Cuj nikom nista... i Budizam je reigija, i oni nisu puno bolji od drugih... samo sto ja licno nemam nista sa njima, a sa islamom imam.ABH017 wrote:A to što budisti pobiše sve muslimane oko sebe, to nikom ništa, jelde? Baš si objektivan, ko dnevni avaz.MyTao wrote:Pa vjera vs ateizam nije kao pepsi vs coca cola... gdje izaberes ono sto ti se vise dopada i srecno zivis do kraja zivota. Sve sto se tice vjere tice se i mene... ja sam napustio islam i postao ateista, sto znaci da muslimani me legalno mogu ubiti (pogotovo sto sada jos i pisem protiv islama). U Saudijskoj Arabiji je to cak i zakon... tako da sve sto se tice vjere tice se i mene... da vjere ne uce ono sto uce onda to nebi bio problem. Nisam na forumu o Budizmu jer ta vjera ne kaze da ja trebam umrijeti kao sto to islam kaze... Nadam se da ti je jasno.zeina wrote:Tema se odnosi na ljude koji pripadaju nekoj religii, sto se i po naslovu moze zakljuciti, a opet najvise odgovora od ateistaKakva je to tolika potreba da visite na ovom podforumu a pogotovo na ovakvim temama ako niste religiozni...tu ste da ubjedjujete nas vjernike ili sami sebe
Nego, budi pošten, pa se prestani lažno predstavljati kao bivši musliman i provocirat narod.
A nemam razlog da lazem... rodjen u Srebrenici 88, pola familije sam izgubio jer sam bio musliman i jer su mi to roditelji bili... zasto bi lagao??
A vidis ti si ljut sad... da me sretnes negdje u SA vjerovatno da bi me kamenovao jer "provociram"... kod vas je imati otvoren um provociranje... samo suti i radi kako ti se kaze...