Zapisa me eko drot...
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
zgembo adislić
nista to..ne obaziri se..ako ti sta i dodje zguzvaj i baci..ne mogu uganjat za ove teze saob. prekrsaje a ne za te gluposti
da me se ne shvati pogresno ne podrzavam naopkao parkiranje i smeta i meni to..ali zasto placati smradovima kad okrecu glavu od puno vecih prekrsaja babinih sinova
da me se ne shvati pogresno ne podrzavam naopkao parkiranje i smeta i meni to..ali zasto placati smradovima kad okrecu glavu od puno vecih prekrsaja babinih sinova
-
FortunaBela
Hihihihihihii.....maji đe si vidio da se na mojmilu crta....Harrys wrote:Dobro maja,kad se vidimo,nacrtati cu ti rijesenje.FortunaBela wrote:Pa nisam josˇ opicˇila, da autom dolazim u SA....![]()
U Sa bi mi ostala samo sˇofersˇajba sa kaznom.....
-
Harrys
Hihihihihi,ma ne crta se na mojmilu,vec ispred Fontane Trevi.FortunaBela wrote:Hihihihihihii.....maji ?e si vidio da se na mojmilu crta....Harrys wrote:Dobro maja,kad se vidimo,nacrtati cu ti rijesenje.FortunaBela wrote:Pa nisam josˇ opicˇila, da autom dolazim u SA....![]()
U Sa bi mi ostala samo sˇofersˇajba sa kaznom.....
-
mrak
Pod pojmom "zelena povrsina" se ne misli bukvalno da povrsina mora biti zelena. Tamo gdje je zemlja i blato nikada i nece narasti trava ako se nastave svakodnevno parkirati automobili...
Sa druge stranice, parking kod Vijecnice kosta 3 marke sat? Kakav je to idiotizam, toliko kosta parkiranje u Becu u garazi u centru grada.
Sa druge stranice, parking kod Vijecnice kosta 3 marke sat? Kakav je to idiotizam, toliko kosta parkiranje u Becu u garazi u centru grada.
-
FortunaBela
Ja ću u fontanu a ti kako hoš....Harrys wrote:Hihihihihi,ma ne crta se na mojmilu,vec ispred Fontane Trevi.FortunaBela wrote:Hihihihihihii.....maji ?e si vidio da se na mojmilu crta....Harrys wrote: Dobro maja,kad se vidimo,nacrtati cu ti rijesenje.![]()
-
FortunaBela
Nada to što zadnje umire..... 
-
FortunaBela
Jok ja bome, ja sam za slikovanje....