Ufatili Saleta revizori:madner wrote:Ako kodeks oblacenja dozvoljava smije, ako ne, ne smije.
Logicno.
- Imaš kartu?
- Nemam.
- Pa ne smiješ se vozit bez karte!
- Kako ne smijem, vidiš da smijem
Ufatili Saleta revizori:madner wrote:Ako kodeks oblacenja dozvoljava smije, ako ne, ne smije.
Logicno.
Pa ja.Kako ti to jednostavno objasni.madner wrote:Ako kodeks oblacenja dozvoljava smije, ako ne, ne smije.
Logicno.
pa vidiš da je ima oko vrata, spremna ako zatreba45cents wrote:
Ali gospoDŽa sa najboljim vezma ne treba maHramu za karijeru ....
Sta kaze Manitu na sve to.... meni je najdrazi bio chiko, onaj mali sto me podsjeca na Dacica (pogotovo kad je sa Vucicem)..zagortenej wrote:budi jednom iskren pa reci ljudima da je marama arapski običaj koji su arapi proglasili vjerskom obavezom. ako tvrdiš drugačije, navedi nam gdje se tačno u Kur'anu spominje obaveza pokrivanja glave za žene (ako se spominje)?arzuhal wrote:A kako u vašoj religiji gledaju na pravo žene da radi s hidžabom u pravosuđu, dal' podržavate pravo na hidžab ili podržavate zabranu? Pitam nekoga ko o tome može nešto reći čisto bezinteresnozagortenej wrote: to mogu prodavati neukima, a kad ih malo stisneš, onda počnu kmečati o ugroženosti vjere (čitaj vlastitih interesa i položaja).
Slijedeci logican potez je udaljiti saleta iz javnog prevoza.arzuhal wrote:Ufatili Saleta revizori:madner wrote:Ako kodeks oblacenja dozvoljava smije, ako ne, ne smije.
Logicno.
- Imaš kartu?
- Nemam.
- Kako ne smijem, vidiš da smijem
Njoj nije bog naredio.45cents wrote:
Ali gospoDŽa sa najboljim vezama ne treba maHramu za karijeru ....
ne znam, pitaj ga.GeeTnT wrote:Sta kaze Manitu na sve to.... meni je najdrazi bio chiko, onaj mali sto me podsjeca na Dacica (pogotovo kad je sa Vucicem)..zagortenej wrote: budi jednom iskren pa reci ljudima da je marama arapski običaj koji su arapi proglasili vjerskom obavezom. ako tvrdiš drugačije, navedi nam gdje se tačno u Kur'anu spominje obaveza pokrivanja glave za žene (ako se spominje)?
Nego posto spominjes svetu knjigu reci mi znas li sta je starije: "hidzab ili Kuran"... Znas li da se mahrama nosila i prije 313 god. p.n.e. tj. Milanskog edikta..
Ne znam jel logično, al' nisu smijeli ništa Saletu. Vazda uhvate neku bakicu da na njoj vježbaju silu i propise...tja...HAVANA wrote:Slijedeci logican potez je udaljiti saleta iz javnog prevoza.arzuhal wrote:Ufatili Saleta revizori:madner wrote:Ako kodeks oblacenja dozvoljava smije, ako ne, ne smije.
Logicno.
- Imaš kartu?
- Nemam.
- Kako ne smijem, vidiš da smijemIl nas pustit sve da radimo kako nam je q... ceif.
Kako su oboje žuti45cents wrote:
Ali gospoDŽa sa najboljim vezama ne treba maHramu za karijeru ....
Ne smiju. Čak i da se dvije žene potuku na pijaci oko ananasa presudio bi im muškarac. Čak i danas u najliberalnijim arapskim zemljama (Jordan) žena sutkinja je oksimoron.kamberovica polje wrote:Zar u šerijatu žene smiju biti sudije?
XXS wrote:Veca grupa ekstremnih pedera napala zene pod maramama sa palicama, toljagama i kamenjem. Par zena koje su protestvovale protiv zabrane nosenja marame prevezeno na klinicki centar zbog zadobivenih povreda.
![]()
![]()
![]()
Svi znamo da se ovaj scenario nikad nece desiti, a sjecamo se sta se desilo kad su homoseksualci napravili javnu manifestaciju.
Apsolutno je licemjerno da jedna strana nasilno sprjecava neciju borbu za ravnopravnost i prihvacanje dok sa druge strane zahtjeva istu stvar zato sto su njihova prava ugrozena.
Odjebite u skokovima i prestanite koristiti demokratiju u borbi protiv demokratije.
Sto se tice same zabrane, mogli su zabraniti i nosenje Iron Maiden majica u prostorijama suda. Isto mu dodje. Glupost na kvadrat.
Arduana stajl.Toffee karamela wrote:Ne smiju. Čak i da se dvije žene potuku na pijaci oko ananasa presudio bi im muškarac. Čak i danas u najliberalnijim arapskim zemljama (Jordan) žena sutkinja je oksimoron.kamberovica polje wrote:Zar u šerijatu žene smiju biti sudije?
Ove hanume hoće da prisvoje malo iz Titovog režima, malo iz šerijata, onako ko sa švedskog stola. Ne ide to tako lutke moje.
Podsjeti me ovo na onu priče otprije par godina, iz baze u Rajlovcu, cura prošla vojnu obuku i onda nadala viku što ne može da služi vojsku s maramom na glavi. Biva to je ugrožava, njen islamski moral i principe, a to što boravi sa hejbet nepoznatih muškaraca u kasarni, to je košer
Arduana je evoluirala (nadošla) nakon što joj se naš mahalski šerijat obio o glavuklavirdžija wrote:
Arduana stajl.![]()
Da nije tužno, dobra bi ovo zajebancija bila.
Kao da bi VSTV prihvatio citat iz svete knjige, pa ne zivimo u 16 vijeku...SpecialOffer wrote:A je li ozbiljno pise gdje u Kuranu da zena mora biti pokrivena? Mrsko mi guglati a zanima me onako na brzaka

Bas bi volio da mi objasnis razliku izmedju bivseg i danasnjeg islama..mislim, ti ono ko hafiz i odrzis nam ders (predavanje)..zagortenej wrote:u nekoj utopijskoj islamskoj državi (zasnovanoj na ovom današnjem islamu) naravno da ta grupa ne bi imala nikakva prava. čak imaju i kazne za njih
još kad bi postojao takav citatGeeTnT wrote:Kao da bi VSTV prihvatio citat iz svete knjige, pa ne zivimo u 16 vijeku...SpecialOffer wrote:A je li ozbiljno pise gdje u Kuranu da zena mora biti pokrivena? Mrsko mi guglati a zanima me onako na brzaka