Deranje u Montani u SCC

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
palestinka

#51 Re: Deranje u Montani u SCC

Post by palestinka »

a neko već spomenuo Mrkvu, ništa onda :D
mali_balon

#52 Re: Deranje u Montani u SCC

Post by mali_balon »

_BataZiv_0809 wrote:
mali_balon wrote:Seljakluk.....sto neko rece instaliraj veeeeliki LCD i prikazivati brojeve koej ce musterija dobiti na kasi kada plati narudzbu...ili samo prozivaj brojeve
Sto se telfona tice mrkva je to rijesio call centrom pa tako i ovaj moze nije to nista novo, aliiiiii valja platit neko djevocje da sjedi i da uzima narudzbe pa jos ulozit u opremu....a sto bi kad mu i ovako ide super...
Ma pitanje je dokad ce mu ici. Takve stvari odbijaju musterije. Evo ja sam ga prvi poceo izbjegavati upravo zbog toga i nisam jedini.
Pa to ti je mentalni sklop vecina "gazdi" uzmi lovu na brzinu, jebes ulaganje i ozbiljan posao....jer mogli bi mu lako salmonelu naci...
delllboy79

#53 Re: Deranje u Montani u SCC

Post by delllboy79 »

Ramzess Veliki wrote:
karanana wrote:ja reko neko se dere na javnom mjestu. jos u halal centru.
A ja se ponadao da će neko staviti klip ... :sad:

I meni ta rijec ima vise to znacenje.
Pomislio sam garant ona plavka sto izviruje iz kuhinje
relax11

#54 Re: Deranje u Montani u SCC

Post by relax11 »

Joj kad se onaj grmalj pocne derati na radnice kad nesto malo zeznu :-) vise se cuje nego kad one govore margarita, palacinkee :D
nadžak

#55 Re: Deranje u Montani u SCC

Post by nadžak »

Može li opet malo deranja? Ovaj je dobar skroz :lol: :lol:

emmir1

#56 Re: Deranje u Montani u SCC

Post by emmir1 »

Zaista neugodno.

Djeca mi se isprepadala gore
Logovan

#57 Re: Deranje u Montani u SCC

Post by Logovan »

mali_balon wrote:Seljakluk.....sto neko rece instaliraj veeeeliki LCD i prikazivati brojeve koej ce musterija dobiti na kasi kada plati narudzbu...ili samo prozivaj brojeve
Hajmo se kladiti da kada bude taj veliki LCD da će se nakon kratkog vremena nekim čudom pokvariti, pa će se vratiti na stari sistem, odnosno na deranje. :D
Edin H.

#58 Re: Deranje u Montani u SCC

Post by Edin H. »

muminovic wrote:Treba zakonom zabranit ovako glupe teme. Pored zabrane pravilima foruma.

:lol: :lol: :lol:
Saka

#59 Re: Deranje u Montani u SCC

Post by Saka »

Mrkva jedini napreduje u gradu u skladu sa milenijumom u kojem zivimo: pejdzeri, call centar, svoja stranica i online narudzbe, svoja dostava, novi auti jednoobrazno brendirani. Jbg zato ga i uhapsise, zasmetao ovima sto jos rade u prcvarnicama bez ventilacije i wc-a, deru se s brda na brdo i tako to. :)
vjesticanametli

#60 Re: Deranje u Montani u SCC

Post by vjesticanametli »

_BataZiv_0809 wrote:
Sto se telfona tice mrkva je to rijesio call centrom pa tako i ovaj moze nije to nista novo, aliiiiii valja platit neko djevocje da sjedi i da uzima narudzbe pa jos ulozit u opremu....a sto bi kad mu i ovako ide super...
Ma pitanje je dokad ce mu ici. Takve stvari odbijaju musterije. Evo ja sam ga prvi poceo izbjegavati upravo zbog toga i nisam jedini.
ni ja.... meni je ono deranje seljakljuk a i mirisa gore svakakvih bljaaaak..... onda vodaju onu djecu s tabletima kao nece da jedu bez boba majstora moraju gledato......ma mrs ne mogu. Ni te snobove da gledam a iza njih ostame svinjac da nemas DZe sjest.....fuj vala
hhaarree

#61 Re: Deranje u Montani u SCC

Post by hhaarree »

vjesticanametli wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
ni ja.... meni je ono deranje seljakljuk a i mirisa gore svakakvih bljaaaak..... onda vodaju onu djecu s tabletima kao nece da jedu bez boba majstora moraju gledato......ma mrs ne mogu. Ni te snobove da gledam a iza njih ostame svinjac da nemas DZe sjest.....fuj vala
:lol: :lol: :lol:

Joj najgore mi sto znam nekoliko ovakvih briznih roditelja, tacno se od srca nasmijah :lol:
dustaban

#62 Re: Deranje u Montani u SCC

Post by dustaban »

Ama sve je ovo bolje od onog Vapiana. Magnetne kartice, sacekas na sanku, sam si odneses (!), samo sto na kraju ne operes iza sebe... pa jebote to je najskuplji samousluzni restoran pod ublehom da je nesto ekstra.
vjesticanametli

#63 Re: Deranje u Montani u SCC

Post by vjesticanametli »

