Vjerujes da sam neki dan konto koliko ce sexa bit u tom stanu obzirom da je varijanta dnevnog rentanja...Stranci,to bolan dodje, izjebe se i ode...pici wrote:Vala Havana kad si nam dao sliKe od Sraonice mogo bi i od Spavaonice... da vidimo jel imašH ukusa
Klizna staklena vrata
- HAVANA
#51 Re: Klizna staklena vrata
- supercali
#52 Re: Klizna staklena vrata
kad vec spremas stan ugradi i kakve kamere da to sve snima 
- dječak sa šibicama
#53 Re: Klizna staklena vrata
Nabavi ti one ultraljubicaste lampe, da izvrsis inspekciju kad strendjeri odjave sobu na recepciji.
- mO k3
#54 Re: Klizna staklena vrata
dječak sa šibicama wrote:Nabavi ti one ultraljubicaste lampe, da izvrsis inspekciju kad strendjeri odjave sobu na recepciji.
- jao_situacije
#55 Re: Klizna staklena vrata
insomnia78 wrote:Stavio bi on kurdske al nesto kasne s proizvodnjomjao_situacije wrote:kiki nisi valjda turske pločice stavljaoKikibombona wrote:Ma zakacio ivicom 100%. Pazio sam, ali nisam toliko. Nisam znao da je do te mjere osjetljivo.![]()
A sada gledam ovo drugo krilo, uglovi zasticeni plasticnim kapicama. Nije to bezveze.
Fakat glupo. Udarac je bio takav da ga nisam cuo ni osjetio. I belaj. Al' dobro smo prosli. Krhotine sto su padale mogle su nam vene sasjeci ili u oci otici kada je prsnulo. Ovako lakse posjekotine.![]()
Sada hipoteticki. Staklo udje u okvir dva centa. Na bocnoj lajsni dodje keder ali na donjoj nema nista, staklo ulegne u inoksnu lajsnu. Ako bi se desio udarac negdje po sredini, pa se opterecenje prenijelo na rubove, da li bi doslo do pucanja?
Najmanji je problem kupiti novo staklo ali se sada plasim za ubuduce. Ne radi mene, nego radi drugih, posebno djece.
- jao_situacije
#56 Re: Klizna staklena vrata
kupi onaj aparat za gumice, biće repa za šleper limunaHAVANA wrote:Vjerujes da sam neki dan konto koliko ce sexa bit u tom stanu obzirom da je varijanta dnevnog rentanja...Stranci,to bolan dodje, izjebe se i ode...pici wrote:Vala Havana kad si nam dao sliKe od Sraonice mogo bi i od Spavaonice... da vidimo jel imašH ukusa![]()
- Connaisseur Karlin
#57 Re: Klizna staklena vrata
Gdje je susilica za ves ? Balkon?HAVANA wrote:Ma necu ja,za rentanjaNisu klizna,nece ova valjda,kuku da ne ubijem koga...?
- mO k3
#58 Re: Klizna staklena vrata
havana lijep ti pod...
-
sumirprimus
#59 Re: Klizna staklena vrata
Hoce to kad se ne priznaju granice...Kikibombona wrote:Lik iz servisa kaze da su coskovi skroz osjetljivi na ostre udarce. Puuu, majku mu, uopste nisam svjestan da sam u bilo sta udario. Niti cuo niti vidio. Eksplodira mi jebeno staklo u rukama. Faktor iznenadjenja i stanje soka u tom momentu ne mogu opisati. Bio sam u cudu, kao sto bi bio da mi je eksplodirao tanjir u ruci bez ikakvog razloga.Stvarno glupost, zakicis malo coskom, toliko da uopste ne osjetis... i onda bukvalno eksplodira veliki komad stakla...
![]()
![]()
![]()
Kada je roknulo, ostadose nam u rukama komadi stakla za koje smo cuvali krilo, a dole ispod nas hrpa sitnog stakla, koje i dalje pucketa i pada kao snijeg. Mi se gledamo, nis' nam nije jasno, ne kontamo sta se desilo.![]()
![]()
-
sumirprimus
#60 Re: Klizna staklena vrata
Kolko ovde ljevo koljeno moze u stranu ic kad sjednes na solju nesto mi suhveli uska ta ljeva strana od soljeHAVANA wrote:Ma necu ja,za rentanjaNisu klizna,nece ova valjda,kuku da ne ubijem koga...?
-
Oticon
#61 Re: Klizna staklena vrata
dovoljno može ići..pa pogledaj širinu ugradbenog vodokotlića...osim ako ti nisu XXXL koljenasumirprimus wrote:Kolko ovde ljevo koljeno moze u stranu ic kad sjednes na solju nesto mi suhveli uska ta ljeva strana od soljeHAVANA wrote:Ma necu ja,za rentanjaNisu klizna,nece ova valjda,kuku da ne ubijem koga...?
-
sumirprimus
#62 Re: Klizna staklena vrata
Uskost mi stvara instant tjeskobu 
- HAVANA
#63 Re: Klizna staklena vrata
Aaaa inspekcije
balkon je iz druge sobe
a susilica,jebo susilicu,nek susi na balkonu.
