Muskarci nakon 30te

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
aminchev2

#51 Re: Muskarci nakon 30te

Post by aminchev2 »

Euridika wrote:Here we go again... A vala nismo odavno pljuvali jedni po drugima... :P

@Aminchev2
Šta ti je trebalo da otvoriš ovu temu, sa'š vidit organizovanog zloč... pardon muškog poduhvata protiv nas... :D

Vezano za temu:
Muški 20+ => muški 30+ => muški 40+ => muški 50+ =>...
Sve isto, mentalni sklop isti, samo im mehanika... ovaj zdravlje slabi... :D
Kako god okrenete, nama ženama vazda ista j***da ostaje... :roll:

:sax: :run:

Vidim preko 200 stranica o zenama preko 25, rekoh, red bi bio da i mi njih malo.... spustimo na zemlju

A zene ne pljuju. One kulturno iza ledja pricaju.
Euridika
Globalna šefica

#52 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Euridika »

aminchev2 wrote: :sax: :run:

Vidim preko 200 stranica o zenama preko 25, rekoh, red bi bio da i mi njih malo.... spustimo na zemlju

A zene ne pljuju. One kulturno iza ledja pricaju.
Ma znam... Ali bila je već tema muški 35+, možda čak i dvije. Kao i tema žene 40+...

A ne možemo im ovdje iza leđa pričati... Možda jedino da si otvorila temu za homoseksualce... ma ne, i na tu bi zalutali... :oops:
golfiista

#53 Re: Muskarci nakon 30te

Post by golfiista »

Šta reci. Tridesete za muskarca su zlatne godine. Moze, Zna šta hoće, zna gdje hoće i ono najvažnije, zna kako moze to sto hoće. Iskusni i u tim godinama obično situirani, muževni, žene im jednostavno ne mogu odoljeti, kada kažem zene, mislim na žene od 20+ pa do 40+, dakle, samo nebo je granica. Živjele tridesete!
Walther

#54 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Walther »

aminchev2 wrote:Da pocnem, jer ste svi stali.

Zasto smatraju muskarci preko 30te, ili cak 40te, da im je dobra ideja da se zabavljaju sa osobom koja je minimum 10 godina mladja od njih?
da li to znaci da su mentalno 10 godina mladji od zena?
Jer mogu:D i nemoj se tjesiti da (obicno) traze mentalni kapacitet :D
vade_mecum

#55 Re: Muskarci nakon 30te

Post by vade_mecum »

jedva cekam da udjem u 30e :D

pozdrav za postavljacicu teme :D
SaraFina

#56 Re: Muskarci nakon 30te

Post by SaraFina »

Da vam podignem temu samo dok se tekme završe. Navaliće oni :)
aminchev2

#57 Re: Muskarci nakon 30te

Post by aminchev2 »

Walther wrote:

Zasto smatraju muskarci preko 30te, ili cak 40te, da im je dobra ideja da se zabavljaju sa osobom koja je minimum 10 godina mladja od njih?
Ne tjesim se.
Jer ne traze mentalni kapacitet. :p
Walther

#58 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Walther »

aminchev2 wrote:
Walther wrote:

Ne tjesim se.
Jer ne traze mentalni kapacitet. :p
pa cemu onda pitanje zasto ... :)
aminchev2

#59 Re: Muskarci nakon 30te

Post by aminchev2 »

Walther wrote:
Zasto ne? :)
vade_mecum

#60 Re: Muskarci nakon 30te

Post by vade_mecum »

Walther wrote:pa cemu onda pitanje zasto ... :)
retorika, kolega. retorika :lol:
Walther

#61 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Walther »

aminchev2 wrote:
Walther wrote:
Zasto ne? :)
pitas iako znas odgovor? zbog? :D
Matzan

#62 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Matzan »

"Nije majka sina karala što je kockao,
već je majka sina karala što se vadio!"

Hajd da si odabrala neke druge godine, recimo 20-30 tad su muškarci još uvijek nedovoljno zreli, počesto brzopleti.... ma, naći im hiljadu mana ili da si pokušala udariti po muškarcima 40+ tad stvai počinju polako ali neumoljivo da kreću naniže, ali ti baš udarila po našim najproduktivnijim i najboljim godinama!?

Ono što je za ženu dob 20-30, to je za muškarca 30-40.

