Narkomanija u Sarajevu
-
strucnjak_kofol
#51 Re: Narkomanija u Sarajevu
drogiras se sa kcerkom i zetom i ti meni nesto prigovaras , eto vidis da sam u pravu sve za roditeljski nadzor i staranje
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#52 Re: Narkomanija u Sarajevu
strucnjak_kofol wrote:drogiras se sa kcerkom i zetom i ti meni nesto prigovaras , eto vidis da sam u pravu sve za roditeljski nadzor i staranje
pod broj jedan trava nije droga, ko drukcije kaze klevece i laze , a drugo kako nisu pod nadzorom ako su samnom i vec su odrasli ljudi , rade, i sta treba ja da se jos straram o njima.
i trece nije rekreacija samo otic na termin ili trcat po sumi.
aj na edukaciju tokmak jedan.
-
Yapi Yapo
#53 Re: Narkomanija u Sarajevu
pa i bolje je da zapali sa starim jebeni džoint nego da sa ološima se vucara.
- jao_situacije
#54 Re: Narkomanija u Sarajevu
pa jel to droga džaba ako nema cenera, čuj dosadan noćni život pa nađi sam sebi zanimaciju napravi parti na balkonuIza Horizonta wrote:************************nažalost droga, alkohol, kocka je djeci samo izlaz iz letargije u koju su zapali u ovoj mafijaškoj državi tatinih sinova, nemogućnost 90% roditelja da djeci da jednom sedmično 10 maraka a negdje ni jednom mjesečno ih ne zapadne dovodi do svog sranja povezanog sa drogama, dosada, neimaština, bezsadržajan noćni život, loš obrazovni sistem, blejanje po ulici, gledanje kako dileri, ratni profiteri i tatini sinovi vozaju auta od 300 000 maraka a nemaju ni 18 godina, kada završe školu mogu samo plakat za poslom i još mnogo toga što djecu izbija iz cipela, o zatucanosti društva kao cjeline da se i ne piše.Moj je savjet svima koji napune 18 pasoš i bježite odavde glavom bez obzira, jer samo vam ostaje da postanete kriminalci, narkomani, kurve, alkoholičari to vam je sav izbor ovde.To su vam dali ovi iz sda,sdp,hdz i ostalih patriJotskih lešinara.
najviše volim ljude koji sve svaljuju na druge, haj mi objasni odakle onda droga po amsterdamu minhenu londonu parizu tamo se živi solidno noćni život sigurno nije dosadan, odakle tamo desetine hiljada narkomana i milioni alkoholičara ?
to mora da su ovi naši dijasporci, po tvojoj logici drugog objašnjenja nema.
- uglavnomja
#55 Re: Narkomanija u Sarajevu
crysis wrote:strucnjak_kofol wrote:drogiras se sa kcerkom i zetom i ti meni nesto prigovaras , eto vidis da sam u pravu sve za roditeljski nadzor i staranje
pod broj jedan trava nije droga, ko drukcije kaze klevece i laze , a drugo kako nisu pod nadzorom ako su samnom i vec su odrasli ljudi , rade, i sta treba ja da se jos straram o njima.
i trece nije rekreacija samo otic na termin ili trcat po sumi.
aj na edukaciju tokmak jedan.
-
strucnjak_kofol
#56 Re: Narkomanija u Sarajevu
ma jasta ,marihuana je vitaminski pripravk ,de ba idi drogiraj se , nemoj nama šupljirat i sam sebe opravdavati , za nas si drogeraš i vozdra .....
-
strucnjak_kofol
#57 Re: Narkomanija u Sarajevu
a sta kad nestane kod starog gudre ? pametni ste ...Yapi Yapo wrote:pa i bolje je da zapali sa starim jebeni džoint nego da sa ološima se vucara.
-
__Phoenix__
#58 Re: Narkomanija u Sarajevu
Samo da se požalim na ove narkiće s onim kablom u ruci što su okupirali čaršiju.
-
lijepa u dusi
#59 Re: Narkomanija u Sarajevu
Nemoj me pogresno shvatit, ali sta nije ok s antidepresivima? To pije 70% punoljetne populacije, nemoj da te to poljulja ili da se osjecas zbog toga "bolesnim", manje vrijednim i sl. Zamisli da su bobe ili vitamini i pij ako pise, ako ti vec terapija djeluje. Nije to uopste nista strasno.
P.S. imas pp
P.S. imas pp
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#60 Re: Narkomanija u Sarajevu
strucnjak_kofol wrote:a sta kad nestane kod starog gudre ? pametni ste ...Yapi Yapo wrote:pa i bolje je da zapali sa starim jebeni džoint nego da sa ološima se vucara.
slusaj vamo
trava nije droga , zapamti ako mozes ako ne zapisi negdje nek ti je pri ruci.
rekreativno znaci nemoras svakodnevno ako neces, prm zadnji put sam produvo u julu mjesecu i nevuce me uopce zelja da to uradim u skorije vrijeme. e sad da je heroin ili neka druga hemija imao bi zelju ko za cigaretom ili rakijom, znaci svakodnevno.
jel ti sad imalo jasnije tita ti.
- KB9
#61 Re: Narkomanija u Sarajevu
kakva narkomanija, bas toga ima? eno hoce drogu da i legalizuju 
-
strucnjak_kofol
#62 Re: Narkomanija u Sarajevu
Hajd ti uzmi 100 g marihuane udji u stanicu policije i ponudi ljude da smotaju,ako nije droga, kako tvrdis, nece biti problema....jel ti sad jasno?
