Listerin

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

oskarboy

#51 Re: Listerin

Post by oskarboy »

ma batalite listerin otrov,najbolje za zube je konac,time cistite zube
Benq

#52 Re: Listerin

Post by Benq »

walter kurtz wrote: Cekam tvoj iduci topic koju pastetu kupiti :mrgreen:
Zajebi to , ima skupljih ima i jeftinijih , Bajrina pileca ko Argeta a jeftinija :D
balea

#53 Re: Listerin

Post by balea »

dobar osjecaj wrote:
neki wrote:Ne smrdi ta "vodurina" nego njena mjesavina sa pljuvackom neodrzavane usne duplje
Vidis da nisam probala tu smrdljivu hemijsku mjesavinu, mogla bih povjerovati u to sto pises. Imam besprijekorno odrzavane zdrave zube i vodim izuzetno racuna o higijeni zuba i usta. To hemijsko sranje meni smrdi onako vec u boci, smrdi dok je u ustima i gadi mi se dah nakon upotrebe. Skoro da bih mogla zamisliti da sipam domestos u usta eto s cim mislim da je uporedivo :)
Samo da se slozim s ovim... citav dan iz usta neki "metalni" zadah imam od Listerina... Mada se to meni desava i od oniha "extra fresh" pasti za zube... Nema tu nista fresh, a kamo li extra...
Loulou

#54 Re: Listerin

Post by Loulou »

Benq wrote:Hahahahah kraljica :D , hajde kad to probas javi kako je proslo pa mozda i ja sebi uzmem :)
Bolje je kad se razblaži s malo vode. Ne znam koliko ima efekta tad, ali svejedno... Prejak je, tako da, i ako ga nastavim koristiti, bit će razblažen.

Vidjela sam prije neki dan da imaju i one vodice bez alkohola pa se pitam koliko su one efikasne... :|
Fauja Singh

#55 Re: Listerin

Post by Fauja Singh »

Ima li ko ovdje da koristi oralni tus (waterpik) ili da otvaram novu temu? :)
Ako ima, molio bih da prenese iskustva i da kaze koji model koristi.
Jesen82

#56 Re: Listerin

Post by Jesen82 »

Meni je stomatog preporucio,jer su mi ponekad tokom pranja zubi krvarile desni i pomoglo je. Jest da przi,ali ja nisam ispirala odmah nakon pranja zubi,nego malo sacekam i onda je podnosljivo,tj. duplo manje przi.
A Digi

#57 Re: Listerin

Post by A Digi »

Isti slucaj i kod mene.... :lol:
woodman

#58 Re: Listerin

Post by woodman »

samo ispirajte, a posle mozete i noge njim oprati, a i po kupatilu malo :oops:
Post Reply