Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da li je dobio protuponudu kladionice. Siguran sam da su ga kontaktirali?
Da li je odigrao da se osigura, zg 1x.
Jer ovdje je kladionica bas imala vremena da skonta sta i kako. Ja sam siguran da su ga kontkatirali da mozda dogovore nesto. Jer sve je matematika, znaju ovi u kladionici sve, bolje i njima izgubit 20-30k nego 100k.
kako su znali ko je da ga kontaktiraju?
jedino da mozda nije on zovno kladionicu da napravi deal.
da se osigura sa zbrojem golova da bude manje od 3: kvota bila 1.45.
koliko bi morao da stavi da se osigura? da osigura dobitak od 50.000 morao bi staviti 100tinjak hiljada KM. odakle mu tolika lova u ta doba noci? da li ce kladionica prihvatiti toliki ulog na jedan par? i padne na osiguranju i na 0 je.
Last edited by karanana on 05/10/2015 12:03, edited 1 time in total.
Da li je dobio protuponudu kladionice. Siguran sam da su ga kontaktirali?
Da li je odigrao da se osigura, zg 1x.
Jer ovdje je kladionica bas imala vremena da skonta sta i kako. Ja sam siguran da su ga kontkatirali da mozda dogovore nesto. Jer sve je matematika, znaju ovi u kladionici sve, bolje i njima izgubit 20-30k nego 100k.
Kako da ga kontaktiraju kad mu nemaju broj? Možda da dovedu pse tragače pa da njuše do njegove kuće.
Pa mogao je online podici ranije pare i ne cekati kraj utakmice... Jos je imao 2 tiketa, jedan je mogao to uraditi a drugi pustiti sta bude nek bude...
Mea_parvitas wrote:Pa mogao je online podici ranije pare i ne cekati kraj utakmice... Jos je imao 2 tiketa, jedan je mogao to uraditi a drugi pustiti sta bude nek bude...
moze li malo detaljnije objasnjenje kako je mogao podici online pare?
Pa imas kada se logujes na stranici premier kladionice opciju prijevremene isplate. Moras pogoditi 5 parova prije toga na listicu minimalno, ma koliko jos imao, i ne smije ni jedna utakmica biti u toku kada trazis prijevremenu isplatu. Podijelis dobitak sa kvotom i oduzmes jos 20% i to ti je taj dobitak, kao da si branio na pola pola u kladionici. I mozes odabrati poslovnicu u kojoj ce ti isplatiti novac. Ako je pametan jedan je listic odradio tako a drugi bi ja ostavio pa sta bude nek bude.
Tek sada vidim da nema clanskog broja na tiketu, ili su oni to namjerno sklonili da zastite identitet (sto je malo vjerovatno) ili nije clan. Onda nema opcije prijevremene isplate svakako.
Cisto da uklonim sve dileme ovih "serlok holms" skepticara. Listici su validni i uredno uplaceni u poslovnici Premier kladionice u Mostaru. Drzava je inkasirala preko 10k km poreza na dobitak. To mozete provjeriti na stranici porezne uprave FBiH klikom na provjera listica. http://www.pufbih.ba/v1/stranica/11
Identifikacioni broj za prvi listic je ( PU GUID ):
AC2CC9AE-6A21-4A20-87AA-00357F6BF0C5
Drugi mi je bilo mrsko ukucavati ali i sami mozete vrlo lako provjeriti. Kod se nalazi pod "PU GUID" odmah ispod koda listica objavljenog na pocetku teme.
Mea_parvitas wrote:Tek sada vidim da nema clanskog broja na tiketu, ili su oni to namjerno sklonili da zastite identitet (sto je malo vjerovatno) ili nije clan. Onda nema opcije prijevremene isplate svakako.
tesko da mogu sklonit kad kucas na njihovoj stranici broj i kod,tu bi moralo pisati cak ime i prezime.
Mea_parvitas wrote:Tek sada vidim da nema clanskog broja na tiketu, ili su oni to namjerno sklonili da zastite identitet (sto je malo vjerovatno) ili nije clan. Onda nema opcije prijevremene isplate svakako.
tesko da mogu sklonit kad kucas na njihovoj stranici broj i kod,tu bi moralo pisati cak ime i prezime.
Sa stranice kladionice premier:
"Tikete nije uplatio preko članskog broja pa ne postoji mogućnost prijevremene isplate, tako da je večeras na sve ili ništa. Da je igrao preko članskog broja, sad je mogao isplatiti 32.659,68 KM. Uskoro ćemo saznati je li bila pogreška ne igrati na članski broj... "
Do broja je lako doci. Pretpostavljam da je covjek clan kladionice. Ako nije, ima kamera u kladionici, problem ga naci.
Da ne govorim da svaka ona cura u kladionici zna sve likove napamet.
Opet kazem, lik je vjerovatno clan kladonice i imaju sve njegove podatke
U 11 navečer tražiti čovjeka kome ne znaš ni ime, i to još preko kamera. Pa nije obio banku da ga traže u ta doba pomoću snimka. A ovo da cura zna napamet sve likove je . Zna ih možda iz viđenja, ali da im svima zna imena i brojeve telefona to nema ni u filmovima.
A kako kladionica isplaćuje dobitniku ovakve dobitke!?
Preko računa, ili u kešu?!
Mislim, pretpostavljam da se dobitnik javlja tamo gdje je uplatio tiket, ali koja je daljnja procedura?
Naslovnica wrote:A kako kladionica isplaćuje dobitniku ovakve dobitke!?
Preko računa, ili u kešu?!
Mislim, pretpostavljam da se dobitnik javlja tamo gdje je uplatio tiket, ali koja je daljnja procedura?
Javi se tamo gdje je uplatio, zatim ga djelatnica uputi kome da se javi oko dogovora. A pare idu preko računa kako bi ostao pisani trag da je sve isplaćeno. Ipak su velike pare u pitanju.