Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
- dječak sa šibicama
#51 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
Nekim ljudima ocito nije jasno da biti inteligentan ne podrazumjeva automatski i da je doticna osoba human, dobar ili altruist u zivotu.
Citava lepeza inteligentnih ljudi danas radi na usavrsavanju oruzja kojim se ubija, naprimjer, samo jedan primjer.
Citava lepeza inteligentnih ljudi danas radi na usavrsavanju oruzja kojim se ubija, naprimjer, samo jedan primjer.
- pirmin
#52 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
Nevidjena trolcina cije , ponavljam, neograniceno samopouzdanje navodi prosjecnog medijskog konzumenta da
u njegovoj pojavi locira tragove inteligencije.
U principu zalosno ali eto opet kazem, mozda sam sta propustio. Nisam ga toliko pratio, zao mi je svake minute
koju posvetim takvim jebivjetrima.
u njegovoj pojavi locira tragove inteligencije.
U principu zalosno ali eto opet kazem, mozda sam sta propustio. Nisam ga toliko pratio, zao mi je svake minute
koju posvetim takvim jebivjetrima.
- velikibrnjo
#53 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
Moram da kazem da ona dvojica sudija, nevjerovatni su mi!
Jos sebi ne mogu da dodjem kakve su sve konstrukcije smislili da bi donijeli presudu kakvu su donijeli
Lik humanitarac jbt, altruista, pacifista
Boze sacuvaj
Jos sebi ne mogu da dodjem kakve su sve konstrukcije smislili da bi donijeli presudu kakvu su donijeli
Lik humanitarac jbt, altruista, pacifista
Boze sacuvaj
- dust in the wind
#54 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
nekim ovdje fakat svašta nije jasno... a to pokazuje manjak njihove pamti. inteligentni ljudi, inteligentni ko ovaj kreten od Šešelja kada se okrenu ovim radikalizirajućim idejama su opasniji od stotine ubica i na svoj mlin mogu stotine hiljada prosječnih ovaca da odvuku, da manipulišu njima, da se zajebaju... Da neko može da misli da je on glup... pa zemljo otvori se...dječak sa šibicama wrote:Nekim ljudima ocito nije jasno da biti inteligentan ne podrazumjeva automatski i da je doticna osoba human, dobar ili altruist u zivotu.
- uglavnomja
#55 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
dust in the wind wrote:nekim ovdje fakat svašta nije jasno... a to pokazuje manjak njihove pamti. inteligentni ljudi, inteligentni ko ovaj kreten od Šešelja kada se okrenu ovim radikalizirajućim idejama su opasniji od stotine ubica i na svoj mlin mogu stotine hiljada prosječnih ovaca da odvuku, da manipulišu njima, da se zajebaju... Da neko može da misli da je on glup... pa zemljo otvori se...dječak sa šibicama wrote:Nekim ljudima ocito nije jasno da biti inteligentan ne podrazumjeva automatski i da je doticna osoba human, dobar ili altruist u zivotu.
-
upsy_daisy
#56 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
Oni koji bi pali pod Šešeljevu manipulaciju su upitni(njihova inteligencija tj.), isto kao oni kojima je on ''humorističan'', '', inteligentan'' i sl.
- dust in the wind
#57 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
dokazano inteligentan čovjek... do te mjere da je to strašno. i to se zna oduvijek.posebno u pravničkim krugovima. način kako je npr.postupao kada bi bio u komisiji odbrane doktorskih disertacija... itd. a to što mislim da je monstruozno pamet iskoristio je nešto sasvim drugo-meni je gnusno.upsy_daisy wrote:Oni koji bi pali pod Šešeljevu manipulaciju su upitni(njihova inteligencija tj.), isto kao oni kojima je on ''humorističan'', '', inteligentan'' i sl.
- supercali
#58 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
ovo sto ljudi potenciraju ne bi nazvao humorstvom
ovo je vise mecanje inteligentnog neinteligentnom i pokazivanja koliko je pametniji seselj od mnogih sagovornika
to sto seselj nekoga navuce pa ovaj ispadne budala nije humor mada se kasnije mozes smijati kako je ovaj ispao glup
ovo je vise mecanje inteligentnog neinteligentnom i pokazivanja koliko je pametniji seselj od mnogih sagovornika
to sto seselj nekoga navuce pa ovaj ispadne budala nije humor mada se kasnije mozes smijati kako je ovaj ispao glup
-
upsy_daisy
#59 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
Il je lud ili genijalan?dust in the wind wrote:dokazano inteligentan čovjek... do te mjere da je to strašno. i to se zna oduvijek.posebno u pravničkim krugovima. način kako je npr.postupao kada bi bio u komisiji odbrane doktorskih disertacija... itd. a to što mislim da je monstruozno pamet iskoristio je nešto sasvim drugo-meni je gnusno.upsy_daisy wrote:Oni koji bi pali pod Šešeljevu manipulaciju su upitni(njihova inteligencija tj.), isto kao oni kojima je on ''humorističan'', '', inteligentan'' i sl.
Tanka je nit...
- dust in the wind
#60 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
pretanka... najčešće je oboje. jebat mu materupsy_daisy wrote:Il je lud ili genijalan?dust in the wind wrote:dokazano inteligentan čovjek... do te mjere da je to strašno. i to se zna oduvijek.posebno u pravničkim krugovima. način kako je npr.postupao kada bi bio u komisiji odbrane doktorskih disertacija... itd. a to što mislim da je monstruozno pamet iskoristio je nešto sasvim drugo-meni je gnusno.upsy_daisy wrote:Oni koji bi pali pod Šešeljevu manipulaciju su upitni(njihova inteligencija tj.), isto kao oni kojima je on ''humorističan'', '', inteligentan'' i sl.
