jes vala....kao da vec nemamo dezurne za toToozla wrote:...prava ne kulturna konjina...zar tako pred strancem da nas bruka....
Nezoloski vrt
-
ovejaraS
Zamislite samo njihove hrabrosti i bezobrazluka - uslikaju vuka u tudjem zoloskom vrtu pa ga onda stampaju na svojim prospektima i ulaznicama!!!
Ja sam se sav peznojio trazeci ovog ljepotana sa slike da ga vidim uzivo, a kad sam upitao cuvara gdje je - iskezi se sa cudjenjem ko da sam ga upitao ima li svemiraca u njegovoj glavi

Ja sam se sav peznojio trazeci ovog ljepotana sa slike da ga vidim uzivo, a kad sam upitao cuvara gdje je - iskezi se sa cudjenjem ko da sam ga upitao ima li svemiraca u njegovoj glavi

-
ovejaraS
Ima li neko ideju kako da sarajevski ZOO lici makar 10% na ostale zoloske vrtove bilo gdje u svijetu i da sarajlije imaju gdje otici vikendom sa svojom djecom a da se pri tome ne brukaju i ne provaljuju
Bas cu im potraziti direktora da ga direktno upitam zar je moguce da je u 10 godina nakon rata uspio svojoj metropoli sa pola miliona stanovnika obezbjediti samo par koza i sl.
Bas cu im potraziti direktora da ga direktno upitam zar je moguce da je u 10 godina nakon rata uspio svojoj metropoli sa pola miliona stanovnika obezbjediti samo par koza i sl.
- bug
i par nojevaovejaraS wrote:Bas cu im potraziti direktora da ga direktno upitam zar je moguce da je u 10 godina nakon rata uspio svojoj metropoli sa pola miliona stanovnika obezbjediti samo par koza i sl.
- pitt
To je neophodna vjestinabug wrote:i par nojevaovejaraS wrote:Bas cu im potraziti direktora da ga direktno upitam zar je moguce da je u 10 godina nakon rata uspio svojoj metropoli sa pola miliona stanovnika obezbjediti samo par koza i sl.da uce raju kako se ispravno
gura glava u pijesak
-
Stitch__
haj ti pasha nama reci sta imas protiv esada tajicaovejaraS wrote:pa nek se ba konacno neko trgne i iscera one koze iz zoloskog vrta. imo sam namjeru jednom strancu se pohvaliti kako i mi imamo zoloski, kad tamo umjesto slonova i tigrova - konj prdi
-
ovejaraS
Stitch__ wrote:haj ti pasha nama reci sta imas protiv esada tajicaovejaraS wrote:pa nek se ba konacno neko trgne i iscera one koze iz zoloskog vrta. imo sam namjeru jednom strancu se pohvaliti kako i mi imamo zoloski, kad tamo umjesto slonova i tigrova - konj prdi![]()
Stitch, ko ti je taj, zivota ti
-
ovejaraS
pitt wrote:onaj sto ti je kartu uvalio:D
Aha, e hvala ti, jel to znaci da je on podvalio sarajlijama sliku zivotinjke koja u nasem zoloskom ne postoji???
Vidim na karti redni broj 56545, toliko je valjda ljudi nasamareno od pocetka godine X 1 KM = 56.545,00
I onda se mi cudimo odkud tolike vile po Sarajevu, dok mi buljimo u koze, jel to - to
-
Stitch__
ja cojka. samo za izradu medine nastambe treba 120.000 maraka!!!!ovejaraS wrote:pitt wrote:onaj sto ti je kartu uvalio:D
Aha, e hvala ti, jel to znaci da je on podvalio sarajlijama sliku zivotinjke koja u nasem zoloskom ne postoji???
Vidim na karti redni broj 56545, toliko je valjda ljudi nasamareno od pocetka godine X 1 KM = 56.545,00
I onda se mi cudimo odkud tolike vile po Sarajevu, dok mi buljimo u koze, jel to - to
- pitt
Pa sta njega krivish sto 50 milja ljudi imaju fetish prema kozamaovejaraS wrote:pitt wrote:onaj sto ti je kartu uvalio:D
-
Toozla
...vuk sit, a koze na broju...ovejaraS wrote:pitt wrote:onaj sto ti je kartu uvalio:D
-
ovejaraS
A bi li se vi bunili kad bi kupili mlijeko a unutra voda
Ili jos blize:
Kupis casopis umotan u najlon, super naslovna, najave tema i reportaza, ma svega, pocnes listati, a tamo samo par slikica i 2-3 teksta, sve ostalo prazno
Ili jos blize:
Kupis casopis umotan u najlon, super naslovna, najave tema i reportaza, ma svega, pocnes listati, a tamo samo par slikica i 2-3 teksta, sve ostalo prazno
- Fair Life
Natrpati unutra clanove predsjednistva i rukovodstva sve tri "rukovodece" demokratske stranke.ovejaraS wrote:Ima li neko ideju kako da sarajevski ZOO lici makar 10% na ostale zoloske vrtove bilo gdje u svijetu i da sarajlije imaju gdje otici vikendom sa svojom djecom a da se pri tome ne brukaju i ne provaljuju![]()
(...)
Placala bi raja i vise od jedne KM...