Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
spreca

#51 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by spreca »

sadie_forever wrote:Pocela je neka prepirka oko nekih sitnica,i posto je ona toliko zivcana ona je krenula sve zesce,i zavrsilo se time da mi je opsovala mater...e onda sam ja njoj rekla ma jebem i ja tebi mater i mrs odavde

i sad je ona napravila haos,kao ona je starija i smije sve a ja ne ,,,muz mi kaze trebala sam samo presutjeti i pustit njega da rijesi s njom

sta bi vi? :D
Prvo ti nemas muza....ti imas neko bezmudo stvorenje........drugo ...ti bi mi vec davno bila bivsa(pocela si postavljati razne teme jos do udaje)...........ako mislis da bi i on trebao da jebe mami maminu mamu onda guska je veoma intiligentno bice
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#52 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by Chmoljo »

Drinski wrote:
edo_79 wrote:
Drinski wrote: ha ja, neka mu napravi maslenjak, popuši, napravi neko iznenađenje... a ne samo da kuka..
NIšta ne rješava porodične tenzije bolje od kvalitetnog pušenja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pa da, odmah oPAne tenzija..

al učade store... :zoka:
HAVANA

#53 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by HAVANA »

Ja konto spreca rad pusenja doso, a on predavanja drzi. :D
spreca

#54 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by spreca »

Šveđanin wrote:U pitanju je stari trol nalog sa jos jednom temom. Pa samo pogledajte postove.

Najbolje je ne odgovarati na ovo.
ja presto brojati :lol: :lol: :lol:
spreca

#55 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by spreca »

Euridika wrote:
sadie_forever wrote:
Euridika wrote:Mila, hajd' se ti izvini svekrvi, i reci joj da čišćenje kuće nije dovoljno dobar razlog da se unosi nesloga u porodicu i kuću. U životu će biti i prečih i ozbiljnijih stvari oko kojih se možda i vrijedi posvađati, ali ovo sigurno nije to. Sutra će ti ona biti od najveće pomoći kad dođu djeca... :thumbup:
Zasto da se ja njoj izvinjavam a prva pocela? zato sto je starija jel? to mi svi govore,i to im je jedini razlog..pa dajte
Za početak, jeste starija, i to joj daje za pravo da očekuje izvinjenje od tebe. Drugo, ona je majka tvog muža i za tebe bi morala imati značaj sličan značaju koji ima tvoja majka. Treće, ti si njoj u kuću došla i novi si član porodice, na tebi je da se prva počneš prilagođavati. Eh sad, ovo ne znači da tebe svekrva treba vrijeđati i psovati ti mater, ali to nije tvoje da ispravljaš. Najbolji način da joj pokažeš da je pogriješila jeste da joj fino kažeš da te je povrijedila s tim, da ti nju cijeniš i poštuješ kao majku tvog muža (poželjno bi bilo i da je voliš, ali nije pod moranje) i da bi voljela da te ona prihvati kao svoju kćer, da je pitaš kako bi se ona osjećala da tvoja majka opsuje tvom mužu mater i sl.

Dalje, moraš znati da svaka osoba na ovom svijetu ima svoj tabijat (ni pet prsta na ruci nisu isti). Čak i da živiš sama s mužem, morala bi se iznova prilagođavati novoj sredini (ono što si radila u roditeljskoj kući ti služi samo osnova kako ćeš graditi svoj novi svijet, ali da ćeš to bukvalno prenijeti i u svoj dom - zaboravi). Ja bih na tvom mjestu pitala svekrvu šta joj tačno smeta, pa bih vidjela je li žena u pravu, možda zaista možeš nešto i popraviti kod sebe, ne mora značiti da je žena pogriješila samo zato što te je ispravila u nečemu. Možda ona ima bolji ili brži metod za neke stvari, i to bi bilo dobro naučiti i iskopirati. Isto joj objasniš da neke stvari nećeš moći nikad promijeniti, jer vas dvije niste iste osobe... ali, to ne znači da ste ijedna loša, samo ste drugačije. Podsjeti je da je i ona sigurno nekad bila u situaciji da se nije slagala sa svojom svekrvom, ali da se to sve prebrodi u cilju dobrobiti porodice. Nađete se na sredini, malo popustiš ti (prva ti, jer si mlađa!), malo ona i to je to... :thumbup:
sta fali ...nije svekar jebo mater :lol: :lol:
HAVANA

