Jah, a narodu prodaje pricu da je bravar, da ga raja zavoli, a on doktor, drma pare... Nego da ne kvarimo ljudima temu, hajd pitt, priznaj koju si srednju zavrsio, u zlatnim sedamdesetim...pitt wrote:Eki joza medicinar:D
Koju ste SREDNJU školu pohađali-pohađate?
- Alfons Kauders
- Alfons Kauders
Ma kakav on, 4 osnovne za 6 godina...JBT wrote:"Eki joza medicinar
"
-Svaki dan te necim iznenadim, ha.
Jesi li ti isao u kakvu skolicu? Hajde, iznenadi me.
I to mu amidza bio direktor skole...
-
wanderer
Nije nemoguce, lici i na Kustu i na Valija! Kusta je inace visio u basti nekadasnje kafane "Setaliste", preko puta Druge. Mozda je u to doba i stekao tu "naviku".komi wrote:Vali je predavao Emiru Kusturiciwanderer wrote:I meni je Vali predavao u prvom srednje. Da se nije razbolio pred kraj skolske godine, garant bih zavrsio na popravnom.
kaže Vali Kusta pred popravnim... jednu šansu ima
ako nacrta tranzistor prolazi tojest ne pada na popravni...
Kusta nacrta PRAVI tranzistor:D:D
kaže mu Vali pritisni play i ako zasvira prošao si:D:D
- pitt
Ne budite lijeni nego se vratite par stranica unazad pa ce te naci sta vas interesujeJBT wrote:"Eki joza medicinar
"
Jesi li ti isao u kakvu skolicu? Hajde, iznenadi me.
Mici sreco....ja sma jos singl...D:D:D
- Alfons Kauders
Uh, a kako si propo, ja kontam da ti je ceteres...pitt wrote:Ne budite lijeni nego se vratite par stranica unazad pa ce te naci sta vas interesujeJBT wrote:"Eki joza medicinar
"
Jesi li ti isao u kakvu skolicu? Hajde, iznenadi me.:D
Mici sreco....ja sma jos singl...D:D:D
-
aris_angelis
Ugostiteljsko turisticki skolski centar
Sarajevo

Sarajevo
-
whatattitudeproblemjerk?
#68 Re: Koju ste SREDNJU školu pohađali-pohađate?
komi wrote:pojma nemamwhatattitudeproblemjerk? wrote: komi, by the way, ja i ti smo izgleda bili ista generacija u IGK (peti razred kad se zaratilo)...ja sam bila odjeljenje 2... a ti?Razrednica Bahrija Lagumdžija
![]()
znam da me rat spasio da ne padnem iz biologije:D:D
cini mi se da se kao kroz maglu sjecam neke crvenokose bahre koja je predavala biologiju...
ja nemam pojma ko je meni bila razrednica u petom razredu...samo se sjecam ucitelja sefkije od prvog do cetrvrtog razreda...
i sjecam se ekskurzije u dubrovniku u cetvrtom razredu...proslog ljeta sam gledala kasete s nekim prijateljima iz razreda i umrli smo od smijeha! prava djeca! a tek frizure i lambada suknjice...
hmmm....mozda se i znamo...ja sam poslije isla u trecu gimnaziju...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#70 Re: Koju ste SREDNJU školu pohađali-pohađate?
he he meni je neki visoki grmalj predava i sada se sjećam pitanja iz bilogije... Izdanci??? kakvi bolan izdanciwhatattitudeproblemjerk? wrote:
cini mi se da se kao kroz maglu sjecam neke crvenokose bahre koja je predavala biologiju...![]()
ja se ne sjećam šefkewhatattitudeproblemjerk? wrote:
ja nemam pojma ko je meni bila razrednica u petom razredu...samo se sjecam ucitelja sefkije od prvog do cetrvrtog razreda...
he he ja imam nekoliko slika sa maskembala... bio sam njinjawhatattitudeproblemjerk? wrote:
i sjecam se ekskurzije u dubrovniku u cetvrtom razredu...proslog ljeta sam gledala kasete s nekim prijateljima iz razreda i umrli smo od smijeha! prava djeca! a tek frizure i lambada suknjice...![]()
-
whatattitudeproblemjerk?
#71 Re: Koju ste SREDNJU školu pohađali-pohađate?
he he ja imam nekoliko slika sa maskembala... bio sam njinja
koja ludost ... stavio pidžamu na glavu i samo mi se oči vide
:D:D kofa maska
sjećaš li se nekih imena od učenika[/quote]
sjecam se onih koji su mi stanovali u mahali...samo sam vecinu prezimena pozaboravljala...
hmmmm, da vidimo...
V1 - aner, dzenita, jasmin, adel, amir brbovic, ogi
V2 (moj razred) - jasna, raza, tanja cosovic, zeljko i spomenko (blizanci), nedim, admir, mirza, nihad sladic (onaj voditelj), gordon (crnac), asim (grk)...
V3 - selver, doder
V4 -jasenko,
V7 - damir, tanja stevanovic
sjecas li se nekoga od pobrajanih? da nisam slucajno i tebe potrefila?
sjecam se onih koji su mi stanovali u mahali...samo sam vecinu prezimena pozaboravljala...
hmmmm, da vidimo...
V1 - aner, dzenita, jasmin, adel, amir brbovic, ogi
V2 (moj razred) - jasna, raza, tanja cosovic, zeljko i spomenko (blizanci), nedim, admir, mirza, nihad sladic (onaj voditelj), gordon (crnac), asim (grk)...
V3 - selver, doder
V4 -jasenko,
V7 - damir, tanja stevanovic
sjecas li se nekoga od pobrajanih? da nisam slucajno i tebe potrefila?
-
Drug_Tito
Nathan Hale High School, nisam nista vidio iz klupe na casu matematike jer je debela crnkinja sjedila ispred mene. Kada kazem debela, mislim na onu ciji je jedan guz sjedio na stolici a drugi zraku. Nisi mogo proci sa njene ljeve strane. Zvala me White Bosnian Nigger, ahhh moze sve samo da nisam Balija