-
crysis
#63 Re: Narkomanija u Sarajevu
strucnjak_kofol wrote:Hajd ti uzmi 100 g marihuane udji u stanicu policije i ponudi ljude da smotaju,ako nije droga, kako tvrdis, nece biti problema....jel ti sad jasno?
a sto ce mi 100 grama ta nece zeljanicu pravit. a znas sto nece smotat, zato sto su iste pameti ko i ti i neznaju sta valja.
e moj djecace stvarno ti mislis da ti trebaju muda za uc u stanicu i smotat dzoint. i sta ti mogu, jedino svezat prijavu i cao nes sudije i zatvora ni vidit, jedino te mogu poslat psihijatru jer to niko normalan nece uradit. nego prave sranje uvale ti taj jedan dzoint u dosije pa poslije nemozes nac posla ko da si diler.
- Edin H.
#64 Re: Narkomanija u Sarajevu
Uvijek sam postovao kod sarajevskih dilera sto im je vaznije da se raja kvaliteno drogira, nego da zarade 
- gnjev
#65 Re: Narkomanija u Sarajevu
Kakva trava ovo ono a svaki žutalj u gradu je počeo sa travom 
- Edin H.
#66 Re: Narkomanija u Sarajevu
gnjev wrote:Kakva trava ovo ono a svaki žutalj u gradu je počeo sa travom
Ne moze obrnuto, da rak raka...
- gnjev
#67 Re: Narkomanija u Sarajevu
Kad je meni dobar drug davno govorio jebo cigare bolja trava priroda je to ,nece mi nista biti . Kleo se u najmilije nikad zesce nista nece probat . Cak je momak podobro inteligentan prije konzumiranja istrazio sve i jedan popratni efekat, nacine konzumiranja, sorte, ma sve o travulji . Eno ga sad samo jos nije heroin uzeo,intravenozno . Na listi mu je sve od exstazija do kokaina .
Sta hocu reci naravno da travulja direktno ne vodi do toga da se postane teskim ovisnikom u buducnosti , ali uveliko poveceva sanse .
Sta hocu reci naravno da travulja direktno ne vodi do toga da se postane teskim ovisnikom u buducnosti , ali uveliko poveceva sanse .
- KB9
#68 Re: Narkomanija u Sarajevu
ma ko govori da trava ne vodi do teskih droga je blesav i nije izaso iz kuce
apsolutno svaki narkoman raspali je postavio temelje travom i dobrilama na osnovu iste
apsolutno svaki narkoman raspali je postavio temelje travom i dobrilama na osnovu iste
-
strucnjak_kofol
#69 Re: Narkomanija u Sarajevu
Ma drogerasi, sve to treba na Goli Otok nek tucaju kamen kad nemaju mozga
- Edin H.
#70 Re: Narkomanija u Sarajevu
Eki nemaju mozga, taman ce se seljacina sa dna kace, bez dana skole zutim udarati!strucnjak_kofol wrote:Ma drogerasi, sve to treba na Goli Otok nek tucaju kamen kad nemaju mozga
Mnogi veliki umjetnici su bili ili jesu narkomani.
-
pemanapemani
#71 Re: Narkomanija u Sarajevu
Počeo sa cigarama, pivom, najjeftinijim vinom i rakijom sa pijace.gnjev wrote:Kakva trava ovo ono a svaki žutalj u gradu je počeo sa travom
Trava je na pijedestalu zato što je ilegalna.
Pokušaj jedan test (neće ti ništa biti) - jedan dan pojij pola litra rakije, a drugi dan ispuši cigaretu sa zeljastom materijom, pa javi kakvi su utisci.
Legalno je drmnuti dupli apaurin pred spavanje, ali si zato narkoman kada ispušiš joint.
- XXS
#72 Re: Narkomanija u Sarajevu
Narkomanija u Sarajevu
Jel' ovo ukljucuje i pitanje religijske narkomanije?
- Gojeni H
#73 Re: Narkomanija u Sarajevu
Drogiraj se i postani umjetnik, frajeru.Edin H. wrote:Eki nemaju mozga, taman ce se seljacina sa dna kace, bez dana skole zutim udarati!strucnjak_kofol wrote:Ma drogerasi, sve to treba na Goli Otok nek tucaju kamen kad nemaju mozga
Mnogi veliki umjetnici su bili ili jesu narkomani.
Gudra je za slabice. A da je ozbiljan problem jeste. Uz kladionicu, najveca posast u Bosni.
- Edin H.
#74 Re: Narkomanija u Sarajevu
Gojeni H wrote:Drogiraj se i postani umjetnik, frajeru.Edin H. wrote:Eki nemaju mozga, taman ce se seljacina sa dna kace, bez dana skole zutim udarati!strucnjak_kofol wrote:Ma drogerasi, sve to treba na Goli Otok nek tucaju kamen kad nemaju mozga
Mnogi veliki umjetnici su bili ili jesu narkomani.![]()
Gudra je za slabice. A da je ozbiljan problem jeste. Uz kladionicu, najveca posast u Bosni.
Ja bih, ali nemam talenta
- muha_sa
#75 Re: Narkomanija u Sarajevu
ne zamjeri MuhiGojeni H wrote:Drogiraj se i postani umjetnik, frajeru.Edin H. wrote:Eki nemaju mozga, taman ce se seljacina sa dna kace, bez dana skole zutim udarati!strucnjak_kofol wrote:Ma drogerasi, sve to treba na Goli Otok nek tucaju kamen kad nemaju mozga
Mnogi veliki umjetnici su bili ili jesu narkomani.![]()
droga = gadro
drogu =gudro
droge = gedro
nisi jedini koji za drogu kaže Gudra
hvala na pažnji