Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
LBVIEW

#51 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by LBVIEW »

dječak sa šibicama wrote:Svako svoje brani, nista cudno.
Znaci,podrska najvecem zlocincu u dure zato sto je tvoj?
spreca

#52 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by spreca »

_BataZiv_0809 wrote:Prvo mi niste jasni vi koji se cudite.

A drugo, sto mi je mozda manje jasno, je potreba estradnih licnosti da bockaju u politicki osjetljive teme.

Ali eto jedini lik koji je uspio ostati mimo, moze se cak reci i iznad toga, je Zdravko Colic.
:thumbup: i jos neke sorte esnafa
Tomahawk11
Globalni moderator

#53 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by Tomahawk11 »

Ne bih se slozio.
Niko ne treba da brani zlocince, taman da mu iz porodice dolazi.
To je ko kad cujem kakvu glupacu kad kaze da bi svoje dijete branila da je najveci psihopata, da ne znam kakve zlocine radi.
Ako nemamo ni trunku morala, onda ok. Svako svoje brani - osim onih koji imaju bar malo obraza.
muha_sa

#54 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by muha_sa »

Tomahawk11 wrote:
Ne bih se slozio.
Niko ne treba da brani zlocince, taman da mu iz porodice dolazi.
To je ko kad cujem kakvu glupacu kad kaze da bi svoje dijete branila da je najveci psihopata, da ne znam kakve zlocine radi.
Ako nemamo ni trunku morala, onda ok. Svako svoje brani - osim onih koji imaju bar malo obraza.
:thumbup:
sumirprimus

#55 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by sumirprimus »

Bodkin wrote:
sumirprimus wrote:kako i cola je davo podrsku na demonstracijama protiv nato bombardovanja..
2 i 2 u matemacici su 4!
to sto neko nece da vidi jebiga..neke stvari ni oftalmolog ne mre rijesit.
stvarno ne znam sta trebamo uradit.prihvatit cinjenicu da su karadzic i mladic ko i draza njihovi narodni heroji ,sutit i trpit .ili???sta?
Prvo, nabijem pvog debila na kurac. I njega i njegovu podrsku.

Drugo, jel to svega ti isto biti protiv toga da ti zemlju bombarduju i to da podrzavas masovnog zlocinca?
Ma nije isto naravno.
Samo mi glupo jebiga.kako da objasnim a da nije plasticno.sama sutnja citav rat je u neku ruku poidrska nekom.eto haj umjetnici boemi nece da se mijesaju.neutralni ni tam ni vam.kontam i to...
Al onda znaci da ga ne doticu stradanja njegovog grada ko bombardovanje srbije od natoa izmedju ostalog jer su pravili sranja i u bosni....
Tomahawk11
Globalni moderator

#56 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by Tomahawk11 »

_BataZiv_0809 wrote:Prvo mi niste jasni vi koji se cudite.

A drugo, sto mi je mozda manje jasno, je potreba estradnih licnosti da bockaju u politicki osjetljive teme.

Ali eto jedini lik koji je uspio ostati mimo, moze se cak reci i iznad toga, je Zdravko Colic.
Ne mogu, Bato, da se ne cudim.
Vlado mi je djelovao kao flegma lik, kao lik kojeg u zivotu zanima provod, zezancija, nesto na foru kao onaj spot sa Monteniggersima.
I onda vidis da bi stao u odbranu ratnog zlocinca....jbg, flegma likove takve stvari ne zanimaju, distanciraju ih se.

I da, mozemo se pitati sto mu je to trebalo, a opet s druge strane, ako si takav, postenije da se zna.
Opet kazem, nadam se da ce obrazloziti negdje da li je ovo zaista njegova izjava i njegov profil, jer je ovo zaista poraz normalnom covjeku.
piupiu

#57 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by piupiu »

limeni wrote:Ko god slusa ovu vrstu muzike, ko gleda one farme, ko psuje sda i aliju, ko govori da je dzeko kloc, kome smeta sarajevo komplet kao grad, ko se stidi bosanske tradicije i kulture...ne znam tesko je reci da nekog treba zaklati ali me ne cudi da su takvi vazda "iznenadjeni" kad vlah pokaze svoje lice. Nije problem u karleusi.. nego u njenim fanovima.
Stari ljudi su znali dobro s kim imaju posla njih treba slusati.
Zaklati? :roll: :shock: :-)

Imaš pozdrav od Libera:

Korisnik isključen zbog kršenja pravila foruma, neadekvatan način komunikacije i poziv na nasilje

7 dana
cyprus

#58 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by cyprus »

LBVIEW wrote:
Znaci,podrska najvecem zlocincu u dure zato sto je tvoj?
Ne, nije udure, ali to je karakteristika svih naroda, tj. nacionalista iz redova bilo kojeg naroda... Ljudi koje je bar malo zahvatila bolest nacionalizma razmišljaju na način: "i ako je govno, naše je"... Tako razmišlja i veliki broj Bošnjaka... Istina Bošnjaci nemaju svog Karadžića, pa iz tog razloga imaju tu moralnu prednost, ali da imaju - ponašali bi se po istoj matrici... Dakle, nije nemoguće razumijeti zašto Vlado Georgijev i većina Srba ima simpatije prema Radovanu... Razlog je jednostavan - nacionalizam...

