Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
530i wrote:
U krajnjem slučaju vještak saobraćajne struke će doći na sud i potvrditi šta su to i kratka i oborena svjetla i sud će uvažiti njegovo mišljenje. Ako te je kaznilo plati kaznu u roku od osam dana - 50% od cijene i vozi dalje. Nikako se ne isplati tjerati pravdu, posebno kad i nemaš nekih šansi.
vidis, to sa vjestakom mi nije naumpalo...jos na kaznu i troskovi sudski... :/
Qler wrote:Mala digresija,
Jel svjetla ili svijetla?
nije ista rijec. svjetla su na npr.autu. svijetla je npr.majica
Nije problem okrenuti prekidac, ali da imam na autu xenone obavezno bi ugradio (ako auto vec nema) neka led svjetla. 80% voznje mi je po danu i da mi bezveze gore xenoni koji kostaju npr 150 KM zbog izmisljenog glupog zakona?
probook wrote:Nije problem okrenuti prekidac, ali da imam na autu xenone obavezno bi ugradio (ako auto vec nema) neka led svjetla. 80% voznje mi je po danu i da mi bezveze gore xenoni koji kostaju npr 150 KM zbog izmisljenog glupog zakona?
Pa normalno,nemaju dzaba novija auta automatska svjetla,al sta njihovi inzinjeri znaju pored ovih nasih iz BiH
probook wrote:Nije problem okrenuti prekidac, ali da imam na autu xenone obavezno bi ugradio (ako auto vec nema) neka led svjetla. 80% voznje mi je po danu i da mi bezveze gore xenoni koji kostaju npr 150 KM zbog izmisljenog glupog zakona?
Pa normalno,nemaju dzaba novija auta automatska svjetla,al sta njihovi inzinjeri znaju pored ovih nasih iz BiH
Ja nemam ksenone ali sam zbog dnevnih svjetala samo jednom zamijenio sijalice od oborenih svjetala u sedam godina, znaci skinuo fabricke i postavio druge a znam ljude koji su se namijenjali sijalica zato sto ih nemaju, na zalost. Dzaba, nasi "inzEnjeri" znaju da je tebi mrsko okrenuti prekidac i da se ti kurcis sto imas svjetla za voznju po danu. Yeb'o ti nas.
Ja nemam ksenone ali sam zbog dnevnih svjetala samo jednom zamijenio sijalice od oborenih svjetala u sedam godina, znaci skinuo fabricke i postavio druge a znam ljude koji su se namijenjali sijalica zato sto ih nemaju, na zalost. Dzaba, nasi "inzEnjeri" znaju da je tebi mrsko okrenuti prekidac i da se ti kurcis sto imas svjetla za voznju po danu. Yeb'o ti nas.
nisu sigurne BiH ceste ako su ugasena kratka svjetla,koja se ne primjete po danu