Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jebaji ga,možda je i bolje što su ispali,nema se kvalitet i da se čovjek džaba nervira...
Prebaciti se na tenis i vaterpolo i zašiljiti belegiju i polako
Nisam ja navalio na tebe, nego ne volim kad nidponištavaš jedan sport, koji je najbolji za razvoj ljudskog tijela. Plivanje je jedinisport gdje svi mišići rade i nema boljeg sporta za definisanje tijela. Istina ovo nije samo plivanje, ali ipak ovo je divan sport.
It_is_a_Leclerc wrote:E vala ako Srbija nema kvaliteta za II krug, onda ga nema niko živ.
Nemojte da izmišljate, komšije.
A i taj vaterpolo. Pa koga to zanima, poštovani moji ?
Šuti, nemoj da te čuje ko sa Jadrana. Pa vaterpolo možda nije popularan u Bosni, ali u zemljama u regionu, posebno našim komšijama je veoma bitan i tu je i popularan. To i rezultati srba, hrvata i crnogoraca govore.
It_is_a_Leclerc wrote:E vala ako Srbija nema kvaliteta za II krug, onda ga nema niko živ.
Šuti, nemoj da te čuje ko sa Jadrana. Pa vaterpolo možda nije popularan u Bosni, ali u zemljama u regionu, posebno našim komšijama je veoma bitan i tu je i popularan. To i rezultati srba, hrvata i crnogoraca govore.
Ne sporim.
Kao ni to da je zdravo baviti se njime.
No, to je sport koji ozbiljno igra 5-6 zemalja. Ovo ostalo je amaterski ili poluamaterski nivo. Ništa ja tu zlo mislio nisam.
Pa i očekivano da Hrvati pobjede i idu dalje..nekako mi se sve ovo svelo na činjenicu da će Hrvati da puknu u jednom momentu i da se ne pitaju za završnicu tunira,ali oni ipak odoše dalje u velikom stilu
...e sad vidjećemo,da li su se do sada zajebavali ili su uistinu baš loši,odnosno bolje reći....prosječni !!
U drugom krugu čekaju Poljska koja traži 100 % učinak uz nevjerovatnu euforiju, ranjenu Francusku i Makedoniju koja se spasila u zadnjoj sekundi i sad na krilima čuda traže neke nove pobjede. Generalno, daleko jača i kvalitetnija je bila ta grupa A. Iskreno, ja ne vjerujem da će iko iz te "hrvatske" grupe u polufinale, ali eto... Sačekajmo.
Ne sporim.
Kao ni to da je zdravo baviti se njime.
No, to je sport koji ozbiljno igra 5-6 zemalja. Ovo ostalo je amaterski ili poluamaterski nivo. Ništa ja tu zlo mislio nisam.
ovo je tačno, pa na kladionici kvote 70% 1,01, valjda to dovoljno govori
Ona dva nesretna Portugalca što su nas opljačkali protiv Tunisa na SP-u sada sude Sloveniji i Njemačkoj. 16 minuta isključenja Slovencima, 12 Nijemcima
Tri situacije identične onoj famoznoj sa Toromanovićem. Svaki put sedmerac i nijednom isključenje.
Ma gledam ovo Evropsko i za stvari za koje se dijele po 2 minute, prije 5-6 godina ni faula ne bi bilo! Fakat od ovog sporta napravise balet, barem u odnosu na raniji period.
Danas najmanje 4 iskljucenja su bila smijesna i za Sloveniju i za Njemacku.
lošu tekmu si probrao za primjer... ovi portugalci pojma nemaju, tačno se vidi da dolaze iz jedne nerukometne zemlje i nemaju osjećaj za igru. Štreberi klasični. Isto kad bi neko naš sudio vaterpolo npr
van Basten wrote:lošu tekmu si probrao za primjer... ovi portugalci pojma nemaju, tačno se vidi da dolaze iz jedne nerukometne zemlje i nemaju osjećaj za igru. Štreberi klasični. Isto kad bi neko naš sudio vaterpolo npr
Ali eto... Nas zapadoše ovi Portugalci, i protiv Tunisa na SP-u (da nam nije suđeno isključenje kod onog sedmerca, 10000 % sam uvjeren da bi prošli dalje), i protiv Danske u Tuzli... Veselin Vujović nije čovjek koji baš ludi uz teren, ali danas je u par navrata bio na ivici da uđe u teren i da ih našamara. Koji amateri...
It_is_a_Leclerc wrote:Veselin Vujović nije čovjek koji baš ludi uz teren, ali danas je u par navrata bio na ivici da uđe u teren i da ih našamara. Koji amateri...
Onda ti jako slabo poznajes Veselina Vujovica, tesko da postoji konfliktnija licnost u svijetu rukometa opcenito, tukao se kao igrac tukao se kao trener, tukao se sa protivnickim igracima, tukao se sa sudijama, tukao se sa publikom.