Danke Dojčland.
I nek nam je hairli
Ja imam osjećaj da je njima tamo uistinu pun q nas, i da su preuzeli odgovornost na sebe. Ne mogu da vjerujem da su naši političari uistinu uspjeli sve ovo da odrade kako treba, mislim da je tu ipak viša ruka u pitanju, pa tako i to blokiranje.statixx wrote:Sa usvojenim Mehanizmom to ce ici vrlo tesko. Vec vidim Baju kako blokira nesto, jer mu je nek'o iz Federacije stao na zulj, ili mu Beograd i Moskva nalazu tako, itd.
Prihvaćena aplikacija BiH za članstvo u Evropskoj uniji
Na današnjoj sjednici Vijeća za opće poslove Evropske unije, kojom je predsjedavao delegirani ministar Vlade Republike Slovačke Ivan Korčok, prihvaćen je zahtjev Bosne i Hercegovine za članstvo u Evropskoj uniji i dat nalog Evropskoj komisiji za pripremu upitnika za BiH.

ma imao je.mig iz Zagreba, a Zagreb iz Brisela kao i Milanovi informaciju kad je ono pricao da se njega pita.... Nije Brisel salter studentske sluzbe pa da predas onakokolegione wrote:Covic izdominirao totalno
Trzn`o Haplikaciju na slijepo uz poruku nisu svi ispunili uslove, koji su predali, a sad su u EU
Je li ti godra?Black swan wrote:hajte u europu
hrvati iz bih su vec tamo![]()