On je vrlo dobar glumac to niko ne osporava ali ovo što je preneseno sa press konferencije barem meni ostavlja dosta pitanja. Svaka strana ima dvije medalje. Isto kao kada se razvede par pa žena krene o možu kako je ovakav, onakav a kada saslušaš obje strane obje imaju pravo u nekim stvarima.FrozenCastle wrote:Nemojte lupati toliko. Svakako nije sve preneseno sa pressice, a dovoljno je da se držite i prenesenog a ne da izvrčete riječi i dodajete svoje kontekste istim.
Mario nije nikakav papak ni debil, čovjek ima kvalitetnu karijeru i dostignuća. I kao što je i sam rekao da nije dio neke političke stranke, a neki od vas tvrde da jeste. To je kao problem provjeriti pa vi imate neke insajderske informacije ili šta?
Zasto je smijenjen Mario drmac
- Drvosjeca iz Dejcica
#51 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
-
dezurni_ucenik
#52 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
.
Last edited by dezurni_ucenik on 21/03/2016 23:04, edited 1 time in total.
-
palermo
#53 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
ajnštajnovski rečeno.......Drvosjeca iz Dejcica wrote:On je vrlo dobar glumac to niko ne osporava ali ovo što je preneseno sa press konferencije barem meni ostavlja dosta pitanja. Svaka strana ima dvije medalje. Isto kao kada se razvede par pa žena krene o možu kako je ovakav, onakav a kada saslušaš obje strane obje imaju pravo u nekim stvarima.FrozenCastle wrote:Nemojte lupati toliko. Svakako nije sve preneseno sa pressice, a dovoljno je da se držite i prenesenog a ne da izvrčete riječi i dodajete svoje kontekste istim.
Mario nije nikakav papak ni debil, čovjek ima kvalitetnu karijeru i dostignuća. I kao što je i sam rekao da nije dio neke političke stranke, a neki od vas tvrde da jeste. To je kao problem provjeriti pa vi imate neke insajderske informacije ili šta?
pa valjda postoje neki pokazatelji rada.....ili ne postoje ?
- O'zone
- Globalni moderator
#54 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
Mario je odličan glumac. Čovjek koji je veći dio svoje karijere posvetio dječijem i omladinskom programu i ako je iko kompetentan da vodi Pozorište mladih onda je to on.
Međutim "Politika je kurvaaaaaaa, ubila je bombaaaaaaa"
Jednostavno došli novi u vlast i njihovi ljudi se postavljaju.
E sad po običaju možemo ovdje stuči dva tuceta stranica -čiji je veći, ali stanje na terenu ostaje kakvo jeste.
E sad po običaju možemo ovdje stuči dva tuceta stranica -čiji je veći, ali stanje na terenu ostaje kakvo jeste.
- Ma.Le.Na
#55 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
ja onako naivno ne mogu da vjerujem da se nista po ovom pitanju ne moze rijesiti
zar fkt bas nista?!
dakle..ministar vedri i oblaci kako hoce...i niko mu nista ne moze??
katastrofa..
zar fkt bas nista?!
katastrofa..
-
SerijeSync
#56 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
daj recite više mario nije podoban ne valja mu ime ni religija
-
VjecitiStudent
#57 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
Nije uvijek ministar kriv, nekad se i Sebija malo pita.Ma.Le.Na wrote:ja onako naivno ne mogu da vjerujem da se nista po ovom pitanju ne moze rijesiti
zar fkt bas nista?!
katastrofa..
-
palermo
#58 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
al zato postoji nešto što se zove javno mijenje, glas javnosti, pritisak javnosti, ovo, ono.......ne mora vlast čak ni promijeiti svoju odlulku ali tvoje je da vičeš da to ne valja.....da ona zna da si je vidio, da vlast vidi da si živ....O'zone wrote:Mario je odličan glumac. Čovjek koji je veći dio svoje karijere posvetio dječijem i omladinskom programu i ako je iko kompetentan da vodi Pozorište mladih onda je to on.
Tako da ne bih rekao da je uzalud ako naprdujemo dva tuceta stranica o ovome
-
dezurni_ucenik
#59 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
.
-
SerijeSync
#60 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
dezurni_ucenik wrote:To vi i zelite, da odmah krene prica o majoriziranimSerijeSync wrote:daj recite više mario nije podoban ne valja mu ime ni religija![]()
Ako je istina da je clan DF, onda treba i sam da zna kako se igra.
-
dezurni_ucenik
#61 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
.
- bach
#62 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
Zaručnica dobra ko avion...

Vole se ljudi...

Vole se ljudi...

