Milorad Dodik puši kurac

Locked
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#51 Re: Milorad Dodik puši kurac

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

:D

...Zeljkanu Cvijanovic za obostrano dusevno zadovoljstvo.
prog321

#52 Re: Milorad Dodik puši kurac

Post by prog321 »

Naziv teme uber dobar. :-D
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#53 Sarajlijama, grlom do krajnika

Post by dr.gog »

- Ne znam šta je Radončić rekao, ali meni niko nema šta da šalje preko njega, pa ni poruku. Stojim na raspolaganja da dam bilo kada izjavu, ali samo u Banjoj Luci. Ja u Sarajevo neću da idem, jer je to za mene opasna zona i svima želim da u što većem krugu zaobiđu Sarajevo. Slučaj protiv Radončića će propasti kao što je propao onaj protiv Mirka Šarovića, Mladena Ivanića i Dragana Čovića. Svako treba da odgovara, ali na osnovu dokaza. Ne mogu procesi biti predmet političkih obračuna - kazao je Dodik.
http://www.avaz.ba/clanak/220276/dodik- ... anjoj-luci
Pretpostavka je da u glavnom gradu države i entiteta Члан 9.Главни град Републике је Сарајево.

http://www.narodnaskupstinars.net/sites ... srpske.pdf

živi oko 150.000 muškaraca, tako da bi za Predsjednika Milorada Dodika bilo nemoguće da popuši 150.000 qraca.

Ovom prilikom potvrđujemo da je pušenje tolikog broja qraca čak i za tako krupnog političara vrlo opasno i nepreporučljivo.

Uzevši u obzir da je u tom broju sadržano i hiljade srpskih kuraca, ipak se nadamo da će predsjednik RS ponizno kleknuti i samopožrtvovano popušiti bar vlastitim sunarodnicima.
Bega_TM

#54 Re: Milorad Dodik puši kurac

Post by Bega_TM »

:izet: :izet: Ajmo mile na koljena :izet: :izet:
tututuuuu

#55 Re: Milorad Dodik puši kurac

Post by tututuuuu »

Cuj naziva teme. Gospodin Mile vrsi felatio.
kakavdanakneiskustvu

#56 Re: Sarajlijama, grlom do krajnika

Post by kakavdanakneiskustvu »

dr.gog wrote:
- Ne znam šta je Radončić rekao, ali meni niko nema šta da šalje preko njega, pa ni poruku. Stojim na raspolaganja da dam bilo kada izjavu, ali samo u Banjoj Luci. Ja u Sarajevo neću da idem, jer je to za mene opasna zona i svima želim da u što većem krugu zaobiđu Sarajevo. Slučaj protiv Radončića će propasti kao što je propao onaj protiv Mirka Šarovića, Mladena Ivanića i Dragana Čovića. Svako treba da odgovara, ali na osnovu dokaza. Ne mogu procesi biti predmet političkih obračuna - kazao je Dodik.
Pretpostavka je da u glavnom gradu države i entiteta Члан 9.Главни град Републике је Сарајево.

živi oko 150.000 muškaraca, tako da bi za Predsjednika Milorada Dodika bilo nemoguće da popuši 150.000 qraca.

Ovom prilikom potvrđujemo da je pušenje tolikog broja qraca čak i za tako krupnog političara vrlo opasno i nepreporučljivo.

Uzevši u obzir da je u tom broju sadržano i hiljade srpskih kuraca, ipak se nadamo da će predsjednik RS ponizno kleknuti i samopožrtvovano popušiti bar vlastitim sunarodnicima.
:lol: :thumbup:
Drinski

#57 Re: Milorad Dodik puši kurac

Post by Drinski »

..
jasko_ba

#58 Re: Milorad Dodik puši kurac

Post by jasko_ba »

gog, jedan od rijetkih na ovom forumu sto nikad nije prodavao maglu. :thumbup:
ronnie

#59 Re: Milorad Dodik puši kurac

Post by ronnie »

Koje li teme jbte :mrgreen:
kakavdanakneiskustvu

#60 Re: Milorad Dodik puši kurac

jasko_ba wrote:gog, jedan od rijetkih na ovom forumu sto nikad nije prodavao maglu. :thumbup:

uzivanje je citati njegove postove
mO k3

#61 Re: Sarajlijama, grlom do krajnika

Post by mO k3 »

dr.gog wrote:

kako god to bi bio rekord za ginosovu knjigu rekorda... zamisli 150k x recimo 3 minute po muskinju ( necu da racunem koliko u danima) ali ne bi ono to mogao sve sam da ispusi zato mu treba pomoc pri tome bih ja pozvao sav vrh snsd da mu pomogne

Izvinjavam se ako sam odvratan !!!
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#62 Re: Milorad Dodik puši kurac

Post by _BataZiv_0809 »

Mene zanima ovo oko Avaza. O cemu je rijec?
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#63 Otkrivamo!: Radončić če uinat svima pušiti kurac Dodiku

Post by dr.gog »

mO k3 wrote: kako god to bi bio rekord za ginosovu knjigu rekorda... zamisli 150k x recimo 3 minute po muskinju ( necu da racunem koliko u danima) ali ne bi ono to mogao sve sam da ispusi zato mu treba pomoc pri tome bih ja pozvao sav vrh snsd da mu pomogne

Izvinjavam se ako sam odvratan !!!
_BataZiv_0809 wrote:Mene zanima ovo oko Avaza. O cemu je rijec?
Povodom dilema čitatelja i osobito bh novinara , vlasnika muških polnih organa, Odbor za Omogućavanje Predsjedniku RS Da Puši Kurac je izvršio pomnu analizu:
"Za uzvraćanje uvreda legalno und legitimno izabranom Predsjedniku RS, u gradu Sarajevu, bilo bi potrebno da dotični boravi 312,5 dana u Glavnom gradu Republike Srpske, bez sna i odmora. Dakako, Odbor smatra da je to nemoguće."Kvragu", citiramo predsjednika odbora @dr.goga, "tko bi popušio 150 tisuća kuraca a da ne dremne barem sat -dva?".