Slabo, očajno slabo i nedosjetljivo. :skoljka: :mrgreen:
pukepuke

#63 Re: Muskarci nakon 30te

Post by pukepuke »

Matzan wrote:
Ja bih rekla da je i za ženu najbolje razdoblje 30-40, sad ovisi na što tko misli ali u cjelini, izgled, stav, samopouzdanje, životna mudrost...
Euridika
Globalna šefica

#64 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Euridika »

dale cooper wrote:
HAVANA wrote:A inace do 40 je nekako ko nista,meni to sve isto bilo...E kako nakuca 4 banke,sve mi nesta drugacije... :roll: A kad skontam,cerka starija me lomi,sve meni isto u glavi i onda vidim nju,vLika :shock: sace vozacki,fakultet...sta bi zalosna mi njemacka,neki dan je noso :sad: :) :shock: :) e onda skontam moj havana pao si qrcu za usi,ostarilo se...Al dobro je,sta,svi zdravi,fini,sretni,pravi... :D
Ne znam, ali mi ovo izgleda kao fin i dostojanstven način starenja. Fina umjetnost starenja. :-D
Da, ovo jeste dostojanstven način, samo bih ja promijenila termin 'starenja' u 'življenja'. Onako mi nekako sugerira da je čovjek sa 45 godina već za staračkog doma, što je nonsense. Imati veliku djecu s 45 po meni znači da ćeš biti u poziciji da još proživiš nekoliko godina sa svojom hanumom u zabavi i rahatluku kad ti se djeca osamostale, što je super.

A, uostalom, šta ima veze uživanje u životu s godinama. Barem po mom iskustvu, najveću živost i životni elan imaju penzioneri... mi, mlađi smo takve konzerve naspram njih. :thumbup:
Euridika
Globalna šefica

#65 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Euridika »

Matzan wrote:"Nije majka sina karala što je kockao,
već je majka sina karala što se vadio!"

Hajd da si odabrala neke druge godine, recimo 20-30 tad su muškarci još uvijek nedovoljno zreli, počesto brzopleti.... ma, naći im hiljadu mana ili da si pokušala udariti po muškarcima 40+ tad stvai počinju polako ali neumoljivo da kreću naniže, ali ti baš udarila po našim najproduktivnijim i najboljim godinama!?

Slabo, očajno slabo i nedosjetljivo. :skoljka: :mrgreen:
E moj Matzane... pa ti napade postavljačicu teme zbog loših premisa u postavci teme, a šta ti napravi... :D
Sad kad te se dočepaju Muha, Havana i ovi ostali preko 40... :lol: :lol:
gladna sam

#66 Re: Muskarci nakon 30te

Post by gladna sam »

Muškarci se uvijek tješe s onim tipičnim glupim primjerom biološkog sata
kao njima otkucava kasnije

morebit!

Ali kad pogledam te silne muskarce nakon tridesete, kolege, poznanike i slicno, samo 2% ili 3% su u svojim "najboljim" godinama
Ako ih uporedim sa zenama u tridesetim i nakon istih (govorim o današnjim zenama) daleko su ocuvanije

Muskarci nakon tridesete bar kod nas drasticno "grohnu", zgembaju se, objese stomacine, ubjedjujuci sebe da su s godinama sve bolji i bolji a nisu samo nama zao da im kazemo, osim ovi koji dobro vode racuna o sebi i ovi koje je genetika nagradila :D

Sta hocu reci

Decki ne zanosite se previse :D :run:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#67 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Truba »

gladan sam... ajde molim te ima li igdje istraživanje o vjenčanjima...
kad sam bio kum pri potpisivanju jedne subote tri para prije mene su bili
ženik 197 i neko
mlada 198 i neko
i to sa pofinom razlikom godinane 1979 i 1980

brojevi ne lažu... uzmimo jedno razdoblje od recimo mjesec... uzmimo jednu općinu...
i usporedimo koliko se muškaraca oženilo da imaju recimo 35 i koliko se cura udalo da imaju 35 I ZA KOGA
pukepuke

#68 Re: Muskarci nakon 30te

Post by pukepuke »

direktni wrote:
pukepuke wrote:
Matzan wrote:
Ja bih rekla da je i za ženu najbolje razdoblje 30-40, sad ovisi na što tko misli ali u cjelini, izgled, stav, samopouzdanje, životna mudrost...
tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak...
Eh, ako ćemo samo na to gledati, onda ispade svaka od 30 koja se još nije udala i rodila živčana, isfrustrirana, zgužvana vještica. A valjda ženi 30-40 nije jedina stvar u životu hoće li uspjeti roditi dok još može.
Uostalom, i udana žena s djecom, godina 30-40, mogu samo ponoviti, i dalje ima i izgled, i stav i samopouzdanje i životnu mudrost još naglašeniju majčinstvom, karijeru...
gladna sam

#69 Re: Muskarci nakon 30te

Post by gladna sam »

Nemojte se tesiti dzabe :D

Kod nas se jednostavno rasirio taj MIT da su muskarci u 30tim aman zaman a nisu apsolutno BAR KOD NAS (na balkanu)
osvrni se oko sebe pa vidi kako izgledaju

