Pošteno. It's a freedom of choice.Dr Baltazar wrote:Al je ona postavila gornjuProlaznik wrote:Interesantna priča. Drago mi je da si imala lijepo iskustvo.Klitemnestraaa wrote:I da, zaboravih najvažnije, ne ispunjavam kriterije, mlada sam.
Mlada si kažeš? Nisam nigdje postavio donju granicu osim punoljetnost. Pošto si već putovala sama onda si sigurno punoljetna. Dakle ispunjavaš taj kriterij.
Poziv na zajedničko putovanje
Moderator: anex
- Prolaznik
#51 Re: Poziv na zajedničko putovanje
-
vjetropirka
#52 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Evo ja ispunjavam sve uslove , osim što ne volim motor 
-
developer10
#53 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Fer i (više nego) korektna ponuda. Javi nam jesi našao družbenicu 
- pukepuke
#54 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Ja se stvarno nadam da ćeš naći zanimljivo društvo. Šaljem link prijateljici koja ispunjava uvjete.
Da sam slobodna, a ove pameti, prijavila bih se
- Euridika
- Globalna šefica
#55 Re: Poziv na zajedničko putovanje
I ja ...pukepuke wrote:Ja se stvarno nadam da ćeš naći zanimljivo društvo. Šaljem link prijateljici koja ispunjava uvjete.
A da odemo ti i ja?
- pukepuke
#56 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Euridika wrote:I ja ...pukepuke wrote:Ja se stvarno nadam da ćeš naći zanimljivo društvo. Šaljem link prijateljici koja ispunjava uvjete.
Da sam slobodna, a ove pameti, prijavila bih se... već sam Prolazniku rekla da ne ispunjavam osnovni kriterij...
A da odemo ti i ja?
- Prolaznik
#57 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Imam već dvije prijave.developer10 wrote:Fer i (više nego) korektna ponuda. Javi nam jesi našao družbenicu
Krajem sedmice možda padne i prvi izlet oko Sarajeva.
-
Zoya
#58 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Koliko taj motor kila može podnjeti? Možda možeš obje
Baš navijam za tebe 
- jazzer
#59 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Morao sam, jebi ga..
- Prolaznik
#60 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Svakako planiram više tura. Sve se mogu izredati.Zoya wrote:Koliko taj motor kila može podnjeti? Možda možeš objeBaš navijam za tebe
- Prolaznik
#61 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Ma nek si. Volim ja dobru šalu i na svoj račun.jazzer wrote:Morao sam, jebi ga..![]()
![]()
- klixoris
#62 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Jarane, ja gledam kako da se malo kutarisem ove svoje i rahat sam provozam, a ti trazis nekoga ko ce ti visit na ledjima na duzim turama...
Ako si bajker, a ocito jesi, zar moras bas preko foruma traziti drustvo ? Pa u bajkerskim krugovima i na skupovima tona raje i zena koje mozes upoznati i dogovoriti zajednicko druzenje i voznje...
Ne shvati pogresno, samo konstatacija. Tebi zelim srecu u pronalazenju suvozacice
Ako si bajker, a ocito jesi, zar moras bas preko foruma traziti drustvo ? Pa u bajkerskim krugovima i na skupovima tona raje i zena koje mozes upoznati i dogovoriti zajednicko druzenje i voznje...
Ne shvati pogresno, samo konstatacija. Tebi zelim srecu u pronalazenju suvozacice
-
Klitemnestraaa
#63 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Eto i mene s vama, ja ispunjavam kriterije, al' ne ispunjava on moje.Euridika wrote:I ja ...pukepuke wrote:Ja se stvarno nadam da ćeš naći zanimljivo društvo. Šaljem link prijateljici koja ispunjava uvjete.
Da sam slobodna, a ove pameti, prijavila bih se... već sam Prolazniku rekla da ne ispunjavam osnovni kriterij...
A da odemo ti i ja?
-
Klitemnestraaa
#64 Re: Poziv na zajedničko putovanje
On bi avanturu s nekim koga ne zna. Sve iz društva su već isprobane.klixoris wrote:Jarane, ja gledam kako da se malo kutarisem ove svoje i rahat sam provozam, a ti trazis nekoga ko ce ti visit na ledjima na duzim turama...![]()
A najbolje na putoholičari.com ima svakakvih ponuda, stalno ekipe negdje idu pa zovu još raje ili ovako pojedinci putuju pa bi isto s nekim, a to je baza za čitavu ex-Yu.