U tom smislu Miloradu Dodiku preporučujemo da na teret građana Sarajeva unajmi 32. sprat zgrade Avaz Twist Towera. U susret nam je izašla i Redakcija Heretičkih foruma i Plaćeničkih trolova, gdje naš ugledni član @dr.gog također obnaša visoke funkcije.

Kako je u Uvrnutom tornju smještena osobna rezidencija Utemeljitelja, Graditelja, i Vizionara Svebošnjačkog Jedinstva, tako smatramo i primjerenim da tako uvažene i velike vođe, inače vrsni politički prijatelji sa zajedničkim iskustvom rada za Republiku Srbiju, jedan drugom popuše kurac.

Time bi Milorad Dodik dospio na viši stupanj, pušeći sandžački kurac upitne kvalitete, a Fahrudin Radončić bi po prvi puta deklarirao svoje opredjeljenje javno.

Naime, pušenjem kurca Miloradu Dodiku, Fahrudin Radončić bi već odmjenio notornog ali i umornog Avazovog pušača kurca i perača mozga Faruka Velea.

Tim činom bi izašao iz sjene : Naime, do sada je njegova tabloidna srbofilija naspram Alexandera Vučića bila svedena na prijateljsko i obostrano ljubljenje i veličanje anusa Naprednjacima Srbije. Billboarde SBB BiH koji su bili jedini muslimanski politički plakati u blizini Voždove banjalučke palate, time bi smjenili redoviti polni opuštajući odnosi između Neopravdano&Ničim izazvano optuženog Radončića i Nikad Krivog Milorada Dodika.

Dakle, suma summarum, Fahrudin Radončić, predsjednik SBB BiH, te njegov glavni novinar Vele i poznati peder Sead Numanović, bili bi jedini stanovnici Sarajeva koji bi pušili kurac Miloradu Dodiku. Time bi bila , shodno našem merhametluku, ublažena duševna bol Milorad Dodika,a naslovi u Avazu opušteniji
"
Analizu prenio heretik i antibošnjačkoantisrpski huškač @dr.gog.
kakavdanakneiskustvu

#64 Re: Milorad Dodik puši kurac

:thumbup: :thumbup:
putokaz1

#65 Re: Milorad Dodik puši kurac

Post by putokaz1 »

Molim brisanje teme zbog zadnje riječi u nazivu hvala...
BHCluster

#66 Re: Milorad Dodik puši kurac

Post by BHCluster »

putokaz1 wrote:Molim brisanje teme zbog zadnje riječi u nazivu hvala...
Cuj brisanje zasto ne samo izmjenu zadnje rijechi? Mozda u "muški polni organ"?
prog321

#67 Re: Milorad Dodik puši kurac

Post by prog321 »

Siguran sam da je svaka riječ pažljivo birana i odgovara punom smislu teme. Ne mjenjaj ništa. :-D
broj dva

#68 Re: Milorad Dodik puši kurac

Post by broj dva »

Milorad Dodik - jedini covjek koji bi pristojnije i otmjenije djelovao sa kurcem u ustima jer ne bi mogao da prica...

Da, napusi se kurcine oj Miloooradeeee. Nije da nisi zasluzio.
broj dva

#69 Re: Milorad Dodik puši kurac

Post by broj dva »

BHCluster wrote:
putokaz1 wrote:Molim brisanje teme zbog zadnje riječi u nazivu hvala...
Cuj brisanje zasto ne samo izmjenu zadnje rijechi? Mozda u "muški polni organ"?
----
Moze li kita ili cuna ? Pimpek ? Jurisnik ? Jednooki ? Imamo dovoljno bogat jezik da mozemo prenjeti sustinu poruke bez upotrebe rjeci "kurac"
Ali nekako za ljudinu poput Milorada samo rjec "kurac" odgovara, mozda "kurcina", jer nije Milorad nevinasce neko da sise kitu ili oralno zadovoljava pimpeka...
A tema neka stoji, ovo su legitimna politicka misljenja.
Dick Wanker

#70 Re: Milorad Dodik puši kurac

Post by Dick Wanker »

Neka NArod Zna da je Milorad Dodik meni kurac pusio... :mrgreen:
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#71 Re: Milorad Dodik puši kurac

Post by japin_mutapi »

na ulici usred grada
sreo japin milorada
mile ide mile ruši
mile japku kurac puši
Point.

#72 Re: Milorad Dodik puši kurac

Post by Point. »

Oj Milorade kurac pusi
i po zimi i po susi,
Oj Milorade kurac siši
i po suncu i po kisi.

Oj Dodiku, kurac diraj
po Manjaci gusle sviraj,
Oj Baja kurac zvaci
pa na njega dobro skaci.
XXS

#73 Re: Milorad Dodik puši kurac

Post by XXS »

Haj nek' se cuje, cuje
Haj nek' se zna
Da je crnac Milorada
oko pola dva

A u pola tri
Nas Dodo skici
Izvadi ga, izvadi ga
Pakas me boli
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#74 Re: Milorad Dodik puši kurac

Post by japin_mutapi »

milorad je pičkin dim
RIZVA

#75 Re: Milorad Dodik puši kurac

Post by RIZVA »

Milorade s obzirom da si peder nek te jebe Gerhard Shredder!
Locked