Poziv na zajedničko putovanje

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Prolaznik

#51 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Prolaznik »

Dr Baltazar wrote:
Prolaznik wrote:
Klitemnestraaa wrote:I da, zaboravih najvažnije, ne ispunjavam kriterije, mlada sam. :mrgreen:
Interesantna priča. Drago mi je da si imala lijepo iskustvo.

Mlada si kažeš? Nisam nigdje postavio donju granicu osim punoljetnost. Pošto si već putovala sama onda si sigurno punoljetna. Dakle ispunjavaš taj kriterij. :D
Al je ona postavila gornju :lol:
Pošteno. It's a freedom of choice. :D
vjetropirka

#52 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by vjetropirka »

Evo ja ispunjavam sve uslove , osim što ne volim motor :run:
developer10

#53 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by developer10 »

Fer i (više nego) korektna ponuda. Javi nam jesi našao družbenicu :-D
pukepuke

#54 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by pukepuke »

Ja se stvarno nadam da ćeš naći zanimljivo društvo. Šaljem link prijateljici koja ispunjava uvjete.
Da sam slobodna, a ove pameti, prijavila bih se :-D
Euridika
Globalna šefica

#55 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Euridika »

pukepuke wrote:Ja se stvarno nadam da ćeš naći zanimljivo društvo. Šaljem link prijateljici koja ispunjava uvjete.
I ja ... :( ... već sam Prolazniku rekla da ne ispunjavam osnovni kriterij...

A da odemo ti i ja? :thumbup:
pukepuke

#56 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by pukepuke »

Euridika wrote:
pukepuke wrote:Ja se stvarno nadam da ćeš naći zanimljivo društvo. Šaljem link prijateljici koja ispunjava uvjete.

:thumbup:
Prolaznik

#57 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Prolaznik »

developer10 wrote:Fer i (više nego) korektna ponuda. Javi nam jesi našao družbenicu :-D
Imam već dvije prijave. :thumbup: Slijedi upoznavanje da vidimo koliko smo kompatibilni. :D

Krajem sedmice možda padne i prvi izlet oko Sarajeva.
Zoya

#58 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Zoya »

Koliko taj motor kila može podnjeti? Možda možeš obje :D Baš navijam za tebe :thumbup:
jazzer

#59 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by jazzer »

Morao sam, jebi ga.. :lol: :lol:

Prolaznik

#60 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Prolaznik »

Zoya wrote:Koliko taj motor kila može podnjeti? Možda možeš obje :D Baš navijam za tebe :thumbup:
Svakako planiram više tura. Sve se mogu izredati. :D :-D
Prolaznik

#61 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Prolaznik »

jazzer wrote:Morao sam, jebi ga.. :lol: :lol:
Ma nek si. Volim ja dobru šalu i na svoj račun.
klixoris

#62 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by klixoris »

Jarane, ja gledam kako da se malo kutarisem ove svoje i rahat sam provozam, a ti trazis nekoga ko ce ti visit na ledjima na duzim turama... :lol:

Ako si bajker, a ocito jesi, zar moras bas preko foruma traziti drustvo ? Pa u bajkerskim krugovima i na skupovima tona raje i zena koje mozes upoznati i dogovoriti zajednicko druzenje i voznje...

Ne shvati pogresno, samo konstatacija. Tebi zelim srecu u pronalazenju suvozacice :thumbup:
Klitemnestraaa

#63 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Klitemnestraaa »

Euridika wrote:

Eto i mene s vama, ja ispunjavam kriterije, al' ne ispunjava on moje. :lol: :lol:
Klitemnestraaa

#64 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Klitemnestraaa »

klixoris wrote:Jarane, ja gledam kako da se malo kutarisem ove svoje i rahat sam provozam, a ti trazis nekoga ko ce ti visit na ledjima na duzim turama... :lol:

Ako si bajker, a ocito jesi, zar moras bas preko foruma traziti drustvo ? Pa u bajkerskim krugovima i na skupovima tona raje i zena koje mozes upoznati i dogovoriti zajednicko druzenje i voznje...

