treslaa mi se zgrada mislio sam ode sve u helać inače ne primijetim avione kad slijeću
ono je garant neka grdosija
inače ovo mi ne miriše na dobro
onaj vojni veliki C i nešto za nešto, kažu dolazi u Mostar isto, vidim razletili se ovi iz komunalija šišaju po bulevaru, tekiji travu i živu ogradu uz ceste, eto CIA stiže u MordorBlack swan wrote:kakvom li je on mašinom doletio
treslaa mi se zgrada mislio sam ode sve u helać inače ne primijetim avione kad slijeću
ono je garant neka grdosija
inače ovo mi ne miriše na dobro
aha SPETZNAZ ugrožava budućnost amerike, doduše kad reče vehabije vole ovu zemlju sve mi jasno bijašekritichar wrote:Blisko šurovanje Dodika sa Rusijom, ruska obuka specijalnih snaga, uvođenje rezervnog sastava Dodikove policije....
to su stvari koje direktno ugrožavaju ovu državu, a ne "vehabinjosi" koji ovu državu osjećaju svojom.
Vehabinjosi ovu drzavu osjecaju svojom... potencijalnom zrtvom.kritichar wrote:Blisko šurovanje Dodika sa Rusijom, ruska obuka specijalnih snaga, uvođenje rezervnog sastava Dodikove policije....
to su stvari koje direktno ugrožavaju ovu državu, a ne "vehabinjosi" koji ovu državu osjećaju svojom.
hoće li oca svih bošnjaka tunju izvest na pače?__Phoenix__ wrote:Došao čovjek da obiđe radove na ambasadi, kažu biće i janje okrenuto, kakav Dodik, vehabije...
pače je pače__Phoenix__ wrote:Neće, Tunjo ima masnoću i sva tri glicerida...
Pa kako ce drugacije? To je direktor, nije neki anonimni analiticar ili terenac.SpecialOffer wrote:Sve je dobro dok javno dolazi.
tajno je došo nego ga gačani izofirali, zovnuli novinare pa se tako saznalo.SpecialOffer wrote:Sve je dobro dok javno dolazi.
Nemoj biti bukvalac.Alfons Kauders wrote:Pa kako ce drugacije? To je direktor, nije neki anonimni analiticar ili terenac.SpecialOffer wrote:Sve je dobro dok javno dolazi.
Ljudi tog profila bas i ne mogu anonimno obici pola svijeta i pojavljivati se gdje hoce. Njegova kretanja prate novinari i sve sigurnosne agencije na planeti. Jednostavno ne moze proci neopazeno...
Vrhunac je nenajavljena posjeta, isto kao i ostalim visokim zvanicnicima SAD.
Ovo bi mogao biti realan razlog.Alfons Kauders wrote:Nesto mi samo sumnjivo... Sad liferuju one degenerike iz Gvantanama, a on dolazi iz Saudije. Mozda ce nam uvaliti neke od njih, koje ne pokupe Saudijci?
Hajrovati hocemo, par bradonja.SpecialOffer wrote:Pa nesto ce nam uvaliti, sigurno. Cisto sumnjam da cemo hajrovati od dolaska.
SpecialOffer wrote:Pa nesto ce nam uvaliti, sigurno. Cisto sumnjam da cemo hajrovati od dolaska.
daddy-kool wrote:Ovo bi mogao biti realan razlog.Alfons Kauders wrote:Nesto mi samo sumnjivo... Sad liferuju one degenerike iz Gvantanama, a on dolazi iz Saudije. Mozda ce nam uvaliti neke od njih, koje ne pokupe Saudijci?