Klizna staklena vrata

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

HAVANA

#51 Re: Klizna staklena vrata

Post by HAVANA »

pici wrote:Vala Havana kad si nam dao sliKe od Sraonice mogo bi i od Spavaonice... da vidimo jel imašH ukusa :mrgreen:
Vjerujes da sam neki dan konto koliko ce sexa bit u tom stanu obzirom da je varijanta dnevnog rentanja...Stranci,to bolan dodje, izjebe se i ode... :cry: :lol:
supercali

#52 Re: Klizna staklena vrata

Post by supercali »

kad vec spremas stan ugradi i kakve kamere da to sve snima :D
dječak sa šibicama

#53 Re: Klizna staklena vrata

Post by dječak sa šibicama »

Nabavi ti one ultraljubicaste lampe, da izvrsis inspekciju kad strendjeri odjave sobu na recepciji.
mO k3

#54 Re: Klizna staklena vrata

Post by mO k3 »

dječak sa šibicama wrote:Nabavi ti one ultraljubicaste lampe, da izvrsis inspekciju kad strendjeri odjave sobu na recepciji.
:lol: fleka mu svagdje poslije
jao_situacije

#55 Re: Klizna staklena vrata

Post by jao_situacije »

insomnia78 wrote:
jao_situacije wrote:
Kikibombona wrote:Ma zakacio ivicom 100%. Pazio sam, ali nisam toliko. Nisam znao da je do te mjere osjetljivo. :-)

A sada gledam ovo drugo krilo, uglovi zasticeni plasticnim kapicama. Nije to bezveze.

Fakat glupo. Udarac je bio takav da ga nisam cuo ni osjetio. I belaj. Al' dobro smo prosli. Krhotine sto su padale mogle su nam vene sasjeci ili u oci otici kada je prsnulo. Ovako lakse posjekotine. :-)

Sada hipoteticki. Staklo udje u okvir dva centa. Na bocnoj lajsni dodje keder ali na donjoj nema nista, staklo ulegne u inoksnu lajsnu. Ako bi se desio udarac negdje po sredini, pa se opterecenje prenijelo na rubove, da li bi doslo do pucanja?

Najmanji je problem kupiti novo staklo ali se sada plasim za ubuduce. Ne radi mene, nego radi drugih, posebno djece. :-)
kiki nisi valjda turske pločice stavljao :?
Stavio bi on kurdske al nesto kasne s proizvodnjom :D
:lol:
jao_situacije

#56 Re: Klizna staklena vrata

Post by jao_situacije »

HAVANA wrote:
pici wrote:Vala Havana kad si nam dao sliKe od Sraonice mogo bi i od Spavaonice... da vidimo jel imašH ukusa :mrgreen:
Vjerujes da sam neki dan konto koliko ce sexa bit u tom stanu obzirom da je varijanta dnevnog rentanja...Stranci,to bolan dodje, izjebe se i ode... :cry: :lol:
kupi onaj aparat za gumice, biće repa za šleper limuna :mrgreen:
Connaisseur Karlin

#57 Re: Klizna staklena vrata

Post by Connaisseur Karlin »

HAVANA wrote:Ma necu ja,za rentanja :D Nisu klizna,nece ova valjda,kuku da ne ubijem koga...?

Image
Gdje je susilica za ves ? Balkon?
mO k3

#58 Re: Klizna staklena vrata

Post by mO k3 »

havana lijep ti pod...
sumirprimus

#59 Re: Klizna staklena vrata

Post by sumirprimus »

Kikibombona wrote:Lik iz servisa kaze da su coskovi skroz osjetljivi na ostre udarce. Puuu, majku mu, uopste nisam svjestan da sam u bilo sta udario. Niti cuo niti vidio. Eksplodira mi jebeno staklo u rukama. Faktor iznenadjenja i stanje soka u tom momentu ne mogu opisati. Bio sam u cudu, kao sto bi bio da mi je eksplodirao tanjir u ruci bez ikakvog razloga. :D Stvarno glupost, zakicis malo coskom, toliko da uopste ne osjetis... i onda bukvalno eksplodira veliki komad stakla... :-) :D :D

Kada je roknulo, ostadose nam u rukama komadi stakla za koje smo cuvali krilo, a dole ispod nas hrpa sitnog stakla, koje i dalje pucketa i pada kao snijeg. Mi se gledamo, nis' nam nije jasno, ne kontamo sta se desilo. :-) :D :D
Hoce to kad se ne priznaju granice... :mrgreen:
sumirprimus

#60 Re: Klizna staklena vrata

Post by sumirprimus »

HAVANA wrote:Ma necu ja,za rentanja :D Nisu klizna,nece ova valjda,kuku da ne ubijem koga...?

