Opet problemi sa Djeda Mrazom

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
kakavdanakneiskustvu

#51 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom

Post by kakavdanakneiskustvu »

uglavnomja wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:
dječak sa šibicama wrote:Djed Mraz nije u bosnjackoj tradiciji :oops:
ko to kaze ? i svakako vrtici nisu samo bosnjacki.

tacno,ili da pravimo odvojene vrtice

dva vrtica pod jednim krovom :!:[/quote]

ma i tri,sta fali,kad tonemo da tonemo do kraja
channel10

#52 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom

Post by channel10 »

U Zenici ce biti Deda Mraz.

Sto se tice ovoga dva vrtica, pa i tri, mislim da u Zenici postoji vrtic unutar katolicke crkve na Mokusnicama.
sunceKOtepsija

#53 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom

Post by sunceKOtepsija »

dječak sa šibicama wrote:
Black swan wrote:da ga obučemo u crno i da ima crnu bradu :lol: :lol: :lol: :lol: možda prođe hahahahaha
Image

more i `vako
:lol:
sunceKOtepsija

#54 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom

Post by sunceKOtepsija »

plain vanilla wrote:Pravda za Djeda Mraza :D
je suis djed mraz :D
Image
dječak sa šibicama

#55 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom

Post by dječak sa šibicama »

sunceKOtepsija

#56 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom

Post by sunceKOtepsija »

plain vanilla wrote:
Hakiz wrote:
plain vanilla wrote:Pravda za Djeda Mraza :D
Je suis...
otkako se zna da Charlie Sheen ima HIV, niko vise ne kaze je suis charlie :mrgreen:
:lol: dobar
jefferson

#57 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom

Post by jefferson »

Koliko ja vidim ovdje nije problem Djed Mraz.
Last edited by jefferson on 09/12/2015 22:48, edited 1 time in total.
sunceKOtepsija

#58 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom

Post by sunceKOtepsija »

HAVANA wrote:Teta jedna napisala... Neki roditelji u JU Djeca Sarajeva ne zele da im dijete sa ostalom djecom slavi NG i primi poklone od Deda Mraza. Ok. No, to nije sve. Predlazu da sad ni mi ne slavimo unutar vrtica, tokom radnog dana, da se njihova djeca ne bi osjecala usamljeno i diskriminirano dok cekaju da nasa djeca valjda bludnice sa Deda Mrazom. Pa jebem mu mater! Slavili smo otkako znam za sebe. Sta sad treba da se krijem??? Ne dam vam NG ni Deda Mraza ni Djeciju radost. Ne dam i tacka.
:shock: :lol: jos samop da neko prebije djeda mraza i eto nam vesele nove godine
palestinka

#59 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom

Post by palestinka »

ho oponopono wrote:...steta sto ne postoji narocito efikasna anestezija za podnosenje zivota ovdasnjeg....koje mozgovne vijuge...pih... :pusi2:
Hoponoopetneštono, ništa ne bih oduzela ni dodala tvom posto
palestinka

#60 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom

Post by palestinka »

HAVANA wrote:Jebo te tito retarda i drzave.Moja slijedece godine fakultet upisuje a kad je isla u vrtic iste price bile... :-)
I meni se čini da se samo vrtimo u krug kao hrčak u svom točku. A, sad se znalo, što jest jest, čim su Mirjanu smíjenili da će biti ovo pitanje. I opet u krug.
Mis mekinjas

#61 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom

Post by Mis mekinjas »

Kako se zabavljaju djeca koja nemaju Deda Mraza?
Cemu se vesele? Sta? Moraju cekati Bajram da dobiju pare, Bozic da "pokazu i bude im pokazana ljubav"?
Wtf???
Sta je cilj zivljenja na ovom svijetu, na ovoj planeti ako se necemo veseliti ovozemaljskim izmisljenim i neizmisljenim stvarima?? :-?

Deda Mraz, iz kakvog god marketinskog trika, postoji. Isla ja kod njega. I super je. :mrgreen: Djeca se vesele oko njegove kucice, ljube ga i gledaju auroru borealis. A niko nista ne dobije, samo ga ljube.
Towelie

#62 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom

Post by Towelie »

Image
Edin H.

