ZeMski Odgovor na Nevolje Danasnjih Studenata

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Matzan

#51 Re: ZeMski Odgovor na Nevolje Danasnjih Studenata

Post by Matzan »

Euridika wrote: Uh, ja očito nisam mlada... :shock:... jer razumijem terminologiju... :lol: :lol: :lol:

Ili nisam dama... :shock: :roll:
Auspusi.

http://www.remus.eu/

https://www.akrapovic.com/#!/intro
Walther

#52 Re: ZeMski Odgovor na Nevolje Danasnjih Studenata

Post by Walther »

edo_79 wrote:
nightvision wrote:Nakon statusa mladića iz Sarajeva, djevojka uzvratila: Evo momci zašto ste sami!

12.11.2015 18:35
Girl-Laptop-istock

Student Filozofskog fakulteta u Sarajevu podijelio je svoje nezadovoljstvo sa prijateljima i pratiocima na Facebooku, a mnogi portali su njegov status prenijeli u cjelosti, što je ovih dana glavna tema na društvenim mrežama. Tako je i jedna djevojka, očigledno revoltirana stavovima razočaranog momka, riješila je da uzvrati istom mjerom, te je stala u odbranu ženskog roda i žestoko iskritikovala muškarce.

“Kukaju ovih dana momci po Facebooku, forumima, otvorenim pismima kako niko neće fine i sve traže samo provod i pare.

Nijedna neće u biblioteku, pozorište, sve bi na splavove i u kafane, pa jadni fini, kulturno uzdignuti momci nemaju više gdje da pronađu djevojke.

E pa da vam ja kažem ko su ti “fini”. 1 - To su oni što još uvijek smaraju djevojke otrcanim frazama iz knjiga i filmova i jeftinim doskočicama, jer svojih misli nemaju. Frikovi koji se cijelog života po vazdan kriju u udobnosti poznatog okruženja i ne preduzimaju nikakve rizike.

Optužuju djevojke da jure prinčeve iz bajki, a oni su ti koji žive u bajkama, traže netaknute princeze, fetiširaju nad nevinošću i doživljvaju žene kao objekte svojih fantazija. 1- Prilaze lijepima i ružnima… prilaze kojoj stignu bez ikakvog kriterijuma i istinske naklonosti, pa gdje upali.

3 -
Smeta im što žene piju u kafanama, pa pričaju budalaštine i nedolično se ponašaju… Dragi momci, sve na svom mjestu – u kafanu se i ide da se izbaci stres, da se pije, pjeva, igra… upadne u trans ako već tako hoćete, pa se onda rasterećeni ljudi vrate svojim nedjeljnim obavezama. A i žene su ljudi. Iste te što se glupiraju po kafanama ćeš prije da vidiš u pozorištu ili s knjigom nekim drugim danima, nego one što se ne provode.

4 - Sve te dobrice kojima “svaka dlaka smeta” samo su mamini sinovi koje neko treba da vuče kroz život. Nemaju skoro nikakvih kvaliteta, ali su zato puni sebe i misle da je dužnost svake djevojke kojoj se fino obrate da odmah raširi ruke i noge. Rekle im mame da lijepa riječ gvozdena vrata otvara…

Jedan takav fin zamalo djevojku da udavi. Dobrica, šutljiv, lijepi maniri, donosi cvijeće, recituje poeziju, vodi u pozorište, pa onda bam – ispade psihički nestabilan. Stisnuo je sa obje ruke oko vrata svom snagom.

5 - Neće sine tebe žene ne zato što si dobar i fin, nego zato što si dosadan, buđav ti je pristup, fore su ti predratne, razmišljanje prahistorijsko, djeluješ kao psiho, a da se ne lažemo, vjerovatno i nisi nešto zgodan.

