JEL POCELO?
- tetakk
#52 Re: JEL POCELO?
U ilegali.Danguba wrote:dje si ti tetakk...kad si nam najpotrebniji.tetakk wrote:Puštaju "otadzbinske" pjesme na RTRS.
i neka je pocelo. jednom se mora stati u kraj razvlacenju ove drzave. ili raspad ili jedinstvo...ovo prvo tesko izvodljivo a za drugo nema volje...ko voli neka izvoli.
Situacija nije šaša.
- pirpa
#53 Re: JEL POCELO?
BRAVO za komsije iz RS.a samo jebite federaciju .Mi bosnjaci bolje nismo ni zasluzili. sa nama treba samo kao s stokom jer vece stoke na balkanu sigurno nema.
- Danguba
#54 Re: JEL POCELO?
ovaj put ne sikiraj se za logistiku...tetakk wrote: U ilegali.![]()
Situacija nije šaša.
- arzuhal
#55 Re: JEL POCELO?
Slo Burner wrote:
Najveća pouka za sve male narode i države...I one koji se pitaju o nepravdi i tim ublehama za malu djecu...
- arzuhal
#57 Re: JEL POCELO?
Sad Goran Salihović ako ne naredi SIPA-i privođenje Dragana Lukača, nek da ostavku... 
- tetakk
#58 Re: JEL POCELO?
Ma kud' uzimu?!Danguba wrote:ovaj put ne sikiraj se za logistiku...tetakk wrote: U ilegali.![]()
Situacija nije šaša.
Hajd' sad bar imam goretex čizme
- ovo_malo_duse
#59 Re: JEL POCELO?
Ma jok gdje bi oni to sakrivali....
Ovo treba kopirat na svim portalima i forumima nek stoka zna....Ko god ometa hapsenje corka i cener u zenicu ili focu , pa bujrum..
Pretrese u policijskoj stanici, zgradi općine i komunalnom preduzeću u Bosanskom Novom zatražilo je i naredilo Tužilaštvo BiH i Sud BiH, navode iz ovih pravosudnih institucija.
Pretresi su obavljeni zbog postojanja dokaza da su strukture policije i civilne zaštite u Bosanskom Novom bile aktivno i direktno uključene u proces uklanjanja i skrivanja tijela i posmrtnih ostataka 27 žrtava iz sela u MZ Maslovare, nakon počinjenog zločina, a za kojima se većim dijelom još uvijek traga.
Pretresi su vršeni isključivo radi potrage za arhivskim materijalima i dokazima o ovim nezakonitim radnjama, objašnjavaju iz Tužilaštva.
Pretresi su izvršeni po najvišim profesionalnim standardima, korektno i bez ikakve upotrebe sile. Pretresi su završeni, a policija i svi djelatnici službi čiji su kapaciteti bili pretresani bili su maksimalno korektni i susretljivi prema djelatnicima SIPA-e i Tužilaštva BiH i stavili kapacitete na raspolaganje kako bi se akcija realizirala, navodi se u saopćenju za javnost i podsjeća da Tužilaštvo BiH, Sud BiH i SIPA postupaju u skladu sa zakonom i zakonskim ovlastima i u tom procesu nema nedodirljivih osoba niti institucija.
"Svako ometanje rada pravosuđa predstavlja kazneno djelo čiji počinitelji će biti procesuirani", naglašavaju iz Tužilaštva BiH koje, kako se navodi, ima intenzivnu i dobru saradnju sa MUP-om RS sa kojim je u proteklom periodu provedeno više uspješnih akcija na otkrivanju i procesuiranju počinilaca teških kaznenih djela i ta će se saradnja nastaviti i u budućnosti.
Ovo treba kopirat na svim portalima i forumima nek stoka zna....Ko god ometa hapsenje corka i cener u zenicu ili focu , pa bujrum..
- trcicu trceci
#60 Re: JEL POCELO?
Ti mozes sebe nazvati konjem i magarcem, mene i u moje ime ne mozes. Iako ne oduzimam tvoje pravo da budes konj i druga zivotinja.pirpa wrote:BRAVO za komsije iz RS.a samo jebite federaciju .Mi bosnjaci bolje nismo ni zasluzili. sa nama treba samo kao s stokom jer vece stoke na balkanu sigurno nema.
- It_is_a_Leclerc
#61 Re: JEL POCELO?
Dodik je pozvao MUP RS da puca u pripadnike SIPA-e. To jos dosad nismo imali
- Freamon Lester
#62 Re: JEL POCELO?
Krece udar po opoziciji iz prvih redova. Dos'o i PreCjednik... Citira se i Sputnjik... 
- Danguba
#63 Re: JEL POCELO?
SIPA ima sjediste u B.Luci. Treba pod hitno poslati pojacanje da ih zastitimo.It_is_a_Leclerc wrote:Dodik je pozvao MUP RS da puca u pripadnike SIPA-e. To jos dosad nismo imali
- tandmand
#64 Re: JEL POCELO?
