...Zeljkanu Cvijanovic za obostrano dusevno zadovoljstvo.
Milorad Dodik puši kurac
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#51 Re: Milorad Dodik puši kurac
...Zeljkanu Cvijanovic za obostrano dusevno zadovoljstvo.
-
prog321
#52 Re: Milorad Dodik puši kurac
Naziv teme uber dobar. 
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#53 Sarajlijama, grlom do krajnika
Pretpostavka je da u glavnom gradu države i entiteta Члан 9.Главни град Републике је Сарајево.- Ne znam šta je Radončić rekao, ali meni niko nema šta da šalje preko njega, pa ni poruku. Stojim na raspolaganja da dam bilo kada izjavu, ali samo u Banjoj Luci. Ja u Sarajevo neću da idem, jer je to za mene opasna zona i svima želim da u što većem krugu zaobiđu Sarajevo. Slučaj protiv Radončića će propasti kao što je propao onaj protiv Mirka Šarovića, Mladena Ivanića i Dragana Čovića. Svako treba da odgovara, ali na osnovu dokaza. Ne mogu procesi biti predmet političkih obračuna - kazao je Dodik.
http://www.avaz.ba/clanak/220276/dodik- ... anjoj-luci
http://www.narodnaskupstinars.net/sites ... srpske.pdf
živi oko 150.000 muškaraca, tako da bi za Predsjednika Milorada Dodika bilo nemoguće da popuši 150.000 qraca.
Ovom prilikom potvrđujemo da je pušenje tolikog broja qraca čak i za tako krupnog političara vrlo opasno i nepreporučljivo.
Uzevši u obzir da je u tom broju sadržano i hiljade srpskih kuraca, ipak se nadamo da će predsjednik RS ponizno kleknuti i samopožrtvovano popušiti bar vlastitim sunarodnicima.
-
Bega_TM
#54 Re: Milorad Dodik puši kurac
- tututuuuu
#55 Re: Milorad Dodik puši kurac
Cuj naziva teme. Gospodin Mile vrsi felatio.
-
kakavdanakneiskustvu
#56 Re: Sarajlijama, grlom do krajnika
dr.gog wrote:Pretpostavka je da u glavnom gradu države i entiteta Члан 9.Главни град Републике је Сарајево.- Ne znam šta je Radončić rekao, ali meni niko nema šta da šalje preko njega, pa ni poruku. Stojim na raspolaganja da dam bilo kada izjavu, ali samo u Banjoj Luci. Ja u Sarajevo neću da idem, jer je to za mene opasna zona i svima želim da u što većem krugu zaobiđu Sarajevo. Slučaj protiv Radončića će propasti kao što je propao onaj protiv Mirka Šarovića, Mladena Ivanića i Dragana Čovića. Svako treba da odgovara, ali na osnovu dokaza. Ne mogu procesi biti predmet političkih obračuna - kazao je Dodik.
živi oko 150.000 muškaraca, tako da bi za Predsjednika Milorada Dodika bilo nemoguće da popuši 150.000 qraca.
Ovom prilikom potvrđujemo da je pušenje tolikog broja qraca čak i za tako krupnog političara vrlo opasno i nepreporučljivo.
Uzevši u obzir da je u tom broju sadržano i hiljade srpskih kuraca, ipak se nadamo da će predsjednik RS ponizno kleknuti i samopožrtvovano popušiti bar vlastitim sunarodnicima.
- jasko_ba
#58 Re: Milorad Dodik puši kurac
gog, jedan od rijetkih na ovom forumu sto nikad nije prodavao maglu. 