6 - Svi vi dobri i fini, što kukate na cijeli svijet i tražite opravdanja za svoje neuspjehe u drugima, bolje pogledajte sebe. Osnujte neki klub nesretnika, pa se tamo jedni drugima do mile volje žalite. Niste fini, nego ste jadni – zato ste i sami!”
Oplakah .... Trebalo je ovo sve skontat :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:

Nego 'ajmo po redu:

1 - Pa naravno, student će radije pikirati na otrcane fraze nego da ti stane s BMW-om u kom trešti Ceca, Meca, Jana, Ćana, da zvekne ''turu'' u crveno da mu se čuje Remus na drugi kraj grada i da ti kaže, jel mala 'oš s menom koji krug, što kod vas ''finih'' dama izaziva instant piš.

2 - Pa naravno da prilaze i lijepima i ružnima, e sad što si se ti našla u tome pa ti smeta što prilazi jednim ili drugim, jbg lajf iz bič, a što se tiče kriterijuma šta ti očekuješ od studenta, BMW ili Merca zadnje klase, stan u centru grada i para k'o blata?? On da to sve ima nebi bio student jadna ne bila, bio bi zastupnik u parlamentu :lol:

3 - Sve vi koje mislite da se stres rješava opijanjem po kafanama, u koje baj d vej dolazite u većini slučajeva (čast izuzecima) na izvol'te, nikad vi nećete svoje porodice imat, jer takav stav koji ti propagiraš govori o tebi upravo suprotno od onog što pokušavaš ovdje prikazati u postu. Nisi ti srećo došla u kafanu da se opustiš, već si došla da si safataš levata s bijesnim autom, da budeš viđena, i možda se ogjebeš za maaaaaji snošaj, a to i ako ne bude, kad je fajront uvijek ima zagondžija koji će te odrat od qrca, i sve dobro na kraju.

4 - Jbt pa ti si promašila profesiju, za tebe su Milan Tarot i Vidovita Džemila (sa sve saradnicima) pichkin dim ba :lol: :lol: :lol:

5 - Al zato hoće momci tebe šćero, jer si lakša od vekne hljeba od 750 grama ;-) Tvoje fore su in, pristup ti je ''plati mi piće i upri u me k'o u životinju'' furaš najnoviji ajfon, razmišljanje ti je proeuropsko ''troši me ove noći'', djeluješ kao bivša noćna dama, a da se ne lažemo, dopičnjak sve kompenzira, pa čak i mentalnu zaostalost, što je u tvom slučaju poželjno ;)

6 - Nek su oni sami fini i jadni - a ti s rajom, ružna i vesela .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Objasnio.. tema moze pod katanac :D :lol:
edo_79

#53 Re: ZeMski Odgovor na Nevolje Danasnjih Studenata

Post by edo_79 »

Hvala hvala ;-)
Euridika
Globalna šefica

#54 Re: ZeMski Odgovor na Nevolje Danasnjih Studenata

Post by Euridika »

Matzan wrote:
Euridika wrote: Uh, ja očito nisam mlada... :shock:... jer razumijem terminologiju... :lol: :lol: :lol:

Ili nisam dama... :shock: :roll:
Auspusi.

http://www.remus.eu/

https://www.akrapovic.com/#!/intro
Ma znam, zato sam i rekla da nisam mlada. :lol:

Edo je izjavio da je pretjerao s pominjanjem Remusa, jer to mlada dama neće razumjeti. A ja razumjela... ergo, nisam mlada ili nisam dama. :mrgreen:
Euridika
Globalna šefica

#55 Re: ZeMski Odgovor na Nevolje Danasnjih Studenata

Post by Euridika »

edo_79 wrote:Termin ''dama'' danas ima u potpunosti drugačiju definiciju u odnosu na onu tradicionalnu koju mi stariji znamo ;-)
A koja bih sad ja bila? :lol: :lol: :lol:
edo_79

#56 Re: ZeMski Odgovor na Nevolje Danasnjih Studenata

Post by edo_79 »

