Aaaaa pa de mojne tako, stavi u kontekstinsomnia78 wrote:Nije iskljuceno![]()
Al, mi definitivno nije na vrhu "padacica na pamet"
Velika sisa plus profesionalni angazman u sex turizmu = juuu, pa vidis mogao sam staviti i Staniju
Aaaaa pa de mojne tako, stavi u kontekstinsomnia78 wrote:Nije iskljuceno![]()
Al, mi definitivno nije na vrhu "padacica na pamet"
insomnia78 wrote:Voli bato ove sto su ko muskarci u faci
Ne treba Oro, mogu ja povuc, spuru naravno, i s haube ovog ljepotana

Vjerska koreografija nema veze s kradjom 69 i kusur hiljada iz budzeta za potpuno privatnu vjersku obavezu nekoga ko se izjasnjava kao vjernik islamske vjeroispovijesti. Takodje, ova kradja nije puno drugacija od laznog prikazivanja odradjenih radnih sati petkom kada dzuma-vjernici pohite pobjeci s posla da bi ih se vidjelo u dzamiji, a onda razgule kuci, valjda im tako vjera nalaze, da lazu i kradu.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Kad' je bal nek' i hala gori.Naslovnica wrote:Slažem se, ionako je sve otišlo u 3 lijepe
Vjerske ikone po školama u RS-u, vjeronauka u vrtićima i osnovnim školama, koketiranje politike sa vjerskim zajednicama, dvije škole pod jednim krovom, otvorena segragacija djece, ulice ratnih zločinaca iz IIWW su samo primjeri koji nas podsjećaju gdje živimo. Meni je barem to jasno već odavno...treba se samo uklopiti u masu i ne talasaj jer si onda donji.
A ko finansira IZ?m_l wrote:
je li znaci da ti vojnici idu na hadz na poziv IZ, i da IZ dijelom ucestvuje u finansiranju?
tvsabina wrote:Dati prijedlog da svi uposlenici javne uprave koji petkom praktikuju otići na Džuma-namaz moraju odlazak iz kancelarije platiti tj. da im se plata umanji za vrijeme provedeno van radnog mjesta (proporcionalno plati koju primaju) ili da isti istog dana to nadoknade produženjem svog radnog vremena za vremenski period proveden van kancelarije zbog odlaska na Džuma-namaz.
Korektno ?
http://www.nasastranka.ba/haveric-hadzi ... om-trosku/
nemoj ni pokušavati vidi se da ne znašthekupus wrote:Koliko ja znam, poenta hadza je da platis od svojih para. Ako plati neko za tebe, onda ti nije ispravan hadz. TJ. postoji ono nesto gdje stari i nemocni mogu platiti nekome od svog novca da ode umjesto njih, al se to njima broji, a ne onome ko je otisao.
Ostaje samo pitanje, kako se nametnuti u ovoj drzavi da postanes "istaknuta licnost"black wrote:sve nesto dzabalesku
http://www.klix.ba/vijesti/bih/samo-za- ... /150914069
Pismonosa wrote:Na šta je i ovaj hadžiluk spao, i ko se sve danas zove hadžijom
Ko kaže da je kriza: U Vijeću ministara 50 savjetnika, mjesečno naplate oko 2.500 KM
U devet ministarstava Vijeća ministara BiH te u Kabinetu predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH Denisa Zvizdića, angažirano je oko 50 savjetnika. Za četiri godine građani će za njihove usluge platiti oko 10 miliona KM.
pa objasni mi molim te kad razumijes boljejao_situacije wrote:nemoj ni pokušavati vidi se da ne znašthekupus wrote:Koliko ja znam, poenta hadza je da platis od svojih para. Ako plati neko za tebe, onda ti nije ispravan hadz. TJ. postoji ono nesto gdje stari i nemocni mogu platiti nekome od svog novca da ode umjesto njih, al se to njima broji, a ne onome ko je otisao.
Lako je tebi cim se smijes..lako..Leons wrote:tvsabina wrote:Dati prijedlog da svi uposlenici javne uprave koji petkom praktikuju otići na Džuma-namaz moraju odlazak iz kancelarije platiti tj. da im se plata umanji za vrijeme provedeno van radnog mjesta (proporcionalno plati koju primaju) ili da isti istog dana to nadoknade produženjem svog radnog vremena za vremenski period proveden van kancelarije zbog odlaska na Džuma-namaz.
Korektno ?
http://www.nasastranka.ba/haveric-hadzi ... om-trosku/![]()
Da imam vlast...