Deranje u Montani u SCC
-
palestinka
#51 Re: Deranje u Montani u SCC
a neko već spomenuo Mrkvu, ništa onda 
-
mali_balon
#52 Re: Deranje u Montani u SCC
Pa to ti je mentalni sklop vecina "gazdi" uzmi lovu na brzinu, jebes ulaganje i ozbiljan posao....jer mogli bi mu lako salmonelu naci..._BataZiv_0809 wrote:Ma pitanje je dokad ce mu ici. Takve stvari odbijaju musterije. Evo ja sam ga prvi poceo izbjegavati upravo zbog toga i nisam jedini.mali_balon wrote:Seljakluk.....sto neko rece instaliraj veeeeliki LCD i prikazivati brojeve koej ce musterija dobiti na kasi kada plati narudzbu...ili samo prozivaj brojeve
Sto se telfona tice mrkva je to rijesio call centrom pa tako i ovaj moze nije to nista novo, aliiiiii valja platit neko djevocje da sjedi i da uzima narudzbe pa jos ulozit u opremu....a sto bi kad mu i ovako ide super...
- delllboy79
#53 Re: Deranje u Montani u SCC
Ramzess Veliki wrote:A ja se ponadao da će neko staviti klip ...karanana wrote:ja reko neko se dere na javnom mjestu. jos u halal centru.
I meni ta rijec ima vise to znacenje.
Pomislio sam garant ona plavka sto izviruje iz kuhinje
- relax11
#54 Re: Deranje u Montani u SCC
Joj kad se onaj grmalj pocne derati na radnice kad nesto malo zeznu
vise se cuje nego kad one govore margarita, palacinkee 
- nadžak
#55 Re: Deranje u Montani u SCC
Može li opet malo deranja? Ovaj je dobar skroz
-
emmir1
#56 Re: Deranje u Montani u SCC
Zaista neugodno.
Djeca mi se isprepadala gore
Djeca mi se isprepadala gore
- Logovan
#57 Re: Deranje u Montani u SCC
Hajmo se kladiti da kada bude taj veliki LCD da će se nakon kratkog vremena nekim čudom pokvariti, pa će se vratiti na stari sistem, odnosno na deranje.mali_balon wrote:Seljakluk.....sto neko rece instaliraj veeeeliki LCD i prikazivati brojeve koej ce musterija dobiti na kasi kada plati narudzbu...ili samo prozivaj brojeve
- Edin H.
#58 Re: Deranje u Montani u SCC
muminovic wrote:Treba zakonom zabranit ovako glupe teme. Pored zabrane pravilima foruma.
-
Saka
#59 Re: Deranje u Montani u SCC
Mrkva jedini napreduje u gradu u skladu sa milenijumom u kojem zivimo: pejdzeri, call centar, svoja stranica i online narudzbe, svoja dostava, novi auti jednoobrazno brendirani. Jbg zato ga i uhapsise, zasmetao ovima sto jos rade u prcvarnicama bez ventilacije i wc-a, deru se s brda na brdo i tako to. 
- vjesticanametli
#60 Re: Deranje u Montani u SCC
ni ja.... meni je ono deranje seljakljuk a i mirisa gore svakakvih bljaaaak..... onda vodaju onu djecu s tabletima kao nece da jedu bez boba majstora moraju gledato......ma mrs ne mogu. Ni te snobove da gledam a iza njih ostame svinjac da nemas DZe sjest.....fuj vala_BataZiv_0809 wrote:Ma pitanje je dokad ce mu ici. Takve stvari odbijaju musterije. Evo ja sam ga prvi poceo izbjegavati upravo zbog toga i nisam jedini.mali_balon wrote:Seljakluk.....sto neko rece instaliraj veeeeliki LCD i prikazivati brojeve koej ce musterija dobiti na kasi kada plati narudzbu...ili samo prozivaj brojeve
Sto se telfona tice mrkva je to rijesio call centrom pa tako i ovaj moze nije to nista novo, aliiiiii valja platit neko djevocje da sjedi i da uzima narudzbe pa jos ulozit u opremu....a sto bi kad mu i ovako ide super...
-
hhaarree
#61 Re: Deranje u Montani u SCC
vjesticanametli wrote:ni ja.... meni je ono deranje seljakljuk a i mirisa gore svakakvih bljaaaak..... onda vodaju onu djecu s tabletima kao nece da jedu bez boba majstora moraju gledato......ma mrs ne mogu. Ni te snobove da gledam a iza njih ostame svinjac da nemas DZe sjest.....fuj vala_BataZiv_0809 wrote:Ma pitanje je dokad ce mu ici. Takve stvari odbijaju musterije. Evo ja sam ga prvi poceo izbjegavati upravo zbog toga i nisam jedini.mali_balon wrote:Seljakluk.....sto neko rece instaliraj veeeeliki LCD i prikazivati brojeve koej ce musterija dobiti na kasi kada plati narudzbu...ili samo prozivaj brojeve
Joj najgore mi sto znam nekoliko ovakvih briznih roditelja, tacno se od srca nasmijah
- dustaban
#62 Re: Deranje u Montani u SCC
Ama sve je ovo bolje od onog Vapiana. Magnetne kartice, sacekas na sanku, sam si odneses (!), samo sto na kraju ne operes iza sebe... pa jebote to je najskuplji samousluzni restoran pod ublehom da je nesto ekstra.