Euridika wrote:
edo_79 wrote:Termin ''dama'' danas ima u potpunosti drugačiju definiciju u odnosu na onu tradicionalnu koju mi stariji znamo ;-)
Ti bi bila ''anam ona'' što nit je in, nit zna efektne fraze, nit je s rajom (po definiciji dotične) .... znaš ti dobro koja bi ti bila :mrgreen:
Euridika
Globalna šefica

#57 Re: ZeMski Odgovor na Nevolje Danasnjih Studenata

Post by Euridika »

edo_79 wrote:
Euridika wrote:
Ti bi bila ''anam ona'' što nit je in, nit zna efektne fraze, nit je s rajom (po definiciji dotične) .... znaš ti dobro koja bi ti bila :mrgreen:
Eto ti si me najbolje opisao - "anam ona". :lol: :lol: :lol:

EDIT: Zaboravih dodati i - donja... :lol: :lol: :lol:
ultima_palabra

#58 Re: ZeMski Odgovor na Nevolje Danasnjih Studenata

Post by ultima_palabra »

Znači, poenta je da nijedan student ne guzi, odnosno ne guzi niko ko nema para... pa odakle nam ovolika sirotinja jbt?

Stres se ne rješava u kafani, nego kmečanjem po fejsbuku?
Euridika
Globalna šefica

#59 Re: ZeMski Odgovor na Nevolje Danasnjih Studenata

Post by Euridika »

Otto_13 wrote:Najbolje bi bilo da se mi organizujemo i potrudimo se da se njih dvoje upoznaju fino mozda izlijece jad koji ih muci . Svasta su oni oboje napisali al daleko je to od pameti .
:thumbup:
I ja sam rekla da su oni stvoreni jedno za drugo... :mrgreen:
edo_79

#60 Re: ZeMski Odgovor na Nevolje Danasnjih Studenata

Post by edo_79 »

Otto_13 wrote:Najbolje bi bilo da se mi organizujemo i potrudimo se da se njih dvoje upoznaju fino mozda izlijece jad koji ih muci . Svasta su oni oboje napisali al daleko je to od pameti .
Ja mislim da bi nju student nateg'o k'o penzioner 10 maraka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nebi se on nje poslije mog'o kutarisat nikako :mrgreen:
mousstapha

#61 Re: ZeMski Odgovor na Nevolje Danasnjih Studenata

Post by mousstapha »

Kad ce biti kontra na kontru?

Image
Patriotska_Liga

#62 Re: ZeMski Odgovor na Nevolje Danasnjih Studenata

Post by Patriotska_Liga »

Euridika wrote: Mislila sam na ton tvog posta, sugerirao je na to da mi držiš predavanje, a za tako nešto bi morao biti dobrano u trećoj životnoj dobi.
Ne, nije bitno koliko imaš godina, ukoliko diskutujemo na ravnopravnim osnovama.
Nikad nikom ne držim mudro slovo niti ću to raditi. Ako procijenim da je sagovornik zrela osoba ne zamaram se time ima li 22 ili 52 godine. Čak i da sam dobrano u trećoj životnoj dobi ne bih ti držao mudro slovo, nije moj stil, volim rasprave na ravnopravnim osnoama jer sve ljude držim ravnopravnim.
Euridika wrote: Ali, i samo svrstavanje Emira u neku klasu/grupu je vid generalizacije. Emir je isto pojedinac, i sasvim je jasno da negdje griješi s djevojkama, ako nijednu ne može da 'safata'. Da li je izbor pogrešan, ili mu ne valja pristup ili mora raditi na sebi, o tom je teško suditi na osnovu jednog njegovog posta.
Izvini, ali opet miješaš druženje u kafani (bilo kojoj) s kulturom (pozorište). Da, za očekivati je da osobe sklone druženju idu i u pozorišta, ali to ne treba uzimati kao pravilo, jer svi znamo da je kulturna svijest omladine na jako niskom nivou (i uvijek je tako bilo). Da je u pitanju kino, odmah bi se složila. S pozorištem, a posebno bibliotekom, u današnje vrijeme - izvini, ali ne mogu.
Bojim se da se ovdje nećemo složiti. Emir je zaista primjerak jedne grupe ljudi (te koju ona opisuje), u to sam se i sam uvjerio. Ta grupa, bazirana na istom setu osobina, zaista postoji.

