Da te ne znam.....svasta bih pomilslioStari wrote:Eis.... neozbiljan... ti to ko biva ...bas i ne bi da ja nastavim....
Sva nabrojana imena su autenticna imena koja sam za zivota sreo dok samzivio u Bosni....ociju mi ovih socijalnih
KOJA SU VAM NAJLJEPSA BOSANSKA IMENA?(muska i zenska)
Moderator: Chloe
- pitt
- Soul_Sista
Vise vam dosadjujem sa ovim imenom ali def. Imra 
-
hananah
Alma, Amra i Lejla su tako cesta imena ja ne znam da li postoji ijedan muskarac koji bar jednom u zivotu nije izlazio sa nekom Almom, Amrom ili Lejlom. Osoba sam koja voli rijetkosti tako da meni ova tri imena nimalo nisu lijepa upravo zato sto su precesta.
-
meatoverhere
Trebalo je odmah pitati koja su vam najljepsa arapska/islamska imena, a ne bosanska. Nada je jako lijepo, a i arapsko je bez obzira sto vas garant asocira na vlahinje.
- Saian
a sto ti o nama puno znash ko da si nas ko planinske gorile iz grma posmatromeatoverhere wrote:Trebalo je odmah pitati koja su vam najljepsa arapska/islamska imena, a ne bosanska. Nada je jako lijepo, a i arapsko je bez obzira sto vas garant asocira na vlahinje.
-
mostarac
Jelena, Milica, Nermina, Belma, Lamija, Mojca, Urša, Marina, Ivana, Ana, Minela, Đenana...
Mirza, Hamza, Dejan, Igor, Faruk, Adnan, Sanjin, Edin, Nermin...
E'o to su moji favoriti. Ima svih naroda i narodnosti
jeste li znali da je jedino autohtono slovenačko ime BORUT?
Dakle Janez nije slovenačko ime
Mirza, Hamza, Dejan, Igor, Faruk, Adnan, Sanjin, Edin, Nermin...
E'o to su moji favoriti. Ima svih naroda i narodnosti
jeste li znali da je jedino autohtono slovenačko ime BORUT?
Dakle Janez nije slovenačko ime