-
kakavdanakneiskustvu
#60 Re: Milorad Dodik puši kurac
jasko_ba wrote:gog, jedan od rijetkih na ovom forumu sto nikad nije prodavao maglu.
uzivanje je citati njegove postove
- mO k3
#61 Re: Sarajlijama, grlom do krajnika
kako god to bi bio rekord za ginosovu knjigu rekorda... zamisli 150k x recimo 3 minute po muskinju ( necu da racunem koliko u danima) ali ne bi ono to mogao sve sam da ispusi zato mu treba pomoc pri tome bih ja pozvao sav vrh snsd da mu pomognedr.gog wrote:Pretpostavka je da u glavnom gradu države i entiteta Члан 9.Главни град Републике је Сарајево.- Ne znam šta je Radončić rekao, ali meni niko nema šta da šalje preko njega, pa ni poruku. Stojim na raspolaganja da dam bilo kada izjavu, ali samo u Banjoj Luci. Ja u Sarajevo neću da idem, jer je to za mene opasna zona i svima želim da u što većem krugu zaobiđu Sarajevo. Slučaj protiv Radončića će propasti kao što je propao onaj protiv Mirka Šarovića, Mladena Ivanića i Dragana Čovića. Svako treba da odgovara, ali na osnovu dokaza. Ne mogu procesi biti predmet političkih obračuna - kazao je Dodik.
Izvinjavam se ako sam odvratan !!!
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#62 Re: Milorad Dodik puši kurac
Mene zanima ovo oko Avaza. O cemu je rijec?
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#63 Otkrivamo!: Radončić če uinat svima pušiti kurac Dodiku
mO k3 wrote: kako god to bi bio rekord za ginosovu knjigu rekorda... zamisli 150k x recimo 3 minute po muskinju ( necu da racunem koliko u danima) ali ne bi ono to mogao sve sam da ispusi zato mu treba pomoc pri tome bih ja pozvao sav vrh snsd da mu pomogne
Izvinjavam se ako sam odvratan !!!
Povodom dilema čitatelja i osobito bh novinara , vlasnika muških polnih organa, Odbor za Omogućavanje Predsjedniku RS Da Puši Kurac je izvršio pomnu analizu:_BataZiv_0809 wrote:Mene zanima ovo oko Avaza. O cemu je rijec?
Analizu prenio heretik i antibošnjačkoantisrpski huškač @dr.gog."Za uzvraćanje uvreda legalno und legitimno izabranom Predsjedniku RS, u gradu Sarajevu, bilo bi potrebno da dotični boravi 312,5 dana u Glavnom gradu Republike Srpske, bez sna i odmora. Dakako, Odbor smatra da je to nemoguće."Kvragu", citiramo predsjednika odbora @dr.goga, "tko bi popušio 150 tisuća kuraca a da ne dremne barem sat -dva?".
U tom smislu Miloradu Dodiku preporučujemo da na teret građana Sarajeva unajmi 32. sprat zgrade Avaz Twist Towera. U susret nam je izašla i Redakcija Heretičkih foruma i Plaćeničkih trolova, gdje naš ugledni član @dr.gog također obnaša visoke funkcije.
Kako je u Uvrnutom tornju smještena osobna rezidencija Utemeljitelja, Graditelja, i Vizionara Svebošnjačkog Jedinstva, tako smatramo i primjerenim da tako uvažene i velike vođe, inače vrsni politički prijatelji sa zajedničkim iskustvom rada za Republiku Srbiju, jedan drugom popuše kurac.
Time bi Milorad Dodik dospio na viši stupanj, pušeći sandžački kurac upitne kvalitete, a Fahrudin Radončić bi po prvi puta deklarirao svoje opredjeljenje javno.
Naime, pušenjem kurca Miloradu Dodiku, Fahrudin Radončić bi već odmjenio notornog ali i umornog Avazovog pušača kurca i perača mozga Faruka Velea.
Tim činom bi izašao iz sjene : Naime, do sada je njegova tabloidna srbofilija naspram Alexandera Vučića bila svedena na prijateljsko i obostrano ljubljenje i veličanje anusa Naprednjacima Srbije. Billboarde SBB BiH koji su bili jedini muslimanski politički plakati u blizini Voždove banjalučke palate, time bi smjenili redoviti polni opuštajući odnosi između Neopravdano&Ničim izazvano optuženog Radončića i Nikad Krivog Milorada Dodika.