Niko to nije uzeo za pravilo, koristila se riječ uglavnom, dakle ne radi se o striktnom pravilu. Ne moraš se složiti ali ja ću ipak vjerovati svojim očima u ovoj situaciji. Čak je ovo potvrđeno i na mom ličnom primjeru. Možda biblioteka rijeđe (uglavnom kupujem knjige), ali pozorište 100%.
Euridika wrote:Lupila sam godine, jasno je da je cura studentica, što će reći ima od 19-23 godina. Ne znam zašto je braniš. Skoro bih se mogla zakleti da si ti zapravo cura tih godina. Ona je složila kontru Emiru, ali nije ga time ništa naučila, samo pokazala da je čovjek, makar djelimično, bio u pravu. Emir je izjavio da su ga cure odbijale, jer je fin. Šta to tačno znači? Da je bio blag u ophođenju s njima, nježan i pažljiv ili da je mekušac, bez svojeg stava, bez svojeg "ja"? Ova prva osobina je zapravo poželjna, čak i kad dolazi od snažnog muškarca, Alfa mužjaka. Muškarac se ne može isto ponašati i ophoditi prema ženi, kao što se ponaša i ophodi prema jaranima. Bitno je da muškarac stabilan i čvrst u svojem stavu i karakteru, da li je to podebljano i sa fizičkom snagom i razvijenošću je manje bitan detalj (stvar ličnih preferenci dama). Živimo u urbanom dobu, pa je potreba da muškarac fizički štiti ženu sve manje izražena (OK, možda u Sarajevu i jeste, masa je pljački i ubistava).
Ne mislim da je cura išta zrelija od njega, iznijela je par argumenata kojim pobija Emira, ali je i izvalila par drugih.
E ovdje se moramo posebno zaustaviti. Postoji vjerovatnoća, ali nije baš jasno da je to tako. Ali opet ponavljam, sam broj godina nije bitan, zaista nije. Ja se ne bavim time koliko joj je godina, šta studira, čime se bavi i slično jer sve je to nebitno. Možda se radi o lošoj osobi, ja to ne znam, ali što se tiče teksta pogodila je srž i tu sam se zaustavio. Raspredati oko toga ko i šta je ona je klasična mahalska priča koja mene ne zanima, ni najmanje.