Ne shvati pogresno, samo konstatacija. Tebi zelim srecu u pronalazenju suvozacice :thumbup:
On bi avanturu s nekim koga ne zna. Sve iz društva su već isprobane. :razz: :lol:
A najbolje na putoholičari.com ima svakakvih ponuda, stalno ekipe negdje idu pa zovu još raje ili ovako pojedinci putuju pa bi isto s nekim, a to je baza za čitavu ex-Yu.
Euridika
Globalna šefica

#65 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Euridika »

Klitemnestraaa wrote:
Euridika wrote:

Eto i mene s vama, ja ispunjavam kriterije, al' ne ispunjava on moje. :lol: :lol:
Apsolutno. :thumbup:

Možemo i Prolaznika povest, ako mu ne smeta što je svaka od nas pomalo 'hrđava'... :D
Zoya

#66 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Zoya »

Prolaznik wrote:
Zoya wrote:Koliko taj motor kila može podnjeti? Možda možeš obje :D Baš navijam za tebe :thumbup:
Svakako planiram više tura. Sve se mogu izredati. :D :-D
Imaš veliko srce :D :srce:
supercali

#67 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by supercali »

vjetropirka wrote:Evo ja ispunjavam sve uslove , osim što ne volim motor :run:
Hoces sve ovo al sa autom :D
Prolaznik

#68 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Prolaznik »

klixoris wrote:Jarane, ja gledam kako da se malo kutarisem ove svoje i rahat sam provozam, a ti trazis nekoga ko ce ti visit na ledjima na duzim turama... :lol:

Razlikujemo se u startu.

Ja nemam nikoga koga bi se kutarisao tako da mi žensko društvo nije dosadilo niti mi smeta da neko sjedi iza mene.

Ja nisam bajker. Nisma član kluba, ne družim se sa bajkerima niti posjećujem okupljanja. Ja imam svoj motor, kupljen za svoju dušu, kojeg koristim kad je meni volja, s kim je meni volja. Identifikacija ili pripadnost nekoj grupi me ne zanima.
hugollino

#69 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by hugollino »

I ja vozim motor dugo godina, i chopperas sam. Osim vožnje s ekipom uvijek se nađe zgodna djevojka iz društva za avanturističku vožnju. Ali kao šo neko reče sve što više vozim sve mi je draže sam bacit kakvu finu turu ili vikend u svom aranžmanu.

Vožnja nepoznatih djevojka em ne znaš na čemu si em je opasno zbog njihovog "iskustva" na dva točka.. Bolje provjereno :D :D :D

Uglavnom sretno...
Seyfo

#70 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Seyfo »

U bivšem sistemu bi lakše našao društvo nego sad. Raja su se lako odlučivala ljetovati autostopom, npr.
Sad je veliko nepovjerenje; dok dokažeš da nisi psihopat, željan para, ...
klixoris

#71 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by klixoris »

Prolaznik wrote:

Razlikujemo se u startu.

Ja nemam nikoga koga bi se kutarisao tako da mi žensko društvo nije dosadilo niti mi smeta da neko sjedi iza mene.

Ja nisam bajker. Nisma član kluba, ne družim se sa bajkerima niti posjećujem okupljanja. Ja imam svoj motor, kupljen za svoju dušu, kojeg koristim kad je meni volja, s kim je meni volja. Identifikacija ili pripadnost nekoj grupi me ne zanima.
Pod "bajkerom" nisam ni mislio na pripadnost nekom klubu. I ja vozam za sebe, ne pripadam nikakvom klubu, "bojama" ili sta vec...Ali znas i sam da se u svijetu na 2 tocka svi motoristi na neki nacin prijatelji. Pa cak i ako ih uopste ne poznajes i sretnes onako na cesti. Nisam jednom tako sreo nekoga na cesti, sjeo, upoznao se, popio kafu :thumbup: U tom smislu je postavljen i moj raniji post. Preko nekog od kolega motorista mozes puno lakse doci do preporuke za neku osobu koja bi ispunila tvoje zelje :thumbup:
hugollino wrote:I ja vozim motor dugo godina, i chopperas sam. Osim vožnje s ekipom uvijek se nađe zgodna djevojka iz društva za avanturističku vožnju. Ali kao šo neko reče sve što više vozim sve mi je draže sam bacit kakvu finu turu ili vikend u svom aranžmanu.