- Chisum
#63 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
VjecitiStudent wrote:Novi direktor
Dugo nesto pateticnije i gluplje nisam vidio.
Ovo je u rangu Vazalogluovg live streama iz Visokog, ili odakle vec, kada se, ociju punih suza radosnica, zajedno s hamshom mu, naguravao Erdoganu u bulju.
- muha_sa
#64 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
Samo da pozdravim ChisumaChisum wrote:VjecitiStudent wrote:Novi direktor
![]()
![]()
![]()
![]()
Dugo nesto pateticnije i gluplje nisam vidio.![]()
Ovo je u rangu Vazalogluovg live streama iz Visokog, ili odakle vec, kada se, ociju punih suza radosnica, zajedno s hamshom mu, uglavljivao Erdoganu u bulju.
Što reko TI--Nema te ko Nataše Kampuš
- piupiu
#65 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
Chisum wrote: Ovo je u rangu Vazalogluovg live streama iz Visokog, ili odakle vec, kada se, ociju punih suza radosnica, zajedno s hamshom mu, naguravao Erdoganu u bulju.
I ja da pozdravim jednog od mojih omiljenih postoklepaca kako priliči.
-
SerijeSync
#66 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
izgleda da će uskoro vitalni nacionalni interes SDA biti potkivanje konja na mjesecu
- piupiu
#67 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
palermo wrote: al zato postoji nešto što se zove javno mijenje, glas javnosti, pritisak javnosti, ovo, ono.......ne mora vlast čak ni promijeiti svoju odlulku ali tvoje je da vičeš da to ne valja.....da ona zna da si je vidio, da vlast vidi da si živ....
Tako da ne bih rekao da je uzalud ako naprdujemo dva tuceta stranica o ovome
- Banksy
#68 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
Pridružujem se pozdravima.piupiu wrote:Chisum wrote: Ovo je u rangu Vazalogluovg live streama iz Visokog, ili odakle vec, kada se, ociju punih suza radosnica, zajedno s hamshom mu, naguravao Erdoganu u bulju.![]()
![]()
![]()
I ja da pozdravim jednog od mojih omiljenih postoklepaca kako priliči.
- Chisum
#69 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
Nama me, nema se vremena, jebes ga, ali kad dodjem - imam sta da vidim...
Svasta sam vidio, ali da mi je neko rekao da cu slusati elegije posvecene "okovanom robu nevinom" iz Plava...
Svasta sam vidio, ali da mi je neko rekao da cu slusati elegije posvecene "okovanom robu nevinom" iz Plava...
- muha_sa
#70 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
Chisum wrote:Nama me, nema se vremena, jebes ga, ali kad dodjem - imam sta da vidim...![]()
-
dezurni_ucenik
#71 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
.
Last edited by dezurni_ucenik on 21/03/2016 23:03, edited 1 time in total.
- bach
#72 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
Jedna ga politika dovela, druga ga politika nabila nogom...
Sam je djelimično kriv, nije znao koliko je politika okrutna i zajebana...Žao mi ga je kao čovjeka, vjerujem da sada pati...Njega ima ko da utješi, to mu je bar nešto...

Sam je djelimično kriv, nije znao koliko je politika okrutna i zajebana...Žao mi ga je kao čovjeka, vjerujem da sada pati...Njega ima ko da utješi, to mu je bar nešto...

-
VjecitiStudent
#73 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
Dva najdraža videa na jednom mjestuChisum wrote:VjecitiStudent wrote:Novi direktor
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo je u rangu Vazalogluovg live streama iz Visokog, ili odakle vec, kada se, ociju punih suza radosnica, zajedno s hamshom mu, naguravao Erdoganu u bulju.
- HAVANA
#74 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
Uuuu stamboooluuu na booosfoooruuu boooolan paaassaaaa leziiiiiiiChisum wrote:VjecitiStudent wrote:Novi direktor
![]()
![]()
![]()
![]()
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#75 Re: Zasto je smijenjen Mario drmac
To i jeste glavna poenta.VjecitiStudent wrote:Mario ili nemario, ako će od nas ikada išta nešto bolje biti, jednog dana će neko morati početi postavljati najbolje direktore.
Ovo jednostavno ne vodi nigdje, ne smijemo se naviknuti na ovo.
A vidim mnogi prihvataju kao nesto normalno, to da stranka kao izborni plijen ima sve. Od portira do rukovodioca. Tipa - sta je, izgubila ti stranka, dovidjenja.
Pa ne radi se o fudbalskim klubovima, navijanju tog tipa i sl.
Devijacija BH drustva, a ocito i prihvacenog sistema 'vrijednosti'. Dok ne pocnemo diskutovati o licnim KVALITETIMA, licnoj ADEKVATNOSTI i STRUCNOSTO...do tada ce nam biti ovako.
Evo ja pezirem SDA, to i ne krijem, to svako na ovom forumu zna...al mi je sasvim ok da Hadzihafizbegovic bude direktor Kamernog, jer je jako dobar glumac..i to mu je profesija, koju odlicno radi. Bez obzira sta mislim o njemu kao clanu meni mrske stranke.
E dok tako svi, i kvalitetnije, ne pocnemo rezonovati, i taj princip podrzavati, bicemo vjecno u ovom blatu u kojem smo sada.
Vezano za konkretan slucak. Mario je od studentskih dana bio u lutkarstvu, pozoristu i predstavama za djecu, i bio sam na dvije predstave od kada je na ovoj poziciji, jer je i glumio pored funkcije koju je imao, i jako je dobar glumac.