Ma ne zalim jer nisam branio ni Aliju ni Bakira ni Osmicu nego svoju porodicu, komsije i prijatelje. Ali sad kad bi se opet zaratilo vjerujem da bi 50% bivsih boraca prvo trazilo ova SDA govna pa onda otisli na prve linije. Zaista su nevidjena govna sa nevidjenim nepotizmom do sada i ako ovako nastavi Bakir da radi hem sto ce mu iskihati svi ovi koje je postavio hem sto se ni njemu ne pise dobro. Postavio se jednostavno kao da je F BiH njegova licna svojina i svojina SDA. Osmica je samo nusprodukt te politike i ja sam rekao da me nece zacuditi da sutra i Dimce postane ambasador ili ministar jer vec je nagradjen kafanom u mrtvom centru grada iako je ko posljednja picka pobjegao iz Hrasnog kada je poceo rat. Svi ti "bodygardovi" iz rata...pa dobro ne bas 100% svi...su uglavnom velike picke i to sam imao priliku vidjeti svojim vlastitim ocima. Hodali su u ratu po gradu naoruzani do zuba sa najmodernijim pancirima dok su raja na linijama ginuli u "boroletama" i konversicama.PM72 wrote:Sve stoji![]()
Kako koji dan odmiče,sve više žalim svaku sekundu provedenu na "braniku otadžbine".
Sad se u principu vidi kakvi su to ljudi u pitanju kad najednostavnije ti neko sere po rodjenoj majci a ti zarad fotelje ides u koaliciju sa njim. Nikada ova zemlja u istoriji nije imala ljugavije ljude na vlasti....NIKADA!!!!...bar od kada ja pamtim.