Ovdje si već prešla liniju dobrog ukusa. Šta bih ja sad trebao, da te zovem na Skype i dokazujem svoj pol? Ako iz mojih postova nisi u stanju da prepoznaš da se radi o muškarcu nego da sumnjaš da se radi o iskompleksiranom ženskom trolu, onda je tvoja moć opažanja krajnje skromna. Pročitaj moje postove sa pdf-a politika, možda ti to otvori oči. Ali dobro, smatraću ovo tvojom trenutnom slabošću u pisanju posta.
Euridika wrote: S ovim se principijelno slažem, od djece treba praviti borce. Ali, ako država ne prihvaća takve, a ne prihvaća ih, imamo problem. Takvi se na kraju lome, završavaju na Psihijatriji, ili u kakvom zapećku, na margini.
U ovom društvu uspijevaju samo podobni, ne sposobni. A da bi bio podoban, sve što trebaš je članska karta neke stranke. Imaš li ikakvih vještina je krajnje nebitno. Može čak biti i pogubno, jer će ti stariji nesposobni stranački kadrovi podmetati nogu da ih ne bi slučajno zasjenio svojim umijećem. I mladi ovo znaju i vide, zato se više i ne bore, hoće sve na gotovo. Ja ovo ne podržavam, ali ih ne mogu tako jednostrano ni osuditi, jer znam da u ovakvoj klimi ne mogu bolje.
Sazrijevanje dolazi uz životna iskušenja i tegobe, a ne s godinama. Što se prije u životu uhvatiš s realnim problemima, to ćeš prije sazrijeti. A kako to očekuješ od omladine koja živi pod roditeljskim krovom, hranu spremi mama, ona i čisti, pegla, pere, plaća račune i sl., a podmladak ima samo obavezu studiranja (ako je ima!) i provoda?
Država? Društvo oduvijek prihvata borce, a živi se prije svega u društvu. Ova država je rogobatno ustrojena i takav sistem ne pogoduje nikom osim vladajućoj eliti, ali ova država nije nikom kriva što ne može da nađe curu. Zaista nije. Meni nije bila kriva ni da nađem posao, tačno je da sam tim povodom naišao na brojne prepreke, tačno je i to da moj posao nije posao iz snova, ali ni tad nisam krivio državu nego sam krv propišao da dođem do makar kakvog posla. Nema se kad krivit državu za to. Šta ja imam od ispravljanja krivih Drina, prošao bi mi život ni u šta. Bio sam i ja pod roditeljskim krovom, ali mi mama nije ni peglala, ni čistila, a ručak sam i ja pravio kad god sam bio slobodan. Pa čak i u tim uslovima sam jedva čekao da se osamostalim, doslovno sam prvom prilikom pobjegao od kuće u kojoj sam fakat imao puno veće pogodnosti nego sada. Jednostavno sam se osjećao loše u hotelu mama, nedostojno muškarca. A niko me nije tjerao iz kuće. I sad meni neko priča kako se u ovoj državi ne može ovo ili ono. Može se mnogo toga samo što ti ova država ništa neće donijeti na tacni. Pa ako smo kao društvo nesposobni da gradimo bolju državu (a jesmo), onda makar ja kao pojedinac mogu da poduzmem sve da svom životu dam smisao. Jer ja ne znam kada će i da li će uopšte ova država postati bolja a moje vrijeme prolazi i nemam kad ni razmišljati o tome, a kamo li čekati da bude bolja.

Eh zato je uvijek dobro da se od djece prave borci. Takvi će se snaći i u najgorim uslovima. A što se tiče stranačke iskaznice, ako se nekom prodaje obraz bujrum, ali ja sam sebi dokazao da mogu i bez toga. Možda nikad neću biti kantonalni premijer ali to mi i ne treba.
Euridika wrote: Opet, ona je to možda htjela uraditi, ali je uradila na krivi način. Ljudi se uče primjerom, a ne atakom. Imalo bi više efekta da je tog Emira zvala na sastanak, pa mu na njihovom primjeru demonstrirala gdje to on griješi s djevojkama. Ovako će samo i ona završiti kao predmet sprdnje.
Ponovio sam nekoliko puta, bila je zaista gruba i to ne sporim, ali ovakvim poput Emira zaista treba ovako pristupiti. Najbolje za njega bi bilo da ga naruži i ismije na desetine ljudi, to ga bi siguran sam potaklo na razmišljanje. Što se tiče sprdnje na njen račun svi joj mogu samo pljunuti pod prozor, u njenom tekstu nema ništa čime bi se moglo sprdat. S druge strane staviti na sva zvona to kako nisi u stanju da nađeš curu u izboru od preko 3.5 milijardi pripadnica ženskog roda, e tu se krije pravi materijal za sprdnju.
Cartmane

#63 Re: ZeMski Odgovor na Nevolje Danasnjih Studenata

Post by Cartmane »

Ništa ne boli kao istina.
Mis mekinjas

#64 Re: ZeMski Odgovor na Nevolje Danasnjih Studenata

Post by Mis mekinjas »

Prava zena i pravi muskarac znaju biti u svakakvom drusvu i najbitnije, znaju biti sami sa sobom.
Grozim se ekstrovertnih placipicki. :D
Euridika
Globalna šefica

#65 Re: ZeMski Odgovor na Nevolje Danasnjih Studenata

Post by Euridika »