Ehh, Bosno moja crna Ukrajino.Brko45 wrote:Nista nije pocelo... BiH je EUROPSKA drzava i dokle god se drzi tog kursa sve je![]()
- Ratoborna Gljiva
#65 Re: JEL POCELO?
ko je jači?trcicu trceci wrote:Ti mozes sebe nazvati konjem i magarcem, mene i u moje ime ne mozes. Iako ne oduzimam tvoje pravo da budes konj i druga zivotinja.pirpa wrote:BRAVO za komsije iz RS.a samo jebite federaciju .Mi bosnjaci bolje nismo ni zasluzili. sa nama treba samo kao s stokom jer vece stoke na balkanu sigurno nema.
- kamen spoticanja
#66 Re: JEL POCELO?
Jesu im stigli oni automati i pola miliona metaka sto su naruciliIt_is_a_Leclerc wrote:Dodik je pozvao MUP RS da puca u pripadnike SIPA-e. To jos dosad nismo imali
- pirpa
#67 Re: JEL POCELO?
bez izuzetaka, svi u isti kos...sem ako nisi neki borac za pravdu pa iza sebe imas neke rezultate protiv ovog sistema i drzave..trcicu trceci wrote:Ti mozes sebe nazvati konjem i magarcem, mene i u moje ime ne mozes. Iako ne oduzimam tvoje pravo da budes konj i druga zivotinja.pirpa wrote:BRAVO za komsije iz RS.a samo jebite federaciju .Mi bosnjaci bolje nismo ni zasluzili. sa nama treba samo kao s stokom jer vece stoke na balkanu sigurno nema.
- Freamon Lester
#68 Re: JEL POCELO?
Zuta cacka po mobitelu. Maksuz pozdrav za Zutu. 
-
Yug
#69 Re: JEL POCELO?
garant ces ti iz Svedske poslati nesto ,a jes dobro ovo da vam malo razbije monotoniju u toj vasoj camotinji dijasporaskojDanguba wrote:SIPA ima sjediste u B.Luci. Treba pod hitno poslati pojacanje da ih zastitimo.It_is_a_Leclerc wrote:Dodik je pozvao MUP RS da puca u pripadnike SIPA-e. To jos dosad nismo imali
- Herr Flick
#70 Re: JEL POCELO?
Nije to bas tako,to se vise misli da im ne asistiraju i ne pomazu,odnosno da ne saradjuju,ne dijele informacijeIt_is_a_Leclerc wrote:Dodik je pozvao MUP RS da puca u pripadnike SIPA-e. To jos dosad nismo imali
- Ratoborna Gljiva
#71 Re: JEL POCELO?
ako patriote sa klixa ne oslobode bazniju niko neće
- Freamon Lester
#72 Re: JEL POCELO?
Herr Flick wrote:Nije to bas tako,to se vise misli da im ne asistiraju i ne pomazu,odnosno da ne saradjuju,ne dijele informacijeIt_is_a_Leclerc wrote:Dodik je pozvao MUP RS da puca u pripadnike SIPA-e. To jos dosad nismo imali
5. Vlada Republike Srpske naređuje Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske da spriječi svaki ulazak i pretres prostorija republičkih i lokalnih institucija Republike Srpske.
Sta tebi nije jasno u ovoj recenici?
-
moja tetka
#73 Re: JEL POCELO?
Dodik je pozvao MUP RS da puca u pripadnike SIPA-e. To jos dosad nismo imali
Ovo je u najmanju ruku prestrašno. Samo se nadam da će normalni ljudi spustiti loptu i u prvi plan staviti mir, suživot, toleranciju.
Ovo je u najmanju ruku prestrašno. Samo se nadam da će normalni ljudi spustiti loptu i u prvi plan staviti mir, suživot, toleranciju.
- trcicu trceci
#74 Re: JEL POCELO?
Toliko su ti argumenti smijesni da cak nemam ni volju da odgovaram... pisi sta hoces, ne znam sta mi bi da ti odgovorimpirpa wrote:bez izuzetaka, svi u isti kos...sem ako nisi neki borac za pravdu pa iza sebe imas neke rezultate protiv ovog sistema i drzave..trcicu trceci wrote:Ti mozes sebe nazvati konjem i magarcem, mene i u moje ime ne mozes. Iako ne oduzimam tvoje pravo da budes konj i druga zivotinja.pirpa wrote:BRAVO za komsije iz RS.a samo jebite federaciju .Mi bosnjaci bolje nismo ni zasluzili. sa nama treba samo kao s stokom jer vece stoke na balkanu sigurno nema.
- Freamon Lester
#75 Re: JEL POCELO?
Ugrozen je i bastion slobodne misli Radio televizija Republike Srpske....