Tanka je nit...
-
upsy_daisy
#61 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
dust in the wind wrote: pretanka... najčešće je oboje. jebat mu mater
- KB9
#62 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
dust in the wind wrote:nekim ovdje fakat svašta nije jasno... a to pokazuje manjak njihove pamti. inteligentni ljudi, inteligentni ko ovaj kreten od Šešelja kada se okrenu ovim radikalizirajućim idejama su opasniji od stotine ubica i na svoj mlin mogu stotine hiljada prosječnih ovaca da odvuku, da manipulišu njima, da se zajebaju... Da neko može da misli da je on glup... pa zemljo otvori se...dječak sa šibicama wrote:Nekim ljudima ocito nije jasno da biti inteligentan ne podrazumjeva automatski i da je doticna osoba human, dobar ili altruist u zivotu.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#63 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
Koliko sam vidio i same sudije u citanju presude su se nekoliko puta okrenule i rekle tuzilastvu da su napravili smijesnu tuzbu i koja je bila na klimavim nogama,manjak dokaza,slabi svjedoci. Kao da su je pripremali amateri. Za ovakav rezultat sudjenja su najvise krivi tuzioci i kako su samu tuzbu pripremili,a ne sud i sudije.
Nazalost,Seselj se po tuziocima popisao i razvalio ih je kao beba zvecku. Pobucao ih je kao bijesan bik ogradu. Bas kao nekad i Pravni Fakultet u Sarajevu.
Nazalost,Seselj se po tuziocima popisao i razvalio ih je kao beba zvecku. Pobucao ih je kao bijesan bik ogradu. Bas kao nekad i Pravni Fakultet u Sarajevu.
- sinuhe
#64 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
Šešelj je uvijek bio dvorska luda ili TV-ličnost. Da se danas pojavi takav "doktor prava" niko ga ne bi ni registrovao.
- Jara
#65 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
Ko je oduševljen nek' ga vodi kući

-
LSD
#66 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
Šešelj je ratni zločinac i četnički vojvoda !! lik je lider srpskih radikala skoro 30 godina, generator ideologije Velike Srbije na zapadnoj liniji Karlobag- Karlovac - Virovitica ....to su prave price i istine - a ne dvroska luda, TV licnosti, p. materine - jer ga time vadite od odgovornosti i umanjujete njegove zločine.sinuhe wrote:Šešelj je uvijek bio dvorska luda ili TV-ličnost. Da se danas pojavi takav "doktor prava" niko ga ne bi ni registrovao.
Nazivajte stvari pravim imenom
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#67 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
LSD wrote: Šešelj je ratni zločinac i četnički vojvoda !! lik je lider srpskih radikala skoro 30 godina, generator ideologije Velike Srbije na zapadnoj liniji Karlobag- Karlovac - Virovitica ....to su prave price i istine - a ne dvroska luda, TV licnosti, p. materine - jer ga time vadite od odgovornosti i umanjijete njegove zločine.
Nazivajte stvari pravim imenom...prestanite se praviti ludi i naivni
- sinuhe
#68 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
Šta je Manojlo Milovanović?
Šešelj nikad nije bio ni ministar.
Šešelj nikad nije bio ni ministar.
Last edited by sinuhe on 31/03/2016 18:34, edited 1 time in total.
-
TheMule
#69 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
niti slusam ni citam ista o njemu, kakav humor....
-
LSD
#70 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
Cuj "dvorska luda"
a Srbi dali milion i pol glasova toj "dvorskoj ludi"
....garant su mu dali tolike glasove da ih zabavlja, žonglira loptice i dubi na glavi, jelde...kako da ne
....sad se malo pravimo ludi i glumimo amneziju
ovi forumski padobranci i falsifikatori historije su najgori
- titinho
#71 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
jednu mi se njegova provala fakat svidja
seselj : "Arkan je stavio vise čarapa na glavu nego ja na noge"
Zbog ovoga ga je po nekim pricama htio ubiti al ga je spasio Jovica Stanisic, koji je zabranio Arkanu ubistvo Seselja.
seselj : "Arkan je stavio vise čarapa na glavu nego ja na noge"
Zbog ovoga ga je po nekim pricama htio ubiti al ga je spasio Jovica Stanisic, koji je zabranio Arkanu ubistvo Seselja.
- sinuhe
#72 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
Sta fali. Boga pitaj za koga si ti sve glasao.LSD wrote:Cuj "dvorska luda"a Srbi dali milion i pol glasova toj "dvorskoj ludi"
....garant su mu dali tolike glasove da ih zabavlja, žonglira loptice i dubi na glavi, jelde...kako da ne
....sad se malo pravimo ludi i glumimo amneziju
-
LSD
#73 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?

"Dvorskoj ludi sa ekstremnom pameću i istancanim smislom za humor" je u zadnje vrijeme fetiš paliti hrvatske zastave....a mladi Srbi sa strane uredno snimaju za nova pokoljenja.
" Dvorska luda" ih pali gdje stigne....to je taj Šešeljev "istančani humor", pretpostavljam
- sinuhe
#74 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
Sigurno neki vazan covjek, ideolog dok si ga vidio na TV kako pali hrvatsku zastavu.
- Kikibombona
#75 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?
Ukratko, to bi bilo to...Tomahawk11 wrote:Nije glup, veoma inteligentan lik, ali tu svoju pamet usmjerava na vrlo ruzne ideje.
Ekspresija njegove pameti potice na gadjenje.