Dakle, suma summarum, Fahrudin Radončić, predsjednik SBB BiH, te njegov glavni novinar Vele i poznati peder Sead Numanović, bili bi jedini stanovnici Sarajeva koji bi pušili kurac Miloradu Dodiku. Time bi bila , shodno našem merhametluku, ublažena duševna bol Milorad Dodika,a naslovi u Avazu opušteniji"
-
putokaz1
#65 Re: Milorad Dodik puši kurac
Molim brisanje teme zbog zadnje riječi u nazivu hvala...
- BHCluster
#66 Re: Milorad Dodik puši kurac
Cuj brisanje zasto ne samo izmjenu zadnje rijechi? Mozda u "muški polni organ"?putokaz1 wrote:Molim brisanje teme zbog zadnje riječi u nazivu hvala...
-
prog321
#67 Re: Milorad Dodik puši kurac
Siguran sam da je svaka riječ pažljivo birana i odgovara punom smislu teme. Ne mjenjaj ništa. 
-
broj dva
#68 Re: Milorad Dodik puši kurac
Milorad Dodik - jedini covjek koji bi pristojnije i otmjenije djelovao sa kurcem u ustima jer ne bi mogao da prica...
Da, napusi se kurcine oj Miloooradeeee. Nije da nisi zasluzio.
Da, napusi se kurcine oj Miloooradeeee. Nije da nisi zasluzio.
-
broj dva
#69 Re: Milorad Dodik puši kurac
----BHCluster wrote:Cuj brisanje zasto ne samo izmjenu zadnje rijechi? Mozda u "muški polni organ"?putokaz1 wrote:Molim brisanje teme zbog zadnje riječi u nazivu hvala...
Moze li kita ili cuna ? Pimpek ? Jurisnik ? Jednooki ? Imamo dovoljno bogat jezik da mozemo prenjeti sustinu poruke bez upotrebe rjeci "kurac"
Ali nekako za ljudinu poput Milorada samo rjec "kurac" odgovara, mozda "kurcina", jer nije Milorad nevinasce neko da sise kitu ili oralno zadovoljava pimpeka...
A tema neka stoji, ovo su legitimna politicka misljenja.
-
Dick Wanker
#70 Re: Milorad Dodik puši kurac
Neka NArod Zna da je Milorad Dodik meni kurac pusio... 
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#71 Re: Milorad Dodik puši kurac
na ulici usred grada
sreo japin milorada
mile ide mile ruši
mile japku kurac puši
sreo japin milorada
mile ide mile ruši
mile japku kurac puši
- Point.
#72 Re: Milorad Dodik puši kurac
Oj Milorade kurac pusi
i po zimi i po susi,
Oj Milorade kurac siši
i po suncu i po kisi.
Oj Dodiku, kurac diraj
po Manjaci gusle sviraj,
Oj Baja kurac zvaci
pa na njega dobro skaci.
i po zimi i po susi,
Oj Milorade kurac siši
i po suncu i po kisi.
Oj Dodiku, kurac diraj
po Manjaci gusle sviraj,
Oj Baja kurac zvaci
pa na njega dobro skaci.
- XXS
#73 Re: Milorad Dodik puši kurac
Haj nek' se cuje, cuje
Haj nek' se zna
Da je crnac Milorada
oko pola dva
A u pola tri
Nas Dodo skici
Izvadi ga, izvadi ga
Pakas me boli
Haj nek' se zna
Da je crnac Milorada
oko pola dva
A u pola tri
Nas Dodo skici
Izvadi ga, izvadi ga
Pakas me boli
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#74 Re: Milorad Dodik puši kurac
milorad je pičkin dim
- RIZVA
#75 Re: Milorad Dodik puši kurac
Milorade s obzirom da si peder nek te jebe Gerhard Shredder!