovako izlgeda:
Goalkeepers: Gianluigi Buffon (Juventus), Federico Marchetti (Lazio), Salvatore Sirigu (Paris)
Defenders: Davide Astori (Fiorentina), Andrea Barzagli (Juventus), Leonardo Bonucci (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Matteo Darmian (Manchester United), Mattia De Sciglio (Milan), Angelo Ogbonna (West Ham), Daniele Rugani (Juventus), Davide Zappacosta (Torino)
Midfielders: Marco Benassi (Torino), Giacomo Bonaventura (Milan), Federico Bernardeschi (Fiorentina), Antonio Candreva (Lazio), Daniele De Rossi (Roma), Alessandro Florenzi (Roma), Emanuele Giaccherini (Bologna), Jorge Luiz Jorginho (Napoli), Riccardo Montolivo (Milan), Thiago Motta (Paris), Marco Parolo (Lazio), Stefano Sturaro (Juventus)
Forwards: Éder (Inter), Stephan El Shaarawy (Roma), Ciro Immobile (Torino), Lorenzo Insigne (Napoli), Graziano Pellè (Southampton), Simone Zaza (Juventus)
Ako ne bude kakvih povreda, ocekujem da otpadnu Ogbonna, Zappacosta, Benassi, Parolo, Eder, Conte nek nadje jos dva
Po meni je mozda malo iznenadjenje ne pozivanje Berardija, momak je veliki talenat, vec dvije sezone igra odlicno u Sassuolu, Juve je na pragu njegovog dovodjenja a i Barca se raspituje... uglavnom, nek samo nema Balotelija, ostalo cu prezivjeti
Trenutno to ovako izlgeda:
Goalkeepers: Gianluigi Buffon (Juventus), Federico Marchetti (Lazio), Salvatore Sirigu (Paris)
Defenders: Davide Astori (Fiorentina), Andrea Barzagli (Juventus), Leonardo Bonucci (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Matteo Darmian (Manchester United), Mattia De Sciglio (Milan), Angelo Ogbonna (West Ham), Daniele Rugani (Juventus), Davide Zappacosta (Torino)
Midfielders: Marco Benassi (Torino), Giacomo Bonaventura (Milan), Federico Bernardeschi (Fiorentina), Antonio Candreva (Lazio), Daniele De Rossi (Roma), Alessandro Florenzi (Roma), Emanuele Giaccherini (Bologna), Jorge Luiz Jorginho (Napoli), Riccardo Montolivo (Milan), Thiago Motta (Paris), Marco Parolo (Lazio), Stefano Sturaro (Juventus)
Forwards: Éder (Inter), Stephan El Shaarawy (Roma), Ciro Immobile (Torino), Lorenzo Insigne (Napoli), Graziano Pellè (Southampton), Simone Zaza (Juventus)
Ako ne bude kakvih povreda, ocekujem da otpadnu Ogbonna, Zappacosta, Benassi, Parolo, Eder, Conte nek nadje jos dva
Po meni je mozda malo iznenadjenje ne pozivanje Berardija, momak je veliki talenat, vec dvije sezone igra odlicno u Sassuolu, Juve je na pragu njegovog dovodjenja a i Barca se raspituje... uglavnom, nek samo nema Balotelija, ostalo cu prezivjeti
- zg1911
#64 Re: EURO 2016
balotelli je car! sumnjam da mu i dalje pjevaju "non c'e italiano nero" nakon zadnjeg eura
sinoc se opet uvjerih da unatoc ogromnom igrackom potencijalu hrvatska nema sta trazit na ovom euru. prolazak grupe je moguc jer je sustav natjecanja takav da vjerojatno 3 od 4 idu dalje, ali ne vjerujem u neki ozbiljniji rezultat. sporo i kilavo je trademark nase igre. steta! jer imamo vrlo dobar napad, solidnog vratara i obranu i ponajbolji vezni red u europi. obrana golf, veza ferrari, napad bmw, a izbornik trabant. rekoh ja davno da bi vaha bio dobro rjesenje, al sta kad je hns trul iz srzi. pripremne pred euro moldavija i san marino, pa se ti uigravaj
sinoc se opet uvjerih da unatoc ogromnom igrackom potencijalu hrvatska nema sta trazit na ovom euru. prolazak grupe je moguc jer je sustav natjecanja takav da vjerojatno 3 od 4 idu dalje, ali ne vjerujem u neki ozbiljniji rezultat. sporo i kilavo je trademark nase igre. steta! jer imamo vrlo dobar napad, solidnog vratara i obranu i ponajbolji vezni red u europi. obrana golf, veza ferrari, napad bmw, a izbornik trabant. rekoh ja davno da bi vaha bio dobro rjesenje, al sta kad je hns trul iz srzi. pripremne pred euro moldavija i san marino, pa se ti uigravaj
- Bosanski_kralj
#65 Re: EURO 2016
Nevjerovatno kako vi sami sebe uvjerite u neki ekstra kvalitet. Novinar na indexu napiše kako imate najbolje vezni red i cijela Hrvatska povjeruje u to. A da budete malo realniji, manje će boljeti kad ne ostvarite neki ekstra rezultat na EP?zg1911 wrote:balotelli je car! sumnjam da mu i dalje pjevaju "non c'e italiano nero" nakon zadnjeg eura
- insomnia78
#66 Re: EURO 2016
Bgm ako se ovi protesti nastave mogli bi ozbiljno otezati gledanje Eura za navijace u Fr
- insomnia78
#67 Re: EURO 2016
Maloprije u prodavnici

Malo se preracunali

Malo se preracunali
- Ajatolah_
#68 Re: EURO 2016
Pa nije baš najbolji, ali s Modrićem i Rakitićem sigurno jeste među najboljim veznim redovima na Euru (na papiru).Bosanski_kralj wrote:Novinar na indexu napiše kako imate najbolje vezni red i cijela Hrvatska povjeruje u to. A da budete malo realniji, manje će boljeti kad ne ostvarite neki ekstra rezultat na EP?
