Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
prog321 wrote:Muskarcima je lakse pokupiti zensku dok su u vezi sa drugom. Cim se osamostale, kao da dobiju radijaciju. Zene ih izbjegavaju. Zato je pametno imati najmanje tri djevojke/zene istovremeno. Tako da ste uvijek privlacni i pozeljni kod supretnog spola i ako kojim slucajem jedna ili dvije otpadnu.
I trpiti 2-3 istovremeno?
Pa, bolan ne bio, ja sebe jedva istrpim... hajde nekako pretrpim i jednog muškog... ali da ih trpim još 1-2-3... (Prevedi ovo slobodno na žene, na isto se svede... Nemoj samo reći da ih ti gledaš samo kao seksualne objekte, jer i takve treba trpiti makar u nekoj mjeri... )
Otto_13 wrote:Jok bona cuj patimo? Mi smo ti muski nastali ukrstanjem FAPa i PzKpfw VI tako da nemamo emocija ni u sali . Ako slucajno mu primjetis neku tekucinu oko ociju to je siguran znak da mu je procurilo ulje
Otto_13 wrote:Jok bona cuj patimo? Mi smo ti muski nastali ukrstanjem FAPa i PzKpfw VI tako da nemamo emocija ni u sali . Ako slucajno mu primjetis neku tekucinu oko ociju to je siguran znak da mu je procurilo ulje
Evo zaklet' cu se ja pred svima
svim na svijetu i svime sto imam
da je nikad nisam htio
da je nisam volio i da ne bolujem
pred svima se zaklinjem
pred svima, al' pred Bogom ne smijem
joj romantike
žene su zlo.
druge žene jedva čekaju da trenutna ispadne iz igre i smatraju sebe potencijalnom odabranicom
onda se ova trenutna ljuti jer ne konta da to rade one
da rezimiramo, žene su zlo.
jao_situacije wrote:joj romantike
žene su zlo.
druge žene jedva čekaju da trenutna ispadne iz igre i smatraju sebe potencijalnom odabranicom
Mi patimo do prekida..........a kad prekinemo napravimo veselje
jao_situacije wrote:joj romantike
žene su zlo.
Mi patimo do prekida..........a kad prekinemo napravimo veselje