#56 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by HAVANA »

Chmoljo wrote:
Drinski wrote:
edo_79 wrote:
NIšta ne rješava porodične tenzije bolje od kvalitetnog pušenja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pa da, odmah oPAne tenzija..

al učade store... :zoka:

Kad mi kaze haj skini store,hocu da ih operem,tacno bi je stocom opalio. :twisted: Jebo mu garnisa mater i ko je izmisli, i one hepeke sto se kace.
HAVANA

#57 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by HAVANA »

spreca wrote:
Šveđanin wrote:U pitanju je stari trol nalog sa jos jednom temom. Pa samo pogledajte postove.

ja presto brojati :lol: :lol: :lol:

Sto ba,neka,mozda mu popusi.Budite solidarni.
edo_79

#58 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by edo_79 »

Šta bi .... jel mu dunula u frulicu :mrgreen:
spreca

#59 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by spreca »

Ja mislim da njima obadvijema fali jebac
spreca

#60 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by spreca »

edo_79 wrote:Šta bi .... jel mu dunula u frulicu :mrgreen:
nema covjek frulice
edo_79

#61 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by edo_79 »

spreca wrote:
nema covjek frulice
:shock:
Chmoljo

#62 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by Chmoljo »

HAVANA wrote:
Kad mi kaze haj skini store,hocu da ih operem,tacno bi je stocom opalio. :twisted: Jebo mu garnisa mater i ko je izmisli, i one hepeke sto se kace.
ma ja krakat, lako ih skinem, al što kažeš, hajd ih nakači... pa ne znam jel imam teške ruke pa me brzo zabole, ili sam samo nehljeb pa nemam kuveta da ih zakačim :lol:

al znaš šta je najgore? kad je cijelu nakačiš i skontaš da na početku ima preveliki razmak između žabica jer je jedna spala

Image

:lol:
Drinski

#63 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by Drinski »

pa kupite one sto se kroz njih provlači onaj štap tj.karnišla
sunceKOtepsija

#64 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by sunceKOtepsija »

meni djeluje kao ozbiljna forumasica
HAVANA

#65 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by HAVANA »

Chmoljo wrote:
HAVANA wrote:
ma ja krakat, lako ih skinem, al što kažeš, hajd ih nakači... pa ne znam jel imam teške ruke pa me brzo zabole, ili sam samo nehljeb pa nemam kuveta da ih zakačim :lol:

al znaš šta je najgore? kad je cijelu nakačiš i skontaš da na početku ima preveliki razmak između žabica jer je jedna spala

Image

Neki dan stojim na onim merdevinama malim,navlaci ona one hepeke a ja gore drzim,sve navukli,da okacim,osto jedan hepek :shock: Haj sve ponovo.E naplaticu ti ovo :twisted: :D
HAVANA

#66 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by HAVANA »

spreca wrote:
nema covjek frulice
Ne spominjite frulu,pocece nam muha one svoje uradke sa frulom stavljat. :lol: Doduse u njega je prava frula.
spreca

#67 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by spreca »

HAVANA wrote:
spreca wrote:
nema covjek frulice
Ne spominjite frulu,pocece nam muha one svoje uradke sa frulom stavljat. :lol: Doduse u njega je prava frula.
znaci poslati je Muhi :lol: :lol:
Chmoljo

#68 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by Chmoljo »

HAVANA wrote:
Neki dan stojim na onim merdevinama malim,navlaci ona one hepeke a ja gore drzim,sve navukli,da okacim,osto jedan hepek :shock: Haj sve ponovo.E naplaticu ti ovo :twisted: :D
:lol: :D

zato nabaciš storu na rame i sam pokačiš :D na rate, ko i ja :D
HAVANA wrote:Ne spominjite frulu,pocece nam muha one svoje uradke sa frulom stavljat. :lol: Doduse u njega je prava frula.

?