#63 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom

Post by Edin H. »

sunceKOtepsija wrote:
HAVANA wrote:Teta jedna napisala... Neki roditelji u JU Djeca Sarajeva ne zele da im dijete sa ostalom djecom slavi NG i primi poklone od Deda Mraza. Ok. No, to nije sve. Predlazu da sad ni mi ne slavimo unutar vrtica, tokom radnog dana, da se njihova djeca ne bi osjecala usamljeno i diskriminirano dok cekaju da nasa djeca valjda bludnice sa Deda Mrazom. Pa jebem mu mater! Slavili smo otkako znam za sebe. Sta sad treba da se krijem??? Ne dam vam NG ni Deda Mraza ni Djeciju radost. Ne dam i tacka.
:shock: :lol: jos samop da neko prebije djeda mraza i eto nam vesele nove godine
Realno je zasluzio :izet:
dječak sa šibicama

#64 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom

Post by dječak sa šibicama »

Image

ubila se za izgubiti abdest
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#65 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom

Post by _BataZiv_0809 »

dječak sa šibicama wrote:Image

ubila se za izgubiti abdest
Moze me imat kad god hoce
bvcx

#66 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom

Post by bvcx »

Djede mraze djede mraze
ponesi mi štok
hoću da se napijem
pa zaigram rok!
beniciodeltoro

#67 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom

Post by beniciodeltoro »

Mis mekinjas wrote:Kako se zabavljaju djeca koja nemaju Deda Mraza?
Cemu se vesele? Sta? Moraju cekati Bajram da dobiju pare, Bozic da "pokazu i bude im pokazana ljubav"?
Wtf???
Sta je cilj zivljenja na ovom svijetu, na ovoj planeti ako se necemo veseliti ovozemaljskim izmisljenim i neizmisljenim stvarima?? :-?

Deda Mraz, iz kakvog god marketinskog trika, postoji. Isla ja kod njega. I super je. :mrgreen: Djeca se vesele oko njegove kucice, ljube ga i gledaju auroru borealis. A niko nista ne dobije, samo ga ljube.
Čuj čemu se vesele koji nemaju Djeda Mraza? Pa ono dijete koje nema Djeda Mraza da se veseli što će mu pokloniti najnoviji mobilni radovat će se Bajramu zbog para pa će od tih para kupiti sebi mobilni.
A i ova rečenica mi je čudna skroz "Moraju cekati Bajram da dobiju pare", pa i Božić moraju čekati da dobiju poklon jer je i Božić jednom godišnje, Bajram je čak dva puta godišnje.
Ima dosta stvari osim Djed Mraza kojem se dijete može veseliti u godini.
Edin H.

#68 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom

Post by Edin H. »

beniciodeltoro wrote:
Wtf???

Čuj čemu se vesele koji nemaju Djeda Mraza? Pa ono dijete koje nema Djeda Mraza da se veseli što će mu pokloniti najnoviji mobilni radovat će se Bajramu zbog para pa će od tih para kupiti sebi mobilni.
A i ova rečenica mi je čudna skroz "Moraju cekati Bajram da dobiju pare", pa i Božić moraju čekati da dobiju poklon jer je i Božić jednom godišnje, Bajram je čak dva puta godišnje.
Donald Trump dislike this :oops:
Mis mekinjas

#69 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom

Post by Mis mekinjas »

beniciodeltoro wrote:
Wtf???

Nisi ti shvatio zasto i sta ja pitam. :D
Na kraju se sve svodi na pare i mobitel, pa je u sred silnog sranja Deda Mraz problem u vrticima.
Ludilo
Nema veze sa muslimanima iako se uvijek nalaze prozvani i pozvani da se brane. Ja to ne kontam ali nikako. Bice da se ima potreba.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#70 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom

Post by -LIBERO- »

Banned user for reason “Uvrede, i neprihvatljiv nacin komunikacije.” -7 dana-
» bull21

Banned user for reason “Psovke, uvrede...” -7 dana -
» Cartmane
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#71 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom

Post by plain vanilla »

Image
KIseljak12

#72 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom

Post by KIseljak12 »

beniciodeltoro wrote:
Wtf???

Sta ce djetetu vrtickog uzrasta mobilni, a da nije onaj sto dodju bombone u njemu?

Kakav Deda Mraz, da nam djecu kvari. Jos da je njega kutarisati, pa da nam evlad u rahatluku i bericetu odrasta.
Sephora

#73 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom

Post by Sephora »

U mom vrticu,nema problema... :mrgreen:
KB9

#74 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom

Post by KB9 »

kad jednom raspisu peticiju da se ne pustaju bozicni filmovi :lol:
KIseljak12

#75 Re: Opet problemi sa Djeda Mrazom

Post by KIseljak12 »

KB9 wrote:kad jednom raspisu peticiju da se ne pustaju bozicni filmovi :lol:
I ne trebaju se pustati. Nek svako to pusta sebi izmedju svoja cetiri zida. Sto mi na drzavnoj televiziji moramo gledati takve gadosti. :evil:
Locked