Zašto poredite bosnu sa afrikom

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

belfy

#51 Re: Zašto poredite bosnu sa afrikom

Post by belfy »

U-zap wrote:
belfy wrote: jah, ako napisem da Afrika ne ucestvuje u Europskom fudbalu, onda sam sigurno mislio da je drzava - logicno, sto bi rekao drug Combe. i kakve veze ima Izrael? ovdje si ti pokrenuo temu, pa bi bilo dobro da jos jednom procitas naslov ako si ga zaboravio. a ako zaista imas da mi preporucis nesto strucnije bio bih ti zahvalan. meni nikada nije mrsko siriti vidike. doduse i sa ovim u cemu sam strucan relativno dobro zaradjujem, ali svako unapredjenje je dobrodoslo. a sto se tice zemalja koje sam posjetio jedva da ih je dvocifren broj, ali valjda do kraja zivota doguram i do tog tvog statusa...

nego, jesi li razgledao jos koji kontinent i dao ocjenu o navijacima, pa napravio poredjenje sa nasim?
Vidis, da nisi nista odgovorio mislio bih da si bio zbunjen dok si pisao, sad mislim da si glup.
a cuj svako ima pravo na svoje misljenje, ali ne zaboravi da je misljenje isto kao i supak - svako ga ima. no, imas sansu da, iako nisi rekao nista osim pokusaja uvrede, barem da ispadnes covjek od rijeci pa da me uputis na te "strucnije" stvari.
Post Reply