Patriotska_Liga wrote:E ovdje se moramo posebno zaustaviti. Postoji vjerovatnoća, ali nije baš jasno da je to tako. Ali opet ponavljam, sam broj godina nije bitan, zaista nije. Ja se ne bavim time koliko joj je godina, šta studira, čime se bavi i slično jer sve je to nebitno. Možda se radi o lošoj osobi, ja to ne znam, ali što se tiče teksta pogodila je srž i tu sam se zaustavio. Raspredati oko toga ko i šta je ona je klasična mahalska priča koja mene ne zanima, ni najmanje.

Ovdje si već prešla liniju dobrog ukusa. Šta bih ja sad trebao, da te zovem na Skype i dokazujem svoj pol? Ako iz mojih postova nisi u stanju da prepoznaš da se radi o muškarcu nego da sumnjaš da se radi o iskompleksiranom ženskom trolu, onda je tvoja moć opažanja krajnje skromna. Pročitaj moje postove sa pdf-a politika, možda ti to otvori oči. Ali dobro, smatraću ovo tvojom trenutnom slabošću u pisanju posta.
Ne interesuje me ko je dotična, niti ko je Emir. Način pisanja postova odaje njihove godine, odnosno zrelost. Ja sam nju kvalificirala kao neudatu djevojku od 19-23 godine starosti (i ne mislim da griješim), ostali dio njenog života me ne zanima.

Zbog čega imaš potrebu da me vrijeđaš? Ovo već drugi put činiš. Ne poznaješ me, ni ja tebe, ne slažemo se u stavovima, ali ti to ne daje za pravo da o meni ovako diskutuješ. Ja tebe ne vrijeđam.
Ja sam svoje mišljenje o 'tvom' spolu dala na osnovu činjenice da braniš dotičnu toliko borbeno da se čovjek zapita s kojim motivom, da nisi možda kao i ona. Inače, potpuno mi je nebitno ko si, šta si, šta radiš, koliko imaš godina, pa i kojeg si spola.

Ovo je, inače, i razlog što u pravilu izbjegavam sve ozbiljnije podforume (Politika, Religija i sl.). Ljudi nisu u stanju diskutovati s drugim ljudima o temama o kojim imaju različite stavove, a da se pritom ne vrijeđaju, makar to čineći i u rukavicama. I s ovim se isključujem iz dalje diskusije.

Svako dobro!
Patriotska_Liga

#66 Re: ZeMski Odgovor na Nevolje Danasnjih Studenata

Post by Patriotska_Liga »

Euridika wrote:
Patriotska_Liga wrote:E ovdje se moramo posebno zaustaviti. Postoji vjerovatnoća, ali nije baš jasno da je to tako. Ali opet ponavljam, sam broj godina nije bitan, zaista nije. Ja se ne bavim time koliko joj je godina, šta studira, čime se bavi i slično jer sve je to nebitno. Možda se radi o lošoj osobi, ja to ne znam, ali što se tiče teksta pogodila je srž i tu sam se zaustavio. Raspredati oko toga ko i šta je ona je klasična mahalska priča koja mene ne zanima, ni najmanje.

Ne interesuje me ko je dotična, niti ko je Emir. Način pisanja postova odaje njihove godine, odnosno zrelost. Ja sam nju kvalificirala kao neudatu djevojku od 19-23 godine starosti (i ne mislim da griješim), ostali dio njenog života me ne zanima.

Zbog čega imaš potrebu da me vrijeđaš? Ovo već drugi put činiš. Ne poznaješ me, ni ja tebe, ne slažemo se u stavovima, ali ti to ne daje za pravo da o meni ovako diskutuješ. Ja tebe ne vrijeđam.
Ja sam svoje mišljenje o 'tvom' spolu dala na osnovu činjenice da braniš dotičnu toliko borbeno da se čovjek zapita s kojim motivom, da nisi možda kao i ona. Inače, potpuno mi je nebitno ko si, šta si, šta radiš, koliko imaš godina, pa i kojeg si spola.

