Građanska snaga Tuzla (nova partija)

fosna2014

#51 Re: Građanska snaga Tuzla (nova partija)

Post by fosna2014 »

Ovo je dobro dok SDA-u pomaze.

:roll:
dale cooper

#52 Re: Građanska snaga Tuzla (nova partija)

Post by dale cooper »

O'zone wrote:
madner wrote:
Dok se druge stranke bave sporednim pitanjima, mi razmatramo da li je optimalno streljacko odjeljenje 13 ili 9 ljudi, te da li svako treba imati IAR ili ipak ostati na PM i automatima.

Mislim da ti je sasvim jasno da je to prava stranka za tebe. :D
U ovako teškim ekonomskim vremenima za ovu državu i narode i narodnosti u njoj mislim da streljački vod može i mora biti sastavljen od jednog čovjeka koji će iz velike blizine sa malokalibarskim oružijem izvršavati svoje dužnosti...
Čini mi se da sam negdje pročitao da je Kim Jong Un prošle godine strijeljao nekog visokog dužnosnika
vojske PAT-om. :lol: Šta ti je reći efikasnost i niska mogućnost greške pri izvršenju. :mrgreen:
sumirprimus

#53 Re: Građanska snaga Tuzla (nova partija)

Post by sumirprimus »

Nije nekog nego daidzu...il je nejg bacio kerovima.... :oops: elem dva u s akom slucaju sjevernokorejska primjera.... :skoljka:
fosna2014

#54 Re: Građanska snaga Tuzla (nova partija)

Post by fosna2014 »

Rece mi neko maloprije da ce gst imati saradnju sa spanskim Podemosom.
General War

#55 Re: Građanska snaga Tuzla (nova partija)

Post by General War »

sumirprimus wrote:Nije nekog nego daidzu...il je nejg bacio kerovima.... :oops: elem dva u s akom slucaju sjevernokorejska primjera.... :skoljka:
Drugovi, ja bih ipak prije da partija pokaze i milost i priliku da neki zavedeni drugovi dobiju priliku da se iskupe tako da se osnuju gulazi na potezu: Pocitelj-Ivan-Doboj-Sava, kako bi radom na autoputu (jbg nemamo ostrvo a i ekonomicnije je) pokazali privrzenost narodu i drzavi, humanitarnoj ustanovi "imaret" bi povjerili ishranu preobrazenika :mrgreen:
jao_situacije

#56 Re: Građanska snaga Tuzla (nova partija)

Post by jao_situacije »

dale cooper wrote:
O'zone wrote:
madner wrote:
Dok se druge stranke bave sporednim pitanjima, mi razmatramo da li je optimalno streljacko odjeljenje 13 ili 9 ljudi, te da li svako treba imati IAR ili ipak ostati na PM i automatima.

Mislim da ti je sasvim jasno da je to prava stranka za tebe. :D
U ovako teškim ekonomskim vremenima za ovu državu i narode i narodnosti u njoj mislim da streljački vod može i mora biti sastavljen od jednog čovjeka koji će iz velike blizine sa malokalibarskim oružijem izvršavati svoje dužnosti...
Čini mi se da sam negdje pročitao da je Kim Jong Un prošle godine strijeljao nekog visokog dužnosnika
vojske PAT-om. :lol: Šta ti je reći efikasnost i niska mogućnost greške pri izvršenju. :mrgreen:
ja fino kažem gau8 :mrgreen:
dale cooper

#57 Re: Građanska snaga Tuzla (nova partija)

Post by dale cooper »

jao_situacije wrote:
dale cooper wrote:
ja fino kažem gau8 :mrgreen:
You sure did! :mrgreen:
Post Reply