A noge mozes raskrecit pravo,nezgodan je ugao slikanja,4 metra je ovo dugo,kao sto rece oticon,pogledaj sirinu ugradbenog vodokotlica...

- Connaisseur Karlin
#64 Re: Klizna staklena vrata
HAVANA wrote:Aaaa inspekcijebalkon je iz druge sobe
a susilica,jebo susilicu,nek susi na balkonu.
A noge mozes raskrecit pravo,nezgodan je ugao slikanja,4 metra je ovo dugo,kao sto rece oticon,pogledaj sirinu ugradbenog vodokotlica...
- HAVANA
#65 Re: Klizna staklena vrata
To je najmanji problem,ima prostora za sve...samo nek plate. 
-
Oticon
#66 Re: Klizna staklena vrata
nek suše u mikrovalnoj ako nisi opet izvadio i bacio tanjirHAVANA wrote:To je najmanji problem,ima prostora za sve...samo nek plate.
- jao_situacije
#67 Re: Klizna staklena vrata
zdravije je nositi mokru odjeću
- Connaisseur Karlin
#68 Re: Klizna staklena vrata
Vidjet ces da ce susilica postati problem!HAVANA wrote:To je najmanji problem,ima prostora za sve...samo nek plate.
Kako ces susiti ves na balkonu na losem vremenu kratkom vremenskom periodu? Turisti su i brzini,nemaju puno krpica sa sobom.
- HAVANA
#69 Re: Klizna staklena vrata
Nisam bacio.Oticon wrote:nek suše u mikrovalnoj ako nisi opet izvadio i bacio tanjirHAVANA wrote:To je najmanji problem,ima prostora za sve...samo nek plate.
![]()
- HAVANA
#70 Re: Klizna staklena vrata
E jebo ga susilica,odo sutra kupit.Vazda njima merak meni krv pit,eto vam covjeka razbio staklo,njemu ozbiljno,mene odma nasli jebavat.Connaisseur Karlin wrote:Vidjet ces da ce susilica postati problem!HAVANA wrote:To je najmanji problem,ima prostora za sve...samo nek plate.
Kako ces susiti ves na balkonu na losem vremenu kratkom vremenskom periodu? Turisti su i brzini,nemaju puno krpica sa sobom.
-
Oticon
#71 Re: Klizna staklena vrata
HAVANA wrote:Nisam bacio.Oticon wrote:
nek suše u mikrovalnoj ako nisi opet izvadio i bacio tanjir![]()
Vjerujes da sam te se sjetio kad sam je otpakivo
jes mi ispo,al nije se razbio.
- Connaisseur Karlin
#72 Re: Klizna staklena vrata
Ja ti pisem kako "stranci" razmisljaju,a bome i meni odgovara susilica. naravno,ovisi od grupe koja renta stan,al se nadam da biras kvalitetnije grupe,ne grupe koje ce ti razriti stan.Sigurna sma da znas ,ti si poslovan covjek. Prosle godine u HR meni je susilica ,iako je ljeto,bila odlican frend.HAVANA wrote:E jebo ga susilica,odo sutra kupit.Vazda njima merak meni krv pit,eto vam covjeka razbio staklo,njemu ozbiljno,mene odma nasli jebavat.Connaisseur Karlin wrote:Vidjet ces da ce susilica postati problem!HAVANA wrote:To je najmanji problem,ima prostora za sve...samo nek plate.
Kako ces susiti ves na balkonu na losem vremenu kratkom vremenskom periodu? Turisti su i brzini,nemaju puno krpica sa sobom.Nego,dje cu kupit klupice od 40cm?
Moji prijatelji,koji ce biti vise sedmica, dolaze u SA za dvije sedmice u onaj novi famozni hotel, gdje im je soba poput stana,i naravno,tamo imaju perilice i susilice,na svakom spratu. Ja ti ovo prijatljski pisem,s obzirom da mi putovanja i prljav ves nisu strana pojava.Ako neko od mojih stranca bude planirao,saljem ih tebi.
P.S. razbijeno staklo ne mozemo popraviti.
- supercali
#73 Re: Klizna staklena vrata
rekoh ti ako nema standardno idi na bare kod onih groboklesaca pa da ti isklesu takve klupiceHAVANA wrote:E jebo ga susilica,odo sutra kupit.Vazda njima merak meni krv pit,eto vam covjeka razbio staklo,njemu ozbiljno,mene odma nasli jebavat.Connaisseur Karlin wrote:Vidjet ces da ce susilica postati problem!HAVANA wrote:To je najmanji problem,ima prostora za sve...samo nek plate.
Kako ces susiti ves na balkonu na losem vremenu kratkom vremenskom periodu? Turisti su i brzini,nemaju puno krpica sa sobom.Nego,dje cu kupit klupice od 40cm?
- insomnia78
#74 Re: Klizna staklena vrata
Tobejarabi
Pu, pu, pu

Pu, pu, pu
- HAVANA
#75 Re: Klizna staklena vrata
Pu,pu,necu gore ni po klupicu.
Pvc mi treba...