- p206
#69 Re: EURO 2016
imaju i Kovačića ali belaj je što su sva 3 isti tip igračaAjatolah_ wrote:Pa nije baš najbolji, ali s Modrićem i Rakitićem sigurno jeste među najboljim veznim redovima na Euru (na papiru).Bosanski_kralj wrote:Novinar na indexu napiše kako imate najbolje vezni red i cijela Hrvatska povjeruje u to. A da budete malo realniji, manje će boljeti kad ne ostvarite neki ekstra rezultat na EP?
-
Cupko_
#70 Re: EURO 2016
Pa baš je index taj koji je "najnehrvatskiji", gdje njih nadjeBosanski_kralj wrote:Nevjerovatno kako vi sami sebe uvjerite u neki ekstra kvalitet. Novinar na indexu napiše kako imate najbolje vezni red i cijela Hrvatska povjeruje u to. A da budete malo realniji, manje će boljeti kad ne ostvarite neki ekstra rezultat na EP?zg1911 wrote:balotelli je car! sumnjam da mu i dalje pjevaju "non c'e italiano nero" nakon zadnjeg eura
Ti lijepo uzmes nas vezni red, izdvojis 3-4 igraca, vidis za koje klubove igraju, sta su ove sezone osvojili sa svojim klubovima, i bit ce i tebi jasno da je to jedan od najbolji veznih redova Eura, da ne kazem ajde bas najbolji.
Druga je stvar sto je trener kanta, sto malo zapinje odbrana i slicno, ali ako govorimo o vezi, budi i ti realan
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#71 Re: EURO 2016
Imaju Hrvati dosta dobar vezni red, to se ne moze poricati.
Dobro ovo za Benzemu, da se proda kad je vec napravljeno
Sto se tice EP, ne znam je li bilo neko da sam bio ravnodusniji nego ovo. Valjda sto ispadosmo onako, pa mi nesto i nema nekog cejfa sto eto ubrzo ide EP.
Dobro ovo za Benzemu, da se proda kad je vec napravljeno
Sto se tice EP, ne znam je li bilo neko da sam bio ravnodusniji nego ovo. Valjda sto ispadosmo onako, pa mi nesto i nema nekog cejfa sto eto ubrzo ide EP.
- Bosanski_kralj
#72 Re: EURO 2016
Vezni red vam je neujednačen. Kvalitetne igrače imate, ali svi konkurišu za istu poziciju.Cupko_ wrote:Pa baš je index taj koji je "najnehrvatskiji", gdje njih nadjeBosanski_kralj wrote:Nevjerovatno kako vi sami sebe uvjerite u neki ekstra kvalitet. Novinar na indexu napiše kako imate najbolje vezni red i cijela Hrvatska povjeruje u to. A da budete malo realniji, manje će boljeti kad ne ostvarite neki ekstra rezultat na EP?zg1911 wrote:balotelli je car! sumnjam da mu i dalje pjevaju "non c'e italiano nero" nakon zadnjeg eura
Ti lijepo uzmes nas vezni red, izdvojis 3-4 igraca, vidis za koje klubove igraju, sta su ove sezone osvojili sa svojim klubovima, i bit ce i tebi jasno da je to jedan od najbolji veznih redova Eura, da ne kazem ajde bas najbolji.
Druga je stvar sto je trener kanta, sto malo zapinje odbrana i slicno, ali ako govorimo o vezi, budi i ti realan
Odbrana vam je loša, napad malo bolji
- pirmin
#73 Re: EURO 2016
Francuska prejaka pod jednim uslovom: Benzema ni pod koju cijenu u prvi tim.
Kakva je to taraba.
Tradicionalno uz Svabe, u inat nacistima(!), must see ce biti tekme spa-hrv-tur-ceh grupe.
Bec ima da gori. Again
Kakva je to taraba.
Tradicionalno uz Svabe, u inat nacistima(!), must see ce biti tekme spa-hrv-tur-ceh grupe.
Bec ima da gori. Again
- zg1911
#74 Re: EURO 2016
nabroji 5 boljih veznih linija u europi ti veliki majstore koji gledas nogomet dok ga ostali eto citajuBosanski_kralj wrote:Nevjerovatno kako vi sami sebe uvjerite u neki ekstra kvalitet. Novinar na indexu napiše kako imate najbolje vezni red i cijela Hrvatska povjeruje u to. A da budete malo realniji, manje će boljeti kad ne ostvarite neki ekstra rezultat na EP?zg1911 wrote:balotelli je car! sumnjam da mu i dalje pjevaju "non c'e italiano nero" nakon zadnjeg eura
- zg1911
#75 Re: EURO 2016
neujednacen? elaboriraj maloBosanski_kralj wrote: Vezni red vam je neujednačen. Kvalitetne igrače imate, ali svi konkurišu za istu poziciju.
Odbrana vam je loša, napad malo bolji
obrana losa? ok! u usporedbi s talijanskom vjerojatno je. u usporedbi s npr bosanskom nije
ne kazem ja da cemo ista napravit na ovom euru ali hr definitivno ima igraca za napravit to nesto. ostale ex-yu reprezentacije, da se ne lazemo tu klasu nemaju. no svejedno su se trebale plasirat na euro jerbo su po imenima jace od nekolicine reprezentacija koje se jesu plasirale