Ni tamo ne idem vec dugoooooo ionako prodaju.muda pod bubrege .......don8jeli mi pecivo ko da ga je neko zvakao i pitam ih kako vas ba nije stid .....ma mrs i njima za moje pare meneces zajebavat.... sto kazes jos da operem sude za one pare .....jok
KIseljak12

#64 Re: Deranje u Montani u SCC

Post by KIseljak12 »

Saka wrote:Mrkva jedini napreduje u gradu u skladu sa milenijumom u kojem zivimo: pejdzeri, call centar, svoja stranica i online narudzbe, svoja dostava, novi auti jednoobrazno brendirani. Jbg zato ga i uhapsise, zasmetao ovima sto jos rade u prcvarnicama bez ventilacije i wc-a, deru se s brda na brdo i tako to. :)
:thumbup:

Stalno uvodi nove stvari, ubrzava procese, siri mrezu poslovanja. Stvorili su prvi BH fast food brand u pravom smislu rijeci, prepoznatljiv logo, brzi, efikasni, ukusni. Normalno da ce zasmetati ovima sto si ih naveo.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#65 Re: Deranje u Montani u SCC

Post by _BataZiv_0809 »

KIseljak12 wrote:
Saka wrote:Mrkva jedini napreduje u gradu u skladu sa milenijumom u kojem zivimo: pejdzeri, call centar, svoja stranica i online narudzbe, svoja dostava, novi auti jednoobrazno brendirani. Jbg zato ga i uhapsise, zasmetao ovima sto jos rade u prcvarnicama bez ventilacije i wc-a, deru se s brda na brdo i tako to. :)

Stalno uvodi nove stvari, ubrzava procese, siri mrezu poslovanja. Stvorili su prvi BH fast food brand u pravom smislu rijeci, prepoznatljiv logo, brzi, efikasni, ukusni. Normalno da ce zasmetati ovima sto si ih naveo.
A 5 milioncica sitnica :D
lajk

#66 Re: Deranje u Montani u SCC

Post by lajk »

Maslanicaaaaaaaaaaaaaaaa

Pilećiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:lol:
Logovan

#67 Re: Deranje u Montani u SCC

Post by Logovan »

Uskoro:

GGRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH

:skoljka: :mrgreen:
Daryl Dixon

#68 Re: Deranje u Montani u SCC

Post by Daryl Dixon »

.
Last edited by Daryl Dixon on 25/07/2016 22:26, edited 1 time in total.
KIseljak12

#69 Re: Deranje u Montani u SCC

Post by KIseljak12 »

_BataZiv_0809 wrote:
KIseljak12 wrote:

Pa dobro sad, treba nekad i kroz prste(cevape) progledati, radi opsteg dobra. :zoka:

:D
cLo

#70 Re: Deranje u Montani u SCC

Post by cLo »

MrShadow wrote:Ako neko zna gazdu moze li mu preporuciti da kao i svaki normalan insan stavi printer i ekran sa brojevima.

Postalo je nemoguce jesti u SCC-u zbog deranja radnica nakon sto je narudzba gotova, mislim da ih cijeli SCC cuje, u prosjeku svakih 15 sekundi , MARGARITAAAA, PILECI SENDVICCCC, PALACINKEEEE.
Saka

#71 Re: Deranje u Montani u SCC

Post by Saka »

_BataZiv_0809 wrote:
KIseljak12 wrote:

I ti vjerujes nasem tuzilastvu. Naprave spektakularno hapsenje, pritvore ljude a kasnije im padne optuznica jer je ne znaju ni napisati. I pojeo vuk magarca.
Ovi su bar ulagali u razvoj biznisa, sirili se, zaposljavali ljude.
Pogledaj koliko miliona vrijede hacijende po Baricama od cevabdzija, buregdzija i mesara koji godinama rade po podrumima bez osnovnih uslova i ne pada im napamet da nesto uloze, samo u svoje dzepove. Pa njih niko ne dira. A kradu sigurno i vise, ovaj bar izdaje racune.
Last edited by Saka on 21/01/2016 10:38, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#72 Re: Deranje u Montani u SCC

Post by _BataZiv_0809 »

Kalconaaaaa
karanana

#73 Re: Deranje u Montani u SCC

Post by karanana »

pohovana montanaaaaa
JThomas

#74 Re: Deranje u Montani u SCC

Post by JThomas »

Saka wrote: I ti vjerujes nasem tuzilastvu. Naprave spektakularno hapsenje, pritvore ljude a kasnije im padne optuznica jer je ne znaju ni napisati. I pojeo vuk magarca.
Ovi su bar ulagali u razvoj biznisa, sirili se, zaposljavali ljude.
Pogledaj koliko miliona vrijede hacijende po Baricama od cevabdzija, buregdzija i mesara koji godinama rade po podrumima bez osnovnih uslova i ne pada im napamet da nesto uloze, samo u svoje dzepove. Pa njih niko ne dira. A kradu sigurno i vise, ovaj bar izdaje racune.
ne znam iskreno otkud ti ideja da su ušminkani objekti i call centar argument da neko više, manje ili nikako ne krade. pa vrati se to njemu, ne ušminkava ih meni.
ultima_palabra

#75 Re: Deranje u Montani u SCC

Post by ultima_palabra »

Na stranu porez i optužnica, Mrkva je fino uredio ovu problematiku. A promet mu je 3-4 puta manji od Montane, što se SCC-a tiče.
Post Reply