Ovo nije oravdavanje istog fenomena - samo ukazivanje na njegov uzrok... A uzrok je nacionalizam... Ja sam čitavu svoju forumsku karijeru posvetio upozoravanju na tu bolest... A nijedan narod nije imun na svoj nacionalizam...

Iz toga proističe i moja definicija nacionalizma: To je spremnost da se brane govna iz vlastitog tabora.
Last edited by cyprus on 25/03/2016 16:00, edited 1 time in total.
Sarajbeg

#59 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by Sarajbeg »

cyprus wrote:Vlado je glupan... Mislim da nije teško držat jezik za zubima i petljat se u ovakve stvari kad si estradna ličnost... Al eto, ima ih svakakvih...

S druge strane, ova tema je odlično sjela pojedincima koji sipaju drugu vrstu otvora u internetski prostor... Hajmo sad o tome kakvi su Srbi, kakvi su im pjevači, kako su Bošnje glupe jer slušaju te pjevače, kako im treba joškoji genocid da se opamete i slično...
Ja licno nemam nista protiv normalnih srba hrvata ili bosnjaka ali mrzim cetnike ustase i balije ovih prvih je sve manje a broj ovih drugih je u stalnom porastu.
VLaho :lol: nekako mi ovo ime sega .nadjoh ga citajuci komentare . Nije mu ovo trebalo iako se po meni nije direktno izjasnio da podrzava smradovana djelimicno jeste inndirektno.da se naslutiti.kao pjevac Je ok Iako ga neslusam.al ovo mu nije trebalo
piupiu

#60 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by piupiu »

cyprus wrote:Iz toga proističe i moja definicija nacionalizma: To je spremnost da se brane govna iz vlastitog tabora.

I moralno sljepilo ...
Zgoljo

#61 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by Zgoljo »

Proleteri u šoku.
Ali progutace oni to,navikli su.Hajde sta ima veze,Vlado kosmopolita,gradska raja,urban,nas covjek,omaklo mu se malo.

Proleterska je tuga pregolema
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#62 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by _BataZiv_0809 »

Tomahawk11 wrote: Ne mogu, Bato, da se ne cudim.
Vlado mi je djelovao kao flegma lik, kao lik kojeg u zivotu zanima provod, zezancija, nesto na foru kao onaj spot sa Monteniggersima.
I onda vidis da bi stao u odbranu ratnog zlocinca....jbg, flegma likove takve stvari ne zanimaju, distanciraju ih se.

I da, mozemo se pitati sto mu je to trebalo, a opet s druge strane, ako si takav, postenije da se zna.
Opet kazem, nadam se da ce obrazloziti negdje da li je ovo zaista njegova izjava i njegov profil, jer je ovo zaista poraz normalnom covjeku.
Pa upravo zato sto on, kao i svaka estradna licnost, zivi od "ugleda" i imidza kojeg gaji, glupo mu je da bocka u politicki osjetljive teme.

A razocarao bi se ti i u mnoge druge estradne licnosti kada bi cuo sta imaju reci na ovu i slicne teme.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#63 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by _BataZiv_0809 »

piupiu wrote:
cyprus wrote:Iz toga proističe i moja definicija nacionalizma: To je spremnost da se brane govna iz vlastitog tabora.

I moralno sljepilo ...
Temelj svakog nacionalizma je da se sopstvene greske prikazu kao greske iz nudze.
dezurni_ucenik

#64 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by dezurni_ucenik »

.
Last edited by dezurni_ucenik on 25/03/2016 23:27, edited 1 time in total.
Idriz

#65 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by Idriz »

Jeko Dovla?
spreca

#66 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by spreca »

cyprus wrote:
Ne, nije udure, ali to je karakteristika svih naroda, tj. nacionalista iz redova bilo kojeg naroda... Ljudi koje je bar malo zahvatila bolest nacionalizma razmišljaju na način: "i ako je govno, naše je"... Tako razmišlja i veliki broj Bošnjaka... Istina Bošnjaci nemaju svog Karadžića, pa iz tog razloga imaju tu moralnu prednost, ali da imaju - ponašali bi se po istoj matrici... Dakle, nije nemoguće razumijeti zašto Vlado Georgijev i većina Srba ima simpatije prema Radovanu... Razlog je jednostavan - nacionalizam...