- Euridika
- Globalna šefica
#65 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Apsolutno.Klitemnestraaa wrote:Eto i mene s vama, ja ispunjavam kriterije, al' ne ispunjava on moje.Euridika wrote:I ja ...pukepuke wrote:Ja se stvarno nadam da ćeš naći zanimljivo društvo. Šaljem link prijateljici koja ispunjava uvjete.
A da odemo ti i ja?![]()
Možemo i Prolaznika povest, ako mu ne smeta što je svaka od nas pomalo 'hrđava'...
-
Zoya
#66 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Imaš veliko srceProlaznik wrote:Svakako planiram više tura. Sve se mogu izredati.Zoya wrote:Koliko taj motor kila može podnjeti? Možda možeš objeBaš navijam za tebe
![]()
- supercali
#67 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Hoces sve ovo al sa automvjetropirka wrote:Evo ja ispunjavam sve uslove , osim što ne volim motor
- Prolaznik
#68 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Razlikujemo se u startu.klixoris wrote:Jarane, ja gledam kako da se malo kutarisem ove svoje i rahat sam provozam, a ti trazis nekoga ko ce ti visit na ledjima na duzim turama...![]()
Ja nemam nikoga koga bi se kutarisao tako da mi žensko društvo nije dosadilo niti mi smeta da neko sjedi iza mene.
Ja nisam bajker. Nisma član kluba, ne družim se sa bajkerima niti posjećujem okupljanja. Ja imam svoj motor, kupljen za svoju dušu, kojeg koristim kad je meni volja, s kim je meni volja. Identifikacija ili pripadnost nekoj grupi me ne zanima.
-
hugollino
#69 Re: Poziv na zajedničko putovanje
I ja vozim motor dugo godina, i chopperas sam. Osim vožnje s ekipom uvijek se nađe zgodna djevojka iz društva za avanturističku vožnju. Ali kao šo neko reče sve što više vozim sve mi je draže sam bacit kakvu finu turu ili vikend u svom aranžmanu.
Vožnja nepoznatih djevojka em ne znaš na čemu si em je opasno zbog njihovog "iskustva" na dva točka.. Bolje provjereno
Uglavnom sretno...
Vožnja nepoznatih djevojka em ne znaš na čemu si em je opasno zbog njihovog "iskustva" na dva točka.. Bolje provjereno
Uglavnom sretno...
-
Seyfo
#70 Re: Poziv na zajedničko putovanje
U bivšem sistemu bi lakše našao društvo nego sad. Raja su se lako odlučivala ljetovati autostopom, npr.
Sad je veliko nepovjerenje; dok dokažeš da nisi psihopat, željan para, ...
Sad je veliko nepovjerenje; dok dokažeš da nisi psihopat, željan para, ...
- klixoris
#71 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Pod "bajkerom" nisam ni mislio na pripadnost nekom klubu. I ja vozam za sebe, ne pripadam nikakvom klubu, "bojama" ili sta vec...Ali znas i sam da se u svijetu na 2 tocka svi motoristi na neki nacin prijatelji. Pa cak i ako ih uopste ne poznajes i sretnes onako na cesti. Nisam jednom tako sreo nekoga na cesti, sjeo, upoznao se, popio kafuProlaznik wrote:Razlikujemo se u startu.klixoris wrote:Jarane, ja gledam kako da se malo kutarisem ove svoje i rahat sam provozam, a ti trazis nekoga ko ce ti visit na ledjima na duzim turama...![]()
Ja nemam nikoga koga bi se kutarisao tako da mi žensko društvo nije dosadilo niti mi smeta da neko sjedi iza mene.
Ja nisam bajker. Nisma član kluba, ne družim se sa bajkerima niti posjećujem okupljanja. Ja imam svoj motor, kupljen za svoju dušu, kojeg koristim kad je meni volja, s kim je meni volja. Identifikacija ili pripadnost nekoj grupi me ne zanima.
Slazem se u potpunosti ! Treba nauciti biti i suvozac. Nije samo sjedi i nek te neko voza. Neiskustvo suvozaca moze narusiti citav balans na motoru, pa i do pada-hugollino wrote:I ja vozim motor dugo godina, i chopperas sam. Osim vožnje s ekipom uvijek se nađe zgodna djevojka iz društva za avanturističku vožnju. Ali kao šo neko reče sve što više vozim sve mi je draže sam bacit kakvu finu turu ili vikend u svom aranžmanu.
Vožnja nepoznatih djevojka em ne znaš na čemu si em je opasno zbog njihovog "iskustva" na dva točka.. Bolje provjereno![]()
![]()
![]()
Uglavnom sretno...
- Prolaznik
#72 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Sve ovo prethodno napisao je u redu i u suštini se slažem. Svi koji vozimo motore smo na naki način povezani ali ako bi nastavili o ovome otišli bi u neke druge sfere i teorije.klixoris wrote:Pod "bajkerom" nisam ni mislio na pripadnost nekom klubu. I ja vozam za sebe, ne pripadam nikakvom klubu, "bojama" ili sta vec...Ali znas i sam da se u svijetu na 2 tocka svi motoristi na neki nacin prijatelji. Pa cak i ako ih uopste ne poznajes i sretnes onako na cesti. Nisam jednom tako sreo nekoga na cesti, sjeo, upoznao se, popio kafuProlaznik wrote:Razlikujemo se u startu.klixoris wrote:Jarane, ja gledam kako da se malo kutarisem ove svoje i rahat sam provozam, a ti trazis nekoga ko ce ti visit na ledjima na duzim turama...![]()
Ja nisam bajker. Nisma član kluba, ne družim se sa bajkerima niti posjećujem okupljanja. Ja imam svoj motor, kupljen za svoju dušu, kojeg koristim kad je meni volja, s kim je meni volja. Identifikacija ili pripadnost nekoj grupi me ne zanima.U tom smislu je postavljen i moj raniji post. Preko nekog od kolega motorista mozes puno lakse doci do preporuke za neku osobu koja bi ispunila tvoje zelje
![]()
Slazem se u potpunosti ! Treba nauciti biti i suvozac. Nije samo sjedi i nek te neko voza. Neiskustvo suvozaca moze narusiti citav balans na motoru, pa i do pada-hugollino wrote:I ja vozim motor dugo godina, i chopperas sam. Osim vožnje s ekipom uvijek se nađe zgodna djevojka iz društva za avanturističku vožnju. Ali kao šo neko reče sve što više vozim sve mi je draže sam bacit kakvu finu turu ili vikend u svom aranžmanu.
Vožnja nepoznatih djevojka em ne znaš na čemu si em je opasno zbog njihovog "iskustva" na dva točka.. Bolje provjereno![]()
![]()
![]()
Uglavnom sretno...
Svako ima svoja iskustva. Moja iskustva na dva točka su jako pozitivna. Za ostale učesnike u saobraćaju imam samo riječi hvale. Isto tako iskustva sa saputnicima su pozitivna. Svaka tura mi je ostala u trajnom sjećanju.
Ako se sve postavi na nekoj laganoj osnovi bez stresa, tempa, prolaznog vremena... siguran sam da i sa relativno nepoznatom osobom mogu da se dobro provedem.
- Bluemore
#73 Re: Poziv na zajedničko putovanje
ma pustite vi suplju, prolaznik je zagolicao vise od cristiana grey-a, a to nije nista sta sve dolazi 
- Prolaznik
#74 Re: Poziv na zajedničko putovanje
Ovim postom si zaslužila izlet po tvojoj želji i ručak.Bluemore wrote:ma pustite vi suplju, prolaznik je zagolicao vise od cristiana grey-a, a to nije nista sta sve dolazi
Samo reci kada i gdje.
- Bluemore
#75 Re: Poziv na zajedničko putovanje
haha popravi mi dan, o tom se da pricatiProlaznik wrote:Ovim postom si zaslužila izlet po tvojoj želji i ručak.Bluemore wrote:ma pustite vi suplju, prolaznik je zagolicao vise od cristiana grey-a, a to nije nista sta sve dolazi
Samo reci kada i gdje.
ps. nisam ona, imam 86god i tako to ali nadam se da ne smeta