Vožnja nepoznatih djevojka em ne znaš na čemu si em je opasno zbog njihovog "iskustva" na dva točka.. Bolje provjereno :D :D :D

Uglavnom sretno...
Slazem se u potpunosti ! Treba nauciti biti i suvozac. Nije samo sjedi i nek te neko voza. Neiskustvo suvozaca moze narusiti citav balans na motoru, pa i do pada-
Prolaznik

#72 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Prolaznik »

klixoris wrote:
Prolaznik wrote:

Razlikujemo se u startu.

Pod "bajkerom" nisam ni mislio na pripadnost nekom klubu. I ja vozam za sebe, ne pripadam nikakvom klubu, "bojama" ili sta vec...Ali znas i sam da se u svijetu na 2 tocka svi motoristi na neki nacin prijatelji. Pa cak i ako ih uopste ne poznajes i sretnes onako na cesti. Nisam jednom tako sreo nekoga na cesti, sjeo, upoznao se, popio kafu :thumbup: U tom smislu je postavljen i moj raniji post. Preko nekog od kolega motorista mozes puno lakse doci do preporuke za neku osobu koja bi ispunila tvoje zelje :thumbup:
hugollino wrote:I ja vozim motor dugo godina, i chopperas sam. Osim vožnje s ekipom uvijek se nađe zgodna djevojka iz društva za avanturističku vožnju. Ali kao šo neko reče sve što više vozim sve mi je draže sam bacit kakvu finu turu ili vikend u svom aranžmanu.

Uglavnom sretno...
Slazem se u potpunosti ! Treba nauciti biti i suvozac. Nije samo sjedi i nek te neko voza. Neiskustvo suvozaca moze narusiti citav balans na motoru, pa i do pada-
Sve ovo prethodno napisao je u redu i u suštini se slažem. Svi koji vozimo motore smo na naki način povezani ali ako bi nastavili o ovome otišli bi u neke druge sfere i teorije.

Svako ima svoja iskustva. Moja iskustva na dva točka su jako pozitivna. Za ostale učesnike u saobraćaju imam samo riječi hvale. Isto tako iskustva sa saputnicima su pozitivna. Svaka tura mi je ostala u trajnom sjećanju.

Ako se sve postavi na nekoj laganoj osnovi bez stresa, tempa, prolaznog vremena... siguran sam da i sa relativno nepoznatom osobom mogu da se dobro provedem.
Bluemore

#73 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Bluemore »

ma pustite vi suplju, prolaznik je zagolicao vise od cristiana grey-a, a to nije nista sta sve dolazi :)
Prolaznik

#74 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Prolaznik »

Bluemore wrote:ma pustite vi suplju, prolaznik je zagolicao vise od cristiana grey-a, a to nije nista sta sve dolazi :)
Ovim postom si zaslužila izlet po tvojoj želji i ručak. :thumbup:

Samo reci kada i gdje. :-D
Bluemore

#75 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Bluemore »

Prolaznik wrote:
Bluemore wrote:ma pustite vi suplju, prolaznik je zagolicao vise od cristiana grey-a, a to nije nista sta sve dolazi :)
Ovim postom si zaslužila izlet po tvojoj želji i ručak. :thumbup:

Samo reci kada i gdje. :-D
haha popravi mi dan, o tom se da pricati :brmbrm: :klopa:

ps. nisam ona, imam 86god i tako to ali nadam se da ne smeta
Post Reply