- vjesticanametli
#63 Re: Deranje u Montani u SCC
Ni tamo ne idem vec dugoooooo ionako prodaju.muda pod bubrege .......don8jeli mi pecivo ko da ga je neko zvakao i pitam ih kako vas ba nije stid .....ma mrs i njima za moje pare meneces zajebavat.... sto kazes jos da operem sude za one pare .....jok
-
KIseljak12
#64 Re: Deranje u Montani u SCC
Saka wrote:Mrkva jedini napreduje u gradu u skladu sa milenijumom u kojem zivimo: pejdzeri, call centar, svoja stranica i online narudzbe, svoja dostava, novi auti jednoobrazno brendirani. Jbg zato ga i uhapsise, zasmetao ovima sto jos rade u prcvarnicama bez ventilacije i wc-a, deru se s brda na brdo i tako to.
Stalno uvodi nove stvari, ubrzava procese, siri mrezu poslovanja. Stvorili su prvi BH fast food brand u pravom smislu rijeci, prepoznatljiv logo, brzi, efikasni, ukusni. Normalno da ce zasmetati ovima sto si ih naveo.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#65 Re: Deranje u Montani u SCC
A 5 milioncica sitnicaKIseljak12 wrote:Saka wrote:Mrkva jedini napreduje u gradu u skladu sa milenijumom u kojem zivimo: pejdzeri, call centar, svoja stranica i online narudzbe, svoja dostava, novi auti jednoobrazno brendirani. Jbg zato ga i uhapsise, zasmetao ovima sto jos rade u prcvarnicama bez ventilacije i wc-a, deru se s brda na brdo i tako to.![]()
Stalno uvodi nove stvari, ubrzava procese, siri mrezu poslovanja. Stvorili su prvi BH fast food brand u pravom smislu rijeci, prepoznatljiv logo, brzi, efikasni, ukusni. Normalno da ce zasmetati ovima sto si ih naveo.
-
lajk
#66 Re: Deranje u Montani u SCC
Maslanicaaaaaaaaaaaaaaaa
Pilećiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Pilećiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
- Logovan
#67 Re: Deranje u Montani u SCC
Uskoro:
GGRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH

GGRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH
- Daryl Dixon
#68 Re: Deranje u Montani u SCC
.
Last edited by Daryl Dixon on 25/07/2016 22:26, edited 1 time in total.
-
KIseljak12
#69 Re: Deranje u Montani u SCC
Pa dobro sad, treba nekad i kroz prste(cevape) progledati, radi opsteg dobra._BataZiv_0809 wrote:A 5 milioncica sitnicaKIseljak12 wrote:Saka wrote:Mrkva jedini napreduje u gradu u skladu sa milenijumom u kojem zivimo: pejdzeri, call centar, svoja stranica i online narudzbe, svoja dostava, novi auti jednoobrazno brendirani. Jbg zato ga i uhapsise, zasmetao ovima sto jos rade u prcvarnicama bez ventilacije i wc-a, deru se s brda na brdo i tako to.![]()
- cLo
#70 Re: Deranje u Montani u SCC
MrShadow wrote:Ako neko zna gazdu moze li mu preporuciti da kao i svaki normalan insan stavi printer i ekran sa brojevima.
Postalo je nemoguce jesti u SCC-u zbog deranja radnica nakon sto je narudzba gotova, mislim da ih cijeli SCC cuje, u prosjeku svakih 15 sekundi , MARGARITAAAA, PILECI SENDVICCCC, PALACINKEEEE.
-
Saka
#71 Re: Deranje u Montani u SCC
I ti vjerujes nasem tuzilastvu. Naprave spektakularno hapsenje, pritvore ljude a kasnije im padne optuznica jer je ne znaju ni napisati. I pojeo vuk magarca._BataZiv_0809 wrote:A 5 milioncica sitnicaKIseljak12 wrote:Saka wrote:Mrkva jedini napreduje u gradu u skladu sa milenijumom u kojem zivimo: pejdzeri, call centar, svoja stranica i online narudzbe, svoja dostava, novi auti jednoobrazno brendirani. Jbg zato ga i uhapsise, zasmetao ovima sto jos rade u prcvarnicama bez ventilacije i wc-a, deru se s brda na brdo i tako to.![]()
Ovi su bar ulagali u razvoj biznisa, sirili se, zaposljavali ljude.
Pogledaj koliko miliona vrijede hacijende po Baricama od cevabdzija, buregdzija i mesara koji godinama rade po podrumima bez osnovnih uslova i ne pada im napamet da nesto uloze, samo u svoje dzepove. Pa njih niko ne dira. A kradu sigurno i vise, ovaj bar izdaje racune.
Last edited by Saka on 21/01/2016 10:38, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#72 Re: Deranje u Montani u SCC
Kalconaaaaa
- karanana
#73 Re: Deranje u Montani u SCC
pohovana montanaaaaa
- JThomas
#74 Re: Deranje u Montani u SCC
ne znam iskreno otkud ti ideja da su ušminkani objekti i call centar argument da neko više, manje ili nikako ne krade. pa vrati se to njemu, ne ušminkava ih meni.Saka wrote: I ti vjerujes nasem tuzilastvu. Naprave spektakularno hapsenje, pritvore ljude a kasnije im padne optuznica jer je ne znaju ni napisati. I pojeo vuk magarca.
Ovi su bar ulagali u razvoj biznisa, sirili se, zaposljavali ljude.
Pogledaj koliko miliona vrijede hacijende po Baricama od cevabdzija, buregdzija i mesara koji godinama rade po podrumima bez osnovnih uslova i ne pada im napamet da nesto uloze, samo u svoje dzepove. Pa njih niko ne dira. A kradu sigurno i vise, ovaj bar izdaje racune.
- ultima_palabra
#75 Re: Deranje u Montani u SCC
Na stranu porez i optužnica, Mrkva je fino uredio ovu problematiku. A promet mu je 3-4 puta manji od Montane, što se SCC-a tiče.