S obzirom da su zavrsene 3,4 zgrade a nove se vec prave....a razmislja se o istim
Hvala svima unaprijed
Ima, tj bice uskoro, tamo nekad u proljece. Kupio stan za male pare, za ostalo javim kad uselim_Fantom wrote:Ima li forumasa u ovom naselju?
S obzirom da su zavrsene 3,4 zgrade a nove se vec prave....a razmislja se o istiminteresuje me da li ima novina vezano za ovo naselje? Zadovoljni, kvalitet, komsiluk itd
Hvala svima unaprijed

tako jeamko761 wrote:Nemam šta pričati, čekam da bude gotovo pa ću da pričam.
Imam isti problem kao ti, grijem se plin i zato sam i kupio garsonjeru da boravim zimi i da se konačno ugrijem. Centralno grijanje konačno yay.
Ovi šupljikatori sa nekakvim konvektorima, peletima, plinovima i sličnim, te šuplje priče mogu prodavati nekom drugom. Ti i ja se razumijemo Black swan
Edit: Moram se smrznuti još ovu zimu
sabina1 wrote:Niti jedno obdanište nije napravljeno.Qler wrote:Ja ti samo kazem, u 5 godina dole, nisam ni osjetio Miljacku niti vidio komarca... jednostavno daleko je....
ali to ne mijenja cinjenicu da je ono odron naselje.... jos nesto, niko ne komentarise sto se prave ovolike zgrade i naselja, a ni jedan novi izvor vode u grad nije doveden...
Niti jedna škola nije napravljena.
Niti jedan park nije napravljen.
Niti jedna ambulanta nije napravljena.
Niti jedna fabrika nije napravljena (koji će nam fabrike).
Niti jedna podzemna garaža nije napravljena.
Nije kupljen niti jedan novi autobus.
Interex , Bingo , Mercator , Konzum , Raiffeisen , Sparkase , Turkish Zirat , Al Šidi , Improtane , Alta , BBI.....
Šta još nedostaje ?
Ma stanova.....stanova.....
Naselje jednako najcrnijim parodijama Magnusa i Bunkera.
Otvorio sam ovu temu kada sam kupovao stan, na kraju kupismo stan u Miljackoj, isto Lamela B. Zadovoljni smo, nema sta. Ni nalik Tibri, jer ima stvarno dovoljno prostora, mozda nekima izgleda kao "Frankenstajn", sto razumijem, ali nije jos zavrseno naselje.dostavljac wrote:ima forumasa jastavecina se znamo
![]()
ma ja vec zivim u lameli B, sto se mene tice ja sam zadovoljan sa svime... zasad nam prave poligon za stariju raju i malu raju tako da ce biti jedan veliki park izmedju zgrada uglavnom sve pet... ako jos sta koga zanima moze javno upitati ili pp kako ko hoce....
drag_gost wrote:Otvorio sam ovu temu kada sam kupovao stan, na kraju kupismo stan u Miljackoj, isto Lamela B. Zadovoljni smo, nema sta. Ni nalik Tibri, jer ima stvarno dovoljno prostora, mozda nekima izgleda kao "Frankenstajn", sto razumijem, ali nije jos zavrseno naselje.dostavljac wrote:ima forumasa jastavecina se znamo
![]()
ma ja vec zivim u lameli B, sto se mene tice ja sam zadovoljan sa svime... zasad nam prave poligon za stariju raju i malu raju tako da ce biti jedan veliki park izmedju zgrada uglavnom sve pet... ako jos sta koga zanima moze javno upitati ili pp kako ko hoce....
Napravili su prolaz oko zgrade i kvartu ce biti neki park. Planirano je i obdaniste navodno. Ja evo cekam da Konzum i ostali ubace svoje stvari, da ne moram stalno ici do Blocka.
Mirno je, izolacija je vrunska a grijanje centralno. Neki imaju i solarne bojlere.
Smeta mi sto je neki papak izgrebao liftove vec... Pa ne mogu da vjerujem, sve novo i ono se nadje na izrezbari kljucem "NLO" u liftu.
jel to postoji neka informacija da cemo imati neki market u zgradama? Block nije daleko ali radi samo do pola 5 sto nikako ne odgovara ljudima koji rade. to za vrtic se pricalo jos kad su poceli praviti zgrade pa vidjet cemodrag_gost wrote:Otvorio sam ovu temu kada sam kupovao stan, na kraju kupismo stan u Miljackoj, isto Lamela B. Zadovoljni smo, nema sta. Ni nalik Tibri, jer ima stvarno dovoljno prostora, mozda nekima izgleda kao "Frankenstajn", sto razumijem, ali nije jos zavrseno naselje.dostavljac wrote:ima forumasa jastavecina se znamo
![]()
Napravili su prolaz oko zgrade i kvartu ce biti neki park. Planirano je i obdaniste navodno. Ja evo cekam da Konzum i ostali ubace svoje stvari, da ne moram stalno ici do Blocka.
Mirno je, izolacija je vrunska a grijanje centralno. Neki imaju i solarne bojlere.
Smeta mi sto je neki papak izgrebao liftove vec... Pa ne mogu da vjerujem, sve novo i ono se nadje na izrezbari kljucem "NLO" u liftu.
Što se tiče naselja Miljacka, ne bih ja imao ništa protiv da se držalo rendera i boje fasade, ovako mi zaista Frankenštajnski ispalo.drag_gost wrote:Otvorio sam ovu temu kada sam kupovao stan, na kraju kupismo stan u Miljackoj, isto Lamela B. Zadovoljni smo, nema sta. Ni nalik Tibri, jer ima stvarno dovoljno prostora, mozda nekima izgleda kao "Frankenstajn", sto razumijem, ali nije jos zavrseno naselje.dostavljac wrote:ima forumasa jastavecina se znamo
![]()
Kao neko ko zivi tu, meni to ne smeta. Ne smeta mi trenutni izgled zbog toga sto naselje nije zavrseno. Planirano je simetricno da izgleda sa prekoputa zgradama.So What! wrote:Što se tiče naselja Miljacka, ne bih ja imao ništa protiv da se držalo rendera i boje fasade, ovako mi zaista Frankenštajnski ispalo.drag_gost wrote:Otvorio sam ovu temu kada sam kupovao stan, na kraju kupismo stan u Miljackoj, isto Lamela B. Zadovoljni smo, nema sta. Ni nalik Tibri, jer ima stvarno dovoljno prostora, mozda nekima izgleda kao "Frankenstajn", sto razumijem, ali nije jos zavrseno naselje.dostavljac wrote:ima forumasa jastavecina se znamo
![]()
Nemam namjeru da vrijeđam stanare tog naselja, vjerovatno bih i ja kupio stan tamo, da mi to uslovi omogućavaju.
Ali eto priložio sam sliku da pokažem kako to naselja zaista ružno izgleda, zgrad lijepljene jedna uz druge, bez nekog reda, putokaza.
Liftovi su ok, široki i prostrani, lijepa je i lokacija tog naselja. Samo je problem što će to naselje u tom obilku ostati kao trajna šteta i ne može se prepraviti u bolje, a grad se širi i širi.
Tržište projektuje.Hadzi Lojo wrote:Ko projektuje ove rugobe, da mi je samo znati?
Kada se rijesi smrdljivo smetljste onda ce sva ta naselja i dobiti na nekoj vrijednosti!
Neko kupuje, vecina nema novaca da kupi.zli_hordas wrote:Nije mi jasno sve se kuka nema para male plate a sve se stanovi kupuju i nove zgrade prave odakle lova frajeru.
Ne kontam?Black swan wrote:tako jeamko761 wrote:Nemam šta pričati, čekam da bude gotovo pa ću da pričam.
Imam isti problem kao ti, grijem se plin i zato sam i kupio garsonjeru da boravim zimi i da se konačno ugrijem. Centralno grijanje konačno yay.
Ovi šupljikatori sa nekakvim konvektorima, peletima, plinovima i sličnim, te šuplje priče mogu prodavati nekom drugom. Ti i ja se razumijemo Black swan
Edit: Moram se smrznuti još ovu zimu
bos po laminatu i u potkosulji
centralno rules![]()
vamo se umoitas ko mumija
smrzavam dok kenjam ili se kupam
i na kraju 90 maruni za deseti mjesec