Image
Kolko ovde ljevo koljeno moze u stranu ic kad sjednes na solju nesto mi suhveli uska ta ljeva strana od solje
Oticon

#61 Re: Klizna staklena vrata

Post by Oticon »

sumirprimus wrote:

Image
Kolko ovde ljevo koljeno moze u stranu ic kad sjednes na solju nesto mi suhveli uska ta ljeva strana od solje
dovoljno može ići..pa pogledaj širinu ugradbenog vodokotlića...osim ako ti nisu XXXL koljena :lol:
sumirprimus

#62 Re: Klizna staklena vrata

Post by sumirprimus »

Uskost mi stvara instant tjeskobu :skoljka:
HAVANA

#63 Re: Klizna staklena vrata

Post by HAVANA »

Aaaa inspekcije :lol: balkon je iz druge sobe :skoljka: a susilica,jebo susilicu,nek susi na balkonu. :D A noge mozes raskrecit pravo,nezgodan je ugao slikanja,4 metra je ovo dugo,kao sto rece oticon,pogledaj sirinu ugradbenog vodokotlica...

Image
Connaisseur Karlin

#64 Re: Klizna staklena vrata

HAVANA wrote:Aaaa inspekcije :lol: balkon je iz druge sobe :skoljka: a susilica,jebo susilicu,nek susi na balkonu. :D A noge mozes raskrecit pravo,nezgodan je ugao slikanja,4 metra je ovo dugo,kao sto rece oticon,pogledaj sirinu ugradbenog vodokotlica...

Image
:thumbup: ali imas teski minus za susilicu! to ce ti biti jedno od aktuelnih pitanja,ne tokom ljeti,ali tokom zime :D Aktiviraj brojalicu sa listom pitanja stranaca,mislim da bi bilo odlicno procitati. :thumbup: :lol:
HAVANA

#65 Re: Klizna staklena vrata

Post by HAVANA »

To je najmanji problem,ima prostora za sve...samo nek plate. :D
Oticon

#66 Re: Klizna staklena vrata

Post by Oticon »

HAVANA wrote:To je najmanji problem,ima prostora za sve...samo nek plate. :D
nek suše u mikrovalnoj ako nisi opet izvadio i bacio tanjir :lol: :lol:
jao_situacije

#67 Re: Klizna staklena vrata

Post by jao_situacije »

zdravije je nositi mokru odjeću
Connaisseur Karlin

#68 Re: Klizna staklena vrata

Vidjet ces da ce susilica postati problem!

Kako ces susiti ves na balkonu na losem vremenu kratkom vremenskom periodu? Turisti su i brzini,nemaju puno krpica sa sobom. :D
HAVANA

#69 Re: Klizna staklena vrata

Post by HAVANA »

Oticon wrote:
HAVANA wrote:To je n :twisted: ajmanji problem,ima prostora za sve...samo nek plate. :D
Nisam bacio. :twisted: Vjerujes da sam te se sjetio kad sam je otpakivo :lol: jes mi ispo,al nije se razbio. :D
HAVANA

#70 Re: Klizna staklena vrata

Post by HAVANA »

Connaisseur Karlin wrote:

Kako ces susiti ves na balkonu na losem vremenu kratkom vremenskom periodu? Turisti su i brzini,nemaju puno krpica sa sobom. :D
E jebo ga susilica,odo sutra kupit.Vazda njima merak meni krv pit,eto vam covjeka razbio staklo,njemu ozbiljno,mene odma nasli jebavat. :lol: Nego,dje cu kupit klupice od 40cm?
Oticon

#71 Re: Klizna staklena vrata

Post by Oticon »

HAVANA wrote:
Oticon wrote:
Nisam bacio. :twisted: Vjerujes da sam te se sjetio kad sam je otpakivo :lol: jes mi ispo,al nije se razbio. :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
Connaisseur Karlin

#72 Re: Klizna staklena vrata

HAVANA wrote:

E jebo ga susilica,odo sutra kupit.Vazda njima merak meni krv pit,eto vam covjeka razbio staklo,njemu ozbiljno,mene odma nasli jebavat. :lol: Nego,dje cu kupit klupice od 40cm?
Ja ti pisem kako "stranci" razmisljaju,a bome i meni odgovara susilica. naravno,ovisi od grupe koja renta stan,al se nadam da biras kvalitetnije grupe,ne grupe koje ce ti razriti stan.Sigurna sma da znas ,ti si poslovan covjek. Prosle godine u HR meni je susilica ,iako je ljeto,bila odlican frend. :lol:
Moji prijatelji,koji ce biti vise sedmica, dolaze u SA za dvije sedmice u onaj novi famozni hotel, gdje im je soba poput stana,i naravno,tamo imaju perilice i susilice,na svakom spratu. Ja ti ovo prijatljski pisem,s obzirom da mi putovanja i prljav ves nisu strana pojava.Ako neko od mojih stranca bude planirao,saljem ih tebi. :thumbup:

P.S. razbijeno staklo ne mozemo popraviti. :lol: Dobro je da se nisu povrijedili,
supercali

#73 Re: Klizna staklena vrata

Post by supercali »

HAVANA wrote:

rekoh ti ako nema standardno idi na bare kod onih groboklesaca pa da ti isklesu takve klupice
insomnia78

#74 Re: Klizna staklena vrata

Post by insomnia78 »

Tobejarabi
Pu, pu, pu
:lol:
HAVANA

#75 Re: Klizna staklena vrata

Post by HAVANA »

Pu,pu,necu gore ni po klupicu. :lol: Pvc mi treba...
Post Reply