P.S. obavezno pojačati :D

a evo, i mlada može svekrvi zasvirati :skoljka: :D
edo_79

#69 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by edo_79 »

Poslat je muhi da on phune uz nju i niz nju s frulicom :mrgreen:
Euridika
Globalna šefica

#70 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by Euridika »

spreca wrote:
Euridika wrote:Za početak, jeste starija, i to joj daje za pravo da očekuje izvinjenje od tebe. Drugo, ona je majka tvog muža i za tebe bi morala imati značaj sličan značaju koji ima tvoja majka. Treće, ti si njoj u kuću došla i novi si član porodice, na tebi je da se prva počneš prilagođavati. Eh sad, ovo ne znači da tebe svekrva treba vrijeđati i psovati ti mater, ali to nije tvoje da ispravljaš. Najbolji način da joj pokažeš da je pogriješila jeste da joj fino kažeš da te je povrijedila s tim, da ti nju cijeniš i poštuješ kao majku tvog muža (poželjno bi bilo i da je voliš, ali nije pod moranje) i da bi voljela da te ona prihvati kao svoju kćer, da je pitaš kako bi se ona osjećala da tvoja majka opsuje tvom mužu mater i sl.

Dalje, moraš znati da svaka osoba na ovom svijetu ima svoj tabijat (ni pet prsta na ruci nisu isti). Čak i da živiš sama s mužem, morala bi se iznova prilagođavati novoj sredini (ono što si radila u roditeljskoj kući ti služi samo osnova kako ćeš graditi svoj novi svijet, ali da ćeš to bukvalno prenijeti i u svoj dom - zaboravi). Ja bih na tvom mjestu pitala svekrvu šta joj tačno smeta, pa bih vidjela je li žena u pravu, možda zaista možeš nešto i popraviti kod sebe, ne mora značiti da je žena pogriješila samo zato što te je ispravila u nečemu. Možda ona ima bolji ili brži metod za neke stvari, i to bi bilo dobro naučiti i iskopirati. Isto joj objasniš da neke stvari nećeš moći nikad promijeniti, jer vas dvije niste iste osobe... ali, to ne znači da ste ijedna loša, samo ste drugačije. Podsjeti je da je i ona sigurno nekad bila u situaciji da se nije slagala sa svojom svekrvom, ali da se to sve prebrodi u cilju dobrobiti porodice. Nađete se na sredini, malo popustiš ti (prva ti, jer si mlađa!), malo ona i to je to... :thumbup:
sta fali ...nije svekar jebo mater :lol: :lol:
Tebe nema na ovom pdf godinama, al' zato kad naletiš - zabiberiš... :D
Nemoj tako, ja dala ozbiljan savjet, a on se zafrkava... :oops: ... žena ima problem... :D
Euridika
Globalna šefica

#71 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by Euridika »

Chmoljo wrote:
HAVANA wrote:

Image

Il' ko moj muž zadnji put... nakačio dugu storu komplet i onda skontao da je fulao red (u jedan ide stora, u drugi paravan)... :lol:
spreca

#72 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by spreca »

Euridika wrote: Tebe nema na ovom pdf godinama, al' zato kad naletiš - zabiberiš... :D
Nemoj tako, ja dala ozbiljan savjet, a on se zafrkava... :oops: ... žena ima problem... :D
Zato se moja nebi zalila ni na sta :oops: .........nema ona problema probleme su dobili njena svekrva i muz njenim dolskom u njihovu kucu
edo_79

#73 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by edo_79 »

@ Euridika .... Pa što mu nisi rekla di da metne ..... on poletio u prvu metnut :lol:
Euridika
Globalna šefica

#74 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by Euridika »

edo_79 wrote:@ Euridika .... Pa što mu nisi rekla di da metne ..... on poletio u prvu metnut :lol:
Ma dok sam ja skontala kud je on okrenuo... :-) ... brzac po prirodi... :D

Još me zvao da pita (s onim blesavim osmijehom), jesam li ja ovo fulao? Ma jook srećo, gdje bi ti... :D
Euridika
Globalna šefica

#75 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by Euridika »

spreca wrote:
Euridika wrote: Tebe nema na ovom pdf godinama, al' zato kad naletiš - zabiberiš... :D
Zato se moja nebi zalila ni na sta :oops: .........nema ona problema probleme su dobili njena svekrva i muz njenim dolskom u njihovu kucu
Pa to samo ako je mlada hajvanasta... a masa ih takvih danas... :roll:
Post Reply