otprilike.. tako je ja i zamisljam.. balavica najobicnija..Toozla wrote:_MaYa_ wrote: haha sta je tebi danas si ustao na lijevu nogu?
ma daj covjece procitaj kakve gluposti pises...pa znam ja masu zlih ljud s zavrsenim faxom a izmedju ostalog ja sam dobra osoba stvarno imas krivo misljenje o meni
e imam ispit i trema me uzaaas :/ recite mi nesto lijepooo
-
car-x
-
_MaYa_
ee da, pa jesam to glupavo izjavila...
htjela sam reci da to sto sam ja zla ili dobra osoba nema veze s tim ocu li poloziti ispit i ne znam od kud caru-x takve glupave izjave...tako da :)ovdje mozemoprimjeniti teoriju GLUP, GLUPLJI
ajde nervirate me, puni ste negativnih nekih vibracija, ja nisam takva, svejedno dam svima da disu ne p0plljujem po tudjim postovima ako niste primjetili
ali jako mi je zao sto ovdje nema iskrenih i dobrih ljudi, malo vise od ovih isfrustriranih i ljudi opterecenih svakakvim glupostima...
aali ajde uzivajte mi!
htjela sam reci da to sto sam ja zla ili dobra osoba nema veze s tim ocu li poloziti ispit i ne znam od kud caru-x takve glupave izjave...tako da :)ovdje mozemoprimjeniti teoriju GLUP, GLUPLJI
ajde nervirate me, puni ste negativnih nekih vibracija, ja nisam takva, svejedno dam svima da disu ne p0plljujem po tudjim postovima ako niste primjetili
ali jako mi je zao sto ovdje nema iskrenih i dobrih ljudi, malo vise od ovih isfrustriranih i ljudi opterecenih svakakvim glupostima...
aali ajde uzivajte mi!
-
BigusDickus
Treb'o si fino napisat' upaNula, pa bi neko pomislio da se zezas...car-x wrote:haman je upala, cim ispit i ne pominje..Zadig wrote:pa kako je proslo???
a vala kad bi je to opametilo, mozda bi i dobro bilo da okine.. da joj u nekad doba postane jasno da nije najpametnija..
-
_MaYa_
Pokusavam da shvatim u cemu je problem? Pa ljudi pojavio mi se problem, bila sam na faxu sjedim, nervoza me hvata, kompjuter ispred mene, prvo sam pregledala forum i pomislim zasto ne pitat ljude sta rade u ovakvoj situaciji, potraziti pomoc, pa zar je to toliko lose? Pa objesite me zbog toga, ubijte me, sram me bilo kako se usudjujem traziti pomoc, kako me sram nije pitati sta raditi u takvoj sreci, kako li sam samo sebicna...a trebam pricati o aktuelnostima, pricati o drugima, tracati druge, pljuvati po drugima, poznatim ljudima i djeliti puse po forumu...a ne uraditi tako besramnu stvar kao sto je...pitati ljude sta raditi u lucaju treme, odakle mi samo tolika hrabrost da sebe stavim u pravi plan?
J ha ha kako me nije sram hanu staviti u drugi plan, a moze mi biti mama i dodje mi govoriti kako se ponasati, pa hvala mamu imam dvije mi ne trebaju J Hana, vrijeme ti je dok jos imas ffore da sebi rodis djete, a ne da mene odgajas...kontas? To je tvoj problem, tebi treba djete, zato se ti ponasas kao mama svima nama ovdje...
a ostali??? Pihh...
iskreno se osjecam puno pametnijom od ovog, ... da se raspravljam s nekim bolidima o nicemu??? Ma daj imam i pametnijeg posla
ispit ne spominjem jer sam preopterecena bila, sad je to proslo pa sam odahnula, odmaram mozak... i ono pricala sam s profom i rekao je da samnom nece biti problema, jer je zapazio kako sam redovna i aktivna. Toliko o tome kako me ljudi smatraju glupom
ha ha
na forumu mi nije cilj da budem kul sa svima i ono kao ja sam super poznata svi me vole i sl, vec da nadjem par, dva tri, jednog istomisljenika jer to me bogati...kvalitet ljudi
ne toliko inteligencija i forsiranje nekih super pametnih izraza, nego i neke druge osobine... par ih imam koje citam... o kome se radi? haha tajna
to cisto da se ne ufuraju 
ma opusteno...
J ha ha kako me nije sram hanu staviti u drugi plan, a moze mi biti mama i dodje mi govoriti kako se ponasati, pa hvala mamu imam dvije mi ne trebaju J Hana, vrijeme ti je dok jos imas ffore da sebi rodis djete, a ne da mene odgajas...kontas? To je tvoj problem, tebi treba djete, zato se ti ponasas kao mama svima nama ovdje...
a ostali??? Pihh...
ispit ne spominjem jer sam preopterecena bila, sad je to proslo pa sam odahnula, odmaram mozak... i ono pricala sam s profom i rekao je da samnom nece biti problema, jer je zapazio kako sam redovna i aktivna. Toliko o tome kako me ljudi smatraju glupom
na forumu mi nije cilj da budem kul sa svima i ono kao ja sam super poznata svi me vole i sl, vec da nadjem par, dva tri, jednog istomisljenika jer to me bogati...kvalitet ljudi
ma opusteno...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Mayo,
pitali smo te kako je bilo na ispitu, ti o svemu, ali o ispitu JOK ...
kazes da se ne raspravljas sa bolidima...i onda ocekujes da ti ljudi fino nesto napisu...
zasto mislis da ce se neko ufurati ako kazes da citas njihove postove?
majo, ZASTO JE PILE PRESLO CESTU???
pitali smo te kako je bilo na ispitu, ti o svemu, ali o ispitu JOK ...
kazes da se ne raspravljas sa bolidima...i onda ocekujes da ti ljudi fino nesto napisu...
zasto mislis da ce se neko ufurati ako kazes da citas njihove postove?
majo, ZASTO JE PILE PRESLO CESTU???
-
BigusDickus
Vidi probiraca...edu wrote:Iskreno se nadam da nisam medju tom skupinom "sretnika" koje citas...
-
aris_angelis
Ma Mayo pametna si ko pcelica

- Alfons Kauders
Ti si fakat magnet za dushmane... 
-
aris_angelis
Mayo ja sam onaj skakavac
zaboravio sam mu ime

-
_MaYa_
e jedan moj kolega, ja njemu pricam ono sta mi se desilo danas, s kim sam bila vani, ko mi se svidja, kakve su reakcijeAlfons Kauders wrote:Ti si fakat magnet za dushmane...
kaze on jebote pa ti samo idiote privatis, u cem je problem