Kod mene u komsiluku dvije komsinice sa 35 se udale (po drugi put) daleko bolje od svojih zagondzija (fizicki) a nije neka razlika, no zene nakon tridesete nisu tema ove price i necemo ih mjesati :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#70 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Truba »

pa ja znam feministice u 38 se udala ne možeš je naći na netu jer je promijenila prezime
čitav život šuplja kako to nije vrhovni cilj
pa što ne izdrža još 38 bez braka ili koliko će već živjeti nebitno

od muškarca se više traži u tim nekim ozbiljnim spikama... žena se može udati i bez posla i bez faxa i bez stana i bez auta
Ramzess Veliki

#71 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Ramzess Veliki »

palestinka wrote:
insomnia78 wrote:Gravitacija je cudo
Plus ove starke u 30-40-50 il su isfrustrirane usidjelice ili isfrustrirane raspustenice, vecinom pregazene i psihicki i fizicki
Jebo to
Prostata je čudo
Plus ovi starci u 30-40-50 ili su isfrustrirane neženje ili isfrustrirani razvodom, većinom pregaženi i psihički i fizički
Jebo to
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Razvodom počinje novi život. :D
Euridika
Globalna šefica

#72 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Euridika »

gladna sam wrote:Muškarci se uvijek tješe s onim tipičnim glupim primjerom biološkog sata
kao njima otkucava kasnije
Na temu biološkog sata (pošto je to jedan od najčešće potezanih argumenata protiv žena iznad 25 godina):

Ja trudna po drugi put, došla na redovni ultrazvučni pregled kod ugledne sarajevske ginekologice (nekad u prvom trimestru trudnoće)... Tokom pregleda, onako usput, pita mene doktorica koliko mi je godina (znala je okvirno) i ja njoj 28. Pita ona dalje, a koliko godina ima muž? :shock: Što me to pita? :shock: Kakve to veze ima i sa čim? Pa... 37. Vrti žena glavom, nešta duma... i na kraju, hajde dobro, još je tolerantno. :shock: Ja upitam: A oprostite kakve veze imaju godine mog muža s trudnoćom? A na to doktorica: Čuj kakve, pa svakakve, zavisi hoće li trudnoća uspjeti, hoće li biti deformacija ploda i sl. :shock: Ali, doktorice, zar to nema veze samo sa starošću žene, ono da je ispod 35? Kaže ona meni: to je zastarjeli metod ocjenjivanja riziko faktora za trudnoću. Da, poželjno je da žena ima ispod 35 godina, ali je jednako bitna starost i muškarca. :-? Pitam ja, možete li mi to objasniti? Kaže doktorica: Bitniji podatak od same starosti žene je zbir godina žene i muškarca. Ako je taj zbir ispod 70, onda je uspješnost i kvalitet trudnoće OK. Ako je iznad, mora se raditi amniocenteza.

Pa toliko o muškom biološkom satu...
Ramzess Veliki

#73 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Ramzess Veliki »

Euridika wrote: Kaže doktorica: Bitniji podatak od same starosti žene je zbir godina žene i muškarca. Ako je taj zbir ispod 70, onda je uspješnost i kvalitet trudnoće OK. Ako je iznad, mora se raditi amniocenteza.

Ovo mi ide na ruku. :D
Euridika
Globalna šefica

#74 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Euridika »

Ramzess Veliki wrote:
Euridika wrote: Kaže doktorica: Bitniji podatak od same starosti žene je zbir godina žene i muškarca. Ako je taj zbir ispod 70, onda je uspješnost i kvalitet trudnoće OK. Ako je iznad, mora se raditi amniocenteza.

Ovo mi ide na ruku. :D
Da izbjegavaš trudnoće...?
palestinka

#75 Re: Muskarci nakon 30te

Post by palestinka »

Ramzess Veliki wrote:
palestinka wrote:
insomnia78 wrote:Gravitacija je cudo
Plus ove starke u 30-40-50 il su isfrustrirane usidjelice ili isfrustrirane raspustenice, vecinom pregazene i psihicki i fizicki
Jebo to
Prostata je čudo
Plus ovi starci u 30-40-50 ili su isfrustrirane neženje ili isfrustrirani razvodom, većinom pregaženi i psihički i fizički
Jebo to
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Razvodom počinje novi život. :D
Naravno Ramo, život je uvijek tu ko zna da živí. Ja sam samo generalizacíjom udarila generalízacijom. Šupljom na šuplju da pokažem koliko je glupo uopćavati. Žao mi je što nisi prepoznao moju ironiju:-D
Post Reply