Ovo nije oravdavanje istog fenomena - samo ukazivanje na njegov uzrok... A uzrok je nacionalizam... Ja sam čitavu svoju forumsku karijeru posvetio upozoravanju na tu bolest... A nijedan narod nije imun na svoj nacionalizam...

Iz toga proističe i moja definicija nacionalizma: To je spremnost da se brane govna iz vlastitog tabora.
nije rijec o obicnom puku....nego o javnoj licnosti iz muzickog esnafa koji treba da ide po regionu i da zaradjuje lovu na koncertima razlika ....nije on ja i ti
dezurni_ucenik

#67 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by dezurni_ucenik »

Idriz wrote:Jeko Dovla?

ma onaj tropska birtijo vopi mi daj :-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#68 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by Tomahawk11 »

_BataZiv_0809 wrote:
Tomahawk11 wrote: Ne mogu, Bato, da se ne cudim.

Pa upravo zato sto on, kao i svaka estradna licnost, zivi od "ugleda" i imidza kojeg gaji, glupo mu je da bocka u politicki osjetljive teme.

A razocarao bi se ti i u mnoge druge estradne licnosti kada bi cuo sta imaju reci na ovu i slicne teme.
Vjerovatno.

Jebem nas (cast izuzecima, ali fakat, tj. manjini) nenormalne.
sumirprimus

#69 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by sumirprimus »

Fazon je sto je na ovim prostorima turbo folk mejnstrim.i onda je normalmo da ocekujes od.ljudi sa kontra strane muzickog spektra malo sire.vidike liberalniji pogled na zivot.malo vise uvazavanja drugog i drugacijeg...medjutim ovde je nacionalizam broj jedan ..pa deset stepenica ispod sve.ostalo.
Nazalost.
Gentleman

#70 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by Gentleman »

Patriotska_Liga wrote:Dajte, pa sutra bi Ceca bez po muke napunila Skenderiju, a da neko zamjeri ovom diletantu zbog par tvitova.

Nemamo mi izgrađenu svijest do te mjere da kažemo ne ovakvima.
Upravo tako, Marija Serifovic dizala tri prsta na Euroviziji, pa je napunila Zetru.
cyprus

#71 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by cyprus »

spreca wrote:
cyprus wrote:

nije rijec o obicnom puku....nego o javnoj licnosti iz muzickog esnafa koji treba da ide po regionu i da zaradjuje lovu na koncertima razlika ....nije on ja i ti
To se svakako slažem, al citirani post nisam posvetio njemu... Vlado jeste ovdje izletio, sad nek se čupa iz govana u koja je sam skočio...
tandmand

#72 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by tandmand »

dezurni_ucenik wrote:Svi smo isti, ko nas bre zavadi. Ne smijes ni kritikovati Georgijeva niti Karleusu da ne budes etiketiran kao pobornik fasisticke ideologije. E jebo ti nas.
Četalji ne treba da brinu, sve dok ima naših koji nas čuvaju - die Kapos.
Tomahawk11
Globalni moderator

#73 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by Tomahawk11 »

Gentleman wrote:
Patriotska_Liga wrote:Dajte, pa sutra bi Ceca bez po muke napunila Skenderiju, a da neko zamjeri ovom diletantu zbog par tvitova.

Upravo tako, Marija Serifovic dizala tri prsta na Euroviziji, pa je napunila Zetru.
Ma dizao je i Joksimovic, ali druga je stvar kad posaljes otvorenu poruku da podrzavas ratnog zlocinca. Jbg, ne ide.
Pogotovo ne ide sto imas status omiljenog lika u raji na ovim prostorima.
I onda slijedi šok, nisi ono za sta si se prodavao. Jbg.
spreca

#74 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by spreca »

cyprus wrote:
spreca wrote:
cyprus wrote:

To se svakako slažem, al citirani post nisam posvetio njemu... Vlado jeste ovdje izletio, sad nek se čupa iz govana u koja je sam skočio...
Sarajbeg

#75 Re: Vlado Georgiev daje podršku Karadžiću po twitteru

Post by Sarajbeg »

Gentleman wrote:

Ne znam u cemu je problem sto je dizala tri prsta pa to je dio njihove pravosl.religije i ja licno nemam protiv toga nista.ka ni protiv bilo koga ko na slican nacin istice nesto od svvoje religije.nastranu ko je kakav vjernik u bilo kojoj od mont.religija.
Locked