Nisu to cista posla
MaNsoni nesto zataskavaju. Kakva puNpa i bakraci
The X Files - Bosnian Edition
-
AmirBaa
#52 Re: The X Files - Bosnian Edition
Mozda je i moderacija ukljucena u zavjeru pa mi ne daju da pisem o cudnim zvukovima

- Logovan
#53 Re: The X Files - Bosnian Edition
Možda je pumpa od nekog moderatora.

- fakat
#54 Re: The X Files - Bosnian Edition
Hajde da poguramo malo temu, Moze se naci dosta materijala po Bosni ako se neko potrudi. Nedavno je na kliksu bio clanak o nekim starim tunelima na Trebevicu. Zatim prije par godina su se pojavljivale rupe u zemlji. Bilo je clanaka o onim misterioznim kuglama razlicitih velicina koje navodno zuje i koje su rasijane cijeloj Bosni. Jedna stvar koja mi pade na pamet jeste jedna jako cudna prica od Miljenka Jergovica koju je kao kolumnu objavio na Radiosarajevu prije mozda godinu dana ili malo vise. Pisao je o misterioznim snovima koje su neka djeca dozivljavala u Sarajevu za vrijeme NDH i kako su bi ta djeca odjednom pocela pricati perfektano na hebrejskom jeziku nakon tih snova. Ne znam da li prica ima ikakve temelje u stvarnom dogadjajima ili je bas ono plod pisceve maste i ima neku univerzalnu poruku, ali napisao je tako da izgleda kao da je pisano po istinitom dogadjaju. Bum dodal jos sta ako se sjetim.