Ovo je, inače, i razlog što u pravilu izbjegavam sve ozbiljnije podforume (Politika, Religija i sl.). Ljudi nisu u stanju diskutovati s drugim ljudima o temama o kojim imaju različite stavove, a da se pritom ne vrijeđaju, makar to čineći i u rukavicama. I s ovim se isključujem iz dalje diskusije.

Svako dobro!
Ostavih namjerno i svoj dio posta kako bi se svi uvjerili da ovdje nema nikakve uvrede. Ja ljude ne vrijeđam, a s nekim ko mi prvo potpuno neutemeljeno i netačno mijenja pol, a zatim lažno optužuje da vrijeđam, nemam apsolutno nikakvu želju da dalje raspravljam.

Doviđenja i prijatno.
ho oponopono

#67 Re: ZeMski Odgovor na Nevolje Danasnjih Studenata

Post by ho oponopono »

...da, da kad cujem cupricu miran, tih, povucen pobio pola komsiluka... :pusi2:
Dr Kova

#68 Re: ZeMski Odgovor na Nevolje Danasnjih Studenata

Post by Dr Kova »

edo_79 wrote:Hvala hvala ;-)
...fakat si prekuc'o s postom, svaka čast :thumbup:
edo_79

#69 Re: ZeMski Odgovor na Nevolje Danasnjih Studenata

Post by edo_79 »

Mis mekinjas wrote:Prava zena i pravi muskarac znaju biti u svakakvom drusvu i najbitnije, znaju biti sami sa sobom.
Grozim se ekstrovertnih placipicki. :D
To mišeeeeeeeeeeeeeeeee :gnjavim:
edo_79

#70 Re: ZeMski Odgovor na Nevolje Danasnjih Studenata

Post by edo_79 »

ho oponopono wrote:...da, da kad cujem cupricu miran, tih, povucen pobio pola komsiluka... :pusi2:
al ženskog dijela ... i to u rasponu od 19 - 35 godina. Ja sam čuo da su se neke čak i vraćale na ''mesto zločina'' .... valjda htjele repete il štali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Last edited by edo_79 on 19/11/2015 12:16, edited 1 time in total.
Ramzess Veliki

#71 Re: ZeMski Odgovor na Nevolje Danasnjih Studenata

Post by Ramzess Veliki »

Euridika wrote::run:

Ovo još gore od njega... :roll:
Što ... cura fino rekla ... :D
Ramzess Veliki

#72 Re: ZeMski Odgovor na Nevolje Danasnjih Studenata

Post by Ramzess Veliki »

Matzan wrote: Ali zašto se ona osjeća prozvana i pozvana da odgovara na njegovo kmečanje?

Ako ona ima momka koji nije kmečavac, zašto onda nju uopće tangira njegov plač po društvenim mrežama?
Vjerovatno je moderna slobodna i nezavisna pa joj niko nije dovoljno dobar, a paučina se nahvatala. :sad:
Euridika
Globalna šefica

#73 Re: ZeMski Odgovor na Nevolje Danasnjih Studenata

Post by Euridika »

Ramzess Veliki wrote:
Euridika wrote::run:

Ovo još gore od njega... :roll:
Što ... cura fino rekla ... :D
Ti mene zezaš...? :sad:
edo_79

#74 Re: ZeMski Odgovor na Nevolje Danasnjih Studenata

Post by edo_79 »

Ramzess Veliki wrote:
Matzan wrote: Ali zašto se ona osjeća prozvana i pozvana da odgovara na njegovo kmečanje?

Ako ona ima momka koji nije kmečavac, zašto onda nju uopće tangira njegov plač po društvenim mrežama?
Vjerovatno je moderna slobodna i nezavisna pa joj niko nije dovoljno dobar, a paučina se nahvatala. :sad:
Šišmiši izlijeću iz gaća :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply