Milan Đurić

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
shake69

#51 Re: Milan Đurić

Post by shake69 »

Ako Milana posljednja dva gola u Zenici i Nikoziji ne prodaju u Englesku, nekog fenjerasa Premiershipa bezbeli, ili makar u Championship, ne znam kad ce.
It_is_a_Leclerc

#52 Re: Milan Đurić

Post by It_is_a_Leclerc »

Tito_i_Partija wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Jah. Eto. Otet će nam neko rezervnog igrača Cesene. De ljudi :D
Nije poenta u kojem klubu trenutno igra. :roll:

Da pocnemo polahko: koliko je dosad BiH imala igraca ne-Bosnjaka, osim Misketa i Barbareza naravno, da su napravili nesto vrijedno spomena u reprezentaciji za ovih 20 godina?
Pa dok god od Milana ili Njegosa mediji budu radili spektakl i stavljali ih na bedeme odbrane nekih bajki i fantazija, dotle ce veci broj sportasa hrv. ili srp. nacionalnosti gledati kako da se sto prije ispale odavde. Ovo nije 1996. Nema potrebe da se svaki put kad neko ko nije Bosnjak odigra dobru utakmicu za BiH od toga radi cirkus

Milan Djuric je fudbaler. Sportista. Reprezentativac. Prebrojavanjem ovih i onih samo stetite i njemu i reprezentaciji.
Tito_i_Partija

#53 Re: Milan Đurić

Post by Tito_i_Partija »

It_is_a_Leclerc wrote: Pa dok god od Milana ili Njegosa mediji budu radili spektakl i stavljali ih na bedeme odbrane nekih bajki i fantazija, dotle ce veci broj sportasa hrv. ili srp. nacionalnosti gledati kako da se sto prije ispale odavde. Ovo nije 1996. Nema potrebe da se svaki put kad neko ko nije Bosnjak odigra dobru utakmicu za BiH od toga radi cirkus

Milan Djuric je fudbaler. Sportista. Reprezentativac. Prebrojavanjem ovih i onih samo stetite i njemu i reprezentaciji.
Opet nisi razumio poentu mog posta. Ne pravdam ovu medijsku zajebanciju, jer medije to rade sa svim mogucim dogadjajima u svijetu. Moja poenta je pitanje zasto je toliko cudno da postoji odjednom ovoliki interes za Milanom, imajuci u vidu istoriju reprezentacije i njenih igraca u ovih zadnjih 20 godina?
Tito_i_Partija

#54 Re: Milan Đurić

Post by Tito_i_Partija »

insomnia78 wrote:
Tito_i_Partija wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Jah. Eto. Otet će nam neko rezervnog igrača Cesene. De ljudi :D
Nije poenta u kojem klubu trenutno igra. :roll:

Da pocnemo polahko: koliko je dosad BiH imala igraca ne-Bosnjaka, osim Misketa i Barbareza naravno, da su napravili nesto vrijedno spomena u reprezentaciji za ovih 20 godina?
A ko je kome kriv, "ratne zastave" na tribinama?
Aha, znaci ipak je interesantno da unatoc tom neprijateljstvu i provociranju imamo igraca srpskog porijekla koji je osim Misketa napravio nesto u reprezentaciji. Znaci, Milan nije svakodnevna pojava k'o sto su Begovic, Spahic, Besic, Pjanic, Dzeko, Salihamidzic, Ibisevic, itd (t.j. igraci Bosnjackog porijekla). Jel' tako?

Ok. I u tome je citava poenta.
shake69

#55 Re: Milan Đurić

Post by shake69 »

@Tito, partija i ostali, Milanu je mama Bosnjakinja, sto nije nevazno u ovoj raspravi o momku! Malo li je bogica bogicevica, nazalost!
Edin H.

#56 Re: Milan Đurić

Post by Edin H. »

ganjeta wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Nesto slabo kontam njegovu slicnost sa Ljajicem :roll:
Ne pjevaju himnu :zoka: .

:lol: :lol: :lol:

A koju himnu? :D
insomnia78

#57 Re: Milan Đurić

Post by insomnia78 »

Boze pravde :lol:
Edin H.

#58 Re: Milan Đurić

Post by Edin H. »

insomnia78 wrote:Boze pravde :lol:
Dobar :D
ganjeta

#59 Re: Milan Đurić

Post by ganjeta »

:lol:
kanocale

#60 Re: Milan Đurić

Post by kanocale »

shake69 wrote:@Tito, partija i ostali, Milanu je mama Bosnjakinja, sto nije nevazno u ovoj raspravi o momku! Malo li je bogica bogicevica, nazalost!
znaci 50% je nas. :D sta mislis da mu damo par transfuzija nase ciste bosnjacke krvi da dignemo postotak. a? :facepalm:
shake69

#61 Re: Milan Đurić

Post by shake69 »

kanocale wrote:
shake69 wrote:@Tito, partija i ostali, Milanu je mama Bosnjakinja, sto nije nevazno u ovoj raspravi o momku! Malo li je bogica bogicevica, nazalost!
znaci 50% je nas. :D sta mislis da mu damo par transfuzija nase ciste bosnjacke krvi da dignemo postotak. a? :facepalm:
E, jos kada bi ti skontao sta je pisac htio kazati.
kanocale

#62 Re: Milan Đurić

Post by kanocale »

shake69 wrote:
kanocale wrote:
E, jos kada bi ti skontao sta je pisac htio kazati.
tesko skontati. :lol:
shake69

#63 Re: Milan Đurić

Post by shake69 »

Dijete, razguli! Treba malo citati knjige, ne bi ti skodilo!
todd_smith

#64 Re: Milan Đurić

Post by todd_smith »

Lik rodjen u bosni, igra za bosnu.

O cemu raspravljate?
kucniljubimac

#65 Re: Milan Đurić

Post by kucniljubimac »

ganjeta wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Nesto slabo kontam njegovu slicnost sa Ljajicem :roll:
Ne pjevaju himnu :zoka: .
Hahahahahahahahah :thumbup: :thumbup: :thumbup: :kiss:

Dobar je Đuro :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#66 Re: Milan Đurić

Post by _BataZiv_0809 »

Pa dobro, budimo realni, i konstatujmo da atmosfera na tribinama itekako odbija igrace iz druga dva tabora.

Fudbaler u pravom pocetku i inicijalnom usponu karijere, koji se vec zove u repku, je 93,94 ili 95 godiste. Citav zivot zivi u ovom postdejtonskom ludilu i ne zna za drugo. Logicno je da mu nece biti svejedno na neku od koreografija i zastava.

P.S. Da me ne shvatite pogresno i da me insomnija ne proglasi četnikom :D ne upuštam se u meritum šta predstavlja pojedina zastava. To svi znamo i jasno je. Nego samo kako se doživljava.
trcicu trceci

#67 Re: Milan Đurić

Post by trcicu trceci »

_BataZiv_0809 wrote:Pa dobro, budimo realni, i konstatujmo da atmosfera na tribinama itekako odbija igrace iz druga dva tabora.

Fudbaler u pravom pocetku i inicijalnom usponu karijere, koji se vec zove u repku, je 93,94 ili 95 godiste. Citav zivot zivi u ovom postdejtonskom ludilu i ne zna za drugo. Logicno je da mu nece biti svejedno na neku od koreografija i zastava.

P.S. Da me ne shvatite pogresno i da me insomnija ne proglasi četnikom :D ne upuštam se u meritum šta predstavlja pojedina zastava. To svi znamo i jasno je. Nego samo kako se doživljava.
kakva ba atmosfera na tribinama, o cemu pricas? Ne znam odakle prica o tome nacionalnom predznaku odjednom kada smo uvijek imali igrace iz svih nacionalnosti, od najpopularnijeg Barbareza, Misimovica, Bajramovica, odjednom neka prica o tome.

Istina, mozda kao nikad ima najvise Bosnjaka, gotovo cijela postava:
Begovic, Spahic, Kolasinac, Bicakcic, Zukanovic, Besic, Pjanic, Medunanjin, Lulic, Dzeko, Ibisevic
Visca, Salihovic, Hadzic, Hodzic
Pismonosa

#68 Re: Milan Đurić

Post by Pismonosa »

Dobro je, ba. Ohanite malo :roll:
kakavdanakneiskustvu

#69 Re: Milan Đurić

Post by kakavdanakneiskustvu »

todd_smith wrote:Lik rodjen u bosni, igra za bosnu.

O cemu raspravljate?
:thumbup:
Thorgerson

#70 Re: Milan Đurić

Post by Thorgerson »

insomnia78 wrote:Ma glupost cista
I onda jos hinjski izbrise prvi post
Prvo - nisam hinjski izbrisao post, nego sam ga obrisao i napomenuo zasto sam ga obrisao.
insomnia78

#71 Re: Milan Đurić

Post by insomnia78 »

Thorgerson wrote:
Prvo - nisam hinjski izbrisao post, nego sam ga obrisao i napomenuo zasto sam ga obrisao.
Naravno da jesi
Pogledaj, sad svoj uvodni post
Thorgerson

#72 Re: Milan Đurić

Post by Thorgerson »

O cemu raspravljate?
Pa i Dodik je rodjen u BiH.

:D
Thorgerson

#73 Re: Milan Đurić

Post by Thorgerson »

insomnia78 wrote:
Thorgerson wrote:
Naravno da jesi
Pogledaj, sad svoj uvodni post
Ja i dalje stojim iza svojih rijeci, kontas? Ali ne zelim da se dalje polemise o tome na sportskoj temi. Bitno je da se o momku prica sada. Mozemo posebno temu otvoriti i pricati o onome sto sam pisao, a ja znam da je to cinjenica, sigurno bolje od tebe koji nisi ovdje, na ulici i nemas pojma sta ljudi komentarisu.

Samo neka nastavi raditi, jos koja dobra partija u repki i ide on u bolji klub. ;-)
Logovan

#74 Re: Milan Đurić

Post by Logovan »

Thorgerson wrote:

O cemu raspravljate?
Pa i Dodik je rodjen u BiH.

:D
:mrgreen: :lol:
Edin H.

#75 Re: Milan Đurić

Post by Edin H. »

trcicu trceci wrote:Ali kako su ga mediji ispeglali pitanjem otkud on uopste u reprezentaciji, ono hej ti si srbin otkud ti bolan ovdje? i to haj da je jednom, nego 10 novina su objavile slicne naslove
Zalosno :(

Al' je Djura prekuco ove utakmice